- 16 Ağustos 2013
- 28
- 5
- 43
Açıkcası ben bunun gibi istiyrum diyerek fotograf göstermek istemiyorum gösterirsem de benzetmeye calısırsa ve kötü olursa çok pişman olurm
Canım beni de arkadaş olarak ekler misin ameliyat hakkında birkaç şey sormak istiyorum dafotograf ekliyprum kızlar arkadas olarak eklersenız gorebılırsınız
Evet canim fotpgraf goturme ayni burun olmaz zaten senin yuz hatlarina ne uygunsa onu yapar muhammet bey eski hastalarinin resimlerine bakarak dogalmi kavislimi kalkikmi istiyorsun diye isteklerini belirleyecektir.
Yeniden geçmiş olsun canım bn henüz olmadım sorularını bilmiyorum ama benim bi sorum olacak . Şişlik ve morluk var fakat acı yada sızı da var mı? Ve doktor beu sizin cildiniz için ince yada kalın demiş mydiDün aksam yüzüm şişmeye başladı özellikle gözlerimin altı ve göz kapaklarım çok şişti gözlerimi kısık bi sekilde açabiliyorum. Bu sisikler nezaman geçer ? Çarşamba tampon ve alçı alınacak ozamana kadar inermi acaba? Bu şişikler beni mafettiama morluklar hafifledi bugün. Sürekli gözüme buz uyguluyorum ve sürekli yatıyorum çok sıkıldım
Dün aksam yüzüm şişmeye başladı özellikle gözlerimin altı ve göz kapaklarım çok şişti gözlerimi kısık bi sekilde açabiliyorum. Bu sisikler nezaman geçer ? Çarşamba tampon ve alçı alınacak ozamana kadar inermi acaba? Bu şişikler beni mafettiama morluklar hafifledi bugün. Sürekli gözüme buz uyguluyorum ve sürekli yatıyorum çok sıkıldım
kendisinden bu bilgiyi alsaniz daha dogruarkadaşlar başarısız bir burun estetiği gerçirdim muhtemelen bir 6 ay sonrada revizyon gerekecek muhammed bey revizyon hakkında bilgi verebilir misiniz çok rica ederim birisi fiyat bilgisi verirse para biriktirmeye başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?