Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Disikartal canım sonunda oldun sanırım ameliyatı, bu gün 4. gün mü? Çok geçmiş olsun canım. Durumun nasıl? Nasıl geçti ameliyat. Ben hala bekliyorum korkuyorum çünkü...ameliyat gününden ve sonrasından bahseder misin biraz? Umarım istediğin buruna kavuşursun.
Resimde bekliyoruz canım...

Çok tşkrr ederim gayet ıyıyımm... ameliyat cok sukur guzel gectı hala sıs oldugu ıcın bısey dıyemiyorum,korkmana hıç gerek yok bnm kadar korkmazsın herhalde bn bıle olduysam herkes olur yanıı sanırım ben hafıf atlatım bekledigim gibi agrı yada sısme olmadı cok sukur hatta hıç agrım olmadı:)

İnşallah herkesin gönlüne göre olur :) Evet cnm benim de ilk ameliyatım ortadan küçük bir kesi ile açık teknikti. Bir yazında burun deliklerinin hafif daraltıldığından bahsedince, artı olarak iki yandanda kesi yapılarak daraltıldığını düşündüm. Burun delikleri daraltılması en zor işlerden biri. Yani hafif veya belli olan bir asimetri oluşabiliyor. Bu sebeble sormak istemiştim :)
Sanırım bende delik daraltmaya cesaret edemeyeceğim ama cuma günü ameliyata girerken kararımı vereceğim. İnşallah hayırlısı olur :) Cevabın için çok teşekkürler....

kızlar ablamın resimlerini ekleyecektim ancak bi türlü fırsatım olmuyordu.. ama artık ekledim onu çokkkkkk kıskanıyorum muhammet bey yıne farklılığını gösterdi bence.. ablam adına çok mutlu kendi adıma çok mutsuzum eger siz hala amelıyat olmadıysanız ve de muhammet bey ile görüşme fırsatınız varsa kaçırmayın :)

kızlarrr bana yardım edin lütfen ya ben istanbul dışındanım ve muhammet beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama muhammet bey lokal yapıyomu acaba bilen varmı?o kadar yol gelecem mutsuz bi şekilde geri dönmek istemiyorum ben anesteziden korkuyorumm yaaa off(

kızlar bana yardım edermisiniz muhammet bey lokal yapıyomu ben istanbul dışından gelecem anesteziden çok korkuyorum yaa offff (cvp yazarsanız çok sevincem o kadar yolu boşuna gelmek istemiyorummm canım çok sıkılıyo yaaa

Merak ettim arkadaslar, bana ozelden yazablirmisiniz fiyatlari? cok yardimci olursunuz bana,
ve bir gun hastanede kaliyormusunuz?

Son düzenleme:
şu msjlarımada canım sıkılmaya başladııı:)) yazıyorum bakıyorum gitmemiş bidaha yazıyyorum bu sefer ikisi birden gidiyooo

Canım bence lokal daha kötü yani her anını yasamak nedense bende anestezi yi cok sevdim:) zaman kavramı yok cogu zaman hayatımızda istediğimiz birşeydir gözümü kapatıp acsam su gunü atlatsam vs.. İğne zaten 3 e kadar bile sayamiyorsun :) bı uyanıyorsun burnun bandajli atlatmissin bile :) soruna gelince Muhammet bey hic lokal den bahsetmedi benim kapalı teknik olmasına rağmen lokal degildi farklı doktorlarında lokali tercih edeceğini zannetmiyorum

Merak ettim arkadaslar, bana ozelden yazablirmisiniz fiyatlari? cok yardimci olursunuz bana,
ve bir gun hastanede kaliyormusunuz?

canım fiyattttları 5 binden başlıyo ethicada 5 bin acıbadem de 6 7 bin hastanesine göre değişio muhamet dilberrrin operasyon fiyatları.

muzom bende muhammed beyın yaptıgı her burunu cok begendim, sana ark talebi gonderdim . fotolarına bakabilmem icin kabul edebilir misin:)

ettim cnm ..yeni bir resimde ekledim yorumlarınızı bekliyorum. burnum hala çok şiş her gün kalktığımda bi tarafa doğru yamuk buluyorum dok bunların olacağını moralimi bozmamamı başında söylemişti aslında. dışı kadar içide şiş ama geççek inş ümitliyim

ne kadar oldu siz ameliyat olalı , forografta kaç günlük burnunuz.

çok beğendim burnunuzu, doğal görünüyor. aynı zamanda nefes alma probleminiz var mıydı? bende ameliyat olacağım da o yüzden soruyorum.

evet zaten amacım nefes problemimi gidermekti olmuşken estetik olarakta düzeltirmeye karar verdim .burnumun tek deligi komple tıkalıydı kıkırdak egriliği vardı çok sıkıntı veriyordu.çok araştırdım çok doktor değiştirdim ama bu site sayesinde muhammet beye karar vrdim diger doktorların yaptığı burunları tek tek inceledim en iyileri bile çok yapmacık geldi bana begendiğim burunlar hep muhammet beye ait çıkıyordu çok doğal duruyolar gerçekten. çok küçük çok kalkık domuzcuk burnu gibi bir burun en büyük korkumdu çok şükür öyle olmadı muhammet bey gerçekten işinin ehli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…