Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sadece burnumun göründüğü bir albüm oluşturdum. herkese açık durumda, isteyenler bakabilir. daha önce de söylediğim gibi şimdilik görüüntü olarak bi sıkıntı yok, hele ki bana gelen mesajlardan sonra kendi durumuma şükrettim açıkçası. ama bu çöküntü üç ay öncesinde resimlerde belli bile olmazken şimdi makyajla dahi kapanmıyor. umarım cilt doktorumun dediği gibi olur ve daha fazla ilerlemez, tabii bu da sadece bi tahmin dışardan bakılarak söylenmiş bir söz. gerçekten sorunun nolduğunu tek bir kişi biliyor şu an. o da hiçbir problem olmadığını söylemeyi tercih etti. ama bu siteden objektif yorum çıkmasını beklemeyin. yapabileceğiniz tek şey kendi aklınızı kullanmak, kimin ne kadar doğru olduğunu anca bu şekilde görürsünüz. zira benim de sorunumla ilgilenseydi kalkıp buraya şu problemi yaşadım yazmazdım. ama ben hiç problem yaşamadım da yazmazdım orası ayrı, zaten aktif bi kullanıcı da olmadım bu zamana kadar. benim tavsiyemse birkaç doktorla görüşüp öyle karar vermeniz. zaten bu klasmanda 3 ya da 4 doktor var. bu kadar para verdikten sonra 300 lira da muayeneye vermeyeyim düşüncesi hakim herkeste. hatta bazıları muayene ücreti almıyor bazıları da ameliyata karar verdiğinizde muayene ücretini iade ediyor diye biliyorum. x kişisinin burnunu çok güzel yapan doktor sizinkini de öyle yapacak diye bir şey yok. sizin sorununuzu da başka doktor daha iyi yapıyordur belki. eskiden kendi probleminize sahip olmuş olan insanlara bakın o insanlara yapılan başka işlem olup olmadığını öğrenin. daha sonra 300 lira vermemek için hem daha fazla para akıtmak zorunda kalmayın hem de tekrar tekrar burnunuza işlem yaptırmak zorunda kalmayın ki bence en önemlisi de bu. kimseyi yanlış yönlendirmek de istemem ben yaşadıklarımı anlattım umarım siz yaşamazsınız aynılarını. inşallah sizi memnun edicek, bir sorunla karşılaştığınızda mağdur etmeyecek bir doktorla karşılaşırsınız.

teşekkür ederim, inşallah siz hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. burnumdaki çöküntü doktorun hatası mıdır bilmiyorum, sadece doktor bey " burun ucundaki şey beni ilgilendirmez" dedikten sonra cilt doktoruna gittim. zaten beni asıl korkutan lekeydi. leke çıkana kadar çöküntüyü de önemsemedim ama o zamanlarda muhammet beye söylediğimde bir şey yok diyordu. cilt doktorumsa çöküntünün operasyondan kaynaklı olabileceğini ve çok büyük ihtimalle ilerlemeyeceğini söyledi. ama bu adam da allah değil sonuçta burnumun içinde neler olduğunu bilemez, bir garanti vermedi sadece tahminini söyledi. ama bu şimdilik içimi rahatlatmaya yetti benim. cilt doktoruna gittikten sonra muhammet beyle hiç iletişime geçmedim. zaten şu saatten sonra iletişime geçmek isteyeceğimi sanmıyorum, geçmek istesem kendisine ulaşabileceğimi de sanmıyorum. ama profosyonel açıdan düşünürsek her insan buraya düşüncesini yazabilir, olumluları kabul ettiği gibi olumsuzu da aynı şekilde kabul edip yaptığı işin her zaman arkasında durmasıdır olması gereken. ama ben buraya yazmadan önce bile problemimi görmezden gelen birine artık güvenmem söz konusu değil benim zaten.

harika bir burnun var

burnun da bir sorun yok ki.yaptirali ne kadar zaman oldu ?

iyi aksamlar doktor muhammet beye ameliyat dusunuyorum ama son mesajlarda olumsuz mesajlar okuyorum ne yapacagim bilmiyorum o yuzden

revizyonda basarilimi doktor bey yardimci olursaniz cok sevinirim gorebilecegim albumler varmi revizyon olmus simdiden tessekurler :))

resimlere yaptığınız olumlu yorumlar için teşekkür ederim. bu doktorun yaptığı fix burundur zaten, eğer ince derili ve oyuk köklü bir burnunuz varsa sizin de aynı olacaktır. dediğim gibi bu zamana kadar burnumun şekliyle ilgili hiçbir şeyi sorun etmedim ki burun deliklerim de sorun var kanatların biri diğerine göre daha geride, 11. ayımdayım hala dikiş izlerim var vs. hiçbir zaman önemsemedim. eskiden kötü bir burna sahip olmam, bana yapılan burnun eskisine göre çok daha güzel olması, burnumdaki çöküntüyü görmezden gelmem gerektiği anlamına gelmiyor, bu şekilde düşünmeniz çok acımasızca. sonuçta bu durum ilerleyebilir ve bana gelen mesajları dikkate alırsam benim de burnum kemerli haline dönebilir. eskiden kötü bir burnum vardı o ayrı.ama sahip olduğun şeyi kaybetme korkusu bambaşka . ayrıca 10 sayfadır yaşadıklarımı anlatıyorum hala bana kalkıp bu kadar çöküntüden nolcak şeklinde yorum yaparak sığ düşünenler var ya da ben derdimi anlatamadım. doktor beyin söylemesi gereken şey "burnunda çöküntü var ama şu an için müdahaleye gerek yok, daha kötü olursa ne gerekiyorsa yaparız" dı. asla şımarıklık yaptığımı düşünmüyorum doktora haksızlık da yapmıyorum haksızlığa uğrayan biri varsa o da benim 6 bin küsür para verdim ki tekrar bi sıkıntı yaşamayayım ilerde diye, şu an sadece önümüzdeki 2 ay için kullanacağım ilaç masrafı 270 lira. belki ilerde revizyona bile ihtiyaç duyucam. maddi, manevi mağdur edildim. hele ki insanın doktorunun da yanında olmaması yaptığı işin arkasında durmaması psikolojisini alt üst ediyor. benimle aynı durumu yaşıyan bir sürü insan var ve bu insanlar buraya yazmadıkları sürece daha çok insan problem yaşayacak. ayrıca bazılarınız görmedi bazılarınız gördü bu çökünütüyü ilginçtir, bu kısmıda samimi bulmuyorum resim bu sonuçta nasıl bu kadar farklı yorumlanır anlamadım. çoğunuza doktorun bizzat yazdırdığını düşünüyorum, tecrübelerime dayanarak. körler sağırlar birbirini ağırlar durumu. BENİM AMACIM KENDİ DURUMUMU YAŞAYAN İNSANLARA ULAŞMAKTI VE ULAŞTIM . geri kalanınızın fikri umrumda değil açıkçası, tekrar söylüyorum bu sitede çok az insan gerçek düşüncesini paylaşıyor, en azından bu konu başlığı altında. kendi amacımdan saparak ameliyat olmak isteyenlere de yardımcı oldum diye düşünüyorum. bunca yazdıklarım umarım bir kişinin dahi olsa aynı sorunları yaşamasına engel olacaktır. benim vicdanım çok rahat, inşallah burda yaltaklık yapan insanların öyle değildir.

insan yaptırırken en güzeli olsun kusursuz olsun diye düşünerek yaptırıyor elbette ve en ufak bir şey bile insanın psikolojisini bozabiliyor fazlasıyla haklısın en başından beri söylüyorum zaten arkasında durulması gerekirdi hergün aynaya bakıp çöküntüyü gören üzülen sensin hata düzeltilmeliydi şimdi revizyona da mı tonlarca para akıtıcan yani ne anlamı kaldı ki o zaman ameliyat olmanın bilemiyorum ben de çok kararsız kaldım çünkü güvenebilinecek bir dayanak yok sanırım yani kötü olursa öylece kalıcak ... :S

Biz de amelliyat olacagız basımıza ne gelcegı belli değil. Belki söyledıklerınde haklısın ama onlarca memnun olup bır problem yasamayan hastayı düşününce insan durup düşünüyor. Bır arkadas daha dokusundan dolayı cokuntu yaşamış ve tekrar ucret almadan amelliyat etmiş muhammed bey. Her amelliyatta risk var yapcak bısey yok

Bakınız burada muhammet dilber ile ilgili 1300küsür sayfa var ve bir kaç kişinin çöküntü ile ilgili problemi olup sadece bir kişinin ameliyatını kabul edilmediği görülüyor. Eğer ki uslüpsüz bir şekilde gidilip düzeltilmesiini isterseniz yada baska doktor bunu böyle gördü deyip ahkam kesersenşz ben de olsam derim ki hangi doktor ne gördüyse ona yaptır. Orada bu olaylar nasıl yaşandı bilemeyız belki bu böyle yaşandı . Gidipde ya ben çok kötü hissediyorum burnumda böyle bir sorun var dediğiniz bir insan neden size böyle benim hatam değil git o dediğin doktora o yapsın gibi cümleler kursun ki keza tekrar ameliyatını ucretsız yaptığı insanlar varken onun için ufak bişeyken neden kabullenmeyip yüz çevirsin. Böyle bir durumda hocanın karakteri değil o olayların nasıl yaşandığına bakılmalı. O kadar çok tavsiye üzerine gidiliyor ki böyle doktorlara bence doktor bu kadar insan memnuniyetini sağlamak için tekrar bir mudahale gerektirecek bir burnu yapmayıp kariyerini bu kadar ufak bişey için zedelemek istemez . Bence bunu kendiside biliyordur. Dediğim ki bu rahatsız olayın nasıl yaşandığına bakılmalı !

her ameliyatta %6 revizyon riski vardır ama yinede doktorun hastasının yanında olması gerekirdi diye düşünüyorum

Benim bu sitede doktor beyin fanlarıyla laf yarıştıracak zamanım yok. Ben yaşadıklarımı olduğu gibi anlattım. Bana inanmayanlar icon_can isimli kullanıcıyı araştırabilir. Ben gerçekleri göstermek için elimden geleni yaptım en azından bundan sonra aynı sorunu yaşayan biri de dönüp benim yaşadıklarımı örnek gösterebilir. Tabii silinmeden okuyabilirse. Neyse artık bu siteye gitmeyi düşünmüyorum, umarım kimse benim gibi saflık yapıp bu doktorun sayfasında hiç kötü yorum yok şeklinde düşünerek karar vermez.

Yarın amelliyatım var dua edin

Aa canım hayırlısı olsun şimdiden sakın korkma çok kolay geçicek sadec ilk gece biraz sızı olucak ama ağrı kesiciler işe yarıyo :) ameliyattan çıkınca fırsat bulunca nasıl olduğunu paylaş bizlerle alçı biraz burnunu kalkık göstericek sakın panik yapma tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…