yalnız narkozu öyle iştahlı anlatıyorum ki görende beni otçu, hapcı falan sanacak:):):) ılk tecrube tabı ınsanın ılk narkozuda bı başka oluyo:):)
Allah seni bildigi gibi yapsin, cok guldum aksam aksammm..:))) cesaret igneside de bahsedelim de biras isin ameliyat oncesi en keyifli kismini da ogrensin...:))) bana ameliyathaneye giderken yapmislardi da baska hastalarin ciceklerie salca olmustum, insanlarin ellerine atlamisim ver o cicegi bana diye, en son kahkaha atmadan duramadigimi hatirliyorum:))))
Bayanlar merhaba, bende bu yaz Muhammet hocaya ameliyat oldum Temmuz sonunda, hala eskisi gibi burnumu silmesemde, biryere çarpınca ( sert degil) ağrısada, yeni burnumla mutluyuz. Burnunum derisi kalın olduğu icin iyileşmem uzun sürdü, ama içten iyileşme, dista göze çarpan bisey yok, ama ben şişkinliği farkediyorum. Burnum gunden güne guzellesiyor. Cok sorunlu bir burnum yoktu esasında, gittim oturdum Muhammet hocanın karsına, sonra ameliyata karar verdik, izin aldım isten, gittim yattım ethicaya, girdik ameliyata, gözümü odada actım, hiç ağrım olmadı, sislik ve morluk olduğu sonraki hafta sadece.
Hoca bir kere güven dolu, güvenin, kesinlikle doğal bir burun yapar, fazlasını isteseniz bile size gidecek en doğal burnu yapar, ameliyat sonrası verdigi ilaçları kullanın, masajmis, deniz suyu vs imis bunlara gerek bile yok.
Bol bol buz koyun yüzünüze Morluklar hizlica gecer, bunu ihmal etmeyin, ilaclarinizi alin ve iyilesmeyi Bekleyin, endise edilecek hicbisey Yok, hocamiza guvenin, soracaklarının varsa ben buralardayim
tasarım yapanları da gördük, sadece bilgisayarda kalıyor o yapılan "güzel" tasarımlar. Önemli olan gerçekte GÜZEL olması =) Burada Muhammed beye ameliyat olmuş arkadaşları görüyoruz sonuçları da gayet güzel.. tasarım istiyorsanız buradaki arkadaşların "gerçek" burunlarına bakabilirsiniz. Bazı doktorlar tasarımda cidden güzel burunlar yapıyorlar ama gel gelelim gerçekte güzel oluyor mu, muamma :)
çirkin değiller evet ama içim rahat etmez istediğim gibi olacak mı olmayacak mı diye:/ tasarımın aynısını evet her doktor yapamıyor ama Yakup Avşar yapıyor onu da oda çok pahalı ama :/
kızlar ben ameliyat oldumm bugün 5.günümm şimdilik herşey iyi gidiyor..haberiniz olaa...
kızlar ben ameliyat oldumm bugün 5.günümm şimdilik herşey iyi gidiyor..haberiniz olaa...
geçmiş olsun hemşom...toplan goster bıze kendını...bahsettıgımız gibiymiş dimi
geçmiş olsun...hangi hastanede oldunuz amelyatı bende bahçelievledeyim hastane seçimide öneml benim içinde .. bide ne kadara oldunuz ögrenebilirmiyim tşkrler şimden.
ben acıbademde oturuyorum biraz uazak ama muhammmed beyin sevdasına etica hastanesinde oldum 5000 tl canımmm gayet iyi bir hastanee şekerimm...
ben acıbademde oturuyorum biraz uazak ama muhammmed beyin sevdasına etica hastanesinde oldum 5000 tl canımmm gayet iyi bir hastanee şekerimm...
en zor günlerim 2. 3. 4. günlerdi şimdi bi sorunum kalmadı allaha şükür yrn alçım alınıcakk.. bende birazdaha zor geçtii evde bi tane beter böcek varya onla ilgilenmem falan derken bi bakmışım pert raporu almışım...inşallah resim koycam ama sonra bayabi morardımm ben çürük raporu aldımm o derce yaniii. ama inanın acısız bir ameliyat olmak isteyen arkadaşların bilgisine..
Geçmiş olsun zeynepsucum en zor günleri atlatmışsın bundan sonrası artık hızla iyileşme süreci :) Benim de 15 gün sonra 6. ayım olacak. Ne çabuk geçti zaman anlamadım :) 6. ayın şerefine resim yükliycem kızlar, bakın bakalım burnum oturmuş mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?