Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sarılı koyarmısın merak ettim bak....birde eski halini lütfen..

zeynepsuda eski halini koymuş hiç haber etmiyorda yeni halinide koyacak daha ooooo çok yavaş bunlar ya

kısslarr bende aldım gunumuu :) ayın 20sınde nasıpsee tırsmayaa başladım sımdıden :)))

hayırlı olsun canımmmm tırsman çok normal insanın kafasından bin türlü şey geçiyor ama tecrübeli arkadaşlar var oku görceksinki korkmana hiç gerek yok....diyene bak bende gün almıştımm ellerim ayaklarım boşalıyordu..benimki ertelemek zorunda kaldımm.....umarım herşey yolunda gider..sevgiler canımm..

hadi hayırlısı canım şimdiden geçmiş olsun ..inş herşey istediğin gibi olur .tırsma tırsmanın bi faydası olmuyo zaten. biran önce ol kurtul stresten bişeycik olmuyo

:26: tırsma heycan hepsı bır arada okadar heycanlıyım kı anlatamam ya gorusmeye gıttıgmde heycandan konuşamadm okadar fenadım :)) haahah sen nasılsın...

çok tşkr edrımmm... :)

:26: tırsma heycan hepsı bır arada okadar heycanlıyım kı anlatamam ya gorusmeye gıttıgmde heycandan konuşamadm okadar fenadım :)) haahah sen nasılsın...

ben daha iyim şükür ..bende şuan sade merak kaldı heycan geçtibu arada resim koydum bitane sarılı ama çıktımı bilmiyorum becerememişde olabilirim

Canimcim cookk gecmis olsun, bak oldu bitti iste... Bekleme surecini bi ay sonra atlatiyosun, hele benim gibi yogun calisanlariniz varsa zamanin nasil gectigini bile anlamiyosunuz... Sisliklere hic takilma cunku o cok uzun bi surec, benim 3 ay olmasina ragmen hala burun kanatlarimi ellerimle tam sikamiyorum ve hala burnumun ucu tas gibi sanki icinde kikirdak degil kemik var... Bi sure sonra burnunun degisik yerlerinde sisler inebilir veya cogalabilir burnum yamuldu diye panik olma, burdaki bicok kisinin tecrube ettigi bisey bu iyilesirken... Tekrar coookk gecmis olsun, cabucak iyiles insallah canim...

5000-7000-8000 hastahaneye gore bu 3 rakamdan biri

yani bu ücretin bir kısmını ssk ya da ak sigortaya yükleyebiliyor mu acaba? cok fazlaymış izmire göre . kbb ci olduğu için bir kısmını devletden ya da özel sağlık sigortasından alabilme imkanı var böyle bir durumu olan oldumu msj atabilirmi bana
sürec nasıl oluyo benim bu durumda 1 hafta istanbul da kalmammı gerekiyor acaba? benim için git gel cok zor olabilir.

ilk bikaçgün ne gibi zorlklar oldu

ilk bikaçgün ne gibi zorlklar oldu

en rahatı amelyattan çıktıktan sonrasıydı çok rahat uyandım hiç agrım bulantım hiç birşeyim olmadı uykudan kalkmış gibi..odaya geldiğimde buz maskesi taktılar çıkana kadar onu taktım hiç şişmedim morarmadım .o gece eve geldim sabah kalktım gözlerimin üstü şiş alnım şiş göz kapaklarım kıpkırmızı nefes alışım iyiydi.zaten ben nefes problemim için amelyat olmaya karar verdim.bir sonraki gün sabah kalktığımda gözlerim neredeyse açılmıyordu ama agrım yoktu üçüncü gün en şiş halimdi birdaha şişmedim ve morluklar hızla geçti ama sürekli buz uyguladım ..yani zorluklar şişlikler ve burun sızıntı yüzünden tıkanmaya başlıyo ve kuruluk oluyo o beni çok rahatsız etti onun dışında bir hafta oldu şimdi çok iyim..

muzom ve zeynepsu sizlere arkadaşlık isteği gönderdim kabulederseniz sevinirim..muhammet beyi düşünüyorum ameliyet için:2:

arkadaşlar ben ankara'dayım.. doğal bir burun peşindeyim. yeni üye olduğumdan fotoğraflara bakamıyorum; ama muhammet beyin burunlarının doğallığı üzerinde durulmuş, bunu okuyunca muhammet bey ile de görüşmeyi düşündüm. yardımcı olabilir misiniz? nasıl bir fiyat aralığında yapıyor ameliyatı acaba=? bir de burun resimlerini paylaşabilecek kimse var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…