Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

korkmak mı o da ne ki:S seni de fencergrıl gibi ablukaya alırım:) eklıyorum seni resımlerıme bakabılırsın ama yenı resım koymadım bunlar 15gunlk halınden.

ayyy koptum sabah sabah yaaaa... deli kız keşke herkesi senin gibi ablukaya alan biri olsa, sayende güle oynaya girip çıktım ameliyattan ayol...:))) gözlük olayına gelince ben de çoookkk merak ediyorum nası olcaanı ama burnuma hiçbi cismi ve kişiyi yaklaştırmadığım için şimdilik beklemedeyim...:)) bu arada burnum şişlerden dokunduğumda hamurmuş gibi bi izlenim veriyo, çok aptal bi his bu yaa..:))

merhaba, ameliyat olmuşsunuz, geçmiş olsun.
umarım istediğiniz sonucu almışsınızdır.
ameliyat neticesini görme şansım var mı acaba?
beni arkadaş olarak ekleyebilir misiniz?

evet ayol burnu havada olmak bu olsa gerek ne yanıma ne ustune dahada kımseyı hıçbışeyı yakııştıramam:)her sekıl burnu kalkıklıgın içini doldurmak gerek:) yaa o bandajlı halının 3. gunu burnum cekılıyo yaa falan dıyorum arkadaşlarıma sacmalama be ne cekılmesı dıyolar walla bişi oluyo küçülüyo burnum hissediyorum dedım yok mok derken 15-20 dk gectı balon gıbı fıss dıye sondu burnum bandajlar boşluk boşluk kaldı:)hatta bazen burnunun kemıklerı gerılıyo gıbı gelecek falan fılan kolay degıl burun yenı halını oturtmaya calışıyo. senın kaş arası oyuntun var senınkı super olmuştur benım kaşlarımın arası cukur degıldı ve amelıyattada oraya dokunulamıo onun için çokta estetık bi burnum olamadı ama her şekıl çok sevıyorum:)

Baktım cok hoş olmş gercekten :) ben denedım yapamadım ınmedı fln biraz teknolojı ozurlusuyumde
gorustun mu muhammed beyle nasıl geçti ?

:)))sİmdi gorusmeden ciktim bukadar sicak guleryuzlu guwen weren biri olamaz heralde:)bana yaptigi burunlarin resimlerini gosterdi inanamadim iyiki muhammet beyi bulmusum kizlar bi gidin gorusun zaten fazla soze gerek yok yaptigi burunlari gormeniz yeterli bn en yakin zamanda olcam ins:)haftaya cumartesi olabilir bakalim 2 gune belli olcak:)

Kiz sen ne ttli seysin, benim ameliyat gunum gelde beni sen ugurla ameliyat odasina (deli kiz) :))

Hadi hayirlisi canim, haftaya persembede benim ve arkadsimin ameliyat günü..

rica ederım:)albumume koydum ordan bakabılırsın:)

Profildeki resmine baktim yorumlarinin tamamini okumadigim icin estetik oldugunu sandim.burnun sorunlu gibi durmuyo ben suanki halini bile begendim:)

ahahahaaa... burun çekilmesi, yana kayıyomuş gibi gelmesi, kanatlarının birinin bulunduğu yerden çıkmak istemesi gibi şeyler normal yani..:))) çünkü benim burnum sanırım bağımsızlığın ilan etti, hiç yerinde durmuyooo..:)) (yani bana öööle gelio herhal) senin burnun yüzüne o kadar güsel gitmiş ki, Muhammet Beyin tek tip fabrikasyon burun yapmadığını bikez daha görmüş olduk...

merak ettim,albümünüzü ben de görebilir miyim_?

Ebet ebet bi basina buyruk haller aman ben ne oluyorum sekli alirim basimi giderim heyy havalari falan:) eee kerata guzellige guzellik katio buka kapris naz hakki:) ( burnu kisilestirme hastanin 1 ay sonraki hali canum:) sekil a ben) ay bide kiskaniyodum burnun nasil diyolardi:) ne yani ben ve burnum olarak mi anilacagiz simdi die kiziyodum

merhaba kızlar.. bende estetik ameliyat olmayı düşünüyorum veli aslana.. ama muhammed beyide çok övüyolar anladığımı kadarıyla.. ortalama kaça yapıyo muhammed bey ameliyatı? veli beyin gayet uygun ama kararsızım.. yardım plisssss

Kiz sen ne ttli seysin, benim ameliyat gunum gelde beni sen ugurla ameliyat odasina (deli kiz) :))

Tesekkur ederim:) hepiniz oylesiniz. Walla ben cok basite aldim bu ameliyati bu yuzden kimseyide korkarken cekinirken gormek istemiyorum:) kuafore gitmekten azcik daha farkli:) gercekten yaninda olmayi cok isterdeim fencergirlede soylemistim isim olmasada o heyecaninda orda olsam cok eglenceli cunku:) sen zaten tecrubelisin. Ama muhammet beyde acayip tatli ve rahatlatan bir insan iyi ki de boyle bir doktor kisilik tanimisim diyorsunuz.

Ekliyorum, gorebilirsin. Burdaki 15 gnlk hali yakin zamanda yeni foto eklemeye calisacam

teşekkürler.ben çok çok beğendim senin burnunu ya.tam yüzünle bütünleşmiş,doğal bir burun.ameliyat ücretini soracağım ama yazmak istemezsen özelden de atabilirsin,muhammed beyin verdiği fiyatı bilmiyorum çünkü

teşekkür ederim. amelıyat ucretı yenı yılda artacak başta onu soylım:)3 hastahane alternatıfın var; ethıca, amerıkan, acıbadem bunların da rakamları sırasıyla 5000, 7000, 8000 en uygunu ethıca dıgerlerının pahalı olmasıda hastahane ucretlerının pahalılıgından. ben ethica da oldum. çogu kişide orda oluyor sanırım. doktor konforu hiçbi hastahane için degişmio muhammet beyın işi ve çıkardıgı sonuç hepsinde aynı:) sadece amerıkan hastahanesınde buz maskesı varmış sanırım:) walla ben tum gece boyunca yuzume gozume buz koydum şişecek moraracak olan morarıyo:)

ay keşke olsaymışsın walla, kesin gülme krizlerine girerdik:))) (gerçi ben o cesaret iğnesinin etkisiyle baya bi girdim ama:))
dün ilk kez 9 gün sonunda şirketin yılbaşı partisi için eğlenmeye çıktım, eski halimi bilen üyelerimin hepsi hangi ara ameliyat oldun, hangi ara düzeldin diye şaşırdılar. akşama doğru Muhammet beyi arayıp akşama parti var bu burnumdaki bantı çıkartıyorum ben dedim, ilk önce çıkartma çok şiş şuan burnun, boşu boşuna tedirgin olursun dedi, ben de herkes biliyo zaten ameliyattan sonra burnun davul gibi olduğunu, böyle şeyleri takmam ben dedim, ikna edip çıkardım bantı... dikişlerimi de kapatıcıyla kapatıııpppp hadi koooopp koooppp..:))) bugün dikişleri de kendim almadan gidip aldırim bari..:)) (bu arada son halini yüklüyorum, şiş miş idare edin artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…