Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar uzun zamandır buraya yazmıyorum. ama impression uslubu beni cok rahatsız etti. bir de ordan bir kac tas kafama geldi. yazmadan edemeyecegim.
bu arkadasın son ekledigi resimlere baktım. Şikayetçi olduğu şeylerle ilgili hemen hemen herkes olumlu yorum yapmıs.
Ben çöküntü falan görmedim. YA çöküntünün anlamaını bilmiyoruz ya daanlatmaya calıstıgımız şeyi çöküntü plarak nitelendiriyoruz.
Gayet güzel resimler gordum. Dr u fix burun yapmakla suclamıssın. Eger oyleyse o fix burun sana gayet yakısmıs ki, ben Muhammet beyin fix burun yaptıgını dusunmuyorum.
Aksine bir cok dr a gore yuze gidecek burunlar yapıyor ki, forumda benim gibi dusunen ve boyle yazan cok bayan vardı. Bu anlamda lutfen insanları yanlıs yonlendirme.
Hala dikiş izlerinin oldugunu soylemissin. Dikis izlerinin gecmesi dokudan dokuya ve korumanda korumaya degisir. Benim dikiş izim kalmadı. Eger 11. Ayında gecmeyecegini dusunuyorsan dokun ile ilgili bir problem olabilir ki bunu doktorun hatası gibi gostermek hic hoş degil. Bu senin yaratılısınla ilgili. Doktoruna degil baksa bir doktora ameliyat olsaydın yine aynı sorunla karsılasacaktın. Durum boyleyken neden butun suc oklarını Muhammet beye cevirdin anlamıyorum dogrusu.
Son mesajından bir onde cokuntunun oldugundan, durumun ilerleyebileceginden, burnunun kemerli hale gelebileceginden bahsetmissin. Farkına mısın olmayan seyleri olmus gibi dusunup hareket ediyorsun. BEN burnunda cokuntu gormedim baksa arkadaslarda gormedi. Durum boyleyken Doktor beyden neyapmasını bekliyorsun?
Benim de burnum 1 yılım dolmadı kayabilir yamulabilir cokebilir diye doktorun basının etini yiyip burada karalayayım mı??? Ki bence senin burnunla ilgili bir sorunun yok.
Yine onceki yazında “sahip oldugun seyi kaybetme korkusunun bambaşka olmasından” bahsetmissin aceba bu korku yuzunden mi fazla hassas davranıp, hic hak etmeyen bir doktoru karalıyorsun???
Yine demisin ki “çöküntüden nolcak şeklinde yorum yaparak sığ düşünenler var ya da ben derdimi anlatamadım. doktor beyin söylemesi gereken şey "burnunda çöküntü var ama şu an için müdahaleye gerek yok, daha kötü olursa ne gerekiyorsa yaparız" dı. Yahu insanlar burnunda çöküntü yada deformasyon gormuyorki bence doktorunda gormuyor o yuzden boyle birsey demiyor. Burada kac hastası Muhammet beyin yaptıgı isin arkasında durdugunu soyledi. Benim de ona ameliyat olma kararımda ozellikle bu yuzdendi.
Kullanacagın ilaç masrafı dokunla ilgili o yuzden cildiyeye gitmissin. Bunun doktorla ne alakası var allahaskına. Senin şansıslıgın bu. Doktor neyapabilir? Dokun hasas ve bu konuda Muhammet beyin yapabilecegi birsey yok. Arkadaslar hangi doktora giderseniz gidin bu risk vardır. Bunun doktorla degil doku ile alakası var. Cunku ameliyatta derimiz acılıyor. Ve o deri kendini 1 sene toparlamaya calısıyor. Ameliyattan sonra ilk aylar renk farklılıklarıda oluyor. Yahu ameliyat bu kolay mı.
Birde diyorsun ki lerde belki revizona ihtiyac duyacagım. Sonrada bana neden sımarık diyorsunuz diyorsun. Sen burada revizyon olan arkadaslarımızın onceki hallerini gordun mu?????? Nasıl burunlar yapıldıgını kasap diye tabie edilen doktorların elinden cıktıgını. E simdi onlar bile cozum ararken sen bu guzel burunla bunları yazıyorsan ihtimaller üzerine konusuyordan kusura bakma ama bunun adı sımarıklık.
Burada neden insanlar gercek dusuncelerini paylasmasın??? Burası bagımsız bir site. Ben 3o lu yaslarda gayet iyi bir gelir seviyesine sahip olan ve tıp alanı dısında ozel bir sektorde yonetici olarak çalışan birim. Ben ve benim gibilerin ne çıkarı olabilir Allah aşkına.
Bence senin kendinle sorunun var. Bu ameliyat sana iyi gelmemis. Belki Psikolojik yardım alman gerekiyor. BOyle bir degisimi kaldıramamıs ve dedigin gibi kaybetme durtusuyle davranıyor olabilirsin.
Arkadaslar, beni bilen bilir. Eski yazılarımada bakabilirsiniz. Ameliyat gunumden beri yazıyorum. Tek amacım sizlere yardımcı olmak. Cunku benim kuzenim bir kasabın elinden 2 kere gecti ve cok acılı gunler gecti. Burun etleri birbirine yapıtsı. Onu bu durumdan Muhammet bey kurtardı. Hem saglıgı hem gorunusu cok iyi su an. Buraya sadece kotu drlara karsı olan bir alternatifi degerlendirmeniz icin yazıyorum. Muhammet bey ve emre bey gibi iyi doktorlar cok yok. Sunuda diyeyim Muhammet beyin ofisine muayne icin tampon ve alcılar cıktıktan sonra sade 2 kere gittim. Onun dısında gitmedim ve şikayetim olmadıgı icin sabırlı oldugum icin kendisini hic aramadım. Muahmmet beye beni de saglıgıma ve guzellige kavusturdugu icin tesekkur ediyorum. Psikolojik sorunları olan arkadaslarda bence ameliyat olmasın. Sonra burada bizleri ve cok kıymetli doktoru gereksi< yere itham altında bırakıyorlar. Ameliyat olacakları korkutuyorlar. Hadlerini aşıp terbiyesizleşiyorlar. Yahu yazılara bakıyorum direk saldırı direk saldırı belden asagı vurma. Bana hic normal bir hareket gelmiyor bu arkadaslar. Fotografını koydugun icin ayrıca tesekkur ederim yoksa bukadar keskin yazamayacaktım.Lutfen fotolarını ordan kaldırmaki bu yazıyı okuyanların hepsi gorsun kendileri karar versin.

merhabalar
bugun muhammet dilber doktoruma gittim artik ameliyat tarhimi almak icin.
burdaki impression kullanicisini sordum dogrulugu varmi diye cunku burda herkesin beynini bu kadar kolay ve sert bir sekilde bulandirmasi hic hos degil. bana o kisinin önce ve sonra fotograflarini gosterdi. hic bi sekilde iz yoktu gayet de mutluydu. amacinin ne oldugunu bilemiyorum belki amacsizsindir canin skiliyodur. ama isinde olan bi insani bu kadar kolay karalamanin buyuk vebali vardir .

(eger ki kafasinda soru isareti olan varsa doktora gidip bu konuyu konuşsun ve o kisinin fotograflarini gostermesini isteyin . hastanin ismi seçil. )
emin olun iciniz rahatlicak.

Olabilir. Emre Ilhan zaten Muhammet Dilberden daha üstün değilki. Neden bukadar şaşırdın :) Muhammet Dilberin burunlarını daha doğal ve yüz ile bir bütün olduğunu düşünüyorum

Emre ilhanda iyi bir doktor ama tarz meselesi ben muahmmet beyin tarzinj sevdigim icin ona ameliayt oldum mutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…