Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bende ameliyat olalı yaklaşık 16 ay oldu ve benim burnumda da çöküntü var güldüğüm zaman burnum çok kötü görünüyor ve dikiş izlerimde hala duruyo geçmedi ben doktor beyle en son görüşmeye gittiğim zaman bana yapabileceği bişey olmadığını sadece dikiş izlerimden rahatsız oluyorsam onu düzeltebileceğini söyledi bana özelden sana ulaşabileceğim mail adresi yollarsan konuşmayı isterim normalde ist. dışında oturuyorum ama su an istanbuldayım

bu arada yanlış anlaşılmak istemem bunları yazmamdaki neden doktor beyi kesinlikle kötülemek değil asla arkadaşında benimle aynı durumda olması

Peki burnunuzun cokmesındekı sebep ne benı de korkuttunuz kızlar bu adama olucam ve onca para vercem yani. Dokularınızdan mı kaynaklı yoksa doktorun becerıksızlıgı mı ?

Peki burnunuzun cokmesındekı sebep ne benı de korkuttunuz kızlar bu adama olucam ve onca para vercem yani. Dokularınızdan mı kaynaklı yoksa doktorun becerıksızlıgı mı ?

Bende doğrusu çok korktum ve bende bu doktora ameliyat olacağım. Verdiğimiz para 7 tl değil malesef, 7 milyar. Onca para verip, üstüne çöküntü ile karşılaşman ve bunun üstüne doktor beyinde ondan kaynaklandığını inkâr etmesi kafamda soru işaretleri bıraktı. Ne hikmettirki onca sene çöküntü ve leke oluşmuyor burunda, ve tam burun ameliyatından sonra burunda leke ve çöküntü çıkıyor ve doktor bunu hâla kabul etmiyor. Yani hiçbirimiz çocuk değiliz. Hatası var ise kabbullenmesi lazım ve ücret almadan o çöküntüyü yok etmesi gerek

Sende mi bu doktora olcaksin ? Offf valla amelliyat gunu aldim bide

Sende mi bu doktora olcaksin ? Offf valla amelliyat gunu aldim bide

Evet bende bu doktora ameliyat olacağım. Ve en kötüsü de ameliyat tarihim kesinleştiğinden beri bu kızlar ile beraber dördüncü kişi oluyor burundan problemi olanlar. Hepsindede aynı çıkıntı olayı, ve kızların resimlerinide gördüm. Her an vazgeçebilirim böyle giderse

Digerleri kim ya ?

Digerleri kim ya ?

O hastaların ismini vermek veya resimlerini yollamak bana düşmez. Isteselerdi kendileri yazarlardı buraya. Sorun isim cisim değil zaten, sorun son zamanlarda bu çöküntü problemini bu doktora ameliyat olanlarda sıkça duymam ve bu benim içimde bir sıkıntı oluşturdu, ya bende bu kızlardan biri olursam diye? Kızlar size mesaj yolladım, fotoğraflarınızı bizim gibi ameliyat olacaklar ile paylaşırsanız çok seviniriz.

ben de muhammed beye ameliyat oldum ve 1 yılımı doldurdum hiç bir problemle karşılaşmadım çok şükür,

Allah ömürlük etsin inşallah. Çok zor bir durum. Senin adınada çok sevindim, darısı bizim gibi ameliyat olacakların başına. Resimlerinizi görebilirmiyim mümkünse

cnm ben fotoğraf koyamıyorum malesef, ama içinde bulunduğunuz tüm sıkıntıları ameliyat öncesi hepimiz yaşadık emin olun, benm kanım sıvı olduğu için ameliyatta kanama riskim bile vardı ve nasıl korkarak o masaya yattığımı bi ben bi Allah biliyo, Muhammed Bey gerçekten çok başarılı bir doktor, benm çevrem arkadaşlarım herkes bu nasıl doğal tatlı bi burun doktorun kim diye soruyolar ve hiç tereddüstsüz Muhammed Beyi tavsiye ediyorum. bi kaç kişide olan sorunu doktora mal etmemelisinz bence bu Muhammed bey değil başka bi doktor içinde geçerli, çünkü adamın başarısı ortada kızlar, arada memnun olmayan insalar elbet olacaktır ama bu bütün doktorlar için geçerli bence, yanii risk her zaman vardır

Meraba arkadaşlar.ben muhammet beye olmaya karar verdim ama.ben anadolu yakasindayim.doktorun bulundugu yer avrupa yakasi ve cok uzak.hastanede 1 gun kaliyomussun.o morluklarla eve nasıl dönerim onu düşünüyorum.siz boyle bi durumda ne yapardınız ?

birde ben ince deriliyim.inca derisi olanlarda ameliyat olduktan 1-2 sene sonra kemik cikabiliyomus burunda.bu beni korkuttu.guzel bir buruna sahip olayim derken daha kotu bir buruna dönüşmesinden korkuyorum . boyle bi sorun yasayan var mı ? gercekten dikkat edilmesi gereken bir konu.en dikkat ceken yüz de oynama oluyor sonucta

Ama madem su rahatsızlıgım var dıyolar foto koysunlar da ınsanların aklını bulandırmasınlar madem öyle. Bir de biz nereden bilecegız kendi burunları oldugunu. Ben her ıhtımali düşünüyorum cunku erkekler bile bu siteye bakıp fıkır sahıbı oluyolar. Burada biri olumsuz bişey dese dikkate alınır. Ben 7 bın değil nefes problemıyle bırlıkte 9 bın vericem. Kimin ne problemı varsa fotoyla kanıtlasın lütfen

Evet sana katılıyorum. Burada birşey ortaya atılıyorsa, resim ile kanıtlanmasıda gerekir. Sonuçta ameliyat olacak insanların kafalarıda karışıyor bu okuduklarımızdan sonra. Mesela beste_naz arkadaşımız foruma uğrayıp yazdıklarımızı okuduğu halde zahmet edip bize kısada olsa cevap vermemiş.

İşte bu yüzden diyorum her soylenılene de itibar etmemek lazım. Bence acık acık konusulması lazım muhammed beyle sen kacında olcaksın ?

İşte bu yüzden diyorum her soylenılene de itibar etmemek lazım. Bence acık acık konusulması lazım muhammed beyle sen kacında olcaksın ?

Evet. Forumda başka bir kızda albüm oluşturmuştu çıkıntısı hakkında. Bu kızlarda öyle bir album yaparlar ise daha gerçekci gelecektir dedikleriniz. Hadi kızlar bekliyoruz sizlerden birer album

canım bende anadolu yakasındayım muhammet beye oldum ameliyat belki çok morarmazsın ben morarmadım mesela ama görüntüm kötüydü tabi arabayla döndüm ben sadece o gün taksiyle dönebilirsin otobüslerde bu sıcakta yorulabilirsin.

teşekkür ederim.ama ordan buraya ne kadar tuttar ki

Yani sizce bütün sorun çöküntü olup olmaması öyle mi? Bana aylarca hiçbir şey yok demesi, “madem o doktor gördü ne istiyosa yapsın o zaman” demesi, sigaradan olmadığını bildiği halde giden insanlara “sigaradan kaynaklanıyor o çöküntü” demesi, burada birilerini dürtükleyerek hakkında iyi yorum yazmalarını sağlaması vb. bunların hiçbirisi sorun teşkil etmiyor yani. Bu iddaaların hepsini de kanıtladım size artık yoruldum gerçekten. Bu kaçıncı sayfa yazışım ikna olmadıysanız dönüp eski yazdıklarımı okuyabilirsiniz muhtemelen sorunuzun cevabı oradadır. Üstelik burada sıkıntısı olduğu halde sırf doktor onunla ilgilenmeyi kesmesin diye sorununu anlatmayıp “çok memnunum” diyen birkaç insan tanıyorum. Bunların yarısından fazlası burun ucuyla ilgili sorun yaşıyor geri kalansa tıkanıklık, resimleri de mevcut bende ama paylaşarak kimseyi zor durumda bırakmak istemem. Ama ameliyattan sonra burnunuz tıkandığı takdirde alacağınız cevap "denize gir geçer" olacak ve denize girseniz de bu kalıcı bir çözüm olmayacak. Size tavsiyem “doktor başarılı, biraz da şans bu işler” mantığıyla seçim yapmayın. Burun ucunuzda sorun varsa bu doktorla mutlu olamama ihtimaliniz çok yüksek size bu kadarını söyleyebilirim. Yani gidiyorsunuz size yaptığı en güzel burunları en güzel yüzleri gösteriyor ki bu burunlarda şişlikler inmemiş herhangi bi sorunla henüz karşılaşılmamışken resmedilmiştir. Ya da hastanın birinci yılında kendini en beğendiği açıdan çektiği fotoğraflarıdır. Siz kendi sorununuza sahip insanların burunlarına bakın. Mesela burun kökünüz kalındır o tip insanlara yapılan burunları rehber alın. Ayrıca ben sorunum olan bölgeyi paylaştım. Buraya sadece burnumun çöküntü olan kısmını koydum. Bunun dışında resim yüklemicem hatta burada üçüncü ayımda paylaştığım eski resimlerimi de kaldırmama rağmen özel mesaj yoluyla paylaşıldığını duydum site yönetimine de bu konuda şikayet maili attım. Daha önce de belirtmiştim çöküntü dışında bi sorunum yok artı elim yüzüm düzgün yani mütevazi olamicam yapılan burnu gayet iyi taşıyorum. yüzümü paylaşarak kimsenin reklamını yapmam. Onun dışında herkese yapılan sıradan bir burun zaten avantajlı olan tek yanı ince derili ve oyuk köklü bi buruna sahip olmam. Sizden de ricam eski resimlerimi paylaşmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…