Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar merhaba,
ben dışarıdan gelicem bilgi amaçlı soruyorum çok fazla bir bütcem yok muhammet beyin ameliyat masrafları ne kadardır. yardımcı olursanız sevinirim.

tamponlarım cıktı bugün.eskisine göre nefes almam baya iyi durumda.alcılardan da kurtuldum mu tamamdır.umarım içime cook cok sinen bi burnum olur.

tamponlarım cıktı bugün.eskisine göre nefes almam baya iyi durumda.alcılardan da kurtuldum mu tamamdır.umarım içime cook cok sinen bi burnum olur.

geçmiş olsun arkadaşım benimde yarın akşam 7 de alçım çıkacak acaba altından ne çıkacak çok merak ediyorum senin alçı nezaman çıkıyor.

kızlar fotolarını bekliyoruzz.....heycanlaa....hadi geçmiş olsunnn .............

agrım şöyle oldu yani öne eğilirken yada yan yatarken fln ama onlarda ameliyat olmanla alakalı cok normal onun dısında pek bı agrım olmadı zaten zor olan ılk 3-4 gün ondan sonrası kolay

merhaba muhamet bey e ameliyt olmayı düşünüorm ancak 3 4 gün agrım oldu demşsnz acıkcası en korktgm şey de bu tamponlar kac gun kalıor ?

merhaba muhamet bey e ameliyt olmayı düşünüorm ancak 3 4 gün agrım oldu demşsnz acıkcası en korktgm şey de bu tamponlar kac gun kalıor ?

bu amelyatta en az hatta hiç olmayan şey ağrı bence dışardan görenler morlukla ve şişlikler yüzünden çok acı çektiğini zannediliyor ama aslında hiç agrı ve sancı olmuyor arkadaşımında dediği gibi bazen çok ani mimik hareketleri falan yapınca anlık bir acı oluyor ama sürekli bir ağrı hiç olmuyor zaten agrı kesici yapıyolar hastanede evdede ilaç kullanıyorsun ..

cok mersi hayatım fotograflarını görebilr miyiz

heeeyyyy bi ara bi kayboldum burundaşlarım çoğalmışşşş... kızlar umarım herşey beklediğinizden daha kolay ve çabuk geçmiştir... benim bikaç gün sonra 3 ayım dolucak ve anlamadım bile nasıl geçti zaman... ilk bir ay nerdeyse hergün fotoğrafımı çekiyodum artık onu da bıraktım, ne garip insan gerçekten eski burnunun şeklini bile unutuyomuş... söylemesem etrafımdakiler de anlamıyolar ameliyat olduğumu ve zaten öğrendikten sonra direk Muhammet beyin numarasını istiyolar... yapılan yorumlardan şunu kesinlikle anladım ki artık gerçekten eskide kalmış minicik kavisli burunlar...

evet arkadaşım senin yardımlarınıda unutmamak lazım çok saol verdiğin bilgiler için gerçekten korktugumuz kadar bişey yokmuş ilk bir kaç gün zordu.benim alçımı aldı muhammet bey bu akşam fakat bantladı beni oldukca şiş burnum bakıp moralim bozulmasın diye sanırım bide ödem oluşmasını önler dedi haftaya pazar dikişlerimi alıcak ozamana baya toparlar heralde 1 aya kadar tam belli olmaz dedi inş güzel olur muhammet bey çok umutlu çok güzel oldu diyor bakalım artık bekleyip görecez

geçmiş olsun canımm....alçın çıkınca kendin bakmadınmı buruna aynada göremedinmi bantlanmadan?? neyse bir hafta daha bekleriz fotoları

geçmiş olsun canımm....alçın çıkınca kendin bakmadınmı buruna aynada göremedinmi bantlanmadan?? neyse bir hafta daha bekleriz fotoları

baktım bi iki saniye baktırdı hemen kapattı çok şiş ti bakıp bakıp moralleri bozuluyo hastalaın böyle kalmıyck şu an şiş dedi ucu bile patates gibi şu an benim tenim çok hassastır zaten beyaz tenliyim burnumun ucu hala mor

kızlar siz oldukça daha da hevesleniyorum ama beklemek zorundayım maddi yönden yani:) mayıs sonu gibi benim de inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…