Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaslar bende yarın muhammet beyle görüşmeye gidicem :) benide ekleyin nolurrr burunlarınıza bakayımmmmmmmmm

bende farklı bir dr a olucaktım muhammet beyi burdaa keşfettim bende ona olucam inş :)

yaaa arkadaslar ben anadolu yakasında oturuyorum.. cok zor olurmu gidip gelmek ne dersiniz? etnica bu taraftada var acaba gelirmi muhammet bey bu tarafa ameliyat icin ((( yarın konusucam ins kabul eder ((

Benide ekler mısın?

Nerde bu albumler? Cunki bitter Muhammed dilberin happige Burunlai goremedim..

Nerde bu albumler? Cunki bitter Muhammed dilberin happige Burunlai goremedim..

yok ben sana sonra Emre İlhan topiğinde yazdığım gibi vazgeçtim sonradan :/ Çünkü hep profilden sorunlu burunları yapmış Muhammet Bey çok güzel ama benim sorunum önden o yüzden vazgeçtim Emre İlhan düşünüyorum şimdi ha albümler dersen albümler bölümüne git arama kısmına muhammet dilber yaz bir de tuba92'nin burnu var öyle aratınca çıkmıyor o sanırım ben bu burna da bayıldım bayıldım http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=22421 ama işte Muhammet Beyin yaptıkları hep profilden düzeltme yani zaten genişliğine dokunmamış burunların, dokunmasına da gerek olmayan burunlar buradakiler o yüzden vazgeçtim bne

yaaa arkadaslar ben anadolu yakasında oturuyorum.. cok zor olurmu gidip gelmek ne dersiniz? etnica bu taraftada var acaba gelirmi muhammet bey bu tarafa ameliyat icin ((( yarın konusucam ins kabul eder ((

canım bende acıbademden giittim..ameliyat sonrası evet biraz zorrr..ama götüren getiren eşim sagolsunnn..o şekilde zaten araba kullanamazdımm..ama metrobüste varrr..bu arada ordaki etica.burdaki ataşehirdeki ectetica şekerim ikisi çok ayrrııı.

canım sen gitte muaynanesinde sorunlu burunları gör burdakiler hikaye.hepsi pc de varr..şaka gibilerr..

canım sen gitte muaynanesinde sorunlu burunları gör burdakiler hikaye.hepsi pc de varr..şaka gibilerr..

ya acaba mail atıp istesem kendi fotoğrafımı da göndersem hani benzer burun yaptıysa gönderir mi acaba? çünkü şehir dışındayım gelip gitmem imkansız kesin karar vermedikçe...

ya acaba mail atıp istesem kendi fotoğrafımı da göndersem hani benzer burun yaptıysa gönderir mi acaba? çünkü şehir dışındayım gelip gitmem imkansız kesin karar vermedikçe...

Sagol Kiz, sayende erinmeden üşümeden bütün resimlere baktım ve bir kere daha ne kadar doğru tercih yaptığımı anladım. Artık gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirim..

Sagol Kiz, sayende erinmeden üşümeden bütün resimlere baktım ve bir kere daha ne kadar doğru tercih yaptığımı anladım. Artık gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirim..

emre beye? vallahi ben de bu hızla pazartesi en yakın ne zamana alınabiliyorsa randevu alabilirim ehehe

hımmmmm evet dikkat etmemisim tşk :) birazdan cıkıcam evden bakalım muhammet bey neler söyliycek :)

Merhaba bayanlar... Burada yeniyim ve tabiiki burun ameliyati dusunenlerdenim.. 2 dr arasinda kaldim.. biri muhammet bey digeri necdet ucar... benide eklerseniz resimlerinize bakmayi cok isterim... sanirim bide 25 mesaj siniri var.insallah biran once dolar. cok tesekkurler simdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…