canm bende 10 temmuz ameliyat olcam gecen ay başladm saloryuma çünkü ameliyattan sonra bi kaç ay saloryum yasakmş o yusden şimdi girip aradan cıkardm senin 4 ay olmş olmaz sanırım bişey ama sen yinede saglama al doktora msj at bi sor
Tatlim ben cok uzun suredir arastryrm sana ozeldende yazdim bana guveb ben cok mtsuzum dr.veli aslan bogazici tip merkezinde oldum ve cok mutsuzum en iyisi revizyonda emrw ilhan diyrm ala uzulmeni mutsuz olmani istemem hic suphesiz git emre beye o cok kotu burunlari bile harika yapiyo.
Tatlim ben cok uzun suredir arastryrm sana ozeldende yazdim bana guveb ben cok mtsuzum dr.veli aslan bogazici tip merkezinde oldum ve cok mutsuzum en iyisi revizyonda emrw ilhan diyrm ala uzulmeni mutsuz olmani istemem hic suphesiz git emre beye o cok kotu burunlari bile harika yapiyo.
Canım
Emre bey cok gec gune randevu veriyorlar ustelik fiyatlar da cok yuksek ya emde sadece görüşmeye gidip daha sonra tekrar gitmem gerekiyormuş. Muhammet bey de gidip görüşüp ertesi gune ameliyat veriyor
Kafam
Karisti yardım edin benin bi an once olmam
Lazım
çok teşekkür ederim. burun sırtı hoş görünüyo kavisi falan tam istediğim ayarda gibi alçıdan pek anlaşılmasada, tek kafama takılan sanki ucu az daha kısa olsa daha iyi olucakmış gibi.. ama bende eğrilik vardı doktor eğer daha fazla kısalırsa eğriliğin meydana çıkıcağını söyledi.. atel tampon falan çıksın bakalım nasıl olucak eklerim tabi yine resim
Benim ameliyatımın üzerinden bir yıl geçti. Sağ burun deliğimin üzerinde hafif bi çöküntü vardı ilk başlarda. Görüntü olarak rahatsızlık vermediği için üstüne düşmemiştim o zamanlarda. Ama şimdi çöküntü eskiye göre iyice arttı ve aynı yerde leke oluşmaya başladı. Çöküntünün nedeniyle gölge oluştuğu için rahatsız edici bi duruma geldi. Aranızda benzer bi durum yaşayan var mı? Varsa nasıl bi önlem aldı.
Benim ameliyatımın üzerinden bir yıl geçti. Sağ burun deliğimin üzerinde hafif bi çöküntü vardı ilk başlarda. Görüntü olarak rahatsızlık vermediği için üstüne düşmemiştim o zamanlarda. Ama şimdi çöküntü eskiye göre iyice arttı ve aynı yerde leke oluşmaya başladı. Çöküntünün nedeniyle gölge oluştuğu için rahatsız edici bi duruma geldi. Aranızda benzer bi durum yaşayan var mı? Varsa nasıl bi önlem aldı.
Öncelikle cok gecmis olsun canim son zamanlarda bu senin sorununu birkac kiside duydum acikcasi cok tedirgin oluyorum hatta zaman zaman vazgecmeyi düsünüyorum .Doktor bey ne diyor neden kaynaklaniyor bu cöküntüler cok merak ediyorum biraz daha detayli bilgi verirsen sevinirim
teşekkür ederim. sol burun deliğimin üstü dışa doğru yuvarlak, sağ tarafsa içe doğru. beni asıl telaşlandıran üstünde leke oluşması. leke belirgin değil ama çöküntünün gölgesiyle fark edilen bi duruma geliyor. doktor bey ilk başta çöküntü yok dedi, daha sonra bu durumun burun ucuna yerleştirilen maddenin diğer tarafa daha çok yaklaşmasından kaynaklandığını düzeleceğini söyledi, sonra tekrar hiçbir şey olmadığını burnumun çok güzel olduğunu lekenin ameliyatla bil ilgisi olmadığını güneşten vs oluşmuş olabileceğini söyledi. benzer bi durum yaşayan biri benimle iletişime geçerse çok mutlu olurum buarada.
Merhaba kizlarrr ne kadar uzun zaman olmus girmeyeli bu konuya ...
Canim öncelikle gecmis olsun .. Aynı sorun benim burnumda da olusmustu (bu arada bende ameliyat olali tam bir yil oldu) hemen Muhammet Bey'e gittim sagolsun cok ilgilendi hemen duzeltmek istedi ama rahatsizligimdan dolayi bu donem duzelttirmem imkansiz iyilesir iyilesmez gel halledelim dedi üstelik hic bir ücret talep etmeden... Hem Muhammet Bey konusunda hemde tedavimi yapan diger doktorlar konusunda sunu öğrendim surekli doktorlari suclayan bi insan olarak doktorlar ne kadar mükemmel olursa olsun bazen bütün sorun bizim dokularimizda tedavi siramda o kadar dikkatli herseyi dusunerek hareket etmelerine ragmen basima gelmeyen kalmadiMuhammet Bey de ayni sekilde cok ilgili cok dikkatli olmasina ragmen dokularin kurbani oldum ilk zamanlar muhtesem görünen burnum suan kemerli ama hic dert etmedim acikcasi cunku Muhammet beye cok guvenerek gittim sorunumu çözeceğini biliyordum oylede oldu.. Sizde gittiginizde yardimci olacaktir eminim..
Benim Muhammet Bey'i tercih etmemin tek sebebi buydu iste olusabilecek sorunlarin arkasinda duran olusan sorunlara tekrar tekrar ucret talep sinirimizi altust etmeyen tek doktordu benim arastirdiklarim arasinda
Gordum canim ama cok belli olmuyor yani ameliyat oldugunu bilmeyen anlamaz sen bildigin icin gozune batiyor duzeltilebilir biseyse doktor bey halletsin cok guzel senin burnun cunku
Senin ilk ameliyatinmiydi canim bide burun ucuna yerlestirilen madde derken yani kikirdakmi oluyor acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?