Merhaba kızlar bende çarşamba günü Muhammet beyle ilk görüşmeme gidicem, uzun süredir araştırıyorum ve yorumları okuduktan sonra en içime sinen dr Muhammet bey oldu,şimdiden çok heyecanlıyım, umarım ameliyat gününü yakın bir tarihe alabilirim biran önce olsun artık istiyorum
mrb
inşallh hepimiz için hakkımızdan ne hayırlı ise o olsun bnde başka dr çok araltrdım ama sadece gidip muhammed bey ile görüştüm ocakta karar verdim haftayada ameliyat oluyorum nasip olursa inş sizinde görüşmeniz olumlu geçer
arkadaşlar ben bayramdan önceki hafta ameliyat olmayı düşünüyorum, ameliyat sonrasından korkuyorum biraz,
o dönemde 15 aylık olacak bir kızım var, acaba korkarmı beni öyle görünce?
onunla ilgilenebilirmiyim ?
kafamda bir sürü soru var.
çok ağrım olur mu onunla ilgilenemeyecek kadar?
ameliyat kaç saat sürüyormuş acaba?
aksama türkiyeye ucuyorum pazartesi muhammet bey de randevum var muayne icinufff simdiden heyecanliyim insallah icime siner ve tam kararimi veririm artik doktor arastirmaktan bikmis durumdayim
Şimdiden geçmiş olsun bende Çarşamba uçuyorum 18 de ameliyat heyecandan öleceğim burunlarımız güzel olur inş resim yüklemeyi unutma
mrb
inşallh hepimiz için hakkımızdan ne hayırlı ise o olsun bnde başka dr çok araltrdım ama sadece gidip muhammed bey ile görüştüm ocakta karar verdim haftayada ameliyat oluyorum nasip olursa inş sizinde görüşmeniz olumlu geçer
çok teşekkürler umarım :) peki ameliyat gününü neye göre belirliyor Muhammet bey,yoğunluğa yada tercih meselesine göre mi? birde hangi hastanede ameliyat olacaksın?
Ameliyat sonrası 2 haftalık rapor verir mi acaba muhammet bey?[
ben 1 hafta rapor alabildimbana o kadar verebildi canım
senin ameliyatında sorunsuz ce çarçabuk geçer inş canım :)
çok teşekkür ederim canım 10 gün kaldı bnde çok heyecanlıyım ..sen nasılsın yeni foto bekliyoruz çıtır anne
çok teşekkür ederim canım 10 gün kaldı bnde çok heyecanlıyım ..sen nasılsın yeni foto bekliyoruz çıtır anne
öyle aman aman bi değişimim yok diye koymuyorum ki tatlım:) yine de 1 kaç güne koyarım
Simdiden gecmis olsun canin sana umarim istedigin burun olur nasil istiyorsun seklini
sedacım mrb bu akşam kulakların çınlar eminim dr senin burnunu diyeceğimya kızlar bende foto yükleyimde bana akıl verin o zman ya nasıl diyeceğime siz tecrübeli arkadaşlarımız olarak
ee için rahat burun güzel oldu dimiben çok beğendim burnunu şiş hali bile güzel arkadaşım ömürlük olsun
canım benimmmmmm senin ki daha güzel olsun inşallah:) senin de için rahat etsin Muhammet bey gerçekten cok başarılı bi dr yoksa ben ankaradan çocukla hem de gitmezdim valla:)
Tesekkur ederim sinemcim :))) yukle canim degerlendirelim ben soyle soyledim kavisi az cok kalkik olmasin dogal dursun dedim zaten muhammet beye beni soylersen anlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?