Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yalnız narkozu öyle iştahlı anlatıyorum ki görende beni otçu, hapcı falan sanacak:):):) ılk tecrube tabı ınsanın ılk narkozuda bı başka oluyo:):)

merhaba,bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorumda yorumlarınızı okudum muhammet beye olmuşsunuz sanırım.ben istanbulda oturmadıgım için doktolarla ilgili pek bi araştırma yapamadım,bi tanıdığım Güven YILDIRIM diye bi doktora burun ameliyatı oldu.Doktorlar merkezinde çalışıyor,bu doktor hakkında bi bilginiz var mı acaba?

yalnız narkozu öyle iştahlı anlatıyorum ki görende beni otçu, hapcı falan sanacak:):):) ılk tecrube tabı ınsanın ılk narkozuda bı başka oluyo:):)

Allah seni bildigi gibi yapsin, cok guldum aksam aksammm..:))) cesaret igneside de bahsedelim de biras isin ameliyat oncesi en keyifli kismini da ogrensin...:))) bana ameliyathaneye giderken yapmislardi da baska hastalarin ciceklerie salca olmustum, insanlarin ellerine atlamisim ver o cicegi bana diye, en son kahkaha atmadan duramadigimi hatirliyorum:))))

bana da asansorde ınerken yaptılar. tam olarak o ne yaşattı farkında degılım:s ama amelıyathane oyle tahmın ettıgım gıbı soguk ve urpertıcı bır ortam degılmış:) herkes laylaylom üniversite kantın ortamı gıbı pek hareketlı maşallah:)

ben yanımda oturan cocukla geyık yapıodum, bı yandanda gogsume sureklı bışıler takıyolar, yapıştırıyolar ama bende hiç amelıyat havası yoktu:):)en net hatırladıgım sey; bırı amelıyat haneden içeri girdi konuştugum çocuga: evet neymış sobayı yakamayınca ne yapıyoruz dedi ve ben gayet enerjik, elimi de kaldırarak... turkcelle anamızı arıyoruz dedım :)şiveli şiveli hemde:):)sonrasını hatırlamıyorum:)

muhammet beyı hiç görmedim:)ayıldıgım da dergıler nerde? ben dergı bakıyodum falan dedım... bıttı dedıler... neyın bıttıgını anlamadım:)ne bıttı dıom, amelıyat dıolr, ne amelıyatı dıorm... ben o kdr unutmuşum amelıyat olacagımı... nasıl yaa muhammet bey ne zaman geldı, ben konuştum mu onunla dıyorum evet dıolr, ee ben ne ara gıttım:)sana cesaretlı mısın dedık, bende evet çok cesaretlıyım demışım, uçmuşum:):):)yaa bu ınsanların bayılma anlarına sahıt oluyolar yaa ne superdır:):))

kızlar amelıyaata gidişin tadını çıkarın yauww... çok eglenceli şookda güşel anı olayoo bakın:):)

resmini görebilir miyim acaba benim de kalın derili de merak ettim :) ekleme talebi gönderdim.

çirkin değiller evet ama içim rahat etmez istediğim gibi olacak mı olmayacak mı diye:/ tasarımın aynısını evet her doktor yapamıyor ama Yakup Avşar yapıyor onu da oda çok pahalı ama :/

çirkin değiller evet ama içim rahat etmez istediğim gibi olacak mı olmayacak mı diye:/ tasarımın aynısını evet her doktor yapamıyor ama Yakup Avşar yapıyor onu da oda çok pahalı ama :/

tatlım yakup avşara ameliyat olan birçok arkadaşım var benim de, ben de çok başarılı buluyorum kendisini... ama olmak istiyosan hemen ol çünkü her yıl yakup Bey'in ameliyat ücretlerine yaptığı zammı devlet benzine yapmıyo, çok acımasız ücretler konusunda..:))) ben çooookkkk memnunum muhammet beyden... bu kadar çabuk ve başarılı tanınmaya devam ederse muhammet bey de ücretleri artırmalı bence...:))

kızlar ben ameliyat oldumm bugün 5.günümm şimdilik herşey iyi gidiyor..haberiniz olaa...

geçmiş olsun...hangi hastanede oldunuz amelyatı bende bahçelievledeyim hastane seçimide öneml benim içinde .. bide ne kadara oldunuz ögrenebilirmiyim tşkrler şimden.

geçmiş olsun hemşom...toplan goster bıze kendını...bahsettıgımız gibiymiş dimi

en zor günlerim 2. 3. 4. günlerdi şimdi bi sorunum kalmadı allaha şükür yrn alçım alınıcakk.. bende birazdaha zor geçtii evde bi tane beter böcek varya onla ilgilenmem falan derken bi bakmışım pert raporu almışım...inşallah resim koycam ama sonra bayabi morardımm ben çürük raporu aldımm o derce yaniii. ama inanın acısız bir ameliyat olmak isteyen arkadaşların bilgisine..

geçmiş olsun...hangi hastanede oldunuz amelyatı bende bahçelievledeyim hastane seçimide öneml benim içinde .. bide ne kadara oldunuz ögrenebilirmiyim tşkrler şimden.

ben acıbademde oturuyorum biraz uazak ama muhammmed beyin sevdasına etica hastanesinde oldum 5000 tl canımmm gayet iyi bir hastanee şekerimm...

ben acıbademde oturuyorum biraz uazak ama muhammmed beyin sevdasına etica hastanesinde oldum 5000 tl canımmm gayet iyi bir hastanee şekerimm...

Geçmiş olsun, ben de heyecanla bekliyorum fotoğraflarınızı

Geçmiş olsun zeynepsucum en zor günleri atlatmışsın bundan sonrası artık hızla iyileşme süreci :) Benim de 15 gün sonra 6. ayım olacak. Ne çabuk geçti zaman anlamadım :) 6. ayın şerefine resim yükliycem kızlar, bakın bakalım burnum oturmuş mu :)

geçmiş olsun dileklriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar sizlerin sayesinde oldum ameliyat..allahda utandırmaz inşallah..olmak isteyen arkadaşlar hiç vakit kaybetmeyinn zaman o kadar hızlı akıyorki tutamıyorsunuzz..

zeynepsu geçmiş olsun canımmm oldun bitti ne güzell.....

diğer arkadaşlarda foto ekleseler foto eklemiyor kimse artık...

slm ceymey 3. ayla 6. ayın arasında fark var mı sence degışıyo mu zaman ılerledıkce:S kaş aram bırazcık bırazcık daha ınecek mı cok merak edıyorum:) 6. ay fotonu beklıore

evet hastaneyi biliyorum arkadaşım oda doğum yaptı zaten banada çok yakın ..memnun kaldıktan sonra uzaklık çok sorun değil tabi..inş istediğiniz gibi olur çok geçmiş olsun .bende yarın gidiyorum görüşmeye kendisi aradı randevu verdi şaşırdım ilgili bir doktora benziyor bakalım hayrlısı inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…