Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

:) canim su hayatta hicbiseyin garantisini veremem ama o kalkikligin inecegini garanti edebilirim sana. Burnu banttan cikan herkes bu tepkiyi verdi emin ol.

alruj canım ameliyat sonrası psikolojisinden sana öyle geliyo olmasın eminim çok güzel bi burnun olmuştur çünkü muhammet beyin kötü bir iş yaptığını görmedim ben bi kaç foto koysana canım biz de görelim

Herkese Merhaba
Muhammet Dilber Ankaraya geliyormu? Ücreti ne kadar? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum..Fiyat çok uçuk gelirse vazgeçicem çünkü

Burada butun burun ameliyati olmus kisilerin yorumlarina bakarsan canim herkes kalkikliktan sikayet eder bende sana ineceginin garantisini veririm muhammet beyin hicbir burnu onden burun delikleri gozukmez benimde ilk basta nasil kalkikti anlatamam patates gibiydi konusmak icin daha cok erken senin daha burun bile degil :) okadar degisecekki korkma canim

ya arkadaşlar kuzenimin burnu büyük duruyor eski halinden daha büyük kıkırdak konmuş kalkık olsun diye ama kalkıkda değil 3 ay oldu sizce küçülürmü burnu üzülüyor kocaman oldu burnum diye

ne kadar surede nrmale dndu szn

bende olmayı çok istiyorum ama çok zor bir karar :/ hangi doktora olmalıyım bilemiyorum birde fiyat meselesi var tabi

hiç sıkıntı yapma canım benim kuzenimde ilk ameliyat olduğunda çok kalkıktı ama şişler tamamen indiğinde hiçte öyle kalkıklık kalmadı. için rahat olsun.

Teşekkürler yorumlarınız için. Doktor beyde aynı seyleri söylüyor zamanla inecek suanda patlıcan gibi şişmiş. Ben şuanki durumumdan bahsettim. Normalde herkes yeni burnuyla birlikte simasının değiştiğini bakışlarının bile daha güzel, düzgün olduğunu söyler. Ben aynaya bakınca cirkinlestigimi düşünüyorum. Bu yüzden yakismadigini düşünüyorum ama sislikler inince belki bu durumda değişir hatta morluklarimda daha geçmedi. Dışarıdan kimseden olumsuz bi yorum duymadım burnumla ilgili doğal olduğu söylendi. Ben alışamamış olabilirim. Dediğiniz gibi 3 ay bekleyip görmek lazım ,yani gercekten sabır lazım..

Merhaba arkadaşlar yıllardır Muhammet Beyin hasta yorumlarını takip ediyorum. Artık ameliyat olmaya karar verdim ve salı günü görüşmeye gittim. Ameliyatımı ekim ayında olacağım yıllık iznimi o tarihe alabildiğim için. Ameliyat sürecimi buradan sizlerle paylaşacağım. Burada ameliyat sürecini paylaşıp kararsız olanlara yardımcı olanlar gibi bende artık sessiz kalmayıp sürecimi sizlere aktaracağım

kızlar ameliyatımın üçüncü günü. ameliyata girmeden önce istediğim burnu muhammet beye iyice anlattım ve cıktıgımda şiş olmasına rağmen istediğim gibi olduğu apaçık ortadaydı ameliyat başarılı geçmiş ve göz altlarım elmacık kemiklerim hiç morarmadı göz altlarımda hafif şişme oldu o kadar o da rahatsız etmiyor şişmemek için ameliyat önceis arnica jel kullanmıstım ameliyat sonrası da buz maskesi kullandım suan 3. gunum muhammet beye o kadar güveniyordum ki sonrasında hiç pişman olmadım eğer yüzünüze yakısan doğal bi burun istiyosanız kesinlikle muhammet dilber

Merhaba kizlar,
bende sonunda oldum. ama tam nasil oldunu bilmiyorum-derin kalinili burunlar zor maleesef. Morluk cok-sana birizi beni doyasina vurmus gibi-filmde bile öyle göremesiniz!

Ama ben sadece burun degil bogaz ameliyatida olmusum, haberim yok.
Bogazim burnumdan 5x daha fazla ariyor! Artik anästhesiler tub nasil koymusalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…