Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesi Estetik Cerrahi Bölümü Prof.Dr.Zeki Can
palyaço burnum vardı... üstüne basa basa noolur ortadaki o tombulluk gitsin, burnum toparlansın dedim ama olmadı, yapamadı...
tavsiye etmiyorum doktoru... belki asistanlara havale etti beni..... her türlü ihtimal aklıma geliyor yani
aa cnm çok para verdinmii doktorunu bide gidip söledinmi şikayetini keşke çok araştırsaydın inanırmısın 3-4 yıldır istiyorum ve hep araştırdım hep cunku bi daha olmak istemyormm muhammed dilber hocaya içim cok sindi onda takılı kaldım ankaraya geldigini duyunca hemen karar verdim bu şansı tepemem cünkü istanbula gidip gelmem extra masraf o kadarını kaldıramam hayrlısı olsun şimdi sen iyi bi hocada revizyon olmasın o da gerçekten cok pahalı
canım, ben bu siteyi geç keşfettim... daha çok araştırmam lazımdı aslında...
dediğin gibi revizyon çok pahalı... sonuçta burun için harcayacağım para revizyon ve ilk ameliyat toplam 15-16.000 lirayı bulacak
revizyon içinde 4 ay daha beklemem lazım
parama mı yanayım, canıma mı bilemiyorum
cnm hiç canını sıkma bekle kafana cok taktıkca daha cok gözüne batar kesinlikle bi araba parasıburnuu yeni yaptırdın ya 6 ay beklesen hani burun oturması var belki degişcek
canım yaaa... burun bir değişim sürecinde değil maalesef...
öyle olsa, gün gün değişim gösterirdibende ilerisi için ümit beslerdim o zaman...
hergün resim çekiyorum.... değişmiyor
keşke senin dediğin gibi olsa
anladm cnmm ah bu doktorlarşuan revizyon için cok erken hemde iyi bi doktora yaptır cnm kesinlikle çok araştır muhammed dilber hocamızda cok iyi ama revizyon olunca fiyatlar daha cok yükseliyor
hemde nasıl yükseliyor
12000 ve üzerini gözden çıkarmak gerekiyor...
hemde nasıl yükseliyor
12000 ve üzerini gözden çıkarmak gerekiyor...
canim kac ay oldu ameliyat olali?
Thalia kader arkadasim, bende simdiye kadar hem maddi hem manevi yikima ugradim, iki ameliyatim simdiye kadar 12.000 ya mal oldu, 3. Ameliyata 15.000tl ödemem gerekecek ama mutlu olmak adina gözden cikardim
canım İstanbuldaysan revizyonlarda emre ilhan'ı çok methediyorlar.... onu bir düşün istersen...
bende hakan gence'nin yaptığı burunları beğeniyorum... 4 ayım geçsin bakalım... belki istanbul'a giderim bu sefer...
Emre beyde randevum var zaten onunla görüsmeden karar vermem
Hakan hocanin yaptigi burunlari forumda pek göremedim, galiba sende kalin derilisin, hakan bey kalin derililerde de basarilimi canim?
Teşekkür ederim bu hafta çok yoğundum takip edemedim forumumerhaba canım muhammet bey temmuzda amelıyat ıcın gelıcek ınsallah bır aksılık cıkmazsa ankarada muhammet beye olmak ısteyenler bu topıgı takıp edebılrler
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709631
kizlar bendede biraz yamukluk var sanki. resimlerde belli olmuyor ama doktor bey gecici dedi 6 aya kadar normalmis. Insallah düzelir
Aycicek nasil oldu burnun canim?
Yamukluk var demissin, düzeliyormu?
kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum kendi ameliyat sürecimi atlatmaya çalışıyorum fazla katılamadım ameliyat sürecimle ilgili yeni fotolarımı yükledim eski haline göre bu halini beğeniyorum ama bir kaç sorun var ama zamana ihityacımız var şuan 40 gün oldu ameliyat olalı burun sırtında eşitsizlkler var dr geçici bir durum olduğunu söyledi benim ameliyatım zor bir ameliyattı ve benim çok dez avantajım vardı biraz sabredeceğim muhammet beye güveniyorum inş 7-8 ay sonra ödemlerim ve şişlerim geçtikten sonra daha iyi bir buruna sahip olacağıma inanıyorum
Canim bende Dr arastiriyorum arkadaslik isteğimi kabul edersen resimlerine bakmak isterim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?