kızlar siz oldukça daha da hevesleniyorum ama beklemek zorundayım maddi yönden yani:) mayıs sonu gibi benim de inşallah:)
baktım bi iki saniye baktırdı hemen kapattı çok şiş ti bakıp bakıp moralleri bozuluyo hastalaın böyle kalmıyck şu an şiş dedi ucu bile patates gibişu an benim tenim çok hassastır zaten beyaz tenliyim burnumun ucu hala mor
kısslarr bende aldım gunumuu :) ayın 20sınde nasıpsee tırsmayaa başladım sımdıden :)))
sarılı koyarmısın merak ettim bak....birde eski halini lütfen..
zeynepsuda eski halini koymuş hiç haber etmiyorda yeni halinide koyacak daha ooooo çok yavaş bunlar ya
hadi hayırlısı canım şimdiden geçmiş olsun ..inş herşey istediğin gibi olur .tırsma tırsmanın bi faydası olmuyo zaten. biran önce ol kurtul stresten bişeycik olmuyo
hayırlı olsun canımmmm tırsman çok normal insanın kafasından bin türlü şey geçiyor ama tecrübeli arkadaşlar var oku görceksinki korkmana hiç gerek yok....diyene bak bende gün almıştımm ellerim ayaklarım boşalıyordu..benimki ertelemek zorunda kaldımm.....umarım herşey yolunda gider..sevgiler canımm..
:26: tırsma heycan hepsı bır arada okadar heycanlıyım kı anlatamam ya gorusmeye gıttıgmde heycandan konuşamadm okadar fenadım :)) haahah sen nasılsın...
evet arkadaşım senin yardımlarınıda unutmamak lazım çok saol verdiğin bilgiler içingerçekten korktugumuz kadar bişey yokmuş ilk bir kaç gün zordu.benim alçımı aldı muhammet bey bu akşam fakat bantladı beni oldukca şiş burnum bakıp moralim bozulmasın diye sanırım bide ödem oluşmasını önler dedi haftaya pazar dikişlerimi alıcak ozamana baya toparlar heralde 1 aya kadar tam belli olmaz dedi inş güzel olur muhammet bey çok umutlu çok güzel oldu diyor bakalım artık bekleyip görecez
5000-7000-8000 hastahaneye gore bu 3 rakamdan biri
ben daha iyim şükür ..bende şuan sade merak kaldı heycan geçtibu arada resim koydum bitane sarılı ama çıktımı bilmiyorum becerememişde olabilirim
evet arkadaşım senin yardımlarınıda unutmamak lazım çok saol verdiğin bilgiler içingerçekten korktugumuz kadar bişey yokmuş ilk bir kaç gün zordu.benim alçımı aldı muhammet bey bu akşam fakat bantladı beni oldukca şiş burnum bakıp moralim bozulmasın diye sanırım bide ödem oluşmasını önler dedi haftaya pazar dikişlerimi alıcak ozamana baya toparlar heralde 1 aya kadar tam belli olmaz dedi inş güzel olur muhammet bey çok umutlu çok güzel oldu diyor bakalım artık bekleyip görecez
ilk bikaçgün ne gibi zorlklar oldu
yeni resim ekledim kızlar yorumlarınızı bekliyorum .patases burnumla
kızlar öncem sonram var albümde...daha burnum çok şiş önden falan oycam ama sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?