Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Umarım hepimizin burunları cok güzel olur arkadaslar bu arada sigara içenler varmı aranızda sorun yaşayan oldumu sigarayla ilgili

Umarım hepimizin burunları cok güzel olur arkadaslar bu arada sigara içenler varmı aranızda sorun yaşayan oldumu sigarayla ilgili

Ben iciyodum ama ameliyat oncesi birakmam gerektigini soylediler ama ameliyat sabahina kadar ictim heyecandan tabi az ictim ameliyat sonrasi hic icmemen lazim en azindan 1 ay revizyon olacagi icin hic icmesen daha iyi canim iyilesme gec olabiliyor sigara icersen

Bugün baris cakir ve muhammet dilberde randevum vardi karimi sonunda verdim muhammet beye austosda ameliywt olacagim kismetse Burnum icin cok iyi ameliyatdan mükemmel bi sonuc Cikar dedi cok sevindim gercekten cok samimi ve mütevazi bir Doktor

Kizlar Arnika kremin faydasi varmi acaba ameliyatdan 4 gün önce kullanmaya baslamak gerekiyormus:44:

survivordaki gönüllülerdeki sarışın kızın burnu muhammet beyin yaptığı burunlara benziyo beğendim baya muhammet bey mi yapmıştır acaba a

Kizlar Arnika kremin faydasi varmi acaba ameliyatdan 4 gün önce kullanmaya baslamak gerekiyormus:44:

Evet mutlaka surun arnica kremin ben 10 gun onceden basladim morlugum olmadi gerci bunyeye bagli ama onunda faydasi var ozellikle goz alti ve ustune elmacik kemiklere ameliyat sabahina kadar surdum gece yatmadan once surulecek

chillen mrb dün ben de görüşmeye gittim benim birçok dez avantajım çıktı biraz vukuatlı bir hastayım ama alamanyadan gelen 2 tane hastam gerçekten harika buruna sahip olurlar şanslılar diye sizden bahsetti gerçekten yüz hatları uygun dedi yani senin konun geçti hayatım inş istedğin gb bir burun olur

Merhaba kızlar bgn ameliyatımın 5.günü tamponlar alındı acayip rahatladım :)

geçmiş olsun canım darısı başımıza

Evet mutlaka surun arnica kremin ben 10 gun onceden basladim morlugum olmadi gerci bunyeye bagli ama onunda faydasi var ozellikle goz alti ve ustune elmacik kemiklere ameliyat sabahina kadar surdum gece yatmadan once surulecek

bende bugün alıyım o zaman 10 gün var 4 gün önce demişti ama ben başlıyım en iyisi

Sur canim zaten zarari yok faydasi var benim aneliyatim 10 gun ertelenmisti grip olmustum oyuzden 10 gun surdum :))

Event canim o ben ve Aycicegi bahsettigi kisiler Aycicegi birkac güne ameliyat olacak ben austosda Bunu duymak doktordan cok rahatlatti beni cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…