herseyin hayırlısı canım..ıphonedeki uygulamıyı ındırdın mı ?
şiş ve atel oldugundan kalkık duruyo, zamanla mılımetrık bı şekılde ınıyo. alcı acıldıgında kabadan şeklıne bakarsan eger sende benım gıbı ayyy ne tatlı olmuşum, dıyebılırsın:) ama ilk gördugun baya şiş bir burun olacak. üç aşaa beş yukarı şeklı anlıyorsun zamanla alından aşaa doru şişler iniyo benım uçu şiş kaldı hala da şiş.bende resım beklerıngg tezden
SLm cnm ewet app store a burun estetigi yaz aramaya cikiyo zaten dr.sureyya seneldirin super bisey telden giriyorum suan yrn pc den resimlerimi ekliycem ameliyat sonrasi halim desem kimse anlamaz :))))tabi resimler yandan olmali yoksa yamuluyo kasimiz gozumuz:)
pardon cnm estetik burun yaz:)cıkıyo zaten sen yazınca ucretsız:)
tşkr edrım canımm :)
canim benim eski resimlerin var sadece, yeni resimlerini cok merak ettim...
yeni resimlerim özel albümde canım. Arkadaş olarak ekliyorum seni öyle görebilirsin.
Kizlar yardim edin lutfen,.. haftaya Turkiye'ye ucuyorum,. Ayni gun ameliyata girecegim. Ameliyattan once Muhammet beye nasil bir burun istedigimi anlatmak istemiyorum,. benim 3uncu ameliyatim olacak, ve son sansim. o yuzden icime sinecek bir burun olmasi lazim, beni mutlu etmesi lazim. Sizler nasil anlattinizki nasil bir burun istediginizi,. Duz mu kavisli mi v,s. misal ben kavisli, burun ucu asiri kalkik be buyuk olmasini istemiyorum.. benim resimlerime bakip bana fikir verebilirmisiniz..??:18:
Nasil bir burun istedigi anlatmak, yani tarif etmek istiyorum olacakti kusura bakmayin,,, cok heycanliyim,..:26:
yeni resimlerim özel albümde canım. arkadaş olarak ekliyorum seni öyle görebilirsin.
arkaslar bende ameliyat olmayi dusunuyorum.nefes almada problem yasiyorum.franjit oldugum icin tedavi amacli muhammed beyin muayehanesine gittim ameliyat olmam gerektigini soyledi.tekrar gorusmeye gidicem ama ameliyattan cok korkuyorum.yani aslinda sonrasindan korkuyorum..hep agizdan nefes almak beni korkutuyo.burun deliklerimin acik oldugunu soyledi iki dakkada analiz yapti ama o delikler nasil kapanir teknigi nedir ayrintili tekrar gorusucem..beni eklerseniz sevinirim
korkmak mı o da ne ki:S seni de fencergrıl gibi ablukaya alırım:) eklıyorum seni resımlerıme bakabılırsın ama yenı resım koymadım bunlar 15gunlk halınden.
Canim yeni resimleri bekliyoruzzzzzz.
korkmak mı o da ne ki:S seni de fencergrıl gibi ablukaya alırım:) eklıyorum seni resımlerıme bakabılırsın ama yenı resım koymadım bunlar 15gunlk halınden.
Bugun Muhammet beyle gorustum.besbin ameliyat yapmis guveniyorum kendisine bakalim onumzdeki hafta ameliyat olucam insallah..artik rahat bi nefes almak istiyorum.ekledigin icinde tesekkur ederim canim.artik ameliyat olup gorucez hayirlisi olur ins
Bugun Muhammet beyle gorustum.besbin ameliyat yapmis guveniyorum kendisine bakalim onumzdeki hafta ameliyat olucam insallah..artik rahat bi nefes almak istiyorum.ekledigin icinde tesekkur ederim canim.artik ameliyat olup gorucez hayirlisi olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?