canım bende ameliyat olalı yaklaşık 16 ay oldu ve benim burnumda da çöküntü var güldüğüm zaman burnum çok kötü görünüyor ve dikiş izlerimde hala duruyo geçmedi ben doktor beyle en son görüşmeye gittiğim zaman bana yapabileceği bişey olmadığını sadece dikiş izlerimden rahatsız oluyorsam onu düzeltebileceğini söyledi bana özelden sana ulaşabileceğim mail adresi yollarsan konuşmayı isterim normalde ist. dışında oturuyorum ama su an istanbuldayım
canım bende anadolu yakasındayım muhammet beye oldum ameliyat belki çok morarmazsın ben morarmadım mesela ama görüntüm kötüydü tabi arabayla döndüm ben sadece o gün taksiyle dönebilirsin otobüslerde bu sıcakta yorulabilirsin.
kızlar ben anlamıyorummm kımse nıye durust olamıyorrr sonucdaa maddı manevıı kayıp yasayadabılırızz çöküntü oluşmasının sebebı sıgara olucagını sanmıyorum uyduruk bı bahanee bnce burun kemıgını cok oydurdukları ıcın olabılırmı ?? ayrıca dıkıs ızlerı ne tarafta gorunuyormu öyle barızzz ?? lütfen yardımcı olun
sedamm senın bı şikayetın varmıı ya dıkıs ızı cokuntu nefes alamama vs vs offcok aklım karısıyorrr benımm cokda korkuyorum
teşekkür ederim.ama ordan buraya ne kadar tuttar ki
Tabi baya tutar ama o gun icin verirdim o parayi :)) araba kiralrsaniz belki daha mantikli olur taksiden
evet.o da iyi fikir.teşekkürler :)
Rica ederim canim :)) nezaman ameliyat
Daha konuşmadım.muhammet beyden yanaydı fikrim ama sanırım açık teknik kullanıyormuş.benim tenim zaten cok beyaz.iz kalmasından korktum
Daha konuşmadım.muhammet beyden yanaydı fikrim ama sanırım açık teknik kullanıyormuş.benim tenim zaten cok beyaz.iz kalmasından korktum
merhaba canım benimde tenim bembeyaz :) bende dikiş izi hiç kalmadı hiç hemde yani baksan hani neresi dersin o derece ilk bir aydan sonra geçti benim sanırım şanslıyım bu konuda :) albüme alttan fotoğraf eklerim
Şu sitede ameliyat olan herkes bilir beni, resimlerimi de gerek burada gerek doktor beyin ofisinde görmüştür. Eğer iki sayfa geriye gitseydiniz zaten ilk başta doktordan bile bahsetmediğimi de görür, paylaştığım resmi de görürdünüz. Benim tek amacım aynı durumu yaşayan birileriyle konuşup gelecekte karşılaşma ihtimalim olan sorunları görmekti. daha önce bu durumu yaşayan biri varsa bana ulaşabilir mi ve nasıl bi önlem aldığını anlatabilir mi dedim ve ertesi gün bir kullanıcı kalkıp aynı durumu yaşadığını bütün sorunun onun dokularında olduğunu Muhammet beyin onunla ne kadar ilgilendiğini yaptığı işin arkasında duran bi doktor olduğunu söylüyor ama asla uygulanan tedaviden vs bahsetmiyor. Üstelik bu kullanıcının aylardır aktif olmadığını profilinden, konuya uzun zamandır girmediğini yazısına başlarken belirtmesinden çok net anlamak mümkün bence kimin birileri tarafından yönlendirildiğini. Ben demiyorum ki yaşadıkları yalandır. Doğrudur, ilgilenmiştir ama illa ilgilenmek için bi burnun kemeri çıkana kadar beklemek mi gerekiyor. Bakın Muhammet bey gerçekten çok bilgili bi doktor o konuda şüpheniz olmasın. Muhtemelen sizin başınıza bir yıl sonra gelecek olan şeyi en iyi de o biliyordur. Keşke bu hırsı ve egosu yerine biraz insan sevgisi taşısaydı içinde daha başarılı bi doktor olurdu. Kimisine tatlı dil güer yüz göstererek, kimisini tedavi ederek, kimisini de başından savarak iyi bir denge kurmuş gerçekten. Bana açıkça burun ucundaki şey beni ilgilendirmez ve madem o doktor sorun gördü yapsın ne istiyosa demeseydi ben yine de burada tek kelime yazmazdım. Zira biraz zeka kırıntısı taşıyan insan doktorunu karşısına almak istemez. ama artık öyle bi duruma geldim ki ilk başta ondan bahsetmemiş olmama rağmen Muhammet beyin o yazımı gördükten sonra benim herhangi bir sorunumla ilgilenmeyeceğini bilmeme rağmen o yazıyı yazdım. Bakın yine söylüyorum kalkıp bana propaganda yapmasaydı yine onu kötü duruma düşürecek tek bir söz etmezdim. Size de tavsiyem üç beş aylık burnunuzu çok beğendiniz, kötü bi burundan kurtuldunuz, Muhammet beye minnettarsınız diye olaylara olan objektif bakış açınızı kaybederek burada başkası hakkında fanatik yorumlar yapmayın. 1 yıl sonra sizi neyin beklediğinin hiçbir garantisi yok.
Peki burnunuzun cokmesındekı sebep ne benı de korkuttunuz kızlar bu adama olucam ve onca para vercem yani. Dokularınızdan mı kaynaklı yoksa doktorun becerıksızlıgı mı ?
cnm ben fotoğraf koyamıyorum malesef, ama içinde bulunduğunuz tüm sıkıntıları ameliyat öncesi hepimiz yaşadık emin olun, benm kanım sıvı olduğu için ameliyatta kanama riskim bile vardı ve nasıl korkarak o masaya yattığımı bi ben bi Allah biliyo, Muhammed Bey gerçekten çok başarılı bir doktor, benm çevrem arkadaşlarım herkes bu nasıl doğal tatlı bi burun doktorun kim diye soruyolar ve hiç tereddüstsüz Muhammed Beyi tavsiye ediyorum. bi kaç kişide olan sorunu doktora mal etmemelisinz bence bu Muhammed bey değil başka bi doktor içinde geçerli, çünkü adamın başarısı ortada kızlar, arada memnun olmayan insalar elbet olacaktır ama bu bütün doktorlar için geçerli bence, yanii risk her zaman vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?