hmm anladım. benim profilden bakarken hiçbir sorunum yok. ama önden bakınca hele ki bazı ışık açılarında ciddi üzülüyorum. dediğim gibi beni şu an için çöküntü de rahatsız eden bi durum yok burun ucumdaki leke için cildiyeye gittim. şimdilik bi müdahale olmamasına karar verdik. ama içim rahat değil ilerde daha kötü olmasından korkuyorum. doktor beyin bana karşı tutumu sana olandan çok farklı oldu açıkçası bu beni daha çok korkuttu. ben zaten herhangi bir müdahaleyi istemiyorum ama sorun yok denmnesi olan bi şeyin yok sayıldığını görmek belki benim görmediğim daha önemli bi sorunum var diye kafamı kurcalıyor. çok uzattım kusra bakmasenin de leke oluştu mu peki? bi de tam burun deliğinin üstünde miydi çöküklük?
bi de rica etsem resimlerini görebilir miyim ekledim seni kabul edersen çok mutlu olurum :)
Fotoğraflarını görme şandım varmı aynı sorunu bende yaşıyorum ve doktor arıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar Merhaba,
Eskisi kadar sik giremesem de forumu vakit buldukca takip etmeye calisiyorum.izninizle düşüncelerimi soylemek istiyorum.
Öncelikle kk bana bu ameliyati olmamda inanılmaz yardimci oldu.Muhammet Hocayi burdan tanidim.Ocak ayinda ameliyatimi oldum.Bu ameliyata karar verdigim zaman hep suna dua ettim,Allahim dedim büyük bir sorunla karsilasmayim,tekrar operasyon olmak zorunda kalmayim ve sorun olursa da karsimda anlayisli ve beni dinleyen bir doktorum olsun.Bu konuda Muhammet Hoca'nin hakkini yememek lazim.Ne zaman yazsam ya da arasam her soruma cevap aldım. Kendisinden cok memnun kaldim.ufak tefek sorunlar yok mu var,sadece benim anladigm,ama gececek diye dusunuyorum gecmese bile uzerinde cok duruyorum neden mi?umursamaz ya da gamsiz bir insan olmamdan kaynakli degil elbette..sebebi su,bizler Allah'in verdigi bir organi Allah'in yarattigi bir kulun kusursuz ve tamamen sorunsuz tekrar yapmasini bekliyoruz.bu imkansiz arkadaslar.nokta kadar bile olsa olmayan ya da sahibinin anlayacagi muhakkak birseyler vardir.olacaktir..cunku allah vergisi degil bu sahip oldugumuz burunlar..sans faktoru,sahip olunan kemik kikirdak dokusu,deri..daha bircok etken sonucu inanilmaz farkli kilabilir.burdan pekcok arkadasim oldu coguna artik yogunluktan yazamasam bile hepsi cok guzel ve temiz insanlar..hepimizin amaci belli..maddi manevi zorluklarla cektigimiz bu zorlu surecin sonunda değmesi..onun icin mesleginde basarili ve durust bir doktorun sonucu tatminkar olmayan birkac ameliyati baz alinarak kötü reklam yapilmamasi gerektigini düşünüyorum. .o da bir insan nihayetinde ve büyük bir sorumluluk alarak yaptigi ameliyatlarin hepsinin sonucunun harika olmasini isteyerek girisiyordur bu ise diye dusunuyorum..
Herkese selam ve sevgiler..
Tamam moskovcum ekliyorum seni mesaj olarak atarim fotolari. ?
Oncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim aynı dilekleri ben de senin için diliyorum :) ilk ameliyatimda kıkırdak eklemesi yapılmadı bana kapalı teknik uyguladılar.benim sorunum şekil bakımından değildi sadece rahat nefes almak istiyordum o yüzden yaptırmıştım ama sonuç kötü ve şimdi revizyon ameliyatımı olcam nasipse.revizyon fiyati 11.000 tl cnm tabi artmadıysa
muhammed beye ilk muayene paralı mı paralıysa ne kadar acaba bilen var mı ?:44:
Canım oncelikle cok tesekkur ederim ilginden dolayı ben cok kararsızım yani isteklerimi nasıl dile getircem diye dusnuyorm ama bir yandan da gercekten revizyonda Emre bey onde geliyor ama cok fazla istiyor ben en fazla 12000 tl verebilirim fazla da olabilir mis cok kararsızım ama mesajin biraz olsun bende biseleri şekillendirdi. Aslında benim cok kotu bir burnum yok ama yine de taktım kafaya .
Arkadaslar Merhaba,
Eskisi kadar sik giremesem de forumu vakit buldukca takip etmeye calisiyorum.izninizle düşüncelerimi soylemek istiyorum.
Öncelikle kk bana bu ameliyati olmamda inanılmaz yardimci oldu.Muhammet Hocayi burdan tanidim.Ocak ayinda ameliyatimi oldum.Bu ameliyata karar verdigim zaman hep suna dua ettim,Allahim dedim büyük bir sorunla karsilasmayim,tekrar operasyon olmak zorunda kalmayim ve sorun olursa da karsimda anlayisli ve beni dinleyen bir doktorum olsun.Bu konuda Muhammet Hoca'nin hakkini yememek lazim.Ne zaman yazsam ya da arasam her soruma cevap aldım. Kendisinden cok memnun kaldim.ufak tefek sorunlar yok mu var,sadece benim anladigm,ama gececek diye dusunuyorum gecmese bile uzerinde cok duruyorum neden mi?umursamaz ya da gamsiz bir insan olmamdan kaynakli degil elbette..sebebi su,bizler Allah'in verdigi bir organi Allah'in yarattigi bir kulun kusursuz ve tamamen sorunsuz tekrar yapmasini bekliyoruz.bu imkansiz arkadaslar.nokta kadar bile olsa olmayan ya da sahibinin anlayacagi muhakkak birseyler vardir.olacaktir..cunku allah vergisi degil bu sahip oldugumuz burunlar..sans faktoru,sahip olunan kemik kikirdak dokusu,deri..daha bircok etken sonucu inanilmaz farkli kilabilir.burdan pekcok arkadasim oldu coguna artik yogunluktan yazamasam bile hepsi cok guzel ve temiz insanlar..hepimizin amaci belli..maddi manevi zorluklarla cektigimiz bu zorlu surecin sonunda değmesi..onun icin mesleginde basarili ve durust bir doktorun sonucu tatminkar olmayan birkac ameliyati baz alinarak kötü reklam yapilmamasi gerektigini düşünüyorum. .o da bir insan nihayetinde ve büyük bir sorumluluk alarak yaptigi ameliyatlarin hepsinin sonucunun harika olmasini isteyerek girisiyordur bu ise diye dusunuyorum..
Herkese selam ve sevgiler..
Bugun 1 haftam doluyorr
Bugun 1 haftam doluyorr
Hayir canim ücretsiz
teşekkür ederim :)
muhammet beye revizyon oldunuz mu
Cnm banada gonderirmisin resminiTamam moskovcum ekliyorum seni mesaj olarak atarim fotolari. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?