Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hersey simdilik cok gusel, sisme morarma hicbisey henuz olmadi, agrim da hic olmadi, sadece normaldw deli yattigim icin suan uyuyamiorum... Sanirim benim en zorlanicaam sey de bu olcak:))

Hersey simdilik cok gusel, sisme morarma hicbisey henuz olmadi, agrim da hic olmadi, sadece normaldw deli yattigim icin suan uyuyamiorum... Sanirim benim en zorlanicaam sey de bu olcak:))
evet 1 hafta boyunca sırt üstüne mahkum:)ama 2. gunden sonra bunada alısacaksın. 1 hafta sonra rahat rahat uyursun, geçmiş olsun.

evet 1 hafta boyunca sırt üstüne mahkum:)ama 2. gunden sonra bunada alısacaksın. 1 hafta sonra rahat rahat uyursun, geçmiş olsun.

Bugun ikinci gunum ancak patates puresi yiyebildim, uykusuzluktan kaynakli bas agrisi disinda agrim yok... Muhammet beyi gecenin bi koru kanamalarin normal olup olmadigini sormak icin aradik bugun benim nazli hastam nasil acaba diye dalga gecti:)) herneyse sonuc itibariyle hersey suan icin normal...

İste buyuzden muhammet bey cok tatli:) hep ilgili sagolsun. Hicbirseyden panik olma bebem kan rutinin olacak:) hafif hafif 15 gun boyunca gelecek. Suan atel var hic birseyden korkma ne olursa olsun buruncuk koruma altinda:) atel cikincada hersey cok rahat emin ol. Burnundan korkma dokun temizle benim yaptiklarimla birsey olmuyorsa bu burna bisi olmaz:)ilk gece bende hic uyuyamamistim. Annemde yanimda horlaya horlaya uyumustu:) sabah uykusuzluga sinir olmustum bi aglama gelmisti o an cok kotuydu:) aglamamak icin tutunca burun kanatlarim cat cut ayriliyo gibi hissettim. Saglamken kendimiboyle aciz duruma soktum diye sinirlerim bozulmustu sinirden bi aglama geldi oyle:)ama ben cok sistim ve cok morardim. Bu isin en kotu halini geciren biriyim:) kimse korkmasa resimleri koyardim:) gecmis olsun biz hep burdayiz birsey oldukca at kendini buraya:)

ayy maşallah :)wallahi burdan sizin yazdıklarınızı okudukca banada guven geldı eskısı gıbı tırsmıyorum :))

Gözdee nerdesınn canımm ya kayboldun gittinn yoksa oldun mu amelıyatını ondan mı sesın cıkmıo:))) aralıkta geldi kesınn oldunnn kesiinnnn

merhabaa kıssslarr :)
size bisey sorucam dişlerime tel taktırmayı dusunuyorum cok buyuk bişey yok ama takılsa daha mutlu olucam :) sizce ilk önce tel taktırsamda sonra ameliyatta girsem bi sakıncası olurmu ? :)

benim tel vardı dişerimde ameliyatım sırasında,
sadece dr. ları uyarmıştım, anestezi sırasında aparatları dikkatli taksınlar demişti diş dr. um. Teller zarar görmesin diye.
Ameliyattan 20 gün kadar sonra da o telleri çıkarttırmıştım. O gün benim için hayatımın en mutlu günlerindendi, mutluluktan ağlamıştım, hem burnum hem dişlerim düzelmişti.
işte böyle canım taktır gitsin hiç bişey olmaz, zaten zahmetli bişey biran önce kurtulursun.
Geçmiş olsun umarım yardımcı olmuşumdur...

Herkesin bahsettigi gibi agri sizi diil ama yuzunuzun ve burnunuzun aldigi sekil bakimindan en sabir gerektiren surec ameliyat sonrasiymis... Her sabah farjli bi suratla uyaniyorum... Sadece gozlerimim alti morardi bugun ama suratim degisik yerlerinden orantisiz bicimde sisti... Ay kahkaha atmayi cok osledim bee... Ziyarete gelen arkadaslarim recep ivedik gibi guldugumu soyluolar:)))

O aglama hissi bana ikinci gun geldi cunku cok midem bulaniodu ve halsizdim, ameliyattan sonra hic kusmadigim
İcin midem rahatlayamadi tabi, mide rahatlatici bi igne yaptilar, cabucak bi 10 gun gecse bariiii...:)))

Haha bende bu ameliyatta beni en zorlayan sey gulememek diyodum:) ayy ayy guldurmeyin diyordum hep.bende hep pure yedim:) muz puresi patates presi:)

hadi kızlar ama yeni yeni büssürü fotograflar koyun.noldu son haliniz nasılsınız?bi sıkıntı oldu mu?candela,ceymey,ecemula,umay size sesleniyorum:)

Ay gulememek cok komik yaaa...:))) fotolari gun gun cekiyorum, ama bi turlu misafirsiz kalmadim, ilk bos kaldigimda yuklicem, ne kadar komik gorunuyorum yaaa:))) bu arada pazar gunu tamponlarim cikio, sasortikali kuzum
Daha kolay cikmasi icin bisiler yapmam gerekio mu..? Canyoldasim oldun walla:))

bebem zaten oka kolay çıkan bırsey ki hiç kafanı buna yorma:) şu an senın yapman gereken birsey yok. benım kan dolmuştu ve burun delıklerımde kabuk baglamıştı. sen aynaya bakabıldıgın ıcın kulak cubuguna oksıjen dokup kenarlarını ıcını temızleyebılırsın, kabuk baglamasın. ben çok kötü gorundugum için evdekı aynaları ortmuştm ve yuzumden haberm yoktu. muhammet bey kabuk olmaması ıcın oksıjenle temızleseydn demıştı.bunu yapmak ıcınde aynaya bakabılmek gerekıyor:) tamponlar alınınca nefes almanın kıymetını bıranda anlıyorsun:) eskıdendı tampon çıkartmanın zorlugu şimdi. tık dıye cekılıyo ve hiçbir agrı yok. foş diye kan gelır sanıyordum öyle birseyde yokmuş:)süpürge gibi birseyle içerdeki butun kalıntıları temızlıyo muhammet bey samla ve denız suyu verıo bundan sonra ki süreç çok keyıflı cunku artık nefes alabılıyorsun ve yemek yıyorsun:) benım uzun bır sure damagım yara gıbıydı dış fırcalarken falan acıyodu.

çok tşkr edrimmm :))

VEeee tamponlarim bugun cikti, bu aldigim nefesse daha onceki neydi arkadassss... Sali gunu alcim cikar cikmas soniclari bildiriciiiimmm...:)))

fence hani foto ekliyordunn..aşk olsun..
birde burun hakındaa bir yorum yapmamışsınn..nasıl beğendinmi??

Olur mu tatlimmm, bilgisayara atamadim resimleri biturlu, tlfdan da yukleyemiyorum... Bu aksam yuklerim artik... Burnuma gelince domuzcuk gibi kalkik bi burnum var, alci alindiktan sonra biraz inerse guzel olcak, tabi suan icin ne desem bos ama orantisiz biyeri gozume carpmadi hic... Sanirim alci ciktiktan sonra cok begenicem...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…