Disikartal canım sonunda oldun sanırım ameliyatı, bu gün 4. gün mü? Çok geçmiş olsun canım. Durumun nasıl? Nasıl geçti ameliyat. Ben hala bekliyorum korkuyorum çünkü...ameliyat gününden ve sonrasından bahseder misin biraz? Umarım istediğin buruna kavuşursun.
Resimde bekliyoruz canım...
canım açık ameliyat oldum ben de, belki dikkatini çekmemiştir izler, çok yakında bakılmadıkça da belli olmuyor zaten... en iyi nefes alabileceğin şekilde olsun burnun, zaten muhammet beyle paylaşırsan o elinden geleni yapacaktır. umarım hersey istediğin gibi olur...
kızlar bana yardım edermisiniz muhammet bey lokal yapıyomu ben istanbul dışından gelecem anesteziden çok korkuyorum yaa offff(cvp yazarsanız çok sevincem o kadar yolu boşuna gelmek istemiyorummm canım çok sıkılıyo yaaa [/QUO
açık teknikte yaptığı için ameliatları lokal yapmıyorur diye tahmin ediyorum birazda burnunun soruna bağlıdır bence....
kızlar bana yardım edermisiniz muhammet bey lokal yapıyomu ben istanbul dışından gelecem anesteziden çok korkuyorum yaa offff(cvp yazarsanız çok sevincem o kadar yolu boşuna gelmek istemiyorummm canım çok sıkılıyo yaaa
eee az kalmış sayılı gün çabuk geçer hayırlısı olsun inş...bizde olduk olcaz derken bak oldu bitti çok şükür
Merak ettim arkadaslar, bana ozelden yazablirmisiniz fiyatlari? cok yardimci olursunuz bana,
ve bir gun hastanede kaliyormusunuz?
canım fiyattttları 5 binden başlıyo ethicada 5 bin acıbadem de 6 7 bin hastanesine göre değişio muhamet dilberrrin operasyon fiyatları.
muzom bende muhammed beyın yaptıgı her burunu cok begendim, sana ark talebi gonderdim . fotolarına bakabilmem icin kabul edebilir misin:)
ettim cnm ..yeni bir resimde ekledim yorumlarınızı bekliyorum. burnum hala çok şiş her gün kalktığımda bi tarafa doğru yamuk buluyorum dok bunların olacağını moralimi bozmamamı başında söylemişti aslında. dışı kadar içide şiş ama geççek inş ümitliyim
ne kadar oldu siz ameliyat olalı , forografta kaç günlük burnunuz.
bir ay oldu amelyat olalı.
çok beğendim burnunuzu, doğal görünüyor. aynı zamanda nefes alma probleminiz var mıydı? bende ameliyat olacağım da o yüzden soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?