Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya bende öyle ne fotolara bakabiliyorum ne bişey
ankarada uygun bulamadınızmı

ya bende öyle ne fotolara bakabiliyorum ne bişey
ankarada uygun bulamadınızmı

Ben Emre İlhan ya da Barış Çakır düşünürken karşıma hiç yoktan Muhammet Dilber albümleri çıktı albümler bölümünde ve yaptığı burunlar tek kelimeyle muhteşem... Kararımı neredeyse kesin olarak vermiş bulunuyorum şimdi iş tarih almaya ve para ayarlamaya kaldı benim için hehe

beni de ekler misinn? benim de derim kalın sanırım ve mayıs 2011'de olduğuna göre epey geçmiş üzerinden çok merak ediyorum burnunu :) muhammet beyi düşünüyorum ben de ama bakalım

Muhammet Bey hangi burna el atsa şahane oluyor, burnunun eski hali de çok güzelmiş yeni hali de çok güzel ve doğal olmuş. Güle güle kullan :)

Muhammet Bey hangi burna el atsa şahane oluyor, burnunun eski hali de çok güzelmiş yeni hali de çok güzel ve doğal olmuş. Güle güle kullan :)

eski hali güzelmii hahhahahhahahha...güldrdün beni canımm yaaaaaaaaa..hiç araştırma yapma git ameliyat ol derim sana..inan bana kolay bir ameliyatttt..muhhammet dilber süper bi dr canımmm..bende burda buldum kendisiniii..

eski hali güzelmii hahhahahhahahha...güldrdün beni canımm yaaaaaaaaa..hiç araştırma yapma git ameliyat ol derim sana..inan bana kolay bir ameliyatttt..muhhammet dilber süper bi dr canımmm..bende burda buldum kendisiniii..

ameliyat kolay mı millet cok sancılı bi süreç dio ??? biraz bilgi verrsen amelyt günüyle alakalı sevnrm

ameliyat kolay mı millet cok sancılı bi süreç dio ??? biraz bilgi verrsen amelyt günüyle alakalı sevnrm

tabi herkesin agrı eşigi farklıdır..bana göre kolaydııki bi tanede kendimi sakınmam geeken 3 yaşaında bir kızımvarr..ben ameliyat günüü tahlillerim yapıldızaten 1 saate cıkıyolar..sonra odada sana kelebek takıyolarr..ameliyat önlügü giyiyosun sedyeye yatırıyolar..asansörde cesaret ignesi yapıyolarr..benim kelebek yolumu hemşire açamamıştı direk ameliyathane indimm anestezi dr bana solar soruyorrr..dediki bu çok kendinde cesaret ignesi boşa yapılmışş sonra direk bayıldımm..olduda bitti oluyosun hemn uyandım sanki uykundan uyanırmışş gibi hemen burnumu elledimm hemşire elleme burnunu falan diyoo..ama nası güzel bi uyku varya anlatamam bıraksalr deli gibi uyursunn..odana getiriyolarr yavaş yavaş kendine geliyosun işde..bende narkoz sonrasında bulantı yaptıı..onun içinde ilaç veriyolar zatenn..bir gece kalıp eve geliyosunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…