Peki burnunuzun cokmesındekı sebep ne benı de korkuttunuz kızlar bu adama olucam ve onca para vercem yani. Dokularınızdan mı kaynaklı yoksa doktorun becerıksızlıgı mı ?
Bende doğrusu çok korktum ve bende bu doktora ameliyat olacağım. Verdiğimiz para 7 tl değil malesef, 7 milyar. Onca para verip, üstüne çöküntü ile karşılaşman ve bunun üstüne doktor beyinde ondan kaynaklandığını inkâr etmesi kafamda soru işaretleri bıraktı. Ne hikmettirki onca sene çöküntü ve leke oluşmuyor burunda, ve tam burun ameliyatından sonra burunda leke ve çöküntü çıkıyor ve doktor bunu hâla kabul etmiyor. Yani hiçbirimiz çocuk değiliz. Hatası var ise kabbullenmesi lazım ve ücret almadan o çöküntüyü yok etmesi gerek
Sende mi bu doktora olcaksin ? Offf valla amelliyat gunu aldim bide
Evet bende bu doktora ameliyat olacağım. Ve en kötüsü de ameliyat tarihim kesinleştiğinden beri bu kızlar ile beraber dördüncü kişi oluyor burundan problemi olanlar. Hepsindede aynı çıkıntı olayı, ve kızların resimlerinide gördüm. Her an vazgeçebilirim böyle giderse
Digerleri kim ya ?
ben de muhammed beye ameliyat oldum ve 1 yılımı doldurdum hiç bir problemle karşılaşmadım çok şükür,
Allah ömürlük etsin inşallah. Çok zor bir durum. Senin adınada çok sevindim, darısı bizim gibi ameliyat olacakların başına. Resimlerinizi görebilirmiyim mümkünse
Ama madem su rahatsızlıgım var dıyolar foto koysunlar da ınsanların aklını bulandırmasınlar madem öyle. Bir de biz nereden bilecegız kendi burunları oldugunu. Ben her ıhtımali düşünüyorum cunku erkekler bile bu siteye bakıp fıkır sahıbı oluyolar. Burada biri olumsuz bişey dese dikkate alınır. Ben 7 bın değil nefes problemıyle bırlıkte 9 bın vericem. Kimin ne problemı varsa fotoyla kanıtlasın lütfen
Evet sana katılıyorum. Burada birşey ortaya atılıyorsa, resim ile kanıtlanmasıda gerekir. Sonuçta ameliyat olacak insanların kafalarıda karışıyor bu okuduklarımızdan sonra. Mesela beste_naz arkadaşımız foruma uğrayıp yazdıklarımızı okuduğu halde zahmet edip bize kısada olsa cevap vermemiş.
İşte bu yüzden diyorum her soylenılene de itibar etmemek lazım. Bence acık acık konusulması lazım muhammed beyle sen kacında olcaksın ?
Meraba arkadaşlar.ben muhammet beye olmaya karar verdim ama.ben anadolu yakasindayim.doktorun bulundugu yer avrupa yakasi ve cok uzak.hastanede 1 gun kaliyomussun.o morluklarla eve nasıl dönerim onu düşünüyorum.siz boyle bi durumda ne yapardınız ?
teşekkür ederim.ama ordan buraya ne kadar tuttar kicanım bende anadolu yakasındayım muhammet beye oldum ameliyat belki çok morarmazsın ben morarmadım mesela ama görüntüm kötüydü tabi arabayla döndüm ben sadece o gün taksiyle dönebilirsin otobüslerde bu sıcakta yorulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?