moon foto ekledinmi hiç??
eklemedım bıraz toparlanıyım eklycem ınsallah..
Ta tammmm kacmadim burdayim, istediginiz foto olsun, bu hafta yuklicem ne var ne yoksa..:))) ben de durumlar gayet iyi, sadece gecenlerde kayaga gittim, soguktan burnum taninmicak hale geldi, o kadar sisti ki bian panik oldum, Allahtan ertesi gun hicbisey kalmadi da rahatladim, sakin cok soguklarda mecbur diilseniz disari cikmayin... Onun disinda sislikler cookk yavas da olsa iniyo... Hala burnumun ucu tas gibi, zaten ordan bi sene umidimi kestim...zeynepsu sen nasil oldun kuzum, burnunla alakali saglik problemi yoksa sakin simdiden hicbisey icin endiseye dusme, zamanla sen farketmeden olacak degisimlere eski resimlerine baktiginda sasircaksin cunku
görev tamam ekip78 günden sonra burun da burun kareleri:)garip burnumun seyrini bende heyecanla beklıyorum ustten çok azcık daha ıncelırse ben beklenmedık mutluluk yaşarım ama bu halını de sevıyorum her tür fikre, begeniye, begenisizlige acıgım:):)
Baktım şimdi canım resimlerine, buraya da yazayım. Burnun çok doğal olmuş ve yüzüne çok yakışmış. Gördüğüm kadarıyla ucu birazcık hala şiş. (benim de 3. ayımda şişmiş, ben anlamıyordum ama çevremdekiler söyledi şimdi ucu tamamen indi ) burun kemerin de biraz daha inecek. Daha oturmadığı belli, birazcık daha zaman var canım :) ama şimdiden çok hoş görünüyor. insan kendini çok iyi hissediyor değil mi :)[
deneyım paylaşımların her zaman için vardı, teşekkur ederım:) gördügüm fotograflarda, evet bırazcık daha yumuşuyo hatlar ve mılımetrıkte olsa kuculuyo sanırım. kesinlikle çok ıyı hissediyor:) yalnız hala rahat fotograf çekınmeye alışamadım:)eski burun kamuflaj duruşları edınmış vucut, dırek o sekle gırıyorum:)) özgür özgür poz vermelerıde ogrenıcem:)ama at kuyrukları topuzlar vazgecılmezlerım artık:)
Baktım şimdi canım resimlerine, buraya da yazayım. Burnun çok doğal olmuş ve yüzüne çok yakışmış. Gördüğüm kadarıyla ucu birazcık hala şiş. (benim de 3. ayımda şişmiş, ben anlamıyordum ama çevremdekiler söyledi şimdi ucu tamamen indi ) burun kemerin de biraz daha inecek. Daha oturmadığı belli, birazcık daha zaman var canım :) ama şimdiden çok hoş görünüyor. insan kendini çok iyi hissediyor değil mi :)[
deneyım paylaşımların her zaman için vardı, teşekkur ederım:) gördügüm fotograflarda, evet bırazcık daha yumuşuyo hatlar ve mılımetrıkte olsa kuculuyo sanırım. kesinlikle çok ıyı hissediyor:) yalnız hala rahat fotograf çekınmeye alışamadım:)eski burun kamuflaj duruşları edınmış vucut, dırek o sekle gırıyorum:)) özgür özgür poz vermelerıde ogrenıcem:)ama at kuyrukları topuzlar vazgecılmezlerım artık:)
acayip dogal estetik demesenn asla anlaşılmazz...süper çok yakışmışş maşallahh..benim yarın dikişlerim alınıcakk.. ama burnm çok büyükk..bu inse inse ne kadar ini cek bilmiyorumm ayni bir patates hahahhahahahah...
acayip dogal estetik demesenn asla anlaşılmazz...süper çok yakışmışş maşallahh..benim yarın dikişlerim alınıcakk.. ama burnm çok büyükk..bu inse inse ne kadar ini cek bilmiyorumm ayni bir patates hahahhahahahah...
cok dogal olmus kımse estetıkoldugunu tahmın edemez.uzaktan cekıen resımlerını daha cok begendım burnunun seklını tam gorebılıyoruz.Benım doktorumda muhammet bey,yarından ıtıbaren bırıncı ayım dolacak..keske bı 6 ay sonrasını yada en azından 3 ay sonrasını gorebılseydım burnum hala sıs..işin garıbı burnumu hıc yabancı hıssetmıyorum yuzume garıp bısey ınsanın hemen herseye gozu alısıyo:)
cok dogal olmus kımse estetıkoldugunu tahmın edemez.uzaktan cekıen resımlerını daha cok begendım burnunun seklını tam gorebılıyoruz.Benım doktorumda muhammet bey,yarından ıtıbaren bırıncı ayım dolacak..keske bı 6 ay sonrasını yada en azından 3 ay sonrasını gorebılseydım burnum hala sıs..işin garıbı burnumu hıc yabancı hıssetmıyorum yuzume garıp bısey ınsanın hemen herseye gozu alısıyo:)
moon senden foto bekliyoumm bir ay olmuş daha nolsunn....eski ve yeni eklermisin??
çok teşekkür ederim kızlar, aynen de böyle bir burun istiyodum:)doğal olsun benımmış gibi olsun:)ben de hep bunu diyodum moonsea ınsan 28 yıllık suratını nasıl unutur, hemen kendıme alıştım.annem babababam yakın cevremde yadırgamadı. sanki hep böyleymişsin gibi diyolar bence boyle olması kesınlıkle dogal oluşunun gostergesı sımayı bambaşka yapmıyo sadece kusuru ortadan kaldırıyor muhammet bey.sizlere de geçmiş olsun kızlar...herşey o kadar cabuk gecıyo ki 3 ay nasıl oldu anlamadım 6 ayın gelışınıde anlamayacagız.ama emınım her yaptıran off nıye daha once yaptırmamışım dıyordur:)
kızlar benimde kız kardeşim burun amelıyatı olacak.önerdiğiniz estetik doktor.ankara yada izmir olur..
çok teşekkür ederim kızlar, aynen de böyle bir burun istiyodum:)doğal olsun benımmış gibi olsun:)ben de hep bunu diyodum moonsea ınsan 28 yıllık suratını nasıl unutur, hemen kendıme alıştım.annem babababam yakın cevremde yadırgamadı. sanki hep böyleymişsin gibi diyolar bence boyle olması kesınlıkle dogal oluşunun gostergesı sımayı bambaşka yapmıyo sadece kusuru ortadan kaldırıyor muhammet bey.sizlere de geçmiş olsun kızlar...herşey o kadar cabuk gecıyo ki 3 ay nasıl oldu anlamadım 6 ayın gelışınıde anlamayacagız.ama emınım her yaptıran off nıye daha once yaptırmamışım dıyordur:)
mrhaba güle güle kullanın yeni bununuzu .bede muhammt beye gittim geçen hafta çok karalıydım ama anesteziden korkuyorum hiç almadım sizin nasıl geçti ve hangi hastnede oldunuz çok morardınızmı bana yadımcı olursanız çok sevinicem çok kararsız kaldım((resimlerinizi görmek isterim arkadaş olarak eklerseniz sevinirim.:18:
geçmiş sayfalarda o kadar çok bahsettık ki narkozun güzelliginden:)bi ara kendımden şüphelendim, hapçı falanmıyım diye:)amelıyata gidiş çıkış hastahane kısmında kafana takacagın hiçbirşey yok canım...ılk gece dık acıyla uyumak belkı zorlayabılır senı okadar 3 gunu atlattıkdan sonra kendı burnun gibi davranmaya başlıyorsun.şişme ve morarma kişiye göre degişiyor. benden önce ve sonra amelıyat olanlarda kısmen moraran, hiç morarmayanlar oldu ama en kötü örnek benım:)en çok şişen ve mosmor olan biri olarak inan hiçbir agrısı sizisi yok bu amelıyatın...morluk ve şişliklerde zamanla ınıyo...ve gerıde kalan gunlerı hiç hatırlamıyorsun bıle öyle cabuk gecıyor ki o surec...kafanı kurcalayan hiçbirşey olmasın güzel bi burun istiyorsan bu günler öyle keyıflı gunler kibaşka sorun olursa cevaplarım. ekliyorum seni...
şasortikalı cok haklıı...hiç korkma inan bana korktuguna degmicek..günden güne burnun iyileştikçe niye daha önce olmadım ameliyat diyeceksinn.herkes bi can taşıyor ve herkes dünyada bi tane ..böyle korkarak sadece kendini üzersin ve saklarsınn rahat ol ve kendini muhammed beye teslim et şekerimmmm..bak benim bugün 15. günüm.
ne güzel moral veriyorsunuz ben bu gazla olsam iyi olur yani fazla düşünmedenresimlerinizi görebilirmiyim acaba eklermisiniz benii
şekerimmm bendede 1 tane beter böcek varki sormaa 3 yaşında ben kendimi skınıyorsam inan herkes sakınır..ben foto 1 ay snra koycam şişlerim var..ufaklıklar bi şekilde idare ediliyo...ik 10 kızımı öpemedim yalandan sarılıyodum.şimdi 15 gülük oldum sarılıyorumöpüyorum gayet iyi tabi dikkat ediyorum şekerimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?