Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

herseyin hayırlısı canım..ıphonedeki uygulamıyı ındırdın mı ?

SLm cnm ewet app store a burun estetigi yaz aramaya cikiyo zaten dr.sureyya seneldirin super bisey telden giriyorum suan yrn pc den resimlerimi ekliycem ameliyat sonrasi halim desem kimse anlamaz :))))tabi resimler yandan olmali yoksa yamuluyo kasimiz gozumuz:)

arkaslar bende ameliyat olmayi dusunuyorum.nefes almada problem yasiyorum.franjit oldugum icin tedavi amacli muhammed beyin muayehanesine gittim ameliyat olmam gerektigini soyledi.tekrar gorusmeye gidicem ama ameliyattan cok korkuyorum.yani aslinda sonrasindan korkuyorum..hep agizdan nefes almak beni korkutuyo.burun deliklerimin acik oldugunu soyledi iki dakkada analiz yapti ama o delikler nasil kapanir teknigi nedir ayrintili tekrar gorusucem..beni eklerseniz sevinirim

pardon cnm estetik burun yaz:)cıkıyo zaten sen yazınca ucretsız:)

kızlarrrr sımdı muhammet bey benı aradı gercekten cok ılgılı alakalı yarın gorusmeye gıtcem burnumu analız etcek ve ucretsız oldugunuda soyledi yarın gıtcem herseyın hayırlısı:)

Kizlar yardim edin lutfen,.. haftaya Turkiye'ye ucuyorum,. Ayni gun ameliyata girecegim. Ameliyattan once Muhammet beye nasil bir burun istedigimi anlatmak istemiyorum,. benim 3uncu ameliyatim olacak, ve son sansim. o yuzden icime sinecek bir burun olmasi lazim, beni mutlu etmesi lazim. Sizler nasil anlattinizki nasil bir burun istediginizi,. Duz mu kavisli mi v,s. misal ben kavisli, burun ucu asiri kalkik be buyuk olmasini istemiyorum.. benim resimlerime bakip bana fikir verebilirmisiniz..?? :18:

Nasil bir burun istedigi anlatmak, yani tarif etmek istiyorum olacakti kusura bakmayin,,, cok heycanliyim,..:26:

Nasil bir burun istedigi anlatmak, yani tarif etmek istiyorum olacakti kusura bakmayin,,, cok heycanliyim,..:26:

canımcım inan ben ameliyattan yarım saat önce anlattım ne istediğimi, o da bana ne yapabileceğini ve nasıl duracağını tarif etti, tam da dediği gibi bi burunla karşılaştım, sürpriz yaşamadım yani... panik olma, ameliyat öncesinde yanına geliyo Muhammet Bey, konuşmak için fırsatın olacak yani... istersen öncesinde mail adresine şimdiki hali ve varsa tasarım yapılmış fotolarını bi gönder, en azından doktor beyin ne istediğin konusunda az da olsa fikri olsun, geldiğinde anlatmakta sıkıntı yaşama...

korkmak mı o da ne ki:S seni de fencergrıl gibi ablukaya alırım:) eklıyorum seni resımlerıme bakabılırsın ama yenı resım koymadım bunlar 15gunlk halınden.

Canim yeni resimleri bekliyoruzzzzzz.

baya degıştı ama bı yenı resım çekemedım. gecen gece yattım bırden aklıma guneş gozluguyle nasıl gorunecek acaba dıye geldı usenmedım gozluk taktım profılden bı resm cektım yattım:)) yıllardır gozluk secmekte zorlanıodm valla mınnacık ucu gorukuyo şimdik pek havalı:) saçlar hep at kuyrugu falan

korkmak mı o da ne ki:S seni de fencergrıl gibi ablukaya alırım:) eklıyorum seni resımlerıme bakabılırsın ama yenı resım koymadım bunlar 15gunlk halınden.

Bugun Muhammet beyle gorustum.besbin ameliyat yapmis guveniyorum kendisine bakalim onumzdeki hafta ameliyat olucam insallah..artik rahat bi nefes almak istiyorum.ekledigin icinde tesekkur ederim canim.artik ameliyat olup gorucez hayirlisi olur ins

Bugun Muhammet beyle gorustum.besbin ameliyat yapmis guveniyorum kendisine bakalim onumzdeki hafta ameliyat olucam insallah..artik rahat bi nefes almak istiyorum.ekledigin icinde tesekkur ederim canim.artik ameliyat olup gorucez hayirlisi olur ins

albumleri gormem icin 25 mesaj gondermem gerekiyomus

5.000 mi masallah!! Canim sen nezman ameliyat olacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…