Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Açıkcası ben bunun gibi istiyrum diyerek fotograf göstermek istemiyorum gösterirsem de benzetmeye calısırsa ve kötü olursa çok pişman olurm

Açıkcası ben bunun gibi istiyrum diyerek fotograf göstermek istemiyorum gösterirsem de benzetmeye calısırsa ve kötü olursa çok pişman olurm

Evet canim fotpgraf goturme ayni burun olmaz zaten senin yuz hatlarina ne uygunsa onu yapar muhammet bey eski hastalarinin resimlerine bakarak dogalmi kavislimi kalkikmi istiyorsun diye isteklerini belirleyecektir.

Dün aksam yüzüm şişmeye başladı özellikle gözlerimin altı ve göz kapaklarım çok şişti gözlerimi kısık bi sekilde açabiliyorum. Bu sisikler nezaman geçer ? Çarşamba tampon ve alçı alınacak ozamana kadar inermi acaba? Bu şişikler beni mafetti ama morluklar hafifledi bugün. Sürekli gözüme buz uyguluyorum ve sürekli yatıyorum çok sıkıldım

Evet canim fotpgraf goturme ayni burun olmaz zaten senin yuz hatlarina ne uygunsa onu yapar muhammet bey eski hastalarinin resimlerine bakarak dogalmi kavislimi kalkikmi istiyorsun diye isteklerini belirleyecektir.

Cevap için teşekkürler canım doğallık ve yüze yakışan konusunda bencede muhammet bey. Ben emre ilhanla ikisi arasında kalmıstım emre beyin de yaptığı burunlar cok güzel ama bana doğaldan çok çok muntazam geldi muhammet beyin yaptıkları daha çok yüze oturuyor sanki o yzden vazgeçtim emre beyden

Yeniden geçmiş olsun canım bn henüz olmadım sorularını bilmiyorum ama benim bi sorum olacak . Şişlik ve morluk var fakat acı yada sızı da var mı? Ve doktor beu sizin cildiniz için ince yada kalın demiş mydi

Kızlar son olarak bişey sormak istiyorum muhammet beyin belirlediği fiyat üzerinden sigorta hiç karşılıyor mu estetiklerde bi etkisi yok diye biliyorım ama

Ağrı değil ama ilk 2 gece sizlama oldu biraz. Asıl rahatsız eden yuzumdeki gozumdeki sislikten olusan gerginlik.ben rahat geçiremedim bu bi kaç günümü. Her uyandığımda sislikler inmiş olsun diye dua ediyorum tam aksine daha çok şişiyo. Yarin tamponlar alinicak insallah duzelirim artik. İnce veya kalın dediğini hatırlamıyorum cildimin ameliyat ve iyileşme süreci için çok uygun olduğunu söylediğini hatırlıyorum yanlizca. Sigortayida sormuştum maalesef hiç karşılamıyor.

Burada birkaç arkadaş var onlar kendi güzelliklerini iyi bilirler,topic'in başından bu yana bizim gibi adaylarla ilgilenen Muhammet Dilber'in eski hastası olanlar.Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Hem arzu ettiğim buruna sahipler hemde bunu bizlerle paylaşarak,bizlerinde 3 aşağı 5 yukarı nasıl bir burun tarzına ulaşabileceğimiz hakkında fikir sahibi yaptılar.Hepinize maşallah diyerek baktım ve tekrar çok teşekkür ediyorum.

bir kac gune gecer benimde oyleydi suan bisyim kalmadi pek fazla g.olsun umarim hersey gnlunce olur

merhaba kızlar ben de kaç yıl bu siteye bakıp bakıp doktor araştırması yapıyordum sonunda ameliyat olacak parayı topladım ve tercihimi tabiki muhammet beyde karar kıldım en yakın randevu tarihini ne zamana alabiliyoruz bilgisi olan var mı?

Iki hafta önce Muhammet beye ameliyat oldum ve çok memnunum :) yeni ameliyat olacaklar, resimlerim herkese açik, bakabilirsiniz =) sizlerede simdiden gecmis olsun diliyorum, yakinda hayalinizdeki buruna kavusursunuz insallah

Kızlar bugün tam 2. Ayımı doldurdum. Çok memnunum kesınlıkle tavsıye ediyorum muhammed beyi. Çok ilgili sempatık bir doktor hakkını da verıyor. Bu fotoyu bugun cektım.

Eklentiler

• image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 208
Merhabalar. Çok uzun zamandır siteye girmedim. Konuyu açan kişi olarak, Dr. Muhammet Dilber'in bu kadar kişiye derman olmasına çok sevindim. Üçüncü yılımdayım. Birkaç güne yeni resimler koyacağım. Sevgiyle kalın kızlar :)

arkadaşlar başarısız bir burun estetiği gerçirdim muhtemelen bir 6 ay sonrada revizyon gerekecek muhammed bey revizyon hakkında bilgi verebilir misiniz çok rica ederim birisi fiyat bilgisi verirse para biriktirmeye başlıycam

kendisinden bu bilgiyi alsaniz daha dogru

Arkadaşlar revizyon ameliyatımın üstünden 2.5 ay geçti .Fotoğraf albümü yükledim bakıp fikir edinebilirsiniz.sevgilerimle :)

Herkese merhaba..
Bugün dikislerim ve bantim alındı. Bant alınana kadar yorum yapmak istemedim ama bant çıktıktan sonra tam bi hayal kırıklığı yasadım. Hiç hayalimdeki bi burun değil. Kesinlikle yüzüme yakismadigini düşünüyorum pişman bile oldum diyebilirim çünkü kalkik bi burun istememiştim özellikle fakat suan onden baktığımda burun deliklerim bile görünüyor. Suanda çok şiş indikten sonra 3-6 ay içerisinde güzel bi burun olucagini söyledi doktor bey bu burun yüzüme uygun olucakmis ( samimi gelmedi) sabredip gorucem fakat okadar buyuk bi degisim olucagini sanmıyorum. Umarım en azından gözüm alisir. Bekleyip gorucem, kısmet ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…