Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba, sevindim diyemicem aynı sorunu taşıdığımız için. nası bi psikoloji yarattığını çok iyi biliyorum. dikiş izleri bende de mevcut çok görünmediği için takılmadım açıkçası. ben cumartesi günü yazlığa geçicem. ama perşembe ya da cuma günü ayarlabilirsen buluşmayı çok isterim en azından birbirimizin içini rahatlatabiliriz diye düşünüyorum.

kızlar ben anlamıyorummm kımse nıye durust olamıyorrr sonucdaa maddı manevıı kayıp yasayadabılırızz çöküntü oluşmasının sebebı sıgara olucagını sanmıyorum uyduruk bı bahanee bnce burun kemıgını cok oydurdukları ıcın olabılırmı ?? ayrıca dıkıs ızlerı ne tarafta gorunuyormu öyle barızzz ?? lütfen yardımcı olun

sedamm senın bı şikayetın varmıı ya dıkıs ızı cokuntu nefes alamama vs vs offcok aklım karısıyorrr benımm cokda korkuyorum

Sigara icmeyem kisilerdede oluyor bu sorun .bencede burun kemigin fazla oyulmasiyla alakali kafam iyice karisdi sorunlari olupda yazmayanlarida biliyorum malesefcok tedirginim bende

Sigara bahane degil oluyor tecrubeyle sabit. Ama doktorun tavri garipmis. Herkes yasadigini bilir ama 4 senelik memnun olani da var demekki doktorun tecrubesizliginden degil dokudan kaynakli bir durum. Muhamed bey hastasiyla ilgilenen olumsuzlugu kabullenen biri kac kisiden oyle duydum bilemiyorum tabi

sedamm senın bı şikayetın varmıı ya dıkıs ızı cokuntu nefes alamama vs vs offcok aklım karısıyorrr benımm cokda korkuyorum

Bende sigara kullaniyorum bende cokuntu yok nefes almamda da problem olmadi dikis izi bunyeye gore degisir canimbenim kanatlari mi kesmek zorunda kalmis doktor kanatlarimdaki iz 10 gunde gecti beyazlasti ama burnumdaki diger kesi yeri 4. Ayda tam anlamiyla gecti belli belirsiz suan icerdeki dikislerde kendi dokuluyor

Kizlar cikinti olayi cok kemerli burunlarda ve cok islem yapilan burunlarda oluyor diye biliyorum 1 bucuk sene arastirdim ve o cikintilar daha sonra 6 ay sanirim geciyor hicbir doktor istemez cikinti biraksin orada kemik yapisi bunyeyle alakali oldugunu dusunuyorum doktorun teknigi ayni olsa herkesde olurdu cikinti bende cok kemer yoktu dogal olarakta hic olusmadi cikinti cokuntuyu bilemiyorum tabi daha benim onumde cok yok var 5 ay oldu hicbir sekilde cokuntu yok suan ameliyat sonrasi is bize dusuyor dikkat etmek gerekiyor buruna dokular hassas oldugu icin cok nazik davranmak gerekiyor

Daha konuşmadım.muhammet beyden yanaydı fikrim ama sanırım açık teknik kullanıyormuş.benim tenim zaten cok beyaz.iz kalmasından korktum

merhaba canım benimde tenim bembeyaz :) bende dikiş izi hiç kalmadı hiç hemde yani baksan hani neresi dersin o derece ilk bir aydan sonra geçti benim sanırım şanslıyım bu konuda :) albüme alttan fotoğraf eklerim

Daha konuşmadım.muhammet beyden yanaydı fikrim ama sanırım açık teknik kullanıyormuş.benim tenim zaten cok beyaz.iz kalmasından korktum

Iz kalmiyor canim estetik dikis yapiyorlar acik teknik daha iyi kapaliya gore kapali teknikte iceriden kesiyorlar ama acik twknikle daha iyi sekil veriliyor sen bilirsin yine de

Arkadaslar gökçenin burnu deyıp duruyor herkes. Sanırım kendısı de muhammed dilbere yaptırmıs. Kim bu gökce arkadasımız merak ettim burnunu

merhaba canım benimde tenim bembeyaz :) bende dikiş izi hiç kalmadı hiç hemde yani baksan hani neresi dersin o derece ilk bir aydan sonra geçti benim sanırım şanslıyım bu konuda :) albüme alttan fotoğraf eklerim

öyle mi :) buna sevindim.sizede sss_1 kullanicisinada bilgilendirme için teşekkür ederim :)

Yaşadıklarına kendim yaşamış gibi üzüldüm gerçekten çaresiz kalmak zor bir durum hala resmini görmüş değilim ama ben inanıyorum yazdıklarına gerçekten de senin gibi olumlu olumsuz dürüstçe yaşadıklarını yazabilmeli insanlar ki ameliyat olacak olanlar da kendilerini nelerin beklediğini görebilsinler.Yani sen doktorun hatasını yazdığın için senin sorununla ilgilenemem dedi öyle mi?

kanım sıvı derken ? değerlerin mi yüksekti ? tahlil sonuçlarına dikkat ediyorlarmı riskliyse falan mesela bu da önemli bir faktör Allah korusun

bende kararsızdım ama bir sonuca vardım sonunda.Her insan hata yapabilir.bunlari göz önüne alarak ameliyat olun.sonucta o doktor da bi insan.ortada bişey varsada resim koyun öyle konuşun.zaten burun ameliyatı zor bir ameliyat.bu doktorda ilk başkasına oldu.bi baska doktor iyi diye ona gidersin.ilk defa senin başına gelir..kötü seyler de olabilir ama yeterki güzel olucağına inancınız tam olsun..bi de kendinizi adamın yerine koyun her gun kac ameliyat yapıyo.bizimde hayatta basarilarimiz oldugu gibi basarisizliklarimizda oluyo.bakın ben daha ameliyat olmadım ama bu kisiye olmayı düşünüyorum.hiç bir tereddütüm yok.çünkü düşünce gücüyle şansınızı ikiye katlıyorsunuz.eğer böyle bir seye karar verdiysem kotu olmasi durumu da benim sorumluluğumda.neden bi doktor sizi kötü yapmak için ugrassin ki el insaf.hic mi vicdaniniz yok.baska ameliyatlarda(kalp,mide,böbrek) %1 lik belkide daha yuksek ölme oranları var.insanlar bunları göze alarak giriyo.Öldüyse de Allah ın takdiri.ama sonucta ameliyata girmeyi seçen bizleriz.sonucunada katlanmak zorundayız.eğer katlanamıcaksanız.bu büyük sorumluluğu almayın sonuçta en dikkat ceken yüzden bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…