Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende gorusmeye gittigimde gordum bana da gostermisti bende cok begenmistim muhammet bey dunya tatlisi bir doktor oyle bir insani karalamak hakikaten cok aci kimsenin kafasi bulanmasin dedigin gibi canim herkes gorusmeye gitsin muhammet bey diger doktorlar gibi bu siteye giren bir doktorda degil

Olabilir. Emre Ilhan zaten Muhammet Dilberden daha üstün değilki. Neden bukadar şaşırdın :) Muhammet Dilberin burunlarını daha doğal ve yüz ile bir bütün olduğunu düşünüyorum

Ben muhammet beyın bı burnunu gordum albumlerde egrıydı mesela emre beyın yaptıklarında hıc egrılık olmuyor ben daha ucuzsa dıye dusundum ama aynı olduktan sonra rıske atılmaz

nasilsn eve geldn mi

Yok canım hastanedeyım hala biraz agrım var pek uyuyamadım. Sanırım dun muhammed beyle gorusup benım kafamın da bulandıgını söylemıssın topıkteki arkadas yuzunden yanıma geldi acıklama yaptı. Cok saol kuzum kızı da soyledi neler dedıgını resmını de gosterdı

Ben muhammet beyın bı burnunu gordum albumlerde egrıydı mesela emre beyın yaptıklarında hıc egrılık olmuyor ben daha ucuzsa dıye dusundum ama aynı olduktan sonra rıske atılmaz

Hangi burun acaba o ben hıc egri burun gormedım muhammed beyde

Daha ucuz diye egri bir burun yaptrcaksan aklinda sorun oldugunu dusunurum kaldiki m.dilber burunlari egri degil

Arkadaslar ben 16 haziranda muhammet beye revizyon oldum. Ilk 5 gün çok fazla şişlik ve morluk vardı. Revizyon olduğu için buz uygulaması yapılmadı bu yüzden çok şişti diye düşünüyorum. Ağrım sizim hic olmadı.5 gun önce dikişlerim alındı o gün biraz kanadı burnum hafiften ama bir sıkıntı yok yani burnumun şekli çok belli değil oldukça sis çünkü. Ama şunu söyleyebilirim eski yamuk burnum yok, ters v şeklinde çökmüş burnum yok. Burun ucurumda bariz bir şekilde dışarıya çıkan kikirdagim da yok.bana yapılan işlemler bunlar.suan memnunum ama ilk ameliyatimda da 6. Aya kadar memnundum çökme sonradan oldu ve zamanla yamuldu burnum.simdi o süreci beklemekteyim sabırla. Dua ediyorum sorunum çıkmasın. He çıkacak olursa muhammet bey en bastan garantisini verdi "sorunun olursa ücretsiz çözeriz" diye bunu da belirtmek isterim .Ameliyat olmuş ve olacak arkadaslara geçmiş olsun diyorum :)

Impresson Arkadaşım yazdıklarını daha yeni okuma fırsatı buldum, sonra dedim bi fotoğraflarına bakayım baktım ki sen 19 haziranda saat 6 gibi muhammet bey in ofisinde gördüğüm tanıştığım konuştuğum kişisin.ben o gün alçımı aldırmaya gitmiştim. Alçım alındıktan sonra sen ben eşim ve muhammet bey baya sohpet etik ayaküstü. Burnunu çok begendigimi daha önce sitede fotolarini gördüğümu ameliyat olmama karar vermeme neden olan kişilerden oldugunu sana söyledim. Burnun çok güzel olmuş dedim sende evet çevredekiler de öyle söylüyor hatta ne kadar düz bir burnun var doktorun kim diye soruyorlarmis. Çok beğenildigini kendi ağzınla soyledin bende bizzat gördüm bir sorunun yoktu.tabi o bahsettiğin sorun 1.5 metre uzaklıktan görünmüyorsa bilemicem. Ben ne muhammet beyin avukatiyim ne de propaganda yapıyorum. Sadece şahit olduklarimi yazıyorum. He yanlış anlaşılmasın benim burnum daha çok yeni ilerde başıma ne gelir bilemem.ama 2 hafta önce çok memnunum derken birden böyle konuşulması beni bu konuya dahil etti.niyetim kimseyi yerden yere vurmak değil. Ama gördüklerimi de soylemezsem insan diye dolasamazdim...

10 gündür buraya yazıyorum, artık siteye girmeyeceğim dediğim günden beri arkamdan hakaret edildiğini duydum. Bu kadar karaktersiz olduğunuz için yazdıklarınızı muhatap almadan ortaya yazıyorum. Burunlar fixtir ben yaptığı fix burunları beğendiğim için yaptırdım. Burun ucuma müdahale ettirmek zorunda kalmasaydım ve sorun yaşamasaydım büyük ihtimalle kendisinin ne kadar ilgili olduğunu savunacaktım. Zira benim sorunum olmadığı sürece kendisi de benimle çok iyiydi, hatta herhangi bi soru sorduğumda direk muayaneye çağırırdı. Saat 16 ya randevu verip beni 19a kadar bekletir, ben gelen hastalarla konuştuktan sonra içeri girenlere eski resimlerimi gösterir çıkışta da ameliyat tarihi aldırırdı. İyi niyetimi kullandığı için bu kadar öfkeliyim biraz da. Her sorunda söylediklerini koşulsuz kabul ettiğim için bu kadar zaman burnunda hiçbir şey yok dedi belki de. Burnumda çöküntü olduğunu cilt doktorum da onayladı. Tam çöküntünün olduğu yerde ameliyattan sonra leke çıkması size normal geliyorsa bi şey diyemem. Dikiş izlerine gelince umursamadığımı söyledim. Sadece burda soranlar olunca olduğu gibi anlattım. Hatta şimdi düşünüyorum da belki dikişlerimi bile kendisi atmadı ya da baştan savma yaptı. Tamponlarımın alındığı ertesi gününde oturduğum yerde burnumdan gelen bi tık sesiyle ağzımdan burnumdan oluk oluk kanlar akmaya başladı. Evde tek başımaydım, taksiler bile arabaya almadılar. Yarım saat ağzımda poşetle yolun kenarında araba bekledim. Ve kendisine sorduğum tek soru 'şekline bi şey olur mu' oldu neden olduğunu dahi sormadım öyle güveniyordum. Ameliyatının 4.gününde böyle bi travma yaşamış bi hasta olarak çöküntümün arkasında durmayana dek kendisini savunmuşum benim kendisiyle ne gibi bi sorunum olabilir. Sorunlarını hallettiği insanlar da burda muhammet bey ekstra bi şey yapmış gibi davranıyor alkışlamamızı mı bekliyorsunuz. Tabii ki iyileşme sürecinde bi sorun çıkarsa halletmeli bunu merhametinden değil, reklam yatırımı olarak gördüğü için yapıyor diye düşünüyorum ayrıca. Bense iyi niyetimin kurbanı oldum. Görüşmeye giderseniz beni muhakkak sorun, size psikolojik sorunlarım olduğunu ve burnumda sorun olmadığını söyleyecektir, 3-5 aylık sorunsuz burnum varken ne kadar mutlu olduğumu gösterecektir. İcon_can isimli kullanıcı için de psikolojisi bozuktu o zamanlar burnunda hiçbir şey olmadığını söyledim kendisine demişti, kız beş yıl sonra resim koydu ve ameliyatları iptal olnaya başlayınca bana kalkıp şu siteye yazsana 'muhammet bey daha sonra amerikaya gitti bu konuda eğitim aldı artık öyle sorunlar yaşanmıyor' diye ricada bulundu. Kızın haklı olduğunu görüyordum ama muhammet bey sebepsiz yapmaz kız bir yanlış yapmıştır diye düşünmüştüm. Gerçeği anlamam için yaşamam gerekiyormuş. He bi de gidenlere pasaportunu da göstersin rica ediyorum. İş kaygısı tabii anlıyorum. Günde en az 10bin lira kazanan birinin iki tane ameliyatını iptal ettirsem ne geçer elime sizce, onun kazanacağı üç kuruş için başkalarını da yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz. İnsaf. Artık siteye yazmayacağım çünkü bodruma kafa dinlemeye geldim. Çirkin söylemlerinizle ruhumu kirletmek istemiyorum. Eğer ki burnum daha kötü olursa bu kadar aşağılık kumpaslarda adımın geçmesine katlanacağıma gider parası neyse verir benim için en iyi olan doktora yaptırırım. Söylediklerime kulak asmayanlara bol şans diliyorum ✌️

Neden çökme oldu burnunda canım ?

Yasadiklarin malesef cok üzücü seyler umarim hersey yoluna girer .iyi tatiller

Daha ucuz diye egri bir burun yaptrcaksan aklinda sorun oldugunu dusunurum kaldiki m.dilber burunlari egri degil

Bence senin beynınde sorun var dıcem ama olmayan bısıde sorunda olmaz sen kımsın bana hakaret edıyorsun yaptrırım yaptrmam gorurusruz tatmın olurum yaptırırım sanane herkeste bı doktor avukalıgı paramı alıyorsunuz anlamadım eger oyleyse uc kurus ıcın şerefinden oldun terbıyesız

Merhaba
Sanırım algıda seçicilik var. Hangi yorumunuz silindi de bizi böyle suçluyorsunuz ? Yayıncı olarak sorumluluklarımız var, bu sorumluluklar içinde tüm yazılar sitede kalır bizi yayıncı olarak zora sokan yorumlarda kaldırılır. Operasyonda bir sorun yaşadığınızda neden yasal olarak hakkınızı aramıyorsunuz da burada yazıyorsunuz bunu da anlamakta zorlanıyorum. Siz nasıl yorumlar kaldırıldığında art niyetlisiniz bende bu yapılanda art niyet arıyorum. Buradan yorumlara bakarak kimse X doktora operasyon geçirmesin. Bu sayfada tecrübeler paylaşılıyor, memnunum veya memnun değilim de yazabilirsiniz. Ne bizi zan altında bırakın ne de kendinizi. Bakın tüm mesajlarınız aynen duruyor. Elma ile armudu karıştırmayalım....

MUTLAKA BUNU OKUYUN

Burgazz isimli kişinin burnu bariz sola yatık öncesındede aynı sorun varmıs degısmemıs burda çökme oldu dıye yazanlarda var

Venus fotolara bakarsan çokuntu oldu diyen arkadasta çökuntu yok.2 hafta once hastayı gormus olan dostkartalda teyit etti. Bourgazın fotosuna gelince yamukluk yok gibi duruyor. Bazen ışık golgesinden oyle algılanabilir ama en iyisi kendisinden bu yanıtı almak.bence ondan bu yanıtı almadan yazman haksızlık olur. Birde güven önemli. Güvenmediğin doktor a ameliyat olma zaten.anladığım kadarıyla sen bir yargıya varmıssın ve sayfalarca okusan değişmeyecek.o yuzden burada zaman kaybetme canım. Arkadaslar burası ne doktoru karalama yeri ne de birbirimize hakaret etme yeri. Eger bu şekilde devam edecekseniz ben bu forumdan çıkacağım. Kimseye de yardımcı olmayacagım. Burnum guzel saglıklı olmuş. Banane ama uslup bilen iyi niyetli arkadas larA yazık olacak.ben 1 sene araştırdım.bana yardımcı olan arkadaslarımada tskkr ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanı burda sız mı karar verıyorsunuz bnm hangı doktru sececegıme yada burada dolasamayacagıma?
Baska doktora amelıyat olurum ama bu sayfayada bakarım bu sanırım kımseyı ılgılendırmez. Nedır bu fanlık hakıkaten anlamadım
Arastrma yapıorum egrı burun gorduysem elbette soracagım tırnak degıl bu burun gozum kapalı yatamam masaya
Ayrıca sayfanızda gercekten uslup yerlerde hakaretler sert tepkıler kovar gıbı yaklasımlar buda ınsanları emre beye ıtıyor bence
Cunku ordakı bayanlar ınanılmaz kıbar

Sızde dılersenız forumdan ayrılabılırsınız bnm ıcın sıkıntı yok memnun olurum

walla venuscum, Emre beyin hastalarından da arkadaslarım var. Onlarlada gorusuyorum. hepsi birbirinden tatlı kızlar.
Onlarda nerde nasıl konusacaklarını yazacaklarını bilirler.
istedigin yerde tabiki yazacaksın buna ben zaten karar veremem haddim degil. zaten su doktoru sec demedim sana yada burda dolasma demedim. KEndini ait hissetmedigin yerde vakit kaybetme diyorum zamanına yazık. yoksa sayfalarca yaz oku banane. Egri burun gorduysen sor yanıtını al diyorum zaten. cokuntu burun gorduysen onuda sor yanıtını al. Ve dediginde cok haklısın bukadar fanlık insnı itiyor. Ben de Emre bye bu nedenle ameliyat olmamıstım. Asırı fanları vardı kendi sayfasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…