Hiçbir problem yaşamadım canım, iki ayı geçti iyice oturdu burnum. Bütün şişlerim indi nefes de grip olmadan önce çok rahat alıyordum. Önümüzdeki günlerde yeni resimler ekliycem :) tek problem nezle olmak... Burnumu rahat silemedim çok sinir bozucu.
hala inatla grip olmamaya çalışıyorum, ama hafiften öksürükler başladı, olaki öksürükler yüzünden doktor ameliyatı ertelerse olmıcam walla bidaa ameliyat flan..:))
sen arada böle dürtmezsen beni yanınıza hiç gelemicem gibi gelio..:))) bu arada yanıma yoldaş buldum walla, bi arkadaşım uzun zamandır yaptırmak istiyodu, bugün karar verdi aynı zamanda yaptırcas muhammet beye... umarım kızın da başını yakmıyorumdur...:)))
sen arada böle dürtmezsen beni yanınıza hiç gelemicem gibi gelio..:))) bu arada yanıma yoldaş buldum walla, bi arkadaşım uzun zamandır yaptırmak istiyodu, bugün karar verdi aynı zamanda yaptırcas muhammet beye... umarım kızın da başını yakmıyorumdur...:)))
Canim senin kac gunun kaldi?? :26:
bir şey olacaksa zaten olacaktır. senin sebep olman yada doktorun sebep olması gibi bişi yok. sakınan göze çöp batar derler ya. az beklentıyle mukemmele kavuşmanın mutlulugunu yaşarken destanlar yazarsın bıze ınşallh:)
6 günüm kaldı cnm... ben seni ameliyattan sonra sakinleştirebilirim ancak....:)))
Ah canim benim, cok az kalmis.. İnsallah hersey gonlunce olur.. Seni burdan takip edecegim izninle, resimlerini sabirsizlikla bekliyecegim. Sen hayirlisiyla sag salim uyanda ..:18: Evet ya hic gitmeyin, gunluk kac kez bakiyorum kim ne yazmis diye?
ayy sorma ben de... yarım saatte bir açıp bakıyorum kim ne yazmış die..:)) canımcımm bütün resimleri paylaşıcam, inşallah ameliyattan sonra da olmak isteyen herkese mutlu bi şekilde detaylıca cvp verebilirm...
:))) seni etrafımdaki herkese yaşam koçu olarak önericem...:))) sende bu enerji, bende bu çevre, gel paraya para demeyelimmm..:)))
bu arada şaka bi yana ben ameliyat olup iyileşene kadar hiçbirinizin burdan kaybolduğunu görmiyim... gözlerim arar oldu walla...
Hepimiz bu umitle yatiyoruz bicak altina canim. İnsallah hersey hepimizin istedigi gibi olur. Muhammet beye cok guveniyorum.. Oda elinden geleni yapacaktir eminim. Hele ben 2 basarisiz ameliyattan sonra guzel bir burnu hak ettigimi dusunuyorum, ve olacak herkezin hakettigi. Sonucta estetik olmasi lazim sonucunmerak etme sen burda insallah burnumuzun ne kadar guzel oldugunu paylasiriz umarim.. Sonuc guzel olursa olacagini umuyorum, muhammet beyi herkeze tavsiye edecegim. Bol bol reklamini yapacagim, hatta simdiden benim anlatiklarimla bana guvenen arkadasimla birlikte gelecegim, onunla ayni gun olacagiz ameliyatimizi, Umarim mahcup olmam..
dune kadar işsizdim ne güzel olurdu. yıllardır herkesı ayakta tutmak yordu aslında cokta verımlı olamayabılırdım artık, batardık:) yarın ıtıbaryıle ucretlı ogretmenlıge baslıyorum. hala çalışmıyo olsaydım, amelıyat oncesı yanında olmayı teklıf ederım. benım enerjımle benım gıbı gırıp cıkardın belkı:)ama ben yokum yıne benım gıbı yap gule oynaya gıt amelıyat aklının ucundan bıle gecmesn, yaa gecse sana ne katacak. amelıyattan sana ne o doktorun işi:)sen amelıyatı dusunme zaten sonrasında acı sızı yok. benım gıbı gule oynaya amelıyatı aklından bıle gecırmeden gırıyorsun ve uyandıgında bıttı dedıklerınde aynı benım gıbı ne bıttı dıyosun:s bak bu kadar amelıyatdan bı haber uyandım:) gün sayma gün saymaa ne öyle sankı buyuk gunmuş gıbı normal tahlıle gıdecen farz et. o gunde gıt yat uyu mışıl mışıl 2 saat ohh mıss gıbı:)bırak muhammet bey sanatını ve ustalıgını konuştursun:)2 saat ona zor sana degıl:)onada zor degıl o kadar cok amelıyat yapmış ki lego parcalarını takar gıbı ona da:)hadı narkozunu al çık, sayma:)ben cok sevdım narkozu:)
yok yok saymıcam artık ama içten içe "beeşşşş" diye bağırıyorum..:))) narkoz düşüncesi beni çok heyecanlandırıyo ve bu heyecanı seviorum..:))) ya düşün artık düğünüme bile geri sayım yapmamıştım, o derece..:)) ameliyat bitiminde narkozdan ilk gözlerimi açtığım an yazıcam size, o duyguyla neler yazarım artık ben..:))
inşallah cnm... ameliyat olanlar hastanede kaldılar mı ya..? hemen aynı gün evine dönenler var mı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?