Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben önceden de girmemiştim bem beyaz oldum kac aydır sormadım ama girdim bile 🙈

Canım oncelikle cok tesekkur ederim ilginden dolayı ben cok kararsızım yani isteklerimi nasıl dile getircem diye dusnuyorm ama bir yandan da gercekten revizyonda Emre bey onde geliyor ama cok fazla istiyor ben en fazla 12000 tl verebilirim fazla da olabilir mis cok kararsızım ama mesajin biraz olsun bende biseleri şekillendirdi. Aslında benim cok kotu bir burnum yok ama yine de taktım kafaya .

Muhammed dilber ve emre ilhan bu işi türkiyede yapan iki heykeltraş gibi adamlar. Emre ilhan cok gec tarihe verıyor ve normal amellıyatı 12 bıne yapıyor revızyon allah bilir kac bin. Bence emre ilhan abartıyor. Muhammed dilber cok iyi.

Muhammet dılber normal amelıyatı kaca yapıor ve anlayıslı bırımı oazarlık yada baska konularda yardımcı oluyor mu

Canım
Emre bey cok gec gune randevu veriyorlar ustelik fiyatlar da cok yuksek ya emde sadece görüşmeye gidip daha sonra tekrar gitmem gerekiyormuş. Muhammet bey de gidip görüşüp ertesi gune ameliyat veriyor

Merhaba, burun ucumun uzun kalmasından ben de çok korkuyorum,şuan nasıl acaba burnunuz? Bir de, eğrilik vardı demişsiniz o düzeltilemiyo mu?

Benim ameliyatımın üzerinden bir yıl geçti. Sağ burun deliğimin üzerinde hafif bi çöküntü vardı ilk başlarda. Görüntü olarak rahatsızlık vermediği için üstüne düşmemiştim o zamanlarda. Ama şimdi çöküntü eskiye göre iyice arttı ve aynı yerde leke oluşmaya başladı. Çöküntünün nedeniyle gölge oluştuğu için rahatsız edici bi duruma geldi. Aranızda benzer bi durum yaşayan var mı? Varsa nasıl bi önlem aldı.

Uzuldum canim senin burnun begendigim burunlar arasinda benim daha 5 ay oldu nasil bir cokuntu resmin varsa gorebilirmiyim.

Öncelikle cok gecmis olsun canim son zamanlarda bu senin sorununu birkac kiside duydum acikcasi cok tedirgin oluyorum hatta zaman zaman vazgecmeyi düsünüyorum .Doktor bey ne diyor neden kaynaklaniyor bu cöküntüler cok merak ediyorum biraz daha detayli bilgi verirsen sevinirim

teşekkür ederim. sol burun deliğimin üstü dışa doğru yuvarlak, sağ tarafsa içe doğru. beni asıl telaşlandıran üstünde leke oluşması. leke belirgin değil ama çöküntünün gölgesiyle fark edilen bi duruma geliyor. doktor bey ilk başta çöküntü yok dedi, daha sonra bu durumun burun ucuna yerleştirilen maddenin diğer tarafa daha çok yaklaşmasından kaynaklandığını düzeleceğini söyledi, sonra tekrar hiçbir şey olmadığını burnumun çok güzel olduğunu lekenin ameliyatla bil ilgisi olmadığını güneşten vs oluşmuş olabileceğini söyledi. benzer bi durum yaşayan biri benimle iletişime geçerse çok mutlu olurum buarada.

Senin ilk ameliyatinmiydi canim bide burun ucuna yerlestirilen madde derken yani kikirdakmi oluyor acaba:44:

Merhaba kizlarrr ne kadar uzun zaman olmus girmeyeli bu konuya ...

Canim öncelikle gecmis olsun .. Aynı sorun benim burnumda da olusmustu (bu arada bende ameliyat olali tam bir yil oldu) hemen Muhammet Bey'e gittim sagolsun cok ilgilendi hemen duzeltmek istedi ama rahatsizligimdan dolayi bu donem duzelttirmem imkansiz iyilesir iyilesmez gel halledelim dedi üstelik hic bir ücret talep etmeden... Hem Muhammet Bey konusunda hemde tedavimi yapan diger doktorlar konusunda sunu öğrendim surekli doktorlari suclayan bi insan olarak doktorlar ne kadar mükemmel olursa olsun bazen bütün sorun bizim dokularimizda tedavi siramda o kadar dikkatli herseyi dusunerek hareket etmelerine ragmen basima gelmeyen kalmadi Muhammet Bey de ayni sekilde cok ilgili cok dikkatli olmasina ragmen dokularin kurbani oldum ilk zamanlar muhtesem görünen burnum suan kemerli ama hic dert etmedim acikcasi cunku Muhammet beye cok guvenerek gittim sorunumu çözeceğini biliyordum oylede oldu.. Sizde gittiginizde yardimci olacaktir eminim..
Benim Muhammet Bey'i tercih etmemin tek sebebi buydu iste olusabilecek sorunlarin arkasinda duran olusan sorunlara tekrar tekrar ucret talep sinirimizi altust etmeyen tek doktordu benim arastirdiklarim arasinda

merhaba, öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. seninki de bu şekilde mi başlamıştı?

Gordum canim ama cok belli olmuyor yani ameliyat oldugunu bilmeyen anlamaz sen bildigin icin gozune batiyor duzeltilebilir biseyse doktor bey halletsin cok guzel senin burnun cunku

saol burun ucumdaki sorun dışında ben de burnumu beğeniyorum ve herhangi bi müdahale olmasını istemiyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…