doktorum benim ibretlik fotolarımı göstermiş a dostlaaaaarrrr...:))) şaka bi yana dünya tatlısı dimi ama...
mrb arkadaslar bayadır yazamıyorum kusura bakmayın.cok nete giremiyordum. ameliyat olan arkadaslarmıza gecmisolsn :) ayrıntısyla okuyamadm ama.. artk ozelden msj yazabilirm. konuda belki kacırdıgım olur .msjla yardmcı olurum. cok güzeel burunlaraa :)
ah cnm cok gecmis olsn smdi baktm fotolarına masallaah :) insin bakalm artk şişler :) okuldan dolayı yogun oldgmdan gelemedim pek buralara :) agrın acın zorlugun olmadı dimi.. hersey yolunda bende amaa.. 2-3 hafta once arkdasımın kuzeni yanlıslıkla agır sekiilde burnuma vurdu. benmi tribe giriyorum bilmiyorum ama.. burun kavisinde biraz duzlesme oldu sanki.. yogunluktan doktorumada gidemedim. en kısa zamanda gitmeliym.. bi kaç foto yüklüyorum simdi bakabilirsnz..bi yorum yapın bakiym
Kizlar benim bi huzun basti :'( benim iki kizim var biri 5 biriside 8 yasinda. Buyugu turkiyeye geleegimi biliyor, kucugu bihaber akli ermiyor fazla. Demin buyuk kizim anne yarin saat kacta bineceksin ucaga der demez aglamaya basladi, cigerimden aldi. Cok ozliyecegim onlari. Esim cok iyi bakar biliyorum, asla gozum
Arkada kalmiyacak ama iste anne yuregi, 8 gun istanbulda kalacagim. Bu 8 gun 8 yil gibi gelecek bana..:2:
Ouyyyy o kadar icten anlatmissin ki yuregim acidi... Kiyamam sana... Cabucak gecicek bu 8 gun ve sen kuzularina kavuscaksin...
Nerelerdesin sen gusel burun... Ben ameliyat oldum bitti, kalktim ise gittim sen yoksun...:)) nasil oldun, hersey yolunda mi..?
Insallah, rabbim komseyi kuzucuklarindan ve sevdiklerinden ayirmasin. Cok zorluklarla ayarladim bu ameliyat isini. Insallah cektigim zorluklara deger. Yarin bu saatlerde ayrilacagim yavrularimdan, gece 12 binecegim ucaga. Ertesi gun de ameliyatim yani persembe gunu. Duaya cok inanirim, heleki baskalarinin duasina, beni duasiz birakmayin...
En tez zamanda cocuklarınıza kavusursunuz ınsallah...8 gun hemen gecer hıc merak etmeyın..
ilk kez duyuyorum ben bu doktoru
Sagol canim..
çok çok geçmiş olsun ne zaman ameliyat oluyorsunuz?
Sagol canim. Yarin saat 12 ve 16 da , biz iki arkadas gidiyoruz hangimiz once olacak belli degil. Bol dualarinizi bekliyorum.. Hepinizi optum, geliyorum vatanim..
Sagol canim. Yarin saat 12 ve 16 da , biz iki arkadas gidiyoruz hangimiz once olacak belli degil. Bol dualarinizi bekliyorum.. Hepinizi optum, geliyorum vatanim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?