ay keşke olsaymışsın walla, kesin gülme krizlerine girerdik:))) (gerçi ben o cesaret iğnesinin etkisiyle baya bi girdim ama:))
dün ilk kez 9 gün sonunda şirketin yılbaşı partisi için eğlenmeye çıktım, eski halimi bilen üyelerimin hepsi hangi ara ameliyat oldun, hangi ara düzeldin diye şaşırdılar. akşama doğru Muhammet beyi arayıp akşama parti var bu burnumdaki bantı çıkartıyorum ben dedim, ilk önce çıkartma çok şiş şuan burnun, boşu boşuna tedirgin olursun dedi, ben de herkes biliyo zaten ameliyattan sonra burnun davul gibi olduğunu, böyle şeyleri takmam ben dedim, ikna edip çıkardım bantı... dikişlerimi de kapatıcıyla kapatıııpppp hadi koooopp koooppp..:))) bugün dikişleri de kendim almadan gidip aldırim bari..:)) (bu arada son halini yüklüyorum, şiş miş idare edin artık:)
Canim ilk once hayirli olsun cok guzel olmus burnun, kiz daha 9 uncu gunluk burnusun iyi bak ona , dikkat et kimselere dokundurtma. masallah ne sislik ne morarti super de bur burun, eee artik darisi basima diyorum, persembe gunu de benim ve arkadasimin ameliyati,, bol bol dualariniz bekliyorumm...
HErsey coooookkk gusel olcak, gonlunu ferah tut... Yanindayiiiiiiiizzz sasortikali ve bennn...
Canim ilk once hayirli olsun cok guzel olmus burnun, kiz daha 9 uncu gunluk burnusun iyi bak ona , dikkat et kimselere dokundurtma. masallah ne sislik ne morarti super de bur burun, eee artik darisi basima diyorum, persembe gunu de benim ve arkadasimin ameliyati,, bol bol dualariniz bekliyorumm...
İnsallahh canlarim benim, sizlerin destegini yanimda hissedecegim.. Burdan destek olmaniz bile cok guzel. Allah kimseyi hayal kirikligina ugratmasin benim onceki ameliyatlarim gibi. Türk doktorlarina kurban olayim..
arkadaşlar bende ocagın ilk haftası burun estetigi olcam inşallah muhammed beye ama korkuyorumm üfff ne biliyim yaaaa...napsamneler önerirsiniz bana etihaca olsam diyorum acıbadem cok pahalı sizler nerde oldunuzz??????? banad ayardım edinn..
canım Allah yar ve yardımcın olsun bunu okadar yürekten söledmki inan bana inşallah ağrısız morsuz sızısız kuş gibi ve harika bir burun nasip eder son oluşun olur inşallah rabbime emanet ol o hep yanında olsun dua edeceğim sana söz veriyorum öpüyorum canım
Allah yardımcın olsun canımm bi avazda kurtull :) ayy bu dogum yapan bırı ıcın soylenen bı soz sanırım ama olsn :)))ınsallaha agrısız sızısz cabucak cıkarsınn :)) mutlu bı sekıldeeeee
arkadaşlar bende ocagın ilk haftası burun estetigi olcam inşallah muhammed beye ama korkuyorumm üfff ne biliyim yaaaa...napsamneler önerirsiniz bana etihaca olsam diyorum acıbadem cok pahalı sizler nerde oldunuzz??????? banad ayardım edinn..
arkadaşlar dr muhammet bey in fiyatı ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
canımcım 5000 ile 8000 arasında seçtiğin hastaneye göre değişiyor, sen yine de Muhammet Bey ile görüş, kesin bilmemekle birlikte fiyatların artacağını duyuyorum arkadaşlardan, en azından kendini ona göre ayarlarsın...
çok teşekkür ederim. sanırım bu akşam kendisiyle görüşeceğim.
bakalım neler söyleyecek.
Canim hic dusunmeden hemen gorusmeye git, ameliyat maliyeti yukselmeden bizim gibi sende yararlan. Vallah Muhammet beyin unvani patladi gitti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?