Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Acil yardima ihtiyacim var!!!!! Dun ameliyattan ciktim ve burun ucum resmen yamuk!!!!! Ameliyattan once burnun yamuk degildi. Simdi burun ucum yamuk gozukuyor!!!!

selam, geçmiş olsun, burnunuz normalde yamuk değilse bence de ameliyattan dolayı yamuk olması zor bir ihtimal gibi geliyor, bir iki ay şişliklerinizin inmesini bekleyin, onlardan dolayı olabilir, ilk başta hafif asimetriler olabilir,ancak zamanla kaybolur bildiğim kadarıyla. Doktorunuz kim mahsuru yoksa paylaşabilir misiniz?

Ameliyattan oldum dün. Moralim cok bozuk!!! Burun ucum yamuk duruyor! Kafayi yicem.........

sakııın 1 ay yamuk yumuk durabilir :) dilek egenin nasıldı. ben o burunla aglardım o metanet gosterdi:)
ama bak simdi nasıl. ilk 1 ay ki yamukluklara gul gec:) rahat bi nefes al bakim

Ameliyata hazir olmam mi tabiki hazirdim. Fakat alciliyken bile burun ucumun sola dogru yamuk oldugu belli. Ameliyattan once burnum yamuk degildi. Inanin cokkk uzuluyorum napicami bilmiyorum. Yamuk halinizden bir resim gorebilirmiyim lutfen yardimci olun (

canım dilek istanbula gelecek bugun. gonderebilir mi bilmiorum ama aksam gondermeye calısır sanırım.
am ainan ben onun burnunun fotosunu gordum bariz yamuk yumuktu... o da cok aglamıs zaten ama simdi nekadar guzel.

Aynen bende problem yaşamadım kaç tane ameliyat yapıyorlar mikrop kapan görmedim guleryuzlulerdi zaten 1 gece kaliniyor

sagolun kizlar cok yardimci oluyorsunuz valla hic bir sorum cevabsiz kalmiyor sayenizde dogru doktoruda buldum hayirlisiyla bide ameliyati iyi bir sonucla atlatsam maglum uzakta olunca zor oluyor bu isler .Hepinize sonsuz tesekkürler

canım dilek istanbula gelecek bugun. gonderebilir mi bilmiorum ama aksam gondermeye calısır sanırım.
am ainan ben onun burnunun fotosunu gordum bariz yamuk yumuktu... o da cok aglamıs zaten ama simdi nekadar guzel.

Yarin Tamponlar alincak cok tedirginim ya boyle kalirsa?? Napicam ben ya...bide revizyon oldum yani kikirdak falan eklendi...

geçmiş olsun ..7 ay bekle..ve her ay düzenli doktor beye muayeneni ol.. eminim düzelir.. doktora sor bütün aklında ki soruları ki için rahat etsin..İnşallah istediğin gibi olur burnun :))

2 kere gidiceksin canim sonra insan alisiyo ameliyat gunu bende heyecanliydim ama sonunda guzel bir buruna kavusacagim icin katlaniyor insan herseye ameliyattan sonra da heyecanlanmanin ne kadar bos olacagini farkedeceksin :))) hayirlisi olsun canim

:) ameliyattan sonra çok ağrım olur mu? ben 10 gün sonra işe başlayabilirim, işe gidecek kadar tipim düzgün olur mu acaba? :)

Canim yesilköy international hastanesini secmendeki faktörler neydi acaba?

500 tl daha verip daha iyi bi hastane olsun dedim ama şimdi keşke Ethica'ya olsaydım diyorum İnternational artık Acıbadem olmuş ve her Acıbadem gibi burasıda insandan çok paraya önem veriyor.... normalde testlere para alınmazken burası testlere önceden avans aldı, ayrıca hiçbiyerde böyle bişey duymadım refakatçı yemeğine ayrıca ücret alıyorlar... bize baştan bu söylenmedi diye itiraz ettik ve ödemedik... o kadar para alıyorlar 3 kuruşluk yemeğin hesabını yapıyorlar... evet konfor adına konforluydu ama çokta ilgili değillerdi açıkcası....

Insallah cabuk atlatirsin canim heyecanini anliyorum Bu sistem öbür hastaneler icinde gecerlimiki

çok teşekkürler atlattım bile evdeyim şimdi :) diğer hastanelerde olduğunu sanmıyorum acıbademlerde olabilir, doktorun haberi bile yoktu bu durumdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…