Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim de yanlış hatırlamıyosam 3 haftayı geçmişti sonra da tam açılmadı 2-3 hafta daha. Yani bazı günler açıktı ama çabuk tıkanıyordu. Şimdi 2,5 ay oldu tam olarak geçti diyebilirim. Yine de Muhammet beye sor canım.

Kizlaaaarrrr sabah 11 de ameliyata girioruuuummmm..!!! Bu gece uyku haram bana, nolur dualarinizi eksik etmeyin...

rabbim acil sifalar eylesın canım insallahh istedgin bi buruncugaa kavusursunn :))) simdiden etmeye basladım dualarımı :)) en kısa zamanda toplanırsın bomba gıbı donersn aramızaaa :))

Kizlaaaarrrr sabah 11 de ameliyata girioruuuummmm..!!! Bu gece uyku haram bana, nolur dualarinizi eksik etmeyin...

Once allaha sonra muhammet beye emanetsin:) sana duadan once muhammet beye dua ediyorum allah mesleki basarilarinda onune engel cikarmasin. En keyifli en guzel ameliyatlarindan birine daha girsin ve mevlam utandirmasin. Bu duanin sonucu sana cikio:) saat 11 de en rahat uyku icin iyi uykular... Kendine geldiginde yeni burnunla mutlu mutlu bizee heeyyy geldim de:)

Ne guzel dualar etmissin arkadasimiza. canim suan ameliyattasin, umarim uyandiginda okursun gecmis olsun mesajlarimizi, dualarimiz seninle. Evet kesinlikle once Allah sonra Muhammet dilber abimiz. Rabbim ellerine guc, kuvvet saglik versin. Onu utandirmasin asla meslegi boyunca. Benim de ameliyatima tam iki hafta kaldi, cok heycan basti su an. :26:

Kizlaaaaaarr tam suan narkozdan uyanmis bulunuorum, hersey yolunda...sasortikali bende sanirim narkozdan senin gibi uyandim:)hepinizden Allah razi olsun ettiginiz guzel dualar icin fotograflarimi yuklucem hastaneden cikarcikmaz

fencergirl,cok cok cok gecmıs olsun...cok panık ve streslı gunler gecırdın,umarım tum bunlara degecek guzel bı burnun olur...

Kizlaaaaaarr tam suan narkozdan uyanmis bulunuorum, hersey yolunda...sasortikali bende sanirim narkozdan senin gibi uyandim:)hepinizden Allah razi olsun ettiginiz guzel dualar icin fotograflarimi yuklucem hastaneden cikarcikmaz

Simdi muhammet beyin yandan geldim. Senide sordum:) ameliyatin guzel gecmis morun sisin olmadiginida ogrendim iki gune hicbirsey kalmaz dedi. Adina cok sevindim. Enerjik insan heryerde ayni oluyi sanirim:) aramiza hosgeldin guzel burun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…