merhabaa kıssslarr :)
size bisey sorucam dişlerime tel taktırmayı dusunuyorum cok buyuk bişey yok ama takılsa daha mutlu olucam :) sizce ilk önce tel taktırsamda sonra ameliyatta girsem bi sakıncası olurmu ? :)
Walla bu cok degisik bi soru oldu:)) bence bunu detaylica doktora danismakta fayda var...
Peki Muhammet Bey'e ameliyat olup memnun kalmayan var mı aranız da ?
Sali gunu 1 ayi dolduruyorum, sis halini bile begeniyorum:) simdilik surec iyi gidiyo bir aksilikte cikmaz umarim.
ceymey ben muhammet beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsin 6 ay oldu benim sorun yaşamadım hiç çok memnunum[/QUOT
ecemula,beni ekler misin ,resimlerini görmek istyrum,yarın da muhammed beyle görüşmem var
bandajlar kac günde cıkıyordu?
ilk tecrubemız ceymey benımde bır sorum olacak:)amelıyat sonrası bandajlar cıktı tampon cıktı falan fılan kaçıncı gunden sonra burun nefesıyle uyumaya basladın. benım 25 gun olacak hala agzımdan nefes alıyorum sabahları dudaklarım dılım kupkuru uyanıyorum. şişlerdendir gecer diye bekledim. herkesde boyle mi seyretti acaba yoksa muhammet beyı bı aramalımıyım:S bırde sen benden oncesın ve ben burnuma ılk gunden berı kotu davranıyorum sanırım:)bandajlar cıktıkdan sonra ben delı gıbı sumkurmeye basladım:)yoksa doluyo nefes alamıyorum. yanlardan destek vererek tum kuvvet fiii yapıyorum ben:):):):
Kizlaaaarrrr sabah 11 de ameliyata girioruuuummmm..!!! Bu gece uyku haram bana, nolur dualarinizi eksik etmeyin...
Kizlaaaarrrr sabah 11 de ameliyata girioruuuummmm..!!! Bu gece uyku haram bana, nolur dualarinizi eksik etmeyin...
Once allaha sonra muhammet beye emanetsin:) sana duadan once muhammet beye dua ediyorumallah mesleki basarilarinda onune engel cikarmasin. En keyifli en guzel ameliyatlarindan birine daha girsin ve mevlam utandirmasin. Bu duanin sonucu sana cikio:) saat 11 de en rahat uyku icin iyi uykular... Kendine geldiginde yeni burnunla mutlu mutlu bizee heeyyy geldim de:)
Kizlaaaaaarr tam suan narkozdan uyanmis bulunuorum, hersey yolunda...sasortikali bende sanirim narkozdan senin gibi uyandim:)hepinizden Allah razi olsun ettiginiz guzel dualar icin fotograflarimi yuklucem hastaneden cikarcikmaz
Kizlaaaaaarr tam suan narkozdan uyanmis bulunuorum, hersey yolunda...sasortikali bende sanirim narkozdan senin gibi uyandim:)hepinizden Allah razi olsun ettiginiz guzel dualar icin fotograflarimi yuklucem hastaneden cikarcikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?