Olur mu tatlimmm, bilgisayara atamadim resimleri biturlu, tlfdan da yukleyemiyorum... Bu aksam yuklerim artik... Burnuma gelince domuzcuk gibi kalkik bi burnum var, alci alindiktan sonra biraz inerse guzel olcak, tabi suan icin ne desem bos ama orantisiz biyeri gozume carpmadi hic... Sanirim alci ciktiktan sonra cok begenicem...:))
Olur mu tatlimmm, bilgisayara atamadim resimleri biturlu, tlfdan da yukleyemiyorum... Bu aksam yuklerim artik... Burnuma gelince domuzcuk gibi kalkik bi burnum var, alci alindiktan sonra biraz inerse guzel olcak, tabi suan icin ne desem bos ama orantisiz biyeri gozume carpmadi hic... Sanirim alci ciktiktan sonra cok begenicem...:))
ameliyat sonrası gün be gün resimler merak edenlerin dikkatine yüklenmiştir... saygılarımızla efemm..:)))
canım şimdiden çokk güzel görünüyorsunn..fotolara bakabildim ama misafirim geldi...yazamadımm..çok güzelsinn.....extra güzel oalcaksınn....kıskandımm
kızlar selam,
Öncelikle ameliyat olanlara ve olacak olanlara geçmiş olsun demek istiyorum:). Ameliyat olanlardan resimlerini görebileceğim kimse var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler:)
kızlar selam,
Öncelikle ameliyat olanlara ve olacak olanlara geçmiş olsun demek istiyorum:). Ameliyat olanlardan resimlerini görebileceğim kimse var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler:)
kızlar 2 tane en son resimlerimi koydum albüme bakabilirsiniz :)
Bugun alci ciktiiiiii... E ben bu haline bile bayildim, sis hali bile yeter bana...:)))
Bugun alci ciktiiiiii... E ben bu haline bile bayildim, sis hali bile yeter bana...:)))
kızlar selam bnde doktor secme asamasındayım bıkac dr arsında gıdıp gelıyorum sızden rıcam muhammet beye burnunu yaptrmıs arkadaslar benı eklıyebılırmı cok merak edıyorum yaptıgı burunları:)))şimdiden tesekkurler hepınıze buarda ıphonda bı uygulama war kendı burnumu kendım tasarladım yrn fotolar koycam super:)))doktora gosterıp ıste bunu ıstıyorum dıycem ehehehheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?