Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şekerim bendeki durumları sorma gören herkes sen estetik olduguna eminmisin diyo hani gözlerimin altıda morluklar olmasa bende inanmıyıcamm..kocaman bi burnum var desem yeridir sankim bir patatess..ama ban muhammed by demştii derin kalın oldugu için normale göre 2 ay geriden geliceksinn..çarşamba bantlar cıkıcak dikişler alınacakk..sonra geriye sabretmek kalıckk..sizler gibi bi burnum olurmu inşallah olur diyelimm..ama resim bekliyoruz sizden şekerimm...

görev tamam ekip 78 günden sonra burun da burun kareleri:)garip burnumun seyrini bende heyecanla beklıyorum ustten çok azcık daha ıncelırse ben beklenmedık mutluluk yaşarım ama bu halını de sevıyorumher tür fikre, begeniye, begenisizlige acıgım:):)

Baktım şimdi canım resimlerine, buraya da yazayım. Burnun çok doğal olmuş ve yüzüne çok yakışmış. Gördüğüm kadarıyla ucu birazcık hala şiş. (benim de 3. ayımda şişmiş, ben anlamıyordum ama çevremdekiler söyledi şimdi ucu tamamen indi ) burun kemerin de biraz daha inecek. Daha oturmadığı belli, birazcık daha zaman var canım :) ama şimdiden çok hoş görünüyor. insan kendini çok iyi hissediyor değil mi :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

geçmiş sayfalarda o kadar çok bahsettık ki narkozun güzelliginden:)bi ara kendımden şüphelendim, hapçı falanmıyım diye:)amelıyata gidiş çıkış hastahane kısmında kafana takacagın hiçbirşey yok canım...ılk gece dık acıyla uyumak belkı zorlayabılır senı okadar 3 gunu atlattıkdan sonra kendı burnun gibi davranmaya başlıyorsun.şişme ve morarma kişiye göre degişiyor. benden önce ve sonra amelıyat olanlarda kısmen moraran, hiç morarmayanlar oldu ama en kötü örnek benım:)en çok şişen ve mosmor olan biri olarak inan hiçbir agrısı sizisi yok bu amelıyatın...morluk ve şişliklerde zamanla ınıyo...ve gerıde kalan gunlerı hiç hatırlamıyorsun bıle öyle cabuk gecıyor ki o surec...kafanı kurcalayan hiçbirşey olmasın güzel bi burun istiyorsan bu günler öyle keyıflı gunler kibaşka sorun olursa cevaplarım. ekliyorum seni...

şasortikalı cok haklıı...hiç korkma inan bana korktuguna degmicek..günden güne burnun iyileştikçe niye daha önce olmadım ameliyat diyeceksinn.herkes bi can taşıyor ve herkes dünyada bi tane ..böyle korkarak sadece kendini üzersin ve saklarsınn rahat ol ve kendini muhammed beye teslim et şekerimmmm..bak benim bugün 15. günüm.

Son düzenleme:
arkadaşlar rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafların ı koyabilirmi? Karar verebilmemiz için en önemli yardımcı ftoğraflar bence!

sizin bu yzdıklarınızı okuyunca acayip cesaret geliyor bu gazla olmak lazım aslındaolup kurtulmak eniyisi galiba fazla düşünmek kafa bulandırıyor bende iki çocuk var birazda ondan korkuyorum oglum ufak 4 yaşında hem onunla ilgilenirken kendimi koruyabilirmiyim bilemiyorum ama galiba olcam çünkü kafaya koydum vaz geçsemde hep kafamda..

ne güzel moral veriyorsunuz ben bu gazla olsam iyi olur yani fazla düşünmedenresimlerinizi görebilirmiyim acaba eklermisiniz benii

veee iki buçuk aylık burnumun fotolarını koydum, sabah kalkınca, akşama doğru, soğukta, sıcakta ne hale geliyo görün diye hepsinden birer tane..:)))

ne güzel moral veriyorsunuz ben bu gazla olsam iyi olur yani fazla düşünmedenresimlerinizi görebilirmiyim acaba eklermisiniz benii

şekerimmm bendede 1 tane beter böcek varki sormaa 3 yaşında ben kendimi skınıyorsam inan herkes sakınır..ben foto 1 ay snra koycam şişlerim var..ufaklıklar bi şekilde idare ediliyo...ik 10 kızımı öpemedim yalandan sarılıyodum.şimdi 15 gülük oldum sarılıyorumöpüyorum gayet iyi tabi dikkat ediyorum şekerimm...

ben daha ilk haftamda 3 kere filan darbe aldım kızımdan..birinde bayaa çığlık attım, hatta yaş geldi gözlerimden..dr.um "merak etme çok sağlam burnun, hiç bişey olmaz, sadece acır" dedi..rahatladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…