Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Aynen oyle ve fanların sahte olduguna emınım. En ıyısı fanları olmayan bı doktor bulup amelıyat lmak sanırım

Aynen oyle ve fanların sahte olduguna emınım. En ıyısı fanları olmayan bı doktor bulup amelıyat lmak sanırım

beni bilen arkadaslar bilir. o yuzden bu son yazdıgına hic yanıt vermeyecegim. foruma yeni gelenler de bilmese olur.
Umarım mutlu ve huzurlu olup etrafına da aynısını yansıtırsın.

venüs canım neyin derdındesın anlamadım burada kımse domates bıber secer gıbı dr secmıyor . herkesın anatomısı farklı tenı derısı farklı, hastalıgı rahatsızlıgı farklı, dogal olarakta sonuclarda farklı...bız fotoları sız begenın begenmeyın dıye koymuyoruz olmak ısteyene fıkır olsun dıye koyuyoruz ..bır dr un tarzını begenırsın bırının baska bırseyını..hangısı kafana yatıyorsa gıder olursun yada olmazsın. ...... kii burnumda egrılık cökme fılan yok. revızyon olan hastalarda bıraz risk oluyor bunu butun dr lar soyluyor en bastan.benımkı revızyon da degıldı.solunum guclugu yasıyordum.eskı halımdende gayet guzel ve duzgun oldu burnum bu alenen gorunen bırsey aksini soyleyenın ıcınde baska seyler ararım.göz var nizam var.herkes elestırısını kırmadan yapsın daha ıyısı olumsuz dusunuyorsa içinde tutsun o kadar maddı manevı sıkıntıya gırmıs ınsanlar buradakıler ..saglık acısından olsun görsellik olsun ...kimseye bu kadar sert konusmaya kımsenın hakkı yok.hepimiz bayanız ve kimse bu kadar psıkolojık durumun ustune kötü eleştiriyi kaldıramaz.

hepimiz sahteyiz venüscügüm ...burada tanısıp dostluklar kurmadık bız, gorusmedıkte...hatta dr umuzda uzaylı ama çaktırmıyor ...senın gıbı bırının ne işi var burda yaaaa....:)

Ben sana çirkin oldgunu yada burnunun yuzune gıtmedgını yada sana yakısmadgını soylemedım boyle dusuncelerım olsa dahı kımseye soyleyecek degılım. Ben senın burnunun sola dogru egrı oldgunu gordum fotograftandır şiştendir bilmem ama o şekılde goruluyor nıye bu jadar sıkıntı yaptın anlamadım

Arkadaslar gercekten yazilanlari okuyunca şok oluyorum muhammet beydenve burnundan memnun olup yazanlara neden fan deniliyor onu cozmus degilim biz kimseyi burada korumuyoruz ben 1 bucuk yildir arastiriyorum satyavati ve dilekege muhammet bey sayesinde tanistigim dostlarim cok guzel insanlar tanidim muhammet bey sayesinde ve omrumun sonuna kadar surecek bir dostluk yakaladik. Burada muhammet beyin yaptigi burunlari begenmek zprinda degilsiniz kendimden yola cikarak ben burada cok arastirdim butun doktorlarin tarzlarini inceledim ve muhammet beyin tarzi sekil olarak bana yakin oldugu icin onu tercih ettim. Begenmedigim doktprlarda oldu ama hicbirzaman ne kiyaslama yaptim ne de aaa bu yamuk olmus dedim bizzat o kisinin yamuk gorduysem gittim ona mesaj attim burnun yamukmu diye fotograflar bazen cok yanilticiolabiliyor cunku. Burada lutfen seviyeli olarak paylasimlar yapalim. Ben 30 yasindayim kendime ait hur iradem var memnun degilsem memnun degilim derim burada kimse mujammet beyin avukatligini yapmiyor.

Neden çökme oldu burnunda canım ?

Ilk ameliyatimda içerde kıkırdak bırakmamislar sanırım. Muhammet bey kemikle kıkırdak neredeyse ayrı duruyordu dedi.disardan bakinca çok kötü görünüyordu. Ama içi felaket kötüymüs. Bu arada ilk ameliyatımı Boğaziçi'nde olmuştum.

Ay canım arkadaşım dostluğumuz daim olcak iyiki muhammet beye olmuşuz sizleri tanıdım

Tck m.125 devreye girer dikkatli ol alenen hakaret ediyorsun.eger egri yapacagini bile bile sirf ucuz diye amlyt oluyrsan ayirtetme gucunden supheye duser insanlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar fotoğraf görmek için 25 yazı şartını burda doldurmasanız daha iyi olur arama tuşuna deneme tahtası yazın orda doldurmak için açılan topikler var aklınızda olsun

Tck m.125 devreye girer dikkatli ol alenen hakaret ediyorsun.eger egri yapacagini bile bile sirf ucuz diye amlyt oluyrsan ayirtetme gucunden supheye duser insanlar

Senın yazdıklarında hakarete gırercanım merak etme ben hakenle hakettıgı gbı konustum sadce durduk yere yazmadım baslatan sensın. Ben amelıyat falan olmadım ya offff anlatamıyorum bılerekmı anlamazdan gelıyorsun yoksa anlayamıyomusun grcekten

sen algılayamıyorsun bence.sana ameliyat oldun diyen mi var :)) hakedenle hakettiği gibi de konuşmuyorsun gayet de hakaret ediyorsun .seni bir hukukçu olarak uyarıyorum burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…