Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bu gün anestezi tahlilerim yapıldı artık saatler kaldı cumartesi sabah 10 ama ben ozamana çıkarmıyım bilmiyorum :18:çok stresli işmiş yavbakalım neler gelcek başıma...bide olan arkadaşlar ne götürmek lazım hastaneye kalmıycm diye düşünüyorum gerçi ama herhangi bişey lazım oluyormu acaba

ameliyattan sonra yatıcaksın tabii eşofman yakası geniş tişört falan bide çorap.ameliyattan sonra ben çok üşümüştümm.takılar yokk oje yokk.yanında muhakkak biri olsunn ama yardım edicek..benim iki kişi vardıı..bide bol bol foto cektir şekerimm..bide pipet al diyolarr bende lmıştım rahat olmuştu sıvı tüketmek içinn..bide arkadaşımm bilmiyyorum sezeryanmı yaptın? ben kızımı sezeryanla dogurdum. hiç bişey amma hiçbişey o ameliyattaaaaaaaan zor olamaz..oyüzden burun ameliyatı bana çok basit geldii canımm.. hiç korkmaaa.

çok teşekkürler bilgiler için hiç aklıma gelmemişti pipet falan çok iyi oldu zaten ben uçtum panik atagım tuttuinş güzel olur ..az kaldığını düşündükce heycan basıyo .ben iki normal doğum yaptım sırf bu anestezi yüzünden o yüzden bilmiyorum sezeryanı..ama herkes kolay olcanı söylüyo bakalım inş öyle olur :18:

İki dogum yaptiysan bu ameliyat sana tirnak kesmek gibi gelcek inan bana...:) cok rahat ol...

.

..
Op.Dr.Muhammet Dilber
Op.Dr.Muhammet Dilber Twitter Sayfamız Açıldı....
Muhammet Dilber (@Muhammet_Dilber) on Twitter
twitter.com
Sign up for Twitter to follow Muhammet Dilber (@Muhammet_Dilber). Op.Dr.Muhammet Dilber Burun Estetiği Uzmanı..
Beğenmekten VazgeçBeğen · · Paylaş · 28 Şubat, 00:18 · .Bunu beğendin..

Yorum yaz......YAKINLARDAKİ HAREKETLER
Op.Dr.Muhammet Dilber, Biyografi, E-posta ve Cinsiyet alanlarını düzenledi..Op.Dr.Muhammet Dilber, İnternet Sitesi ve Hakkında alanlarını düzenledi..
Op.Dr.Muhammet Dilber Facebook'a katıldı.·BeğenBeğenmekten Vazgeç · .Yorum yaz.....

Gösterilecek başka gönderi yok kızlar muhammet bey artık face twitterde tesadüfen buldum valla dr.yanlız baırakmayalımm vallahh..bence resimlerimizide orda paylaşalımm..

Son düzenleme:
ecemula yeni foto eklemiş süper olmuşşş......kilo aldım demiş ama ben çok beğendimm....şahaneee

bende cok begendim yaa böyle burunlar gördükçe insanın daha bir ameliyat olası geliyor muhammet beye:) teknolog sen ne zamana düşünüyosun??

canım benim işler öle karıştıki..ne desem yalann......

kadın hastalıklarındna dolayı kan değerleirm çok düşmüş 14.3 den 11 e düşmüş şuan ilaç kullanıyorum ve 3 ay takip edileceğimm....kan değerlerim düşerken ameliyat olamam sanırımm... sölemesi ayıp çok kanamam oluyorrr aşırı yani ama şimdilik herşeyim temiz sadece kan da düşüş varr....sebebinide şu 3 aylık duruma bakıp hala düşüyorsa rahimden parça alarak karar verilecek....

başka özel bir durum daha var burda yazmak istemiyorum şuann.....ama bu ayki kan değerlerine bakalaımm düşme yoksa bilemiyorum ona göre karar verebilirim şimdilik izliyorumm..

ve herzman diyorum iştee.....

gelin ata binmiş ya kısmet demiş......ben bir hafta ile kaçırdımm olmayı

ilerleyen zmanda haber veririm ben sana..
şuan sadece takipteyimm...

Son düzenleme:

anladım canım çok geçmiş olsun...

arkadaşlar ameltamı oldum çok şükür gece eve geldim orda çok az morluğum vardı tek gözümün kenarında sabah kalktım iki gözümde kapanmış nerdeyse ve mosmor ama normalmiş bu dok muhammet bey çok güzel olduğunu söyledi ama bilmiyorum artık narkozdan uykudan uyanır gibi kalktım çok çok rahattı boşuna korkmuşun sıcak buhar verdiler yatagın altından uyanınca titrememde hemen geçti çok iyi göremiyorum şu an bu kadar bilgi veriyorum. çarşamba tanponum alıncak ama o hiç sıkıntı yapmadı hatta yokmu acaba diyorum bazen benim kapalıtdı tek delik zaten şimdi eskisinden rahat nefes alıyorum tek derdim şişlik hiç agrım yok bu süreçte desten olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.biraz düzelim hemen resim yükliycem şimdilik byy

geçmiş olsun canım çabucak düzelirsin umarım eski ve yeni burunla fotolarını bekliyoruzzz....sevgiler..

muzom çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun, hoşgeldın aramıza:) bişicik yokmuş dimi? hele de burnunun gun ve gun guzelleştıgını gordukce herşey bı ruya gıbı olacak eskı burnunu unutacaksın, çok dogal olacagı ıcın zaten bu burunla yıllardır gıbı yaşamışım sanacaksın:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…