muhammet dilber cep telefonundan görüşme yapıyor mu cep teline ulaşmam mümkün mü?
arkadaslar bu sitede yeniyim genelde disardan Bilgi aradigimda cikiyordu karsima bayag oldu üye olali ama bir türlü ögrenemedim konu acmayi felan cok güzel bir site bide ben barisik olabilsemben Yurt disindan yaziyorum yillardir estetik burun ameliyati olmayi istiyordum ama bir turlu Kismet olmadi burada bir cok Doktor ismi buldum ama ben kimi sececegimi muhatap alacagimi bilmiorum cünki burnum cok sorunlu daha önce et oldugu icin ameliyat gecirmistim fakat basarili olmamis nefes problemim tikaniklik burun kurulugu rahat bir nefes alamadim hic yillardir.ee birde babannemin hatirasi Genetik sanirim burnum yüzüme göre cok büyük yalanmi söyleyim cok sorunlu ilk ameliyatimdan sonra kemer kaldi burnum komple genis burun ucum etli sanirim derisi kalin olan cinsten bu burun herkeste bulunmaz o yuzden doktorum cok özel olmali diorum neyse arkadaslar cok uzattim belki umidim banada iyi bir Doktor tavsiyesinde bulunursunuz eger benimle ayni durumda olup basarili ameliyat gecirenler varsa beni eklemelerini bana ulasmalarini rica ediyorum
Canım oncelikle sana sunu sorayım sen daha once hic estetik amaçlı mudahale ettirdin mı bu cok onemli ? Eger sadece saglık sorunlarından dolayı açıldıysa burnun emin ol burnunda oyle senin sandığın kadar bir ssy yoktur. Benim uc yıl once revizyon ameliyati olmustum ve sonuçtan memnun degilim ben de revizyon olucam cok arastirdim aon kararım Muhammet dilber ben de Samsun'da yasıyorum cok uzak gani bize ama cok iyi bir doktor bu yuzden ona yaptircam baska doktorlara guvenmiyorum ben yine de sen bilirsin taniki cok iyi doktorlar vardır ama benim kararım Muhammet bey sen de dusunursen bence Muhammet bey dogru secim.
ben 16 yaslarinda iken burun eti aldirdim ilk ve tek ameliyatim buydu estetik deildi uyutmamislardi tam catir cutur herseyi duymustum korkunc bir ameliyatti ama burnumun ucunda biras kemer birakti hatira seklende bozuk buyuk genis cok rounlu ya güzel bir yani yok hic yillardir hep icimde vardi estetik ameliyat olup düzeltsem sekle girse ufalsa biras yuzumle uyum icinde olsa ama Burda okuduklarim genis ve kalin derili olanlarin ameliyati zor ve basarisiz olabilecegine dair yazilar okumam biras urkuttu beni muhammet Dilber nerede ve hangi hastanede görev yapiyor iletisim bilgilerini yazarmisiniz turkiyede ablam arastirip gerekirse randevumu felan yapabilir
Ameliyatınızı oldunu z mu Muhammet beye ?Slm arkadaslar. Burun estetiginde cok zorlu ve yorucu bir 3 yilim gecti. 2kez hollandada yasadigim ulke de ameliyat oldum. 2incisi ilkinden daha da kotu oldu, uzun suredir burdan takip ediyordum konulari. Su an Muhammet Dilberle anlastim, Allah izin verirse araligin 26 si gibi istanbulda Muhammet abinin yaninda olacagim, benim bir de kiz arkadasim var, oda 1 defa burda basarisiz bir ameliyat gecirdi. Ikimizde cok umutluyuz. Muhammet Dilber bana %50n ameliyat sansi verdi, burnuma elle temas etmeden amliyat karari garantisi vermedi, ama olumlu dusunuyor, ilk gorusmelerimizde olma bekle diyordu, cunku 2inci ameliyatim okadar kotu olmustu ki kendisi de korktu galiba, ama ben cok israrci olunca eski resimlerimi maille istedi, estetiksiz ve ilk ameliyatimin resimlerimi gordukten sonra ameliyat etmeye olumlu bakiyor gibi, bakalim insallah.. Cok heycanliyim sizinle dertlesip konusmak beni rahatlatacaktir. sorulariniz olursa da bilgendiririm sizi. Burun derisi kalin olupta ameliyat olanlar varmi? Sizin ameliyatinizin sonucu nasil. Muhammet Dilbere ameliyat olanlar beni ekleyebilirer. Resimlerinizi goremyi cok isterim. Benim Muhammet Dilberi secmeme yardimci olanlar, Derya, Ecemula ,Tugba ve bi kac arkadas daha var, sizlere cok tesekkur ederim sayenizde insallah guzel bir buruna sahip olacagim insallah bende,.
Ameliyatınızı oldunu z mu Muhammet beye ?nasil sonuc ?Slm arkadaslar. Burun estetiginde cok zorlu ve yorucu bir 3 yilim gecti. 2kez hollandada yasadigim ulke de ameliyat oldum. 2incisi ilkinden daha da kotu oldu, uzun suredir burdan takip ediyordum konulari. Su an Muhammet Dilberle anlastim, Allah izin verirse araligin 26 si gibi istanbulda Muhammet abinin yaninda olacagim, benim bir de kiz arkadasim var, oda 1 defa burda basarisiz bir ameliyat gecirdi. Ikimizde cok umutluyuz. Muhammet Dilber bana %50n ameliyat sansi verdi, burnuma elle temas etmeden amliyat karari garantisi vermedi, ama olumlu dusunuyor, ilk gorusmelerimizde olma bekle diyordu, cunku 2inci ameliyatim okadar kotu olmustu ki kendisi de korktu galiba, ama ben cok israrci olunca eski resimlerimi maille istedi, estetiksiz ve ilk ameliyatimin resimlerimi gordukten sonra ameliyat etmeye olumlu bakiyor gibi, bakalim insallah.. Cok heycanliyim sizinle dertlesip konusmak beni rahatlatacaktir. sorulariniz olursa da bilgendiririm sizi. Burun derisi kalin olupta ameliyat olanlar varmi? Sizin ameliyatinizin sonucu nasil. Muhammet Dilbere ameliyat olanlar beni ekleyebilirer. Resimlerinizi goremyi cok isterim. Benim Muhammet Dilberi secmeme yardimci olanlar, Derya, Ecemula ,Tugba ve bi kac arkadas daha var, sizlere cok tesekkur ederim sayenizde insallah guzel bir buruna sahip olacagim insallah bende,.
Kızlar muhtemelen 13 14 Ağustos gibi Muhammet dilber e revizyon ameliyati oluyorum :)))))) tedirginim biraz acaba nasıl olacak ve ne kadar zor gunler beni bekliyor cunku samsunda yasıyorum ameliyatımı okup izmitte anneannemin evine gidicem
slm canim bende 12 Austosda ameliyat oluyorum hastaneden sonra 4-5 gün kadar otelde kaldiktan sonra Adapazarinada ablamda kalacagim insallah hersey güzel olur
Canım benim revizyon olacak ama ben kararsızım suan Emre bey daha fazla revizyon yaptı. Muhabbet beye revizyon olana pek rastlamadım ne yapicam ben simdibu arada canım ne guzel senin de Adapazarı ben de oraya gecicem bu arada cani. Senin ilk ameliyata olacak degil mı ?
benim ilk ameliyatim olacak kismetse ,ben senin ameliyat tarihin kesinlesmis sandim emre beyde basarili bir doktor bence ikisiylede görüs öyle karar ver sonucda 2.ameliyatin olacak ama Muhammet Bey in yaptigi burunlar gercekten harika oluyor revizyon olan arkadaslarla buradan görüsüp detayli bilgi alabilirsin canim
muhammet dilberle telefonda konuştum.kendisine burun ameliyatı olmak istiyorum reviyon.çok ilgili sordugum şeyleri açıkladı.resimlerime bakcak şimdi.
Muhammet beye revizyon olan bulamiyorm ben bulsam birisi yardımcı olsun lutfen
Kızlar ameliyat olalı 4 ayı gecti, sizce Solaryuma girmemde bi sakınca varmıdır?
Kızlar ben de büyük ihtimal bu ayın sonunda oluyorum :) doktor cok guven verdi ben burnumun kalın derili olmasından korkuyodum meger değilmiş.
Muhammed bey asla olmayacak burunları soyluyor paragoz bır adam değil yanı. Yanımda annem geldı annemın burnu etlı ona burnunuz olmaz olsa bıle sızı mutlu etmez dedi.
Eger revızyon olacaklar da varsa revızyonlu bır hasta gordum kontrole gelmıs on numaraydı. Muhammed bey yuze yakısanı soyluyor ama sen farklı ıstersen senın ıstegını de yerıne getırıyor harıka bır adam
Canım ciddi mısın revizyonu da iyi diyorsun ya u cok merak ettim revizyon olmus hastaların fotolari i görme sansim
Olmadı ? Muhammet bey diyorsun yani kesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?