evet hastaneyi biliyorum arkadaşım oda doğum yaptı zaten banada çok yakın ..memnun kaldıktan sonra uzaklık çok sorun değil tabi..inş istediğiniz gibi olur çok geçmiş olsun .bende yarın gidiyorum görüşmeye kendisi aradı randevu verdi şaşırdım ilgili bir doktora benziyor bakalım hayrlısı inş..[/QUumarım görüşmeniz iyi geçmiştir..
slm ceymey 3. ayla 6. ayın arasında fark var mı sence degışıyo mu zaman ılerledıkce:S kaş aram bırazcık bırazcık daha ınecek mı cok merak edıyorum:) 6. ay fotonu beklıore
Merhaba kızlarr bende muhammet bey e ameliyat oldum çok memnunum 1 buçuk sene oldu merak edenler fotolara bakabilir muhammet bet gerçekten cok iyi bir doktor herkese öneririm
senınle bırkez daha sahıt oldum, burun her ay başka bi hal alıyo...yaşasın yanı burnum daha da degışecek :)bu halınden daha da guzel olabılecegını dusunmuyordum. maşallah canım... senin burnunda tam bir muhammet dilber klasigi :)dogal ve cok yakışmış.
kızlar ya nerelerdsinizz?? candeladan umaydan fotolar istiyoruzzz.muhammde beye ameliyat olan herkesden işdeee..herkes kendi kabuguna çekildiiii duyun sesimizii.....plsssss..
fencergirl dende istiyorum ben[
28. gunum hala sıslıklerım var yandan bakınca degılde onden aynayla bakınca daha sıs gorunuyo..Benım burnumda guzellesecek mı acaba daha coook beklemem lazım.
28. gunum hala sıslıklerım var yandan bakınca degılde onden aynayla bakınca daha sıs gorunuyo..Benım burnumda guzellesecek mı acaba daha coook beklemem lazım.[/QUOTE .!.:moon foto ekledinmi hiç??
fencergirl dende istiyorum ben
fencergirl dende istiyorum ben[
28. gunum hala sıslıklerım var yandan bakınca degılde onden aynayla bakınca daha sıs gorunuyo..Benım burnumda guzellesecek mı acaba daha coook beklemem lazım.
sen kime ameliyat olmuştun canım?_
bende bende bende..........
kimse yokki bizz kendi kendimize gelin güvey oluyoruzzz candela danda istiyorummmisimleri yanlış yaarım diyee yazmıyorumm tüm arkadaşlarda taze doto bekliyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?