Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

geçmiş olsun canımm sanaa..evet hoşgeldin aramızaaa...

herkeze ayrı ayrı teşekür ederim iyi dilekleri için... bugün üçüncü günümdü daha iyiydim derim çok ince vede beyaz tenli olduğum için acaip bi şekilde morardım diyemiycem çünkü mor değilde şöyle vişne çürüğü gibi bir renk oldu göz üstlerim baya makyaj yapmış gibi hatta etrafımta herkez farının rengi çok hoş olmuş falan diyoyarın tanponlarım çıkacak inşallah ...hiç ağrım sızım yok ama gözlerim bu sabah kalktığımda neredeyse açılmıyordu ama akşama doğru inmeye başladı şişliklerimde . doktorumda zaten bunun normal olduğunu söyledi ve bundan sonra iyileşme süreci olduğunu söyledi şekli çok merak ediyorum sadece ucunu görebiliyorum tamamı için pazartesini beklemem lazım alçım ozaman çıkacakmış.hayırlısı artık .

ya arkadaşlar benim burun deliklerimin içi tamemen doldu ve çok sert tanponla nasıl çıkacak ordan şimdide ondan tırsmaya başladım yapcak bişey yokmu yoktormu temizliycek

merhaba arkadaşlar. muhammet beye e son ameliyat olanlar ne kadar ücret ödedi acaba yazarlarsa çok sevinicem :)

hastanesine göre değişiyor etica 5 bin sanırım ben bakırköy acıbademde oldum daha pahalı orası ama tam bilgiyi doktordan ögrenmeniz daha sağlıklı olur

hastanesine göre değişiyor etica 5 bin sanırım ben bakırköy acıbademde oldum daha pahalı orası ama tam bilgiyi doktordan ögrenmeniz daha sağlıklı olur

teşekkür ederim :) ben yazın düşünüyorum olmayı ama fiyatlar baya yüksek. yaza kadar çıkmaz umarım

ya arkadaşlar benim burun deliklerimin içi tamemen doldu ve çok sert tanponla nasıl çıkacak ordan şimdide ondan tırsmaya başladım yapcak bişey yokmu yoktormu temizliycek

Benim de burnum tikanmisti. Kulak cubuguna oksijen dokup cok rahat temizlersin, kabuklasmis kanlar oksijenden baska hicbirseyle cozulmuyo:) tampon cikarken hicbirsey hissetmiyorsun. Ben mosmor olmustum ve sag gozum tamamen kapanmisti. Zamanla geciyoo hepsi:)

ben de oldum kızlar ameliyat 3. günüm bugün cok şişim suan.cuma tamponlar alıncak cok sıkıldım yaaa hadi cuma olsun artık.

ben de oldum kızlar ameliyat 3. günüm bugün cok şişim suan.cuma tamponlar alıncak cok sıkıldım yaaa hadi cuma olsun artık.

evet ya benimde 5 gün oldu ben daha erken çıkıyor sanıyordum burnumun içi beton atımış gibi oldu bu akşam üstü çıkartacak artık ama nasıl çıkacak bilmiyorum temizlemeye çalışıyorum ama olmuyo çok tıkalı

geçmiş olsun hepinize ya valla gözüm korktu 5 günde iyileşmesi gerekmiyomuydu?

ya aslında iyleşme süreci hızlı fakat zaman geçmiyo sanki ben cumartesi oldum en iyi bugün ..zaten birazdan tanponlarım çıkacak 10.gündede alçım çıkacakmış ondan sonrası rahat olur heralde ama ilk 3 4 gün sıkıntılı geçti benim şişlikler morluklar agrı yok ama dedigim gibi insan hemen iyleşmek istiyo oda olmuyo işte neticede 2.5 saatlik bir amelyat geçirdim normal bunlar aslında.

muzom şişliklerin ve morlukların ne durumda?

şu an süperimmmm tanponlrım çıktı amma byük bişeymiş onlar şok oldum pabuç gibi ama acımadı bi garip oldum sadece cumartesi akşamıda alçıyı alcaz dedi ama tanpon çıktıya o çok rahatladım morluklaım çok azaldı ve sarardı. şişliklerim gözümden yanaklarıma ordan çeneme indi ve azaldı sanırım yarına pek kalmıycak çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…