:) canim su hayatta hicbiseyin garantisini veremem ama o kalkikligin inecegini garanti edebilirim sana. Burnu banttan cikan herkes bu tepkiyi verdi emin ol.Herkese merhaba..
Bugün dikislerim ve bantim alındı. Bant alınana kadar yorum yapmak istemedim ama bant çıktıktan sonra tam bi hayal kırıklığı yasadım. Hiç hayalimdeki bi burun değil. Kesinlikle yüzüme yakismadigini düşünüyorum pişman bile oldum diyebilirim çünkü kalkik bi burun istememiştim özellikle fakat suan onden baktığımda burun deliklerim bile görünüyor. Suanda çok şiş indikten sonra 3-6 ay içerisinde güzel bi burun olucagini söyledi doktor bey bu burun yüzüme uygun olucakmis ( samimi gelmedi) sabredip gorucem fakat okadar buyuk bi degisim olucagini sanmıyorum. Umarım en azından gözüm alisir. Bekleyip gorucem, kısmet ..
alruj canım ameliyat sonrası psikolojisinden sana öyle geliyo olmasın eminim çok güzel bi burnun olmuştur çünkü muhammet beyin kötü bir iş yaptığını görmedim ben bi kaç foto koysana canım biz de görelimHerkese merhaba..
Bugün dikislerim ve bantim alındı. Bant alınana kadar yorum yapmak istemedim ama bant çıktıktan sonra tam bi hayal kırıklığı yasadım. Hiç hayalimdeki bi burun değil. Kesinlikle yüzüme yakismadigini düşünüyorum pişman bile oldum diyebilirim çünkü kalkik bi burun istememiştim özellikle fakat suan onden baktığımda burun deliklerim bile görünüyor. Suanda çok şiş indikten sonra 3-6 ay içerisinde güzel bi burun olucagini söyledi doktor bey bu burun yüzüme uygun olucakmis ( samimi gelmedi) sabredip gorucem fakat okadar buyuk bi degisim olucagini sanmıyorum. Umarım en azından gözüm alisir. Bekleyip gorucem, kısmet ..
Burada butun burun ameliyati olmus kisilerin yorumlarina bakarsan canim herkes kalkikliktan sikayet eder bende sana ineceginin garantisini veririm muhammet beyin hicbir burnu onden burun delikleri gozukmez benimde ilk basta nasil kalkikti anlatamam patates gibiydi konusmak icin daha cok erken senin daha burun bile degil :) okadar degisecekki korkma canimHerkese merhaba..
3 bucuk saat sonra ameliyatim var kizlar sans dileyin
Burada butun burun ameliyati olmus kisilerin yorumlarina bakarsan canim herkes kalkikliktan sikayet eder bende sana ineceginin garantisini veririm muhammet beyin hicbir burnu onden burun delikleri gozukmez benimde ilk basta nasil kalkikti anlatamam patates gibiydi konusmak icin daha cok erken senin daha burun bile degil :) okadar degisecekki korkma canim
inşallah iyi geçmiştir canım :)3 bucuk saat sonra ameliyatim var kizlar sans dileyin
hiç sıkıntı yapma canım benim kuzenimde ilk ameliyat olduğunda çok kalkıktı ama şişler tamamen indiğinde hiçte öyle kalkıklık kalmadı. için rahat olsun.Herkese merhaba..
Bunyeye gore degisir canim 3 ayda indi hatta suan 9 ay olucak daha da oturuyor zamanlane kadar surede nrmale dndu szn
Sevindim canim simdiden gecmis olsun umarim istedigin buruna kavusursunKızlar ameliyatim on eylülde. Çoook heyecanlıyımm. Bütün süreci fotoğraflarla paylasicam size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?