Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Tekrar merhaba arkadaslar.. Yine ben :))) 25 mesajimi tamamladim ve muhammet beye ameliyat olmus bircok kisiye arkadaslik talebi gonderdim.. Kabul ederseniz cok cok sevinirim.. Resimlerinizi cok merak ediyorum..Ve ayrica sormak istedigim birsey var.. cok okudum sayfalari (hepsini degil tabii:))) ama goremedim.. muhammet beye burun deligi kucultme ve dusuklugu kaldirma icin ameliyat olan varmi? benim kemerim yok gibi, ucu biraz dusuk ve burun deliklerim buyuk..benim gibi olup bu dr a ameliyat olan arakadaslar varmi merak ettim.. tabiiki birazda kavis istiyorum... simdiden beni de araniza kabul ettiginiz icin tesekkurler...

canımcım kabul ettim isteğini resimlere bakabilirsin ama benim de kemerliydi burnum ne kadar yardımcı olur resimler bilmem... burun ucu kaldırma çok kolay bi operasyon, hatta ucu kalktığında zaten kavisli görünüyor. eskiden bu şekilde sadece ucunu kaldırtan arkadaşlarım vardı onlardan biliyorum. kemerle ilgili sıkıntın yoksa kavis olsun diye kemikle oynatmamanı tavsiye ederim, zaten muhammet bey ile görüşürsen sana en etkili yöntemi söyleyecektir.

Cok tesekkur ereim fencergirl. Resimlerine bol zamanim oldugu bir ara detayli bakicamm...:))) uff cok zor bir karar.. ne istedigimi bende bilmiyorum (((

Fencergirl tabiiki dayanamadim ve baktim resimlerine.. harika olmus burnun gule gule kullan :))) ama birsey sorabilirmiyim tam anlayamadim..cahilligime var:))) kemerin gitmis onu anladim:))) burun ucunda kalkmis o da belli:))) burun deliklerini kucultmusmu onu tam cikaramadim resimlerden... :)))

arkadaşlar merak ediyorum resimlerinizi ama henüz 25 olamadım muhammet beye ameliyat olmaya nasıl karar verdiniz resimlere bakarak mı:?

arkadaşlar acaba herkez net üzerinden tavsiyelerle mi buluyor doktorunu.... sorular.... sorular kafam çok karışık...

yardımsever kızlar benle konuşsada resimleri bendddee görseeeeem keşkeeeeee:)

yardımsever kızlar benle konuşsada resimleri bendddee görseeeeem keşkeeeeee:)

Sana kucuk bir tuyo verim bu mesajlari doldurmak icin:))) mesaj doldurma diye bir bolum var oraya girip oyle 25 i doldurabilirsin..ben oyle yaptim:)))oyle bos bos yazdim doldu valla :))) kolay gelsin...

Cnm coook az bi kucultme oldu burun deliklerimde, cunku benim burun deliklerim kuculunce nefes alamama endisem vardi, o kadar cok arkadssim var ki ameliyat olan, bazilarinda burun kemigi cok alinip burun deligi kucultuldugunde ciddi nefes problemi yasayip tekrar ameliyat oldular, sana tavsiyem bu tip bi ameliyatta ilk once sagligini dusun, etrafimda bunu yasayan insanlardan aldigim tecrube sadece...

fencer nasılsın canımmmm nasıl gidiyorr burun biraz dahaaa şişliklerindne kurtuldumu.....diğer arkadaşlarda yok oldu nerdesinizz millett.....

birde umay ı merak ediyorumm...memnuniyetsizliği geçtimi devam ediyormu nasıl durumu??

Merhabalar fencergirl,
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum :) Bende sizleri okuyarak Sevgili Muhammet Dilber hocayı buldum. Haftaya cuma günü revizyon ameliyatımı olacağım.
Burun deliklerimi küçültürüp küçülttürmemek arasında çok kararsızım. Çok ufak bir küçültme olduğundan bahsetmişsin ancak sargılı resimlerinde dikiş veya kesi göremedim.
Yoksa belli mi olmuyor? Bilgi verirsen çok sevinirim. Teşekkürler...

tamponlarım cıktı bugün.eskisine göre nefes almam baya iyi durumda.alcılardan da kurtuldum mu tamamdır.umarım içime cook cok sinen bi burnum olur.

slm cnm amelytn kac saat sürdü ?? agrın cok oldu mu bi de hangi işlemler ypldı memnun msn

arkadaşlar ben siteye daha yeni üye oldum burun estetiği olmak istiyorum barış beye mail attım fiyat öğrendim bana çok uçuk geldi uygun işinde başarılı tavsiye edebiliceğiniz doktor varmı

off yaa kafam cok karıstı benım .
Emre bey ,muhammet bey ve barıs bey arasın da gıdıp gelıyorum .
kıme karar verecegıme sasırdım .
muhammed beye yaptıran arkadaslar,neye gore muhammet bey'de karar kıldınız ?
sanırım tasarım yapmıyormus bu da benı korkutuyor :44:

arkadaşlar ben siteye daha yeni üye oldum burun estetiği olmak istiyorum barış beye mail attım fiyat öğrendim bana çok uçuk geldi uygun işinde başarılı tavsiye edebiliceğiniz doktor varmı

bende burun estetiği olmak istiyorum ve doktor seçemedim

inşallah güzel olur

canımmmmmmmm o kadar yoğun çalışıyorum ki bu sıralar arada hemen giriyorum, bişiler paylaşıp kapatıyorum... şişliklerim hala tam inmedi ama burun yavaş yavaş oturuyo artık... burnumun ucu hala sert, onu kendi haline bıraktım, canı ne zaman isterse o zaman insin..:)))

canım açık ameliyat oldum ben de, belki dikkatini çekmemiştir izler, çok yakında bakılmadıkça da belli olmuyor zaten... en iyi nefes alabileceğin şekilde olsun burnun, zaten muhammet beyle paylaşırsan o elinden geleni yapacaktır. umarım hersey istediğin gibi olur...

Bu arada dün arkadaş ortamında bikaç kişiyle tanıştım, arkadaşlar burnun nasıl diye sorunca yeni tanıştıklarım nolmuş burnuna dediler. ameliyat olduğuma inandıramadım, iki saat sağdan soldan alttan incelediler, bu kadar doğal bi burnun olduysa önceki nasıldı diye gülüştük..:))) mutlu oldum ve paylaşmak istedim sizlerle deeee... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…