Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

slm ceymey 3. ayla 6. ayın arasında fark var mı sence degışıyo mu zaman ılerledıkce:S kaş aram bırazcık bırazcık daha ınecek mı cok merak edıyorum:) 6. ay fotonu beklıore

Kesinlikle değişiyor canım. İlk 6 ay değişimler gözle görünür oluyor.. sonraki 6 ay daha yavaş ilerliyor diyorlar bakalım görüceğiz :) Ay başında resimlerimi yükleyeceğim

Merhaba kızlarr bende muhammet bey e ameliyat oldum çok memnunum 1 buçuk sene oldu merak edenler fotolara bakabilir muhammet bet gerçekten cok iyi bir doktor herkese öneririm

Merhaba kızlarr bende muhammet bey e ameliyat oldum çok memnunum 1 buçuk sene oldu merak edenler fotolara bakabilir muhammet bet gerçekten cok iyi bir doktor herkese öneririm

senınle bırkez daha sahıt oldum, burun her ay başka bi hal alıyo...yaşasın yanı burnum daha da degışecek :)bu halınden daha da guzel olabılecegını dusunmuyordum. maşallah canım... senin burnunda tam bir muhammet dilber klasigi :)dogal ve cok yakışmış.

Kızlar Muhammed beyin yaptığı burunları gördükçe kendisine ameliyat olmak için çok hevesleniyorum. ama keşke şu imkansızlıklar olmasa. geçirdiğim kötü ameliyat sonucunda psikolojim okadar yerle bir ki, muhammed bey için o kadar ameliyat ücreti nasıl toplanır,kaç yıl sonraya kalır hiç bilmiyorum. keşke piyango çıksaydı. öğrenci olmasam iyiydi

off kızlarr yaaaa :)) bende ameliyat olmak istiyooorumm! doktor seçimi ne kadar zor bi kararmış yaa..bazı arkadaşların fotoğraflarına baktım gerçekten hepsi çok güzel olmuş:)) bende avrupa yakasında oturuyorum araştırdığım doktorlar hep karşıdalar.Muhammet bey hem yakın hem de başarılı:)

çok teşekkür ederim cnm ama ay ay değişiyor gerçekte 1 - 1 bçuk seneye tam oturuyor burun

kızlar ya nerelerdsinizz?? candeladan umaydan fotolar istiyoruzzz.muhammde beye ameliyat olan herkesden işdeee..herkes kendi kabuguna çekildiiii duyun sesimizii.....plsssss..

candelanını burnu nası acepp ...banttlı resimlerine bakıyorum hokka gibi hiç şiş deill benimki.. sankim bir patates hıhahhıhha hatta patlıcan gibii.

kimse yokki bizz kendi kendimize gelin güvey oluyoruzzz candela danda istiyorummm isimleri yanlış yaarım diyee yazmıyorumm tüm arkadaşlarda taze doto bekliyoruzz..

aynen aynen herkes burnunu yaptırdı sonrada vın turizim...demekki hiçbirinde sorun yok olsaydı eger derman ararlardı seninki öylemi benimki böyle diye.aman olmasında zatenn..ama insan merak ediyorr işdeee..siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuzz??sasartiko hemşerim sendende foto bekliyoruz...

Ta tammmm kacmadim burdayim, istediginiz foto olsun, bu hafta yuklicem ne var ne yoksa..:))) ben de durumlar gayet iyi, sadece gecenlerde kayaga gittim, soguktan burnum taninmicak hale geldi, o kadar sisti ki bian panik oldum, Allahtan ertesi gun hicbisey kalmadi da rahatladim, sakin cok soguklarda mecbur diilseniz disari cikmayin... Onun disinda sislikler cookk yavas da olsa iniyo... Hala burnumun ucu tas gibi, zaten ordan bi sene umidimi kestim... zeynepsu sen nasil oldun kuzum, burnunla alakali saglik problemi yoksa sakin simdiden hicbisey icin endiseye dusme, zamanla sen farketmeden olacak degisimlere eski resimlerine baktiginda sasircaksin cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…