korkmak mı o da ne ki:S seni de fencergrıl gibi ablukaya alırım:) eklıyorum seni resımlerıme bakabılırsın ama yenı resım koymadım bunlar 15gunlk halınden.
ayyy koptum sabah sabah yaaaa... deli kız keşke herkesi senin gibi ablukaya alan biri olsa, sayende güle oynaya girip çıktım ameliyattan ayol...:))) gözlük olayına gelince ben de çoookkk merak ediyorum nası olcaanı ama burnuma hiçbi cismi ve kişiyi yaklaştırmadığım için şimdilik beklemedeyim...:)) bu arada burnum şişlerden dokunduğumda hamurmuş gibi bi izlenim veriyo, çok aptal bi his bu yaa..:))
yeni resimlerim özel albümde canım. arkadaş olarak ekliyorum seni öyle görebilirsin.
ayyy koptum sabah sabah yaaaa... deli kız keşke herkesi senin gibi ablukaya alan biri olsa, sayende güle oynaya girip çıktım ameliyattan ayol...:))) gözlük olayına gelince ben de çoookkk merak ediyorum nası olcaanı ama burnuma hiçbi cismi ve kişiyi yaklaştırmadığım için şimdilik beklemedeyim...:)) bu arada burnum şişlerden dokunduğumda hamurmuş gibi bi izlenim veriyo, çok aptal bi his bu yaa..:))
rica ederım:)albumume koydum ordan bakabılırsın:)
Baktım cok hoş olmş gercekten :) ben denedım yapamadım ınmedı fln biraz teknolojı ozurlusuyumde
gorustun mu muhammed beyle nasıl geçti ?
evet ayol burnu havada olmak bu olsa gerek ne yanıma ne ustune dahada kımseyı hıçbışeyı yakııştıramam:)her sekıl burnu kalkıklıgın içini doldurmak gerek:) yaa o bandajlı halının 3. gunu burnum cekılıyo yaa falan dıyorum arkadaşlarıma sacmalama be ne cekılmesı dıyolar walla bişi oluyo küçülüyo burnum hissediyorum dedım yok mok derken 15-20 dk gectı balon gıbı fıss dıye sondu burnum bandajlar boşluk boşluk kaldı:)hatta bazen burnunun kemıklerı gerılıyo gıbı gelecek falan fılan kolay degıl burun yenı halını oturtmaya calışıyo. senın kaş arası oyuntun var senınkı super olmuştur benım kaşlarımın arası cukur degıldı ve amelıyattada oraya dokunulamıo onun için çokta estetık bi burnum olamadı ama her şekıl çok sevıyorum:)
:)))sİmdi gorusmeden ciktim bukadar sicak guleryuzlu guwen weren biri olamaz heralde:)bana yaptigi burunlarin resimlerini gosterdi inanamadim iyiki muhammet beyi bulmusum kizlar bi gidin gorusun zaten fazla soze gerek yok yaptigi burunlari gormeniz yeterli bn en yakin zamanda olcam ins:)haftaya cumartesi olabilir bakalim 2 gune belli olcak:)
5.000 mi masallah!! Canim sen nezman ameliyat olacaksin?
arkaslar bende ameliyat olmayi dusunuyorum.nefes almada problem yasiyorum.franjit oldugum icin tedavi amacli muhammed beyin muayehanesine gittim ameliyat olmam gerektigini soyledi.tekrar gorusmeye gidicem ama ameliyattan cok korkuyorum.yani aslinda sonrasindan korkuyorum..hep agizdan nefes almak beni korkutuyo.burun deliklerimin acik oldugunu soyledi iki dakkada analiz yapti ama o delikler nasil kapanir teknigi nedir ayrintili tekrar gorusucem..beni eklerseniz sevinirim
rica ederım:)albumume koydum ordan bakabılırsın:)
evet ayol burnu havada olmak bu olsa gerek ne yanıma ne ustune dahada kımseyı hıçbışeyı yakııştıramam:)her sekıl burnu kalkıklıgın içini doldurmak gerek:) yaa o bandajlı halının 3. gunu burnum cekılıyo yaa falan dıyorum arkadaşlarıma sacmalama be ne cekılmesı dıyolar walla bişi oluyo küçülüyo burnum hissediyorum dedım yok mok derken 15-20 dk gectı balon gıbı fıss dıye sondu burnum bandajlar boşluk boşluk kaldı:)hatta bazen burnunun kemıklerı gerılıyo gıbı gelecek falan fılan kolay degıl burun yenı halını oturtmaya calışıyo. senın kaş arası oyuntun var senınkı super olmuştur benım kaşlarımın arası cukur degıldı ve amelıyattada oraya dokunulamıo onun için çokta estetık bi burnum olamadı ama her şekıl çok sevıyorum:)
ahahahaaa... burun çekilmesi, yana kayıyomuş gibi gelmesi, kanatlarının birinin bulunduğu yerden çıkmak istemesi gibi şeyler normal yani..:))) çünkü benim burnum sanırım bağımsızlığın ilan etti, hiç yerinde durmuyooo..:)) (yani bana öööle gelio herhal) senin burnun yüzüne o kadar güsel gitmiş ki, Muhammet Beyin tek tip fabrikasyon burun yapmadığını bikez daha görmüş olduk...
merak ettim,albümünüzü ben de görebilir miyim_?
Kiz sen ne ttli seysin, benim ameliyat gunum gelde beni sen ugurla ameliyat odasina(deli kiz) :))
Ekliyorum, gorebilirsin. Burdaki 15 gnlk hali yakin zamanda yeni foto eklemeye calisacam
teşekkürler.ben çok çok beğendim senin burnunu ya.tam yüzünle bütünleşmiş,doğal bir burun.ameliyat ücretini soracağım ama yazmak istemezsen özelden de atabilirsin,muhammed beyin verdiği fiyatı bilmiyorum çünkü
Tesekkur ederim:) hepiniz oylesiniz. Walla ben cok basite aldim bu ameliyati bu yuzden kimseyide korkarken cekinirken gormek istemiyorum:) kuafore gitmekten azcik daha farkli:) gercekten yaninda olmayi cok isterdeim fencergirlede soylemistim isim olmasada o heyecaninda orda olsam cok eglenceli cunku:) sen zaten tecrubelisin. Ama muhammet beyde acayip tatli ve rahatlatan bir insan iyi ki de boyle bir doktor kisilik tanimisim diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?