Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba, öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. seninki de bu şekilde mi başlamıştı?

Rica ederim.. evet sadece burun ucum yamuktu delikler esit degildi ama delikler 6. Ayda duzeldi burun ucum yamuk kaldi şiştir iner dedim inmedi şimdi bir yandan hokka bi yandan kemerli duruyor..

Rica ederim.. evet sadece burun ucum yamuktu delikler esit degildi ama delikler 6. Ayda duzeldi burun ucum yamuk kaldi şiştir iner dedim inmedi şimdi bir yandan hokka bi yandan kemerli duruyor..

hmm anladım. benim profilden bakarken hiçbir sorunum yok. ama önden bakınca hele ki bazı ışık açılarında ciddi üzülüyorum. dediğim gibi beni şu an için çöküntü de rahatsız eden bi durum yok burun ucumdaki leke için cildiyeye gittim. şimdilik bi müdahale olmamasına karar verdik. ama içim rahat değil ilerde daha kötü olmasından korkuyorum. doktor beyin bana karşı tutumu sana olandan çok farklı oldu açıkçası bu beni daha çok korkuttu. ben zaten herhangi bir müdahaleyi istemiyorum ama sorun yok denmnesi olan bi şeyin yok sayıldığını görmek belki benim görmediğim daha önemli bi sorunum var diye kafamı kurcalıyor. çok uzattım kusra bakma senin de leke oluştu mu peki? bi de tam burun deliğinin üstünde miydi çöküklük?

arkadaşlar sanırım yarım yamalak anlattım hala sorular geliyor o yüzden hepsine bi kereden burdan cevap veriyorum böylece kafakarışıklığı da yaşatmamış olurum umarım. bu ilk ameliyatımdı ve kıkırdak eklenmedi. burnum konusunda hep metanetli oldum. hatta ameliyat sonrasında göz altında ufak yara izleri oluyor bilirsiniz, deriyi kaldırdıkları sırada oluşuyor, ben bu yara izlerini "neşter değmiştir bi şey olmaz" diyerek doktorumu savunan bi insanım. insanlar bana " burun ucun çok uzun olmuş " derlerdi, ben "doktorumun bi bildiği vardır" derdim. yani olabildiğince tolere ettim elimden geldiğince. bu çöküntü de yeni olan bi durum değil aylardır olan bi şey. ilk söylediğim zamanlarda çöküntü yok dedi. leke çıkmaya başlayınca ben de telaşlandım ve çok fazla üzerine gittim bi süre sürekli şikayet ettim. ısrarla reddetti ve burnumun çok güzel olduğunu söyledi. en sonunda bi an kabul etti. istersen gel burun ucuna müdahale ederiz biara dedi. madem güzeldi burnum niye müdahale ediyorsunuz dedim. nasıl istiyorsan öyle yaparız demek istedim dedi. leke içinde yrn cildiyeye gidelim dedi. sonra ben randevu almayı unutuyorum sen al gidelim oldu. ve bahsettiği cilt doktorunu araştırdım beş yıl önceki muayene fiyatı 150 lira tedavi ücreti 1800 lira. ben bunun ücretini ödemeyeceğimi, randevuyu onun adına alacağımı söyledim muhammet beye. sonuçta onun gibi bi doktoru tercih ettiysem bu tip sorun yaşayıp da tekrar cilt için dolgu için vs parası ödemek istemem ki fahiş fiyatlarına bakınca böyle düşünmekte çok haklıyım bence. neyse bunun üstüne bana "burun ucumdaki şeyden onun sorumlu olmadığını, güneşten vs kaynaklandığını" söyledi. yani bi insanın burun deliğinin üstünde güneş lekesi olma ihtimalini siz tahmin edin. üstelik bütün yaz şapkayla dolaştım ve 50 faktör güneş kremi sürmeme rağmen ve kışın oluşuyor bu leke. herneyse bu aşamadan sonraysa burnumda hiçbir şeyin olmadığını çok güzel olduğunu söylemeye tekrar devam etti. benim gittiğim cilt doktoruysa "çöküntünün çok büyük ihtimalle artmayacağını zaten burnun yerleştiğini" söyledi. bi müdahale olmamasına karar verdik şimdilik cilt doktorumla birlikte. olur da ilerde çöküntü artarsa o zaman dolgu ya da operasyon düşüneceğiz. zaten resimde de görmüşsünüzdür ışık vururken, gölge olmayınca, pek belirgin değil leke. yine de koruyucu ilaç verdi cilt doktorum. ben isterdim ki aynı hassasiyeti muhammet bey de göstersin çöküntü olduğunu kabul etsin eğer bu leke ondan kaynaklanıyorsa arkasında dursun gereği neyse yapsın. yoksa bu adam da allah deği tabii ki hata yapabilir, yapması gereken arkasında durmaktı. ben de muhammet beyle bu durumda olmak istemezdim halbuki ne güzel insanların derdini hemen görmüş yaptığı işin arkasında durmuş çözmeyi kendi kendine kabul etmiş, riseros adlı kullanıcıda olduğu gibi mesela. yine ne güzel tesadüftür ki aynı kullanıcı da aylarca konuya girmeyip aktif olmamasına rağmen tam benim yazdığım günün ertesi konuya girip de muhammet beyin ne kadar ilgili olduğunu, yaptığı işin nasıl arkasında durduğunu bize anlatmış çok teşekkür ediyorum ona da. umarım aklınızda soru kalmamıştır. söyleyeceklerim bu kadar.

Burnun ince derilimi kalın derilimi

Arkadaşlar ben muhammet beyle görüşmeyi düşünüyorum fakat burnum kalın derili olabilir,etli ve kemerli.Muhammet bey yine de yapar mı. ? benim durumumda olanlar var mıydı? bu kalın deri olayı nedir,yani kalın derili olsa ne olur.ben doğal bir burun istiyorum hokka gibi değil,ama tereddütte kaldım yapar mı yapmaz mı :/

Fotoğraflarını görme şandım varmı aynı sorunu bende yaşıyorum ve doktor arıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazen rakip doktorlar öyle bisey yapîyolar ki işinde yükselen doktorlara çamur atmak icin insan tutup böyle cok konusulan bir site de olumsuz bir şekilde yazılar yazıyorlar kim bilir belki de sahte profillerle.
muhammet bey işinde çok ama çok iyi olmasının yanında yaptigi isin arkasinda olan bir doktordur ayni zamanda dürüst ve acıksözlü.
Bu benim nacizane fikrim degil binlerce insanın fikri.

birebir yaşamış gibi ayrıntılı yazmış ama yazan ya gerçekten sonradan çökme olduysa leke olduysa ve arkasında durulmadıysa diğer yaptıracak arkadaşlar için örnek teşkil ediyo hem tabi fotoğrafla belgelemesi daha inandırıcı olur

Tabiki fotoğrafın olması daha inandırıcı olur. Ama arkasında durulmaması gibi bi durum olamaz diye düşünüyorum. Bir çok insanda böyle düşünüyor çok tecrübeli ve konuşmasıyla güven veren bir doktor . Tekrardan düzeltmicek ne gibi bir düşüncesi olabilir ki . Onun için ufak bişey ne de olsa

İlk görüşmeye gittiğimde burnumdaki derinin istediği yapıda olduğunu söylemişti ne ince ne de kalın.
Bende sormuştum " çok ince ve çok kalın derili bir burun var hangisini yapmak isterdiniz". Diye. İnceyi tercih etmişti. Bilemiyorumm :)))

Şu sitede ameliyat olan herkes bilir beni, resimlerimi de gerek burada gerek doktor beyin ofisinde görmüştür. Eğer iki sayfa geriye gitseydiniz zaten ilk başta doktordan bile bahsetmediğimi de görür, paylaştığım resmi de görürdünüz. Benim tek amacım aynı durumu yaşayan birileriyle konuşup gelecekte karşılaşma ihtimalim olan sorunları görmekti. “daha önce bu durumu yaşayan biri varsa bana ulaşabilir mi ve nasıl bi önlem aldığını anlatabilir mi” dedim ve ertesi gün bir kullanıcı kalkıp “aynı durumu yaşadığını bütün sorunun onun dokularında olduğunu Muhammet beyin onunla ne kadar ilgilendiğini yaptığı işin arkasında duran bi doktor olduğunu” söylüyor ama asla uygulanan tedaviden vs bahsetmiyor. Üstelik bu kullanıcının aylardır aktif olmadığını profilinden, konuya uzun zamandır girmediğini yazısına başlarken belirtmesinden çok net anlamak mümkün bence kimin birileri tarafından yönlendirildiğini. Ben demiyorum ki yaşadıkları yalandır. Doğrudur, ilgilenmiştir ama illa ilgilenmek için bi burnun kemeri çıkana kadar beklemek mi gerekiyor. Bakın Muhammet bey gerçekten çok bilgili bi doktor o konuda şüpheniz olmasın. Muhtemelen sizin başınıza bir yıl sonra gelecek olan şeyi en iyi de o biliyordur. Keşke bu hırsı ve egosu yerine biraz insan sevgisi taşısaydı içinde daha başarılı bi doktor olurdu. Kimisine tatlı dil güer yüz göstererek, kimisini tedavi ederek, kimisini de başından savarak iyi bir denge kurmuş gerçekten. Bana açıkça “burun ucundaki şey beni ilgilendirmez” ve “madem o doktor sorun gördü yapsın ne istiyosa” demeseydi ben yine de burada tek kelime yazmazdım. Zira biraz zeka kırıntısı taşıyan insan doktorunu karşısına almak istemez. ama artık öyle bi duruma geldim ki ilk başta ondan bahsetmemiş olmama rağmen Muhammet beyin o yazımı gördükten sonra benim herhangi bir sorunumla ilgilenmeyeceğini bilmeme rağmen o yazıyı yazdım. Bakın yine söylüyorum kalkıp bana propaganda yapmasaydı yine onu kötü duruma düşürecek tek bir söz etmezdim. Size de tavsiyem üç beş aylık burnunuzu çok beğendiniz, kötü bi burundan kurtuldunuz, Muhammet beye minnettarsınız diye olaylara olan objektif bakış açınızı kaybederek burada başkası hakkında fanatik yorumlar yapmayın. 1 yıl sonra sizi neyin beklediğinin hiçbir garantisi yok.

1 yıl geçmiş olmasına ragmen umarım. 3 yada 5 aylık yeni burnunuza tekrar dönersiniz.

canım merhaba kalın derili olman senin şanssızlığın biraz.. kalın derili olmak ameliyat olamazsın anlamına gelmiyor eğer çok kalınsa doktor yapmak istemeyebilir nedeni şudur: kalın derililerde burun ince deriliye nazaran küçücük olmuyo ama kemerin gitmesinde ucunun zarifleşmesinde sorun olmuyo onlar halloluyo ama minicik olmaz sen bu durumu kabul edersen ameliyat olursun yani sonradan benim neden x kişi gibi olmadı demiceksin doktorunun yüzüne yakışanın en iyisini yapacağına inanıcaksın zaten ameliyattan önce başarı oranını söylüyor muhammet bey bende kalın deriliyim ama çok kalın değil o yüzden sorun olmadı bende fotoğraflarım var bakabilirsin şimdiden kolay gelsin

Emre ilhanın topiğinde de yaptıgı bir burnun sonradan coktugunu yazan bir kadın vardı foto da koymustu. Ama dokusundan kaynaklıymıs. Bir de doktor gorusmemızde dedi ki hasta amellıyattan cıkıyo iyileşme sürecınde sıgara ıcıyor e sıgara oldugu gıbı kan dolasımını engellıyor sonra gelip bana burnum coktu diye konusuyor dedi. Biz amelliyata girmeden once uyarıyoruz hastaları içenler mümkün oldugu kadar erken sıgrayı bıraksın ve amelliyattan sonra da ara versin diye.

Yani bunları da dikkate alın.

Ameliyattan önce sigara kullanmıyordum. Sigaraya ameliyattan sonra 10. ayda başladım. Bunu Muhammet bey de gayet iyi biliyor. 1 ay süreyle totalde 4 paket sigara içtim. Ki sigaraya başladığım ilk günlerde de selin hemşireye bi sıkıntı olup olmayacağını sordum ve bana olmayacağını söyledi. Buna rağmen sigara içerken hep ağzımdan nefes alıp verdim burnuma bir şey olur korkusuyla. Ayrıca çöküntü ben sigara içmeye başlamadan önce de vardı. O zaman da Muhammet bey sadece çöküntünün olmadığını söylüyordu, bana dokularından kaynaklanıyor bile demedi. Bu açıklamaları duydukça şaşırıyorum.

resimde de selin hemişireyle olan konuşmamızı görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1167994

Ameliyattan önce sigara kullanmıyordum. Sigaraya ameliyattan sonra 10. ayda başladım. Bunu Muhammet bey de gayet iyi biliyor. 1 ay süreyle totalde 4 paket sigara içtim. Ki sigaraya başladığım ilk günlerde de selin hemşireye bi sıkıntı olup olmayacağını sordum ve bana olmayacağını söyledi. Buna rağmen sigara içerken hep ağzımdan nefes alıp verdim burnuma bir şey olur korkusuyla. Ayrıca çöküntü ben sigara içmeye başlamadan önce de vardı. O zaman da Muhammet bey sadece çöküntünün olmadığını söylüyordu, bana dokularından kaynaklanıyor bile demedi. Bu açıklamaları duydukça şaşırıyorum. resimde de selin hemşireyle olan konuşmamızı görebilirsiniz.

yalan olmasın ameliyattan 4 (DÖRT) yıl önce de birkaç ay içmiştim ama yine o da haftada bir paket civarındaydı. gerçekten şaka gibi ya demek sigaradan olmuş burnumdaki çöküntü. şurayı görmesem herkesi uyutucaklar. bi de elalemi buraya yorum yapsın diye de galeyana getiriyor. ben o dümenleri gayet iyi biliyorum ama. zamanında icon_can iisimli kullanıcıda da yapılmıştı. ben yine karakterli davranıp tanımadığım insanlar aleyhinde bilmediğim olaylar hakkında yorum yapmayacağımı söylemiştim kendisine, keşke aynı muameleyi görebilseydim buradakilerden de ama hiç sorun değil eminim mağduriyetimi görebilen insanlar oldu. eminim karar aşamasındaki insanlara da faydam oldu. zaten bu yazdıklarım da bir aya kalmaz sildirilir . inşallah muhammet bey de bu hadiseden feyz alır insanların sorunlarını görmezden gelerek onları sorunlarının olmadığına inandırmaya çalışarak kendini yormaz biran önce tedavisini yapar hem kendisi hem hastası mutlu olur. bu kadar entrika çevirmesine de gerek kalmaz. bana da tıbba fayda sağladığım için sevinmekten başka bi şey kalmadı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…