sasortikalı,umay,ceymey ve baş belasının fotolarını görebildim sonunda. umaycm senin önden bakıldığında sol tarafta hafif bir sorun var gibi görünüyor ama bence zamanla düzelecek. zaten doktor bey bana da 6 ay geçmeden burun şekli tam oturmaz demişti. hepinize geçmiş olsun bu arada darısı benim de başıma inşallah.korkuyorum biraz ama. bu arada ameliyat olan arkadaşlara birşey sorucam ameliyat sonrası hiç kusan oldu mu? ameliyata korkarak ve heyecanlı bir şekilde girersen kusarsın dediler doğru mu?
Allah herkese benim gibi narkozdan ayilmak nasip etsin:) ben cin gibi ameliyat hanede uyandim. Ben kendim giderim bile dedim:) ama benden once ameliyat olan kiz cok zor ayilmis sonradinda kusmus. Annemler kuzenlerim onu oyle gorunce uzulmus benide oyle bekliyorlardi:) ben bidir bidir olani biteni anlata anlata iceri girince sok oldular:) bende enerji patlamasi oldu kafam yatar sekilde bile odaya girmedim:) dirseklerimin ustunde etrafi seyrediyorum:) asansor kapisi acildi muhammet beyi gordum kalktim el salliyorum:) nasilsiniz nasil oldu die direk doktoruma sordum:)boyle kolay ayilma diliyorum herkese ama az konusun az hareket edin gece biraz zonkladi
inşallahhhh ben de öle ayılırımm..:)) zaten eşime sen gelme ameliyattan sonra akşam gelirsin dedim, ( böyle şeylerden çok etkilenir, 3 sene kurtulamaz walla:)) en dayanıklı arkadaşımı aradım, başıma gelebilcek herşeyi anlattım,kendini hazırla diyip kendimi sağlama aldım:))
kuzum sen ethicada mı olmuştun ameliyatı..?
fencergirl,başlıkları takip ederken abdulkadir gökselin sayfasında bi yazını gördüm.sanırım bi ara onu düşünmüşsün,neden vazgeçtin peki?sıkıntılı bişey mi duydun ??
Ya herkes nereye kayboldu, benim tecrubelere ihtiyacim varrr( farkli1isi senin baska bi topicte burnunda kemer olustugunu gordum, simdi nasil, herkes yasadimi bu sorunu..? Zaman yaklastkca beni hararet basiyo walla... Sanirim tam narkoz alirken hastaneden kacicam:))
Ya herkes nereye kayboldu, benim tecrubelere ihtiyacim varrr( farkli1isi senin baska bi topicte burnunda kemer olustugunu gordum, simdi nasil, herkes yasadimi bu sorunu..? Zaman yaklastkca beni hararet basiyo walla... Sanirim tam narkoz alirken hastaneden kacicam:))
Herkes burdan memnun cekildi umarim:) ben de fena grip oldum. Burnumu zorluyorum. Burnumun ustunde hafif bi sislik oldu ama cok az zorlayip sumkurmekten oldu saniyorum. Ve gece agzimdan nefes alarak uyumaktan biktim sabah dilim kutuk gibi oluyo. Sislerden diye boyle derken simdi grip geldi. Ameliyatdan sonra herkes uyurken agizdan nefes almaya devammi etti. Uyurken nefes almaniz nasil? Benim ki sorunsa doktor beye gidimm. Biktim boyle uyanmaktan
sakın vazgecme canımcım olur mu oyle sey...benım kemık egrılıgı vardı sadece ustuyle ugrasılmadı bu yuzden ıcıde şiş olabılır ama bende merak edıyorum herkes nasıl uyuyoo:Sneeeee..? walla vazgeçmeme az kaldı heee...:)) anaaaammmm..:))) herkes paylaşsın tecrübelerini nütfennnn...
sakın vazgecme canımcım olur mu oyle sey...benım kemık egrılıgı vardı sadece ustuyle ugrasılmadı bu yuzden ıcıde şiş olabılır ama bende merak edıyorum herkes nasıl uyuyoo:S
Selam kızlar, grip oldum bir hafta yattım. Bu burunla nezle olmak çok zormuş gerçekten, dikkat etmek lazım. Ne var ne yok okuyayım şimdi :)
ceymeyim herkesi bi grip sarmış gidiyo... walla eşim grip oldu yeni, bi haftadır bana bulaşmasın die arkamı dönüp yatıyorum, utanmasam yanında yatmıcam..:))) koruyun kendinizi... bu arada ceymey senin burnun nasıl, fazla şiş değildi zaten hatırladığım kadarıyla, kemik ya da kıkırdakla ilgili sorun yaşadın mı hiç? ya da nefes almakla ilgili..?
Hiçbir problem yaşamadım canım, iki ayı geçti iyice oturdu burnum. Bütün şişlerim indi nefes de grip olmadan önce çok rahat alıyordum. Önümüzdeki günlerde yeni resimler ekliycem :) tek problem nezle olmak... Burnumu rahat silemedim çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?