- 22 Eylül 2011
- 64
- 0
- 98
Verdigin bilgiler icin sagol canim icim rahatladi biraz
Aynen bende problem yaşamadım kaç tane ameliyat yapıyorlar mikrop kapan görmedim guleryuzlulerdi zaten 1 gece kaliniyor
Acil yardima ihtiyacim var!!!!! Dun ameliyattan ciktim ve burun ucum resmen yamuk!!!!! Ameliyattan once burnun yamuk degildi. Simdi burun ucum yamuk gozukuyor!!!!
Ameliyattan oldum dün. Moralim cok bozuk!!! Burun ucum yamuk duruyor! Kafayi yicem.........
canim önce bi sakin ol cok gecmis olsun bak dün ameliyattan ciktim diyosun burun ucum yamuk diyosun sen ameliyata hazir degilmissin be canim alcili haline yorum yapma sakin doktor bir tarafinda daha fazla calistigi icin fazla sismistir yamuk duruyodur adam burnunu niye yamultsun.. Bak benim alcili halim cok kalkikti tuhafti ama hic aldiris etmedim cunku o degilki burnumun son hali ayrica bantim ciktiktan sonra burnum bariz yamuktu istersen sonra sana o fotomu atarim ama onada aldirmadim cunku dr bana hep odem onlar dedi 1 aya kdr da dümdüz oldu zaten moralini bozmak icin cok erken cnm inan ve alcidayken benimde yamuk duruyodu
Ameliyata hazir olmam mi tabiki hazirdim. Fakat alciliyken bile burun ucumun sola dogru yamuk oldugu belli. Ameliyattan once burnum yamuk degildi. Inanin cokkk uzuluyorum napicami bilmiyorum. Yamuk halinizden bir resim gorebilirmiyim lutfen yardimci olun(
artık ben de pazartesi konusurum o zaman, tesekkur ettim canım:)
umarım cok rahat bir ameliyat geçirip, tatlı mı tatlı bir burna sahip olursun, amin hepimiz
Aynen bende problem yaşamadım kaç tane ameliyat yapıyorlar mikrop kapan görmedim guleryuzlulerdi zaten 1 gece kaliniyor
canım dilek istanbula gelecek bugun. gonderebilir mi bilmiorum ama aksam gondermeye calısır sanırım.
am ainan ben onun burnunun fotosunu gordum bariz yamuk yumuktu... o da cok aglamıs zaten ama simdi nekadar guzel.
Yarin Tamponlar alincak cok tedirginim ya boyle kalirsa?? Napicam ben ya...bide revizyon oldum yani kikirdak falan eklendi...
sagolun kizlar cok yardimci oluyorsunuz valla hic bir sorum cevabsiz kalmiyorsayenizde dogru doktoruda buldum hayirlisiyla bide ameliyati iyi bir sonucla atlatsam maglum uzakta olunca zor oluyor bu isler .Hepinize sonsuz tesekkürler
Muahmmed beye mi olucaksın :)
canim cok üzüldüm doktor ne diyor
Evet canim Muhammet Bey en cok icime sinen doktor cok harika burunlar yapiyor
sevindim canım en azından kötü bir doktor değil iyi bir karar vermişsin güzel bir burnun olucak seninde güzelsin zaten güzelliğine güzellik katıcaksın
2 kere gidiceksin canim sonra insan alisiyo ameliyat gunu bende heyecanliydim ama sonunda guzel bir buruna kavusacagim icin katlaniyor insan herseye ameliyattan sonra da heyecanlanmanin ne kadar bos olacagini farkedeceksin :))) hayirlisi olsun canim
Canim yesilköy international hastanesini secmendeki faktörler neydi acaba?
Insallah cabuk atlatirsin canim heyecanini anliyorumBu sistem öbür hastaneler icinde gecerlimiki
çok teşekkürler geçti bile :)gecmis olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?