walla venuscum, Emre beyin hastalarından da arkadaslarım var. Onlarlada gorusuyorum. hepsi birbirinden tatlı kızlar.
Onlarda nerde nasıl konusacaklarını yazacaklarını bilirler.
istedigin yerde tabiki yazacaksın buna ben zaten karar veremem haddim degil. zaten su doktoru sec demedim sana yada burda dolasma demedim. KEndini ait hissetmedigin yerde vakit kaybetme diyorum zamanına yazık. yoksa sayfalarca yaz oku banane. Egri burun gorduysen sor yanıtını al diyorum zaten. cokuntu burun gorduysen onuda sor yanıtını al. Ve dediginde cok haklısın bukadar fanlık insnı itiyor. Ben de Emre bye bu nedenle ameliyat olmamıstım. Asırı fanları vardı kendi sayfasında.
Aynen oyle ve fanların sahte olduguna emınım. En ıyısı fanları olmayan bı doktor bulup amelıyat lmak sanırım
venüs canım neyin derdındesın anlamadım burada kımse domates bıber secer gıbı dr secmıyor . herkesın anatomısı farklı tenı derısı farklı, hastalıgı rahatsızlıgı farklı, dogal olarakta sonuclarda farklı...bız fotoları sız begenın begenmeyın dıye koymuyoruz olmak ısteyene fıkır olsun dıye koyuyoruz ..bır dr un tarzını begenırsın bırının baska bırseyını..hangısı kafana yatıyorsa gıder olursun yada olmazsın. ...... kii burnumda egrılık cökme fılan yok. revızyon olan hastalarda bıraz risk oluyor bunu butun dr lar soyluyor en bastan.benımkı revızyon da degıldı.solunum guclugu yasıyordum.eskı halımdende gayet guzel ve duzgun oldu burnum bu alenen gorunen bırsey aksini soyleyenın ıcınde baska seyler ararım.göz var nizam var.herkes elestırısını kırmadan yapsın daha ıyısı olumsuz dusunuyorsa içinde tutsun o kadar maddı manevı sıkıntıya gırmıs ınsanlar buradakıler ..saglık acısından olsun görsellik olsun ...kimseye bu kadar sert konusmaya kımsenın hakkı yok.hepimiz bayanız ve kimse bu kadar psıkolojık durumun ustune kötü eleştiriyi kaldıramaz.
Baktım o kullanıcıya ama yazılarda veya kendınde bı egrılık goremedım. Gayet hoş benceBurgazz isimli kişinin burnu bariz sola yatık öncesındede aynı sorun varmıs degısmemıs burda çökme oldu dıye yazanlarda var
Neden çökme oldu burnunda canım ?
Arkadaslar gercekten yazilanlari okuyunca şok oluyorum muhammet beydenve burnundan memnun olup yazanlara neden fan deniliyor onu cozmus degilim biz kimseyi burada korumuyoruz ben 1 bucuk yildir arastiriyorum satyavati ve dilekege muhammet bey sayesinde tanistigim dostlarim cok guzel insanlar tanidim muhammet bey sayesinde ve omrumun sonuna kadar surecek bir dostluk yakaladik. Burada muhammet beyin yaptigi burunlari begenmek zprinda degilsiniz kendimden yola cikarak ben burada cok arastirdim butun doktorlarin tarzlarini inceledim ve muhammet beyin tarzi sekil olarak bana yakin oldugu icin onu tercih ettim. Begenmedigim doktprlarda oldu ama hicbirzaman ne kiyaslama yaptim ne de aaa bu yamuk olmus dedim bizzat o kisinin yamuk gorduysem gittim ona mesaj attim burnun yamukmu diye fotograflar bazen cok yanilticiolabiliyor cunku. Burada lutfen seviyeli olarak paylasimlar yapalim. Ben 30 yasindayim kendime ait hur iradem var memnun degilsem memnun degilim derim burada kimse mujammet beyin avukatligini yapmiyor.
Bence senin beynınde sorun var dıcem ama olmayan bısıde sorunda olmaz sen kımsın bana hakaret edıyorsun yaptrırım yaptrmam gorurusruz tatmın olurum yaptırırım sanane herkeste bı doktor avukalıgı paramı alıyorsunuz anlamadım eger oyleyse uc kurus ıcın şerefinden oldun terbıyesız
Baktım o kullanıcıya ama yazılarda veya kendınde bı egrılık goremedım. Gayet hoş bence
nasılsın cnm morlukların ne alemde sızı var mı
Yok canım morluklar indi hafif ödem var yarın tamponlar alıncak işte :)
amelyt önceleri arnica jel surdun mu
Tck m.125 devreye girer dikkatli ol alenen hakaret ediyorsun.eger egri yapacagini bile bile sirf ucuz diye amlyt oluyrsan ayirtetme gucunden supheye duser insanlar
Senın yazdıklarında hakarete gırercanım merak etme ben hakenle hakettıgı gbı konustum sadce durduk yere yazmadım baslatan sensın. Ben amelıyat falan olmadım ya offff anlatamıyorum bılerekmı anlamazdan gelıyorsun yoksa anlayamıyomusun grcekten
Muhammet dilberin burun estetigi fiyatini ogrenebilir miyim. 🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?