Canım ekledim baksana
canım albüm yapmamışsın... sayfaya mı ekledin?
bilgisayarda resmin varsa kolay olur... yoksa önce resmini at...
profilinde albüm oluştur kısmı var oraya girip albüm adı yazıyorsun.... açılan kısma resimlerini ekliyorsun, istediğin zamanda silersin.... arkadaşlarım ya da herkes görsün seçeneği var onuda istediğin gibi ayarlayabilirsin...
kolay gelsin
canım ekliyorum ama
Olmuyor sanırım
Ya haa halla
Canım ya buldum
bende anlamadım canım... albüm ekle kısmını buldun mu peki
Muhammet dilber bir numara. Benim de burnumu o yapti. Kimse estetik oldugunu anlamiyor bile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burun seklini beğendin mı peki ? Yani ilk ameliyat sonucu cok mu kotuydu ? Doktor yuzde kac duzelir dedi ya da istedigin burun olur dedi ? Fotoraf atma sansin var mı ?
Iyi geçti cnm Ama suan biraz zorlanıyorum cok şişti yüzüm gözüm kazanmak üzere. Senin dediğini yaptım 10 gün önceden başladım jel sürmeye ama pek işime yaramadı. Hem cildim çok hassas hem de buz tutulmadigi için şişme ve morarma olmazsa olmazdı. Napalım bekliyorum sabırla inmesinicanım ameliyat olmuşsun sevindim nasıl geçti ameliyat
Canım suan şekli pek belli olmuyor alcidan fakat düz gibi görünüyor alçı çıksın o zaman yine yazarım burdan.ilk ameliyatım çok kotuymus dıştan pek belli değilmiş fakat içini açınca çok sasirmislar muhammet bey öyle soyledi.burun kemiğimle kikirdagim neredeyse ayrı duruyormus, derisi tutuyomus burnumuşimdi kıkırdak eklemesi yapıldığı için artık sağlam bir burnum varmış :) yüzde 90 başarılı bir ameliyattı dedi dr :) inşallah öyle olur
Canım coooook gecmis olsun senin adına Cook sevinin bana lutfen sunu soyler mısın olk ameliyatından daha mı zor gecti ? Bir de bana ilk ameliyat sonuncu fotoraflarini falan arar mısın ? Bir de cok ağrın oldu mu ameliyat sonunda ha birde ne kadar odeme yaptın ? Ne olursun benimle paylas sende benim gbi ilk ameliyat mağdurusun ylvariyorum ya canım bi sekilde goruselim mail adresime at foto ne olursun . Ben dusunuyorm ve hemen istiyorm artık canıma tak etti . Bastan ne dedi doktor zor olur dedi mı yani ne olur
Bandaj fln çıksın sana foto atarım cnm suan hiçbişey anlaşılmaz bana biraz zmn ver bu arada sen de git görüş muhammet beyle.ilk görüşmede ücret de almıyor ztn tanışmış olursun.fikir oluşur kafanda sonra karar verirsin zamanla :)Canım anlıyorum seni aynı stresi ben de yaşadım. Karar vermek hiç kolay değil biliyorum. Kısaca söyle anlatayım ilk ameliyatimda ağlayarak uyanmistim inanılmaz bir acıyla yani ama bu kez öyle olmadı ağrım sizim yok.tampon da koyulmadi nefes alabiliyorum. Bugün 3. Günüm en zor gün yani çok fazla şişti yüzüm gözüm kapandi gibi bişey. beni rahatsız eden tek şey bu yani.dr çok ilgili ztn ön görüşmeye git o zmn anlayacaksın ne dediğimi. Ben de bu sitedeki kızlardan etkilendim ve gittim görüşmeye. Şuan memnunum ama gelecekte ne olur bilemem. Dr bütün ameliyatların riskli olduğunu söyledi iyileşme süreci herkesin aynı olmayabilir dedi.suan başarılı diyoruz fakat ilerde sorun çıkarsa düzeltme yapmamız gerekebilir dedi. Ben suan bu süreçteyim. Bakalım zmn gösterecek ne yaşayacağız. :) fiyat konusuna gelince herkesten aynı ücret alınmıyor bildiğim kadarıyla. Bana 11.000 tl söylediler ama başka birine farklı soyleyebilirler bilmiyorum onu kendin görüş istersen cnm
Herkese merhaba bende 3 yil once Muhammet beye ameliyat oldum ve ne ameliyat oncesi ne de sonrasi hicbir sıkıntı cekmedim. Ameliyata hicbir tereddutum olmadan girdim. Ameliyat olmayi dusunuyorsaniz ama tereddutlrriniz ve sorulariniz varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirimprofilimde ameliyattan onceki ve sonraki fotograflarimi gorebilirsiniz :))[/QUOTE
Canım elimde olsa simdi giderdim hemen :) keske ama imkansız of of hicbir tereddütüm yok Muhammet bey mukemmel bir doktor bence herkesin yorumu bu görüşte
Herkese merhaba bende 3 yil once Muhammet beye ameliyat oldum ve ne ameliyat oncesi ne de sonrasi hicbir sıkıntı cekmedim. Ameliyata hicbir tereddutum olmadan girdim. Ameliyat olmayi dusunuyorsaniz ama tereddutlrriniz ve sorulariniz varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirimprofilimde ameliyattan onceki ve sonraki fotograflarimi gorebilirsiniz :))
Cnaim burnun cok guzel olmus harika otesi ben de cok istiyorum revizyon olacagi icin tedirginim biraz acaba revizyon ameliyatlarında nasıl eminim cok iyidir ama yune de korkuyorum tabiki aslında benim cvcanim im tatlidir ben cesaret icin yapılan iğneyi hile istememiştim ilk ameliyatımda hap istemistim ben igre kan aldırmak vs bunlardan icim gecen biriyim :) benim merakım bir de su tampon kac gub sonra alınıyor ve cok acısı mı tampon alınırken benim ilkinde degisik bir sekilde acı olmustu biraz
Revizyon konusunda acikcasi bi fikrim yok en iyi sonucu muhammet beyle goruserek verebilirsiniz. Tamponlarim yanlis hatirlamiyorsam 5 gun 1 hafta icinde cikmisti ve canim cok yanmisti ama bu benim cildimle alakaliymis ameliyattan ciktigim andan itibaren hic akintim olmadi o burnun altina takilan pamugum hic islanmadi bile bu yuzden de burnumun icindeki yaralar kabuk bagladi haliyle tamponu cikarirkende hepsi yapismis oldugu icin cok canim yandi. Ama genelde insanlar tampon cikarmanin cok acili birsey olmadigini soyluyorlar. Biraz kismet işi galiba :)
Canım benim ilk ameliyatım da cok açılmamıştı ve en faa 30
Saniye sürdü alınması :) benim tek sıkıntım samsundayim ben oralarda sefil olur muyum ya cok yakın akrabamda yok arkadaslarımda kalcam gibi artık ne bilim canım hele bi kesinleşsin daha belli degil olup olmayacağım ailem istemiyor zaten kesinlikle hele babam :)))) ben üniversite okurken kesinlikle düşünmeden yaptırırdim simdi evde oluca zor ya . Unı direk istanbula gider yaptırırdim ama nasip kısmet ya insallah tam kararı doktorlar görüştükten sonra vericem
Ameliyat sonrasi benim icin cok zor gemedi sadece ilk 3 gun zordu yuzum sisti morardi hatta 3.gun gozlerim tamamen kapandi ama 3 gunden sonra azalmaya basladi ama tabiki yaninda sana yardimci olacak biri olmasi iyi olur banyo yapmak yada buz getirmek yemek hazirlamak icin fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?