arkadaşlar ben ankara'dayım.. doğal bir burun peşindeyim. yeni üye olduğumdan fotoğraflara bakamıyorum; ama muhammet beyin burunlarının doğallığı üzerinde durulmuş, bunu okuyunca muhammet bey ile de görüşmeyi düşündüm. yardımcı olabilir misiniz? nasıl bir fiyat aralığında yapıyor ameliyatı acaba=? bir de burun resimlerini paylaşabilecek kimse var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar ben ankara'dayım.. doğal bir burun peşindeyim. yeni üye olduğumdan fotoğraflara bakamıyorum; ama muhammet beyin burunlarının doğallığı üzerinde durulmuş, bunu okuyunca muhammet bey ile de görüşmeyi düşündüm. yardımcı olabilir misiniz? nasıl bir fiyat aralığında yapıyor ameliyatı acaba=? bir de burun resimlerini paylaşabilecek kimse var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
özel için 100
foto icin 25
usandım
admin duy sesimi kaldın kotaları
muzom merhaba,burnunun ameliyat sonrası halini görebilmek için ben de davet attım sana mahsuru yoksa..
şekerim bendeki durumları sorma gören herkes sen estetik olduguna eminmisin diyo hani gözlerimin altıda morluklar olmasa bende inanmıyıcamm..kocaman bi burnum var desem yeridir sankim bir patatess..ama ban muhammed by demştii derin kalın oldugu için normale göre 2 ay geriden geliceksinn..çarşamba bantlar cıkıcak dikişler alınacakk..sonra geriye sabretmek kalıckk..sizler gibi bi burnum olurmu inşallah olur diyelimm..ama resim bekliyoruz sizden şekerimm...
beni de ekler misinn? benim de derim kalın sanırım ve mayıs 2011'de olduğuna göre epey geçmiş üzerinden çok merak ediyorum burnunu :) muhammet beyi düşünüyorum ben de ama bakalım
hayır şekerim ben ameliyatımıı şubatt 10 oldum daha çok yeniyimm..
Bu Pcd bulabildiğim en net resimler, ama bir araya getirmek için uğraştığım için kalitesi baya düştü, umarım yardımcı olur.
Ben fazlaca bir değişim olsun istemedim, yapılan değişiklikler fazlasıyla beni memnun etti, hiç anlaşılır bir hali yok, çok doğal, yakınlarım anlamıyorlar bile..
Muhammet Bey hangi burna el atsa şahane oluyor, burnunun eski hali de çok güzelmiş yeni hali de çok güzel ve doğal olmuş. Güle güle kullan :)
eski hali güzelmii hahhahahhahahha...güldrdün beni canımm yaaaaaaaaa..hiç araştırma yapma git ameliyat ol derim sana..inan bana kolay bir ameliyatttt..muhhammet dilber süper bi dr canımmm..bende burda buldum kendisiniii..
kızlar öncem sonram var albümde...daha burnum çok şiş önden falan oycam ama sonra..
ameliyat kolay mı millet cok sancılı bi süreç dio ??? biraz bilgi verrsen amelyt günüyle alakalı sevnrm
arkadaşım özel mesaj yazamıyorum.sadece ameliyata girerken don giyorsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?