Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok korkuyorum memnun kalmazsam diye salı günü olacağım ben de ama başka bir doktora. tam bir rinoplasti olmayacak ama benim özel sigortam ödeyecek çünkü deviasyon sinüs ve törpüleme. inşallah ben de memnun kalırım.

merhaba arkadaşlar....

geçtiğimiz p.tesi yani ayın 26 sında muhammet bey 'e ameliyat oldum acıbadem b.köy hastahanesinde.olmadan önce muhammet bey acıbademdeki anestezi uzmanına çok güvendiğini işinin gerçekten ehli olduğunu söyledi.zaten amerikan hastanesi ya da acıbadem olucaktı. öyle deyince hemen acıbademi seçtim zaten z.burnuda oturuyorum yakın bana 5 dk lık mesafe.

muhammet bey' e burdaki yorumaları hergün ama hergün bıkmadan usanmadan okuyarak tabiki başka sitelerdekinide ama en çok burası yaklaşık 2 yıldır çok yoğun bir araştırmanın sonunda karar verdim. muayenehanesi metroport residance ta ve çok lüks ayrıca yardımcısı gülay hanım aşırı nazik ve kibar bir bayan bu detayları niçin veriyorsunuz dersenin bir kere emin olun şeytan ayrıntıda gizli bazı şeyler gözlemledikçe insanları çok rahat anlaşılıyor:) gittik maaile ve kendisiyle görüştük.benim sol tarafımda kemik eğriliği vardı sağda da et vardı ve alerjik durumumdan dolayı son 2 yıldır gözlerim kapanana ağrıdan acıdan ölene kadar acılardan acı beğendim sürekli hastaydım aynı anda sinüzit , rinit ve faranjit oluyordum ve yıllar içinde burnumda kemik eğriliğinden ve bir iki kere aldığı darbelerden ve alerjik durumumdan dolayı eğrilmiş büyümüş yüzüme ters bir hale gelmişti çünkü yüüzm çok küçüktür yüzümde burun sanki sonradan yapıştırılmış gibi duruyordu.kendisine problemlerimi anlattım en son olarak tabiki estetikte istiyorum bana kalsa fındık kadar burun olsun ama nefes benim için çok önemli artık acılarım bitsin dedim yani kendisi beni muayene etti ve sol tarafımdaki tıkanıklıktan dolayı sinüslerin temizlenmediğini sık sık bu yüzden başımın ağrıdığını ve hasta olduğumu geniz etiminde alerjimden ve kemik eğriliğinden dolayı büyüdüğünü söyledi kendisiyle aşağı yukarı yarım saat konuştuk ve bu üre zarfının sonunda estetik üzerine konuşmamız sadece 2 dk olmuştur.burnunda bişi yok sadece kemeri alıcaz ve daraltıcaz dedi ki zaten daha fazlası yapmacık domuz burnu ve ben estetiğim diye bağıran bişi olurdu.ben daha çok nefes problemi ve sık sık hastalandığımdan dolayı gittiğim için bana estetik kısmı hakkında bukadarlık konuşması yetti.kendisine güvenen bir insan.açık sölim ayın 26 sına kadar günler kan ter içinde geçti çünkü narkozdan çok koruyordum üstüne birde alerjik bünyem var.neyse karar kıldık anlaştık benden sinüs bt istedi hemen bir iki gün sonra çektirip verdim orda burnumda deviasyon olduğu ve sinüs yolunun komple tıkalı olduğu raporda onaylandı.yardımcısı arayıp ameliyat tarihinden 2-3 gün önce hastaneye gitip gerekli testleri yaptırmamı istedi.ve unutmamam için beni hep aradı ve hatırlattı.ayın 23 ü cuma günü acıbademe gidip anestezi tetkiklerimi yaptırdım anestezi uzmanı gerçekten işinin ehli biriydi bana herşeyi sordu not aldı sonrasında kanımı verdim ve eve gittim.ameliyat saat 11 de idi bize hastaneye 2 saat öncesinden gitmemiz gerektiği söylendi.gün geldi çattı yalana lüzum yok tir tir titredim korkudan. ama şnasım varmışki bize suit oda verildi kocaman ve içinde bir oda daha vardı.ve yatağımın karşısı komple sağa doğru L şeklinde camekandı yani marmara denizi ve gemiler komple ayaklarımın aştındaydı öle mutlu oldumki.sonra dayımlar geldi tüm ailem ordaydı ailem bana öyle bir destek olduki.hemşireler beni yavaş yavaş ameliyata hazırladı.çok kibar ve naziktiler yani herşey öle bir oluyoduki disiplinli ve tıkırında hiç hata yok en son korkudan üşüdüğüm için damar yolumun açılması biraz sıkıntı oldu ama hemşire işinin ustası olduğuna o da oldu:) odaya sürekli servis geliyordu ihtiyacımız olunup olunmadığı soruluyor çay kahve herkes ne isterseler hizmet müthiş ve 5 yıldızlıydı bunları yazıyorum çünkü basit bir hastanede olursanız ve benim gibi panik atağınız varsa o korkuyla emin olun bayılırsınız.bana bir mide koruyucu ve birde sakinleştirici hap verdiler sürekli gelip tansiyonuma baktılar tabi yüksek çıkıyodu çünkü çok korkuyordum.sakinleştiriciyi aldıktan sonra hemşire birdaha ayağa kalkmamamı söyledi ve koluma kırmızı alerjik olduğumu belirten bir bant taktı.son kez tuvalete gittim ve yatıp denizi seyrederek saati bekledik ve saat geldi bana gülümseyerek sizi ameliyathaneye götürüyoruz dediler ve yola koyulduk ameliyat masasına kendim geçtim.ve karşımda anestezi uzmanı belirdi.kimsenin anlattığı gibi değil narkoz eskisi gibi değil inanın teknoloji çok farklı artık anestezi uzmanı bana kolunuzu uzatırmısınız dedi ve orda film koptu uyku gelmesi iğne batması hiçbişi yok.sonrasında beni ayılma odasına almışlar odadaki tv de ameliyathaneleri gösteren bir tv var ailem çıkışımı tv den takip etmiş ve hemen aşağı inmişler:) tam o esnada muhammet bey çıkmış ve ameliyat başarılı geçti.çok başı ağrıyodu değilmi kemik komple uzamış yanağı kavramış sadece onunla 20 dk uğraştım demiş.sonra beni ayılma odasına almışlar yaklaşık 40 da ayılmışım nasıl ayıldığımıda belirtmek isterim biri bana neurosis hanım uyanabilirsiniz artık diye kibarca seslendi ama öyle bir uyandımki bilincim tamamen açık yanımda bir hasta daha vardı içerde 3 dr geziyodu hepsini hatırlıyorum sonra ben gözlerimi açınca hemen beni çıkardılar bir baktım yengem kardeşim annem babam herkesss hoşgeldiinnn diyoooo:):) bu arada nefes alarak uyandım burnumdan sonra baktım kardeşim beni kameraya alıyo nasılsın diyo iyiyim diyom bende:) herkes benle asansöre bindi babam biryanda annem yengem kardeşim neyse odama çıktıkkk ohh karşımda denizzzz....sonra muhammet bey yanıma gelip hafif burnuma kıvrım verdiğini çok güzel doğal bir burun olduğunu söyledi sevindim.şimdi gelelim morfinin etkisi geçtiğindeki acılarıma ve nedenine dediğim gibi burnumda eğrilen kemik zamanında müdahele edilmediği için bayağı uzadığını alerjik olduğumu dolayısıyla damarları ince ve hassas bir burnum olduğunu sölemiştim. bu yüzden dolayı doktor normalde yapmadığım bişi ama burnun sızıntı yapıyo kanamaya meyilli bu normalde yapmadığımız bişi sana özel bir durum riske atamayacağını silikon tampon haricinde en geriyo normal tampon koyduğunu söyledi.tabi akşam olduğunda hemşireler ve yardımcılar öle naziktiki herşeyim saati sataine tıkırında oldu gece boyu ve odaya hizmet ama morfinin etkisi geçince acılardan acı beğendim eve geldim tam 4 gün boyunca acıdan ağrıdan öldüm bittim inanın 4 gn uyumadım gece yarısı doktorun hemşiresini aradım alerjik durumumdan dolayı kuvvetli ağrı kesici veremediğini hafifi verdiğini başımın ağrısının ne yazıkki ekstra tampon lar yüzünden olduğunu söledi. bende bildiğim bir ağrı kesici minoset plus alsam olurmu dedim aldım günde 3 defa yuttum yinede 4 gün boyunca uyumadım.acıyı tarif etmem imkansız.ailemde benle uyumadı bunları yazdım çünkü ağrı sızı oldu öldüm bittim diye kimse durduk yerde doktoru eleştirmesin diye çünkü muhammet bey çok tecrübeli hiçbişiyi riske atmıyor.ve dün tamponlar çıktı dünyanın bütün oksijeni sanki ciğerlerimdeydi.ağrılarım acılarım geçti. p.tesi günüde alçım çıkıcak yani herşey ilgi alaka disiplin güven vardı.muhammet beyi düşünmenize gerek yok kendisi kbb boyun ve baş cerrahı özellikle bu yüzden seçtim çünkü estetisyenler inanın burnunuzda problem varsa halledemez ki çeşitli doktorlara attığım maillerle ve aldığım cevaplarla bunu gördüm.tereddütsüz muhammet dilber ve acıbadem bakırköy hiç korkmayın yani bir insanın tercih etmeme sebebi muhammet beyi ancak ücreti olabilir ki verdiğim ücretin karşılığını doktordam ve hastaneden fazlasıyla aldım....

uzun uzun yazdım korkanlar sıkıntısı olan arkaşlar için çünkü ben yorumları okurken helak oldum yarım yamalaktı hep inşallah yardımcı olabilmişimdir.

sorunuz varsa yazın bana herşeyi yazarım anlatırım gerekirse msn e kaydederim geçici bir süre sizi:):) özel mesaj göndermeye hakkım yok şu an çünkü

herkese geçmiş olsun...

sağlıcakla kalın....

sağlıcakla kalın

korkma arkadaşım git ol amelyatını umarım herşey istediğin gibi olur

gecmis olsun ve hayırlı olsun:) bende 14nisan muhammet beye ameliyat olucam ins.. verdiğin detaylı bilgiler icin tesekkür ederim. seni arkadas olarak ekledim resim eklersen cok seviniriz :)

ben bugün hasan poyraz a muayene oldum.lokal yapıyor.45 dk da işlem bitiyormuş.

lütfen bana akıl verin resimleri göremiyorum özel mj atamıyorum yeni üye oldugum için msn adresimi versem eklermisiniz özelden mj atılmaması cok sacma =(

fencergirl merhaba cnm.bende seni ekledim lütfen kabuş et.benimde aklıma yeni yeni muhammet bey yatmaya başladı bakmak istedim

KIZLAR SİZDE BENİM GİBİ KARARSIZMI KALDINIZ ANKARADA NEBİL BEYİ DÜŞÜNÜYORDUM BİDE ŞİMDİ MUHAMMED DİLBER BEYİN AMELİYAT RESİMLERİNİ GÖRDÜM DOĞAL DURUYOR NE YAPACAGIZ KIZLAR :s

Burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum sonunda 25'lik sınırı geçtim ve resimlere bakabildim muhammet beyin hastaları eklemiş hep resimleri dier doktorların hastaları nerde acaba tmm cok doğal ama yinede kararsız kalıyorum ben ankarada olmak istiyorum varmı öneri??

Eveeeeeeeet sükürler olsun bitirdim sayfalari.1 haftadir oku oku bitiremedim yaa.Masallah.Arkadaslar,ameliyat oldum diyenleri bir bir arkadas olarak ekledim.Kabul edenler oldu,cok tesekkürler.
Evet bildiniz, bende burnundan dolayi kendini rahatsiz hissedenler grubundanim.Maalesef.cocuklugumdan beri burnumu hic sevmedim sevemedim.Kendimi bu yüzden güzel hissedemedim.Yüzüm kücük,ince ama burnum kocaman.Gerci etrafimdakiler ne varmis burnunda,sadece gülünce biraz uzuyor dediler dikkatli bakinca ama ben her hattini iyi bildigimden degistirmeyi cok istiyorum.Eskiden yine bu kadar degildi ama yasim ilerledikce burnumun kemigi egildi ve asagi düstü.Zaten cok ince derili ve cok yumusak etliyim.Gülünce de hepten asagiya dogru egiliyor burnum.
Simdiye kadar valla hep günah diye ameliyat olmaktan cekindim,cok istesemde.Amaaaa gecen gün bir hocaya sorduk,dediki eger ki üzüntü yasiyorsan,psikolojin etkileniyorsa,insanlar icinde burnunu sakliyorsan,yaptirman günah degil.Evet bunlarin hepsi bende var.Insanlarin bana dikkatlice süzerek bakmaklarindan nefret ediyorum.Hemen yüzümü kaciriyorum.Gülerken mutlaka elimi otomatikman burnum üzerine koyarak gülerim.Bu refleks olmus bende artik.
Sonunda gecen 2 hafta önce hocanin bunu demesiyle heyecanlandim.Tamam dedim istiyorum.Sonunda bende özgüvenli bir insan olacagim.Kararimi verdim.Doktor arayisi icine de girdim.Albümlere bakarken harika burunlar gördüm ve hangisine aaaa ne harika ne dogal derken bir baktimki,bunlarin hepsi Muhammet Dilber'e ait.Tamamdir dedim,doktorumuda buldum.Amaaaaa benim nu esim asla olmaz diyor,baska bisey demiyor.Neler söylüyorum,hic birseyi kabul etmiyor.Diyorum parami sorun,diyor "YOK",kiskaniyormusun "YOK",e burnumu yaptirinca kacicammi saniyorsun "YOK",akrabalarinmi duyacak diye cekiniyorsun "YOK".Eeeeeee sorun ne yaaa,cözemedim gitti.Istemiyorum,ben seni cok begeniyorum,gerek yok,gerek yok diyip duruyor.Bugünde kapat bu konuyu artik deyip kestiirip atti.Ya arkadaslar benim gibi kocasini ikna etmek zorunda kalan oldumu.Ben nasil kandiracagim bu adami bilmiyorum.Benim burnuma ne karisir anlamam.Aslinda esim baska hic birseye karismaz.Istedigimi alirim,istedigim yere giderim.Asla karismaz ama buna takti olmaz diye.Ailem de cok istiyor,cünkü ne kadar üzüldügümü biliyorlar.Gel yaptiralim dediler.Bakalim gerisi esimi ikna etmege kaldi.
Ben taaaa Almanya'dan gelicem ameliyat icin.Tabii insallah o günleri görebilirsek.Vallahi esim bugün gönderse hemen gidip ameliyatimi olup gelicem.Doktorun muayehanesi de annemlere 3 dakika arabayla.Allah'im yardimci olsa da olsam bitsem kurtulsam insallah.
Burnunu yaptiran arkadaslar yeni güzel burnunuzla güle güle yasayin insallah.Darisi bana insallah

Canimcim benim esim de istemiyodu, hatta ameliyat 10 dk kala bile bak hala vazgecebilirsin ben seni bole sevdim diyodu... En cok korkusu ameliyatin kotu gecmesi ve istedigim burna sahip olamamamdi saniyorum... Bence esin de senin psikolojini dusunuyo olmali, sonucta genel anesteziyle ameliyat oluyosun, insanin aklina neler gelir dusunsene... Bemce cok ustune gitme birak bu fikri zamanla kabullensin... Bunca yil sabretmissin biraz daha sabret tatlim...

Selam kizlar ,

Ben de yeni uye oldum. Dr arastiriyorum kafayi yemek uzereyim. Yaklasik yarim saat once muhammet dilber ismini duydum. Cok da ilgimi cekti. Kbb ci olmasi avantaj sanki.kafam cok karisik. Bi kac dr vardi ama fiyat yuzunden elemk zorunda kaldim. Bastan sona okuyamadim henuz yazilanlari ( okuycam tabiki ) ama soyle bi okudugum kadariyla kotu bi yoruma rastlamadim. Valla dr.u gormeden sempatim artti :) bi de daha kk nun comeziyim kimsenin fotosunu goremiyorum , catliycam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…