Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)


kime oldunuz
 

Öncelikle çok gecmis olsun. Hangi hastahanede oldunuz?
Evet sismek ve morarmak çok normal zaten, ameliyattan oncede biliyordunuz bunlari sanirim. Ameliyat sonrasi hemsire gelip bilgi verdi ne normal ve ne degil diye. Bogaz ve dis agrisida normalmis dedi hemsire ama bende olmadi tabii. Galiba kisiden kisiye degisiyor
 

cok sagolcanim. acibademde oldum. zaten sadece orda yapiyiyor artik-sekretäri bana demisti. morluk bende cok ve bu ilk gün. ohooo yarin ve obür gün morluklarin bayramiymis-ne mutlu bana. Haha 10.ayda okul basliyor.
ama bende en zor olan narkoz cikti. Uyanma odasinda cok hareketliymistim, kollarimi etrafa vuruyormusum öyle seyler bana dediler. ve ben orda 1 saat sonra sorla unyandirildim. saat 3te kaliktim ama öyle tuaftimki.
simdi biraz kendime geldim.

Benim burun degil bogaz cok aradi. Ve dudaklar, dil ucu öndeki dis etler de sanki daha narkoz var, hizetmiyorum. Yarin doktora sorucam.

eve gidincede resim koyarim, baskalara karalarsini kolaylastirmak icin.

sana doktor o megan fox burnu birisinde yaptirmiti, gözterdimi? inanilmaz. onu aslinda facebook koymali ve sende. bir tane koydun gördüm, ama öndende senki cok güzel oturmus, yüzüne tam notu vermis
 
hehhe narkoz dan o kadar gitmisimki: aksamleyin diye biraz cabuk ileseyim bi corba iciyim dedim, canim istemiyordu ama mecbur. corbami ictim, seker ve su gibiydi-hic böyle corba icmemisim dedim. 2saat sonra babam geldi: surda sekerli su var cay yapmak icin (o hazircaylar kücük bir posete var ya) , nerde o? sizide anästhesie o kadar etkiledimi?
 
benim burun delin kalinliydi, ve dr dilber bey gercekten cok dürüst bir doktor. durum nasilsa öyle size anlatiyor, ve cok güzel analatiyor, örnekler veriyor. sen ona derdini anlatiyorsun ve o hem seni dinliyor ve ayna zamanda kafasinda planlar ceviriyor- nasil bir burun uyar. bana öyle geldi.
 
şimdi nasılsın peki kalın derili
kalın derili bir burnum var demişssin şeklinden memnun musun ? küçülür demiş miydi peki sana ?
 


Canım ya kalın derili misin ?
 
şimdi nasılsın peki kalın derili

kalın derili bir burnum var demişssin şeklinden memnun musun ? küçülür demiş miydi peki sana ?
Dah. arilarim com. Iki de bir aliyorum. Cok acigi cektim inshallah deyerdi. Bana bir numara kücüle bilir dedei. Ameliyatan sonra gene gelmedi. Aslinda beklerdim gelmesini sonuca onca yolu onun icin yaptim ve öyle olmasi gerektini düsünüyorum.
 
Kızlar Gülay Hanımın cep numarası olan var mı? Varsa özelden yazabilir mi bana?
 
selamlar.. yapılan burunda aksaklıklar oluşursa sonradan yada beğenmezsek düzeltme ameliyatı yapıyor mu Muhammet bey. Bu ameliyat için ücret talep ediyor mu? ediyorsa kendi ameliyatını düzelttiği için indirimli fiyat mı söylüyor. Yani kısaca garanti veriyor mu ameliyatlarına. Doktor beyle bunları konuşan yada düzeltme talep eden oldu mu acaba?
 
Noldu? Ne gibi bir sorun oluştu burnunuzda? Ben de kendisine revizyon olmak istiyorum görüşmeye gideceğim de merak ettim şimdi.
 
Noldu? Ne gibi bir sorun oluştu burnunuzda? Ben de kendisine revizyon olmak istiyorum görüşmeye gideceğim de merak ettim şimdi.
Noldu? Ne gibi bir sorun oluştu burnunuzda? Ben de kendisine revizyon olmak istiyorum görüşmeye gideceğim de merak ettim şimdi.
ben daha ameliyat olmadım canm. ama baska bir doktora ameliyat olan bir arkadasımın doktoru begenmeme durumunda yada bir sorun olması durumunda ikinci ameliyat benden demişti.. ve ikinci ameliyatı da olması gerekti gerçelten de.. bu nedenle merak ettim. ben henüz doktor seçme aşamasındayım. doktorun bu garantiyi vermesi önemli benim için.
 
Yarin muhammet beyle randevum var revizyon icin konuşacağım. Burnum 2 aylik henuz ama ucunda anormal giden biseyler var. Farkedebiliyorum. Pollybeak e dogru yol aldim gibi gorunuyor. Muhammet bey gecer gibi duruyor ama gormem lazim dedi. Nefes problemim de duzelmedi. Yarin kendisine gidicem olasi bir revizyonu da ona olmak istiyorum. Muhammet bey kadar ilgili bir doktor gormedim en azindan kendi doktorumdan goremedim!
 
Muhammet bey gercekten cok icten samimi dürüst bi doktor baska doktorlar gibi egosu tavan yapmis deyil !!!mütevazi bir insan ben arastirma surecimde bircok burada adi gecen doktorlarla görüsdüm Muhammet beyin yaptigi burunlar cok farkli kisiye özel kendi dalinda gercekten 1 numara
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…