Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aa cnm çok para verdinmii doktorunu bide gidip söledinmi şikayetini keşke çok araştırsaydın inanırmısın 3-4 yıldır istiyorum ve hep araştırdım hep cunku bi daha olmak istemyormm muhammed dilber hocaya içim cok sindi onda takılı kaldım ankaraya geldigini duyunca hemen karar verdim bu şansı tepemem cünkü istanbula gidip gelmem extra masraf o kadarını kaldıramam hayrlısı olsun şimdi sen iyi bi hocada revizyon olmasın o da gerçekten cok pahalı

canım, ben bu siteyi geç keşfettim... daha çok araştırmam lazımdı aslında...

dediğin gibi revizyon çok pahalı... sonuçta burun için harcayacağım para revizyon ve ilk ameliyat toplam 15-16.000 lirayı bulacak

revizyon içinde 4 ay daha beklemem lazım

parama mı yanayım, canıma mı bilemiyorum

cnm hiç canını sıkma bekle kafana cok taktıkca daha cok gözüne batar kesinlikle bi araba parası burnuu yeni yaptırdın ya 6 ay beklesen hani burun oturması var belki degişcek

cnm hiç canını sıkma bekle kafana cok taktıkca daha cok gözüne batar kesinlikle bi araba parası burnuu yeni yaptırdın ya 6 ay beklesen hani burun oturması var belki degişcek

canım yaaa... burun bir değişim sürecinde değil maalesef...

öyle olsa, gün gün değişim gösterirdi bende ilerisi için ümit beslerdim o zaman...

hergün resim çekiyorum.... değişmiyor

keşke senin dediğin gibi olsa

anladm cnmm ah bu doktorlar şuan revizyon için cok erken hemde iyi bi doktora yaptır cnm kesinlikle çok araştır muhammed dilber hocamızda cok iyi ama revizyon olunca fiyatlar daha cok yükseliyor

Thalia kader arkadasim, bende simdiye kadar hem maddi hem manevi yikima ugradim, iki ameliyatim simdiye kadar 12.000€ ya mal oldu, 3. Ameliyata 15.000tl ödemem gerekecek ama mutlu olmak adina gözden cikardim

Ameliyat sonrası burun üzerindeki deri çok hassas malum siyah noktalar ve sivilceler çıkmaya başladı buna bi çözüm bulabilen varmı kızlar? Siyah noktalar için burun bantı kullansam sakıncalı mı acaba?

Thalia kader arkadasim, bende simdiye kadar hem maddi hem manevi yikima ugradim, iki ameliyatim simdiye kadar 12.000€ ya mal oldu, 3. Ameliyata 15.000tl ödemem gerekecek ama mutlu olmak adina gözden cikardim

canım İstanbuldaysan revizyonlarda emre ilhan'ı çok methediyorlar.... onu bir düşün istersen...

bende hakan gence'nin yaptığı burunları beğeniyorum... 4 ayım geçsin bakalım... belki istanbul'a giderim bu sefer...

Emre beyde randevum var zaten onunla görüsmeden karar vermem
Hakan hocanin yaptigi burunlari forumda pek göremedim, galiba sende kalin derilisin, hakan bey kalin derililerde de basarilimi canim?

Emre beyde randevum var zaten onunla görüsmeden karar vermem
Hakan hocanin yaptigi burunlari forumda pek göremedim, galiba sende kalin derilisin, hakan bey kalin derililerde de basarilimi canim?

canım bende şöyle bir takıntı oluştu... bazı doktorlar, hep benzer burun yapıyorlar... çok nadir doktor kişiye özel ve estetik olduğu belli olmayan burun yapabiliyor... ben böyle bir doktor arıyorum... hakan bey ucu çok sivri olmayan doğala yakın burun yaptığı için beğeniyorum ama kalın derililerde özel bir başarısını duymadım açıkcası... aslında araştırmalar sırasında özellikle bu konuları unutmayıp sormak lazım....

emre beyde gördüğüm kadarıyla tarumar olmuş burunları bile toparlayabiliyor... onuda o yüzden beğeniyorum... malum artık bizimki revizyon ve toparlayacak doktorun çok maharetli olması gerekiyor...

kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum kendi ameliyat sürecimi atlatmaya çalışıyorum fazla katılamadım ameliyat sürecimle ilgili yeni fotolarımı yükledim eski haline göre bu halini beğeniyorum ama bir kaç sorun var ama zamana ihityacımız var şuan 40 gün oldu ameliyat olalı burun sırtında eşitsizlkler var dr geçici bir durum olduğunu söyledi benim ameliyatım zor bir ameliyattı ve benim çok dez avantajım vardı biraz sabredeceğim muhammet beye güveniyorum inş 7-8 ay sonra ödemlerim ve şişlerim geçtikten sonra daha iyi bir buruna sahip olacağıma inanıyorum

Canim bende Dr arastiriyorum arkadaslik isteğimi kabul edersen resimlerine bakmak isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…