ben daha ilk haftamda 3 kere filan darbe aldım kızımdan..birinde bayaa çığlık attım, hatta yaş geldi gözlerimden..dr.um "merak etme çok sağlam burnun, hiç bişey olmaz, sadece acır" dedi..rahatladım..
valla ben bu akşam muhammet beyle ciddi ciddi tekrar aradım ve görüştüm kafama takılan şeyleri sordum sanırım yani vazgeçmezsem haftaya olcam fazla uzatmamam lazım heran vazgeçe bilirim
sizdemi muhammet beye oldunuz resimleiniz varmı acaba eklerseniz görmek isterim
evet canım uzatma yoksa vazgeçersin..hiç korkma 2.3.4 günler zor geçiyo sonrsı viz die geçiyo.keşki dha erken olsaydım dieceksinn..hatta hemen ol bu hafta senide aramıza bekliyozzzz...
ben teoman doğana oldum..resimlerim var..ekliyorum sizi
teşekkür ederim ..göredüm resimleri benim burnuma çok benziyo hatta aynı diyebilirim eski burnunuz ...amasizin çok doğal olmuş inş benimde olur:18:
Kuzum hic merak etme, muhammet bey herkesin yuzune gore oldukca dogal burunlar yapiyo, zaten her gecen gun yeni basarilarina tanik oluyoruz... Sen sadece ameliyat sonrasi iyilesme sureci icin psikolojini hazirla, cunku bi sure hergun farkli bi burunla uyanabiliyosun...:))) ( hicbisey olmayanlar da var tabi..:)))
evet zaten ençok bu yüzden muhamet beyi tercih ettim gördüğüm en güzel burunları hep o yapmış doğal ve hoş yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim .
ne demek, her zaman, seve seveee..:)) (yıllarca kocaman burnun çilesini çekmiş biri olarak..:)))
bu arada ben hala randevu alamadım amelyat için ama yarın kesin alcam sabah saatleri olmak istiyorum boşluk olursa cumartesi olsun diyorum ama bakalım dok ne der.tahlil falan dedi bir gün önce gidip yaptırsam yetişirmi acaba çokmu sürüyo bu tahliller bu arada hala korkuyorum:18:ama vazgeçmiycem.
merhaba hanımlar.. bn de muhammet beye ameliyat olmak istiyorum.. ilk randevudan sonra hemen yakın tarihe ameliyat veriyor mu? mesela bugün görüşsem ve desem ki 10 gün sonra ameliyat olmak istiyorum o kadar yakın tarihe veriyormu gün? bazı doktorlar 3-4 ay sonrasına veriyor da ameliyat günü o yüzden merak ettim.. bir de ethica hastanesinde olmak istiorum fiyat konusunda da daha uygun olduğu için.. acaba zam gelme durumu olur mu veya gelirse ne kadar olur? kendimi ona göre ayarliycam da... şimdiden teşekkürler...
hepinize hayırlı olsun inşallah..hiç korkmayın olduda bitti olucaksınızz..2.3.4 günler zor dikkat edin gerisi boşş.heyecan yapıcak bişey de yokk..muhammed beye teslim edin kendininizii... sonra gelsin hokka gibi burunlarrr..daha dogrusu yüzümüze gidicek burnlarr..tamponlar 3. gün cıkıyo hiç acımıyoo dedimya 2. 3. 4. günler zor şişiyosun morarıyosunn..sonra iyileşme süreci başlıyo panik yapmayınn yaniihastane süreci keyifli yatıyosun.tabi benim gibi çocugu olanlar eve geldikten sonra kabus başlıyooo hahha ama oda geçiyoo işde şekil ben yanii.söyliyeceginiz tek bişey var nie daha önce ameliyat olmamışımkii..o yüzden rahat olun kızlarr..allha emanet olun..sormakisteiginiz bişey olursa burdayım okk..[/QUOT
evet ya bendede iki tane canavar var napcam bilmiyorum oğlum deseniz bütün gece ayakta uyumuyo işim zor yani hastanede yatmak istemediğim için erkene aldım saatimi akşama eve gitmem lazım bensiz durmuyolar. benim gibi amelyat olacak olan arkadaşlarada şididen geçmiş olsun allah yardımcımız olsun:26: ..inş cumartesiden sonra hayırlı haberlerle dönerim buraya:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23987 arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Bende ekli olanlar albümü görebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?