Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayy sabırısızlıkla beklıyoruzz wallahii :) inş. umdugun gbı sonuc alırsın sendeee

şiş ve atel oldugundan kalkık duruyo, zamanla mılımetrık bı şekılde ınıyo. alcı acıldıgında kabadan şeklıne bakarsan eger sende benım gıbı ayyy ne tatlı olmuşum, dıyebılırsın:) ama ilk gördugun baya şiş bir burun olacak. üç aşaa beş yukarı şeklı anlıyorsun zamanla alından aşaa doru şişler iniyo benım uçu şiş kaldı hala da şiş.bende resım beklerıngg tezden

Geçmiş olsun fencergirl, arkadaşlığa ekledim kabul eder misin?

ameliyat sonrası gün be gün resimler merak edenlerin dikkatine yüklenmiştir... saygılarımızla efemm..:)))

canım şimdiden çokk güzel görünüyorsunn..fotolara bakabildim ama misafirim geldi...yazamadımm..çok güzelsinn.....extra güzel oalcaksınn....kıskandımm

kızlar selam,

Öncelikle ameliyat olanlara ve olacak olanlara geçmiş olsun demek istiyorum:). Ameliyat olanlardan resimlerini görebileceğim kimse var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler:)

kızlar selam,

Öncelikle ameliyat olanlara ve olacak olanlara geçmiş olsun demek istiyorum:). Ameliyat olanlardan resimlerini görebileceğim kimse var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler:)

benimkiler daha birkaç günlük ameliyat sonrası fotolar cnm, işine yara mı bilmem :)

selamm kızlar merhaba bayadır takip ediyorum ben anca uye oldum muhammet bey çok iyi ve çok ilgili bir doktor bende gittim 3 hafta kadar once çok güven verdi bana (burun + kulak) fiyatı bizim bütceyi aştıgı icin babamın kararıyla başka bir doktora yaptıracagim zorunlu olarak yani... hic olmamaktan daha iyidir diyerek ameliyat olacagim gönlümde yatan aslan MUHAMMET DİLBER kızlar... resimlerinizi göremiyorum ama eminim ki çok güzel olmuşturlar hayırlısı olsun hepimiz için...

kızlar selam bnde doktor secme asamasındayım bıkac dr arsında gıdıp gelıyorum sızden rıcam muhammet beye burnunu yaptrmıs arkadaslar benı eklıyebılırmı cok merak edıyorum yaptıgı burunları:)))şimdiden tesekkurler hepınıze buarda ıphonda bı uygulama war kendı burnumu kendım tasarladım yrn fotolar koycam super:)))doktora gosterıp ıste bunu ıstıyorum dıycem ehehehheh

herseyin hayırlısı canım..ıphonedeki uygulamıyı ındırdın mı ?

canlarımmmm yaaaa..!!! çok teşekkür ederim, şiş ve bantlı haliyle en azından fikir edinmeniz için bikaç resim yükledim, bütün iyi dilekleriniz için hepinise çoookkk teşekkür ederim, o kadar tatlısınız kiii..!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…