Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

revizyona mi yoksa 1 ameliyatama ?? yanlis anlasilma olmustur ya da baska hastanemi sectiniz

Arkadaslar muhammet beyden on gorusme icin randevu almayi dusunuyorum, fakat bildigim kadariyla on gorusmede muayene olmuyor.Peki ne konusuluyor , yani ben ona olmaya karar vermissem on gorusme sirasinda muayene de edebilir mi? Yani muayene etmeden on gorusmenin cok verimli olacagini dusunmuyorum da ?

bi de rica etsem resimlerini görebilir miyim ekledim seni kabul edersen çok mutlu olurum :)

Merhaba canim kusura bakma gec cevap yaziyorum sık sık giremiyorum artik.
Ilk ayni sikayetle gittigimde bana da sorun yok demisti zamanlar inecek o sislik demisti ama duzelme olmadi son gittigimde dedigim gibi cok ilgili ve anlayisliydi.. benim burnum bantlar cikinca bi felaketti siyah noktalar kahverengi benekler ... vs. Cildiyeye gittim imex verdi bana hic bi ise yaramadi bende peelingle maskeyle temizledim surekli daha iyi suan en azindan lekeler gitti.. benim çöküklük burun ucunda sola dogru kaydi burun ucum
İstegi hemen kabul ediyorum canim fotoğrafları ozelden atıcam sana en yakin zamanda..

Arkadaslar Merhaba,

Eskisi kadar sik giremesem de forumu vakit buldukca takip etmeye calisiyorum.izninizle düşüncelerimi soylemek istiyorum.

Öncelikle kk bana bu ameliyati olmamda inanılmaz yardimci oldu.Muhammet Hocayi burdan tanidim.Ocak ayinda ameliyatimi oldum.Bu ameliyata karar verdigim zaman hep suna dua ettim,Allahim dedim büyük bir sorunla karsilasmayim,tekrar operasyon olmak zorunda kalmayim ve sorun olursa da karsimda anlayisli ve beni dinleyen bir doktorum olsun.Bu konuda Muhammet Hoca'nin hakkini yememek lazim.Ne zaman yazsam ya da arasam her soruma cevap aldım. Kendisinden cok memnun kaldim.ufak tefek sorunlar yok mu var,sadece benim anladigm,ama gececek diye dusunuyorum gecmese bile uzerinde cok duruyorum neden mi?umursamaz ya da gamsiz bir insan olmamdan kaynakli degil elbette..sebebi su,bizler Allah'in verdigi bir organi Allah'in yarattigi bir kulun kusursuz ve tamamen sorunsuz tekrar yapmasini bekliyoruz.bu imkansiz arkadaslar.nokta kadar bile olsa olmayan ya da sahibinin anlayacagi muhakkak birseyler vardir.olacaktir..cunku allah vergisi degil bu sahip oldugumuz burunlar..sans faktoru,sahip olunan kemik kikirdak dokusu,deri..daha bircok etken sonucu inanilmaz farkli kilabilir.burdan pekcok arkadasim oldu coguna artik yogunluktan yazamasam bile hepsi cok guzel ve temiz insanlar..hepimizin amaci belli..maddi manevi zorluklarla cektigimiz bu zorlu surecin sonunda değmesi..onun icin mesleginde basarili ve durust bir doktorun sonucu tatminkar olmayan birkac ameliyati baz alinarak kötü reklam yapilmamasi gerektigini düşünüyorum. .o da bir insan nihayetinde ve büyük bir sorumluluk alarak yaptigi ameliyatlarin hepsinin sonucunun harika olmasini isteyerek girisiyordur bu ise diye dusunuyorum..

Herkese selam ve sevgiler..

chelsea sana katiliyorum canim kesinlikle cok ilgili ve durust muhammet bey herkes sorunsuz gecsin ister sorunlarin doktordan kaynaklanmadigini dusuniyorum deri yapisi kemik yapisi da etkin faktorlerden doktor daha sonra olusabilecek seyleri nereden bilsin hergun kac ameliyata giriyor ayni ameliyati yapiyor ayni ameliyati yaptigi halde tecrubeli oldugu halde biri memnun oluyo digeri olmuyor. Muhammet beyin samimiyetine sonsuz guveniyorum

dostkartal umarım ameliyatın güzel geçmiş ve güzel bir iyileşme üreci geçiriyorsundur umarım banada hayırlısıyla nasip olur

HAYAL092027 eğer gerçekten düzelmesi gereken birşey yoksa sadece takıntı haline geldiyse bence kesinlikle olmamalısın Chelea'nın dediği gibi sonuçta Allah'ın yarattığı organı Allah'ın kuluna emanet etmek her zaman riskli ve şöyle benim burnum 3 yaşımdan beri kırıktı büyüdükçe sola doğru yattı en sonunda geçen sene nisan ayında oldum ve gerçekten pişmanım yaptırmadan önce bile daha iyi olduğunu düşünüyorum ve tekrar revizyon olmam gerek ama hem ameliyat ve doktordan hem iyileşme sürecinden hem de kötü birşey olursa diye korkuyorum yani iğrenç bir psikoloji içerisindeyim
ama sonuçta hala yaşıyorum ve kendime hakim olmaya çalışıyorum

Chelsea sanada sonuna kadar katılıyorum

Revızyon degıl ilk bu ömürlük olur inşallah :)) canlarım fıto koyucamda şişim hala bant var burnumda bir cıksın

Kızlar resım yukledım fikir olması ıcın sızın acınızdan arkadaslarım gorebılıyor sadece ekleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…