arkadaşlar ameltamı oldum çok şükür gece eve geldim orda çok az morluğum vardı tek gözümün kenarında sabah kalktım iki gözümde kapanmış nerdeyse ve mosmor ama normalmiş bu dok muhammet bey çok güzel olduğunu söyledi ama bilmiyorum artık narkozdan uykudan uyanır gibi kalktım çok çok rahattı boşuna korkmuşun sıcak buhar verdiler yatagın altından uyanınca titrememde hemen geçti çok iyi göremiyorum şu an bu kadar bilgi veriyorum. çarşamba tanponum alıncak ama o hiç sıkıntı yapmadı hatta yokmu acaba diyorum bazen benim kapalıtdı tek delik zaten şimdi eskisinden rahat nefes alıyorum tek derdim şişlik hiç agrım yok bu süreçte desten olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.biraz düzelim hemen resim yükliycem şimdilik byy
merhaba arkadaşlar. muhammet beye e son ameliyat olanlar ne kadar ücret ödedi acaba yazarlarsa çok sevinicem :)
hastanesine göre değişiyor etica 5 bin sanırım ben bakırköy acıbademde oldum daha pahalı orası ama tam bilgiyi doktordan ögrenmeniz daha sağlıklı olur
ya arkadaşlar benim burun deliklerimin içi tamemen doldu ve çok sert tanponla nasıl çıkacak ordan şimdide ondan tırsmaya başladım yapcak bişey yokmu yoktormu temizliycek
ah kızlar sonunda cuma gorusmeye gıdıyorum:)))):26:
teşekkür ederim :) ben yazın düşünüyorum olmayı ama fiyatlar baya yüksek. yaza kadar çıkmaz umarım
ben de oldum kızlar ameliyat 3. günüm bugün cok şişim suan.cuma tamponlar alıncak cok sıkıldım yaaa hadi cuma olsun artık.
inş artmaz ama sanmıyorum pek. yaza ne kaldı şurda... bol şans
geçmiş olsun hepinize ya valla gözüm korktu 5 günde iyileşmesi gerekmiyomuydu?
hayırlısı olsun arkadaşım inş istediğin gibi gider herşey
muzom şişliklerin ve morlukların ne durumda?
Aminn... Sen nasılsın suan aldırdın mı tamponlarını
evettt çok şükür çok rahatladım darısı tanponu olan herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?