Kızlar resım yukledım fikir olması ıcın sızın acınızdan arkadaslarım gorebılıyor sadece ekleyın
Cnm banada gonderirmisin resmini
dostkartal umarım ameliyatın güzel geçmiş ve güzel bir iyileşme üreci geçiriyorsundur umarım banada hayırlısıyla nasip olur
son 2 günnn cok heyecanlıyımmmmm
kızlar morluklar ve şişler ne zamana geçiyor? nişanım var 10 güne iyileşiliyormu acaba yoksa hala görüntü kötü mü oluyo
kızlarrr dun amelıyatımı oldum evdeyım ama cok sısımm pek morluk yok ama gozlerım sısten kapanmak uzere.cok sukur atlattık betulle.ayrıca muhammet hocayı cok sevdım cok ıcten ve bekledıgımden daha ilgili.sorularınız olursa yardımcı olurmm
Ohh kurtulduuz sislik oluyo daha sonra yanaklara iniyo ceneye dogru muhammet bey cok ictendir ilgilidir.
/QUOTE]
Evet canm cok sukur gecti gitti yarindan sonra inmeye baslar sanirim
kızlarrr dun amelıyatımı oldum evdeyım ama cok sısımm pek morluk yok ama gozlerım sısten kapanmak uzere.cok sukur atlattık betulle.ayrıca muhammet hocayı cok sevdım cok ıcten ve bekledıgımden daha ilgili.sorularınız olursa yardımcı olurmm
alıntıyla cevaplamıısm farkında olmadan :)
Canım çok geçmiş olsun bugün nasilsin şişligin biraz olsun indi mi muhammet beye nasıl bi burun tarif ettin :)
Tesekkur ederm canm biraz gozlerim acilmaya basladi morlugum yok gibi bisey.ben karpenin burnunu gosterdim canimm :)
kızlar bende dün muhammet beye ameliyat oldum. muhammet hoca çok içten ve baya ilgili. çok kez yanıma geldi ve ilgilendi. ben çok memnun kaldım hocamdan. kızlar su içmenizi öneririm. bende şişlik çok az var. su ile ödemler çok çabuk atılıyo
ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim? ayrica randevu+ameliyat tarihi alman cok uzun sürdü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?