Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba kızlar bende çarşamba günü Muhammet beyle ilk görüşmeme gidicem, uzun süredir araştırıyorum ve yorumları okuduktan sonra en içime sinen dr Muhammet bey oldu,şimdiden çok heyecanlıyım, umarım ameliyat gününü yakın bir tarihe alabilirim biran önce olsun artık istiyorum

mrb
inşallh hepimiz için hakkımızdan ne hayırlı ise o olsun bnde başka dr çok araltrdım ama sadece gidip muhammed bey ile görüştüm ocakta karar verdim haftayada ameliyat oluyorum nasip olursa inş sizinde görüşmeniz olumlu geçer

ya sivilcelerim geçmiyo 2 ay oldu bugün . neden böyle oldu acaba ? cildimde yaglı t bölgem arttı ondan snra bi önerisi olan var mı kızlar bunla başedebilen var mı

çok teşekkürler umarım :) peki ameliyat gününü neye göre belirliyor Muhammet bey,yoğunluğa yada tercih meselesine göre mi? birde hangi hastanede ameliyat olacaksın?

Benim de 2.5 yaşında kızım var canım,ameliyattan önce mor makyaj yaptım kendime de kızıma da:)benim kızım hiç korkmadı benden ben de çok üzülüyodum korkarsa diye,sadece yanıma gelmek istediğinde yavaş yavaş çok yavaş diyerek yanıma yatmasına filan izin verdim bir de anlattım annein burnu uf oldu dr iyileştircek die...eşim de dedi hep.beynine kazıdık:)
ağrı kesiicilerini içmeyi unutmazsan eger hiç ağrın olmaz bu arada.

ameliyat kaç saat sürüyormuş acaba?

benim 2.5-3 saat sürdü canım

aksama türkiyeye ucuyorum pazartesi muhammet bey de randevum var muayne icin ufff simdiden heyecanliyim insallah icime siner ve tam kararimi veririm artik doktor arastirmaktan bikmis durumdayim

dr dan çıkınca emin ol doğru dr seçmişim diyeceksin:)o kadar güven verici bir yapısı var ki,çok da mutavazi her soruyu cevaplıyor:)

Şimdiden geçmiş olsun bende Çarşamba uçuyorum 18 de ameliyat heyecandan öleceğim burunlarımız güzel olur inş resim yüklemeyi unutma

aaa gunun bell oldu demek canım süperrrrr:)şimdi sana günler de geçmez:)yanına lipstick almayı unutma dudakların için :) hadi bakalım inşallah cok güzel olucak:)

senin ameliyatında sorunsuz ce çarçabuk geçer inş canım :)

çok teşekkürler umarım :) peki ameliyat gününü neye göre belirliyor Muhammet bey,yoğunluğa yada tercih meselesine göre mi? birde hangi hastanede ameliyat olacaksın?

aslında hastaya bırakıyor bende öyle oldu yani ben ocak sonu gittim şubatta yapalım dedi uygun günleri belirtti ben şubatta müsait değildim marta kaldı o ilk hafta dedi ama ben muhasebeci olduğum için evrak teslimim var 20snden sonrayı tercih ettim doğum günümde ameliyat olacağım nasipse..ortak bu tarih ayarlıyor önceden alınmış tarihler harici uygun neyse söylüyor hatta iptal eden olursa ararım vs demişti

Simdiden gecmis olsun canin sana umarim istedigin burun olur nasil istiyorsun seklini

sedacım mrb bu akşam kulakların çınlar eminim dr senin burnunu diyeceğim ya kızlar bende foto yükleyimde bana akıl verin o zman ya nasıl diyeceğime siz tecrübeli arkadaşlarımız olarak

sedacım mrb bu akşam kulakların çınlar eminim dr senin burnunu diyeceğim ya kızlar bende foto yükleyimde bana akıl verin o zman ya nasıl diyeceğime siz tecrübeli arkadaşlarımız olarak

Tesekkur ederim sinemcim :))) yukle canim degerlendirelim ben soyle soyledim kavisi az cok kalkik olmasin dogal dursun dedim zaten muhammet beye beni soylersen anlar :))))

ee için rahat burun güzel oldu dimi ben çok beğendim burnunu şiş hali bile güzel arkadaşım ömürlük olsun

canım benimmmmmm senin ki daha güzel olsun inşallah:) senin de için rahat etsin Muhammet bey gerçekten cok başarılı bi dr yoksa ben ankaradan çocukla hem de gitmezdim valla:)

[
söyleyeceğim bi bakar mısınız kızlar

Son düzenleme:
canım benimmmmmm senin ki daha güzel olsun inşallah:) senin de için rahat etsin Muhammet bey gerçekten cok başarılı bi dr yoksa ben ankaradan çocukla hem de gitmezdim valla:)

ona güveniyorum zaten inş bnde sorunsuz bir şekilde atlatırım bu arada fotoları albüme değil buraya ekledim nasıl silebilirm bilmiyorum sen biliyormusun canım en azından ekleri yani

Tesekkur ederim sinemcim :))) yukle canim degerlendirelim ben soyle soyledim kavisi az cok kalkik olmasin dogal dursun dedim zaten muhammet beye beni soylersen anlar :))))

sedacım kesinlikle söylerim zaten çok beğeniyorum albüme ekledim ben 5bucukta çıkıyorum 6da orada olacağım sen yinede bi bakarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…