Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Slm kizlar. Ben evime cocuklarimin basina geri dondum sag salim, ama ameliyat olmadim malesef... Ve bu amliyatin gerceklesmemesi MUHAMMET abinin ne kadar durust, efendi ve paragoz olmadiginin ispati. Onun icin benim mutlu olup en iyi sonuca kavusmam onemliydi, dun ameliyat olmus olsaydim eger, ufak tefek degismle geri donecektim. Bunun sebebi ise derimin kalinlasmis olmasi, anladigim kadariyla derim baska dokularla birlesmis. Ama Beni teselli eden gelecek bi kac yil icinde daha iyi sonuc ve istegim bir buruna kavusabilecegim bir revizyon ameliyat sozuydu. Yani ameliyatim olacak ama teknolojinin biraz daha gelistigi zaman. Bir ruya gibi geldi gecti, ama suan rahatim ve burnumu kafama takmiyacagim. Taki birgun bi mesaj veya telfon calana kadar. Muhammet abi birgun gelecek beni arayacak ameliyat tarihi icin. Muane sirasinda kolum kanadim kirildi, gercekleri cok uzulerek anlatti ve ben o an sok oldum. Ameliyat olmayacagim icin esim geri donmemi istedi bu ara. Beni yanliz birakmayan yeni biletimi bulmam icin benimle kosusturan asisstanina minnettarim, tek bir kurus almadan benimle birlikte yoruldu, ve onu yordugumu soyledigim zaman, oyle dusunmememi onlarin misafiri oldugumu belirtti durdu.. Allah her ikisindende razi olsun .. Arakadasim ameliyatini oldu. Onu ameliyatina ugurladim, ve ccuklarimdan bosuna 8 gun ayri kalmamam icin bana destek verdi. Orda emin ellerde oldugunu biliyorduk, kendini yanliz hissetirmeyen hemsirelerden de ayriyetten Allah azi olsun. Ve ben suan evimdeyim. Muhammet abimin beni birgun arayip gel deyinceye kadar bekliyecegim... Sorulariniz varsa yanitlayabilirim..

pozitif olmanıza çok sevindim. elbetteki amacı sadece para kazanmak olan bir doktor olsaydı karşınıza şu an belki de boşuna yatıyor olacaktınız değil mi? o halde ne şanslısınız ki böyle dürüst bir doktora denk gelmişsiniz.

medinealeynanur,gecmıs olsun dıyelım.hakkından hayırlısı buymus demekkı..bı doktorun tum etık degerleriyle boylesı net davranabılmesı cok guzel ve ınsanı umutlandıran bı durum.yalnız sunu anlamadım;senın derın hep kalın mıydı yoksa yaşa baglı olarak ya da herhangı bı travmaya bağlı olarak boyle bı durum mu gelıstı? ilerde amelıyat olabılırsın derken degısık bı teknolojıyle kalın derılı burunlarda daha verımlı sonuclar mı alınıyomus??teknolog sen naptın bu arada?muhammet bey'le ocakta randevun vardı sanırım??

muhammet bey boş vaatlerde bulunup seni hayal kırıklığındna kurtarmışş ..bencede çok asil davranmışş....gerçekten sadece para uğrun neler yapılıyorr..kendisini çok içten kutluyorummm böle bir asil davranışta bulunduğu içinn.....insanlığından bişey kaybetmemiş demkki işin ticareti ağır basmıyorr kendisine bu çok hoşşş.....senin içinde ileride bir ameliyat olabilir olması güzl canımmm....hayırlısı olsunn..

kızlar bu Muhammed beyin dediği etin kemiğe yapışması olayı da nedir?yani kötü geçen ameliyattan ne kadar snra revizyon olmamız gerekir?yani çok gecikmemek gerekiyorsa hemen olayım ben de

Kizlar bu benim 3uncu ameliyatim olacakti , iki ameliyatim basarisiz gecti, normalde derimde bisey yoktu ama eski doktorun yaptigi hatalardan kaynaklaniyor bu durum. Evet Muhammet abinin yaptigi bu davranis es gecilemez onu ne kadar ovsem azdir, ondan Allah razi olsun.. abi diyorum cunku benimle konusurken , beni doktor degil de bir abi olarak gor, tavsiyemi dinle ameliyat olma demesindendir, ama gercek bir abi gibi icten duzgun bir insan..

bende revizyon düşünüyorum ama doktora karar veremiyorum.albüme fotolarımı koydum.

bende revizyon düşünüyorum ama doktora karar veremiyorum.albüme fotolarımı koydum.

Merhaba imi, resimlerine baktım sen güzelsin burnun da güzel :) ama anladım sanırım neden revizyon olmak istediğini. 3. resimde burnunda bir kemer ya da yanlış görmediysem bir yamukluk var sanırım. Kötü gözükmüyor dediğm gibi sen zaten güzelsin. Ama yaptırırsan da daha iyi olabilir tabi. Doktorunu çok dikkatli seç canım. Muhammet bey harika bir doktor, görüşmeye gittin mi onunla?

Geçmiş olsun canım. İnşallah herşey gönlünce olur.

merhabalar öncelikle, ceymey burnun çok güzel olmuş çok beğendim bende deviasyon problemi var öncelikli amacım bunu gidermek vetabiki dış görüntüde ufak değişiklikler yaptırmak, cesaretimi toplayıp yaptırabilsem keşke ben de sizin gibi burada muhammet beyin iki hastasının daha resimlerini gördüm çok güzel çok doğal yapmış ikisini de tam benm istediğim gibi çok doğal, yazın ameliyat olmamın bir sakıncası olur mu sizce ve deviasyon probleminiz geçti mi rahat nefes alabiliyormusunuz ceymey?

kızlar afedersiniz ama bu foruma üst üste iki soru yazdım ikisine de cevap alamadım,acaba forumun bana bi garezi mi var veya muhammed beyin hastaları diğerleriyle muhatap olmuyor mu anlamadım

hakikaten herşeyde bir hayır vardır. hayatımızın her evresınde bunu dıle getırıp sonrada oyle olduguna bı çok kez şahıt olduk mutlaka bu da onlardan bırı demek ki dogru zamanı bu degıl sonrası çok çok çok daha güzel olacak ve mevlam sabrınla senı dahada güçlendircek. muhammet beyi tanımış olmak ve sana en güzel açıklamayı yapabılecek doktoru bulmuş olmakta çok güzel. mevlam hayırlı uzun omurler versın yolunuzu tekrar kesistirşin. burnundakı sorunları hiç takma burnundan once gonlunun guzellıgıyle zaten yeterınce etkıleyebılıosndr ınsanları.

Bi Muhammed beyin ne kadara burun ameliyatı yaptığını sormuştum.

diğeri de şu etin kemiğe yapışması,revizyon olayıyla ilgiliydi

fiyat hakkında ben bıkaçgun once uzunca yazmıştım:)fencer gırl de yazmıştı muhtemelen senın soruna yanıt vermıştık:)
3 hastahane secenegi sunuyo muhammet bey ethica, acıbadem, american fiyatlarıda 5000, 7000, 8000 ben ve bi çok kişi ethica da oldu. zaten kalacagın bı gece ıstersen kalmaya bilirsinde hastahanenın bi onemı yok ki ethicada gayet güzel bi hastahane muhammet beyın amelıyathane konforundada bi fark yok heryerdeki amelıyatı aynıymış onun için:) hastahaneler arası tek fark; amerıcan da buz maskesı varmış bunun içinde 8000 verılmez bende tum gece yuzume gozume buz koydum şişen moraran yine şişip morarıyo:) olmayanada hiç bişi olmuyo. en kötü örnek benım ama resmlerımı koyamadım o kadar kotuydum en ıyı ornekte fencer gırl(maşallah) kişiden kişiye degışen bişi morarma şişme. yani 5000 e ethica ideal revizyon hakkında hiç bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…