Merhaba kizlar,
bende sonunda oldum. ama tam nasil oldunu bilmiyorum-derin kalinili burunlar zor maleesef. Morluk cok-sana birizi beni doyasina vurmus gibi-filmde bile öyle göremesiniz!
Ama ben sadece burun degil bogaz ameliyatida olmusum, haberim yok.
Bogazim burnumdan 5x daha fazla ariyor! Artik anästhesiler tub nasil koymusalar....
dr muhammet dilberkime oldunuz
Merhaba kizlar,
bende sonunda oldum. ama tam nasil oldunu bilmiyorum-derin kalinili burunlar zor maleesef. Morluk cok-sana birizi beni doyasina vurmus gibi-filmde bile öyle göremesiniz!
Ama ben sadece burun degil bogaz ameliyatida olmusum, haberim yok.
Bogazim burnumdan 5x daha fazla ariyor! Artik anästhesiler tub nasil koymusalar....
acibademhangi hastane ?
Öncelikle çok gecmis olsun. Hangi hastahanede oldunuz?
Evet sismek ve morarmak çok normal zaten, ameliyattan oncede biliyordunuz bunlari sanirim. Ameliyat sonrasi hemsire gelip bilgi verdi ne normal ve ne degil diye. Bogaz ve dis agrisida normalmis dedi hemsire ama bende olmadi tabii. Galiba kisiden kisiye degisiyor
kalın derili bir burnum var demişssin şeklinden memnun musun ? küçülür demiş miydi peki sana ?benim burun delin kalinliydi, ve dr dilber bey gercekten cok dürüst bir doktor. durum nasilsa öyle size anlatiyor, ve cok güzel analatiyor, örnekler veriyor. sen ona derdini anlatiyorsun ve o hem seni dinliyor ve ayna zamanda kafasinda planlar ceviriyor- nasil bir burun uyar. bana öyle geldi.
Herkese merhaba..
Bugün dikislerim ve bantim alındı. Bant alınana kadar yorum yapmak istemedim ama bant çıktıktan sonra tam bi hayal kırıklığı yasadım. Hiç hayalimdeki bi burun değil. Kesinlikle yüzüme yakismadigini düşünüyorum pişman bile oldum diyebilirim çünkü kalkik bi burun istememiştim özellikle fakat suan onden baktığımda burun deliklerim bile görünüyor. Suanda çok şiş indikten sonra 3-6 ay içerisinde güzel bi burun olucagini söyledi doktor bey bu burun yüzüme uygun olucakmis ( samimi gelmedi) sabredip gorucem fakat okadar buyuk bi degisim olucagini sanmıyorum. Umarım en azından gözüm alisir. Bekleyip gorucem, kısmet ..
Dah. arilarim com. Iki de bir aliyorum. Cok acigi cektim inshallah deyerdi. Bana bir numara kücüle bilir dedei. Ameliyatan sonra gene gelmedi. Aslinda beklerdim gelmesini sonuca onca yolu onun icin yaptim ve öyle olmasi gerektini düsünüyorum.şimdi nasılsın peki kalın derili
kalın derili bir burnum var demişssin şeklinden memnun musun ? küçülür demiş miydi peki sana ?
Noldu? Ne gibi bir sorun oluştu burnunuzda? Ben de kendisine revizyon olmak istiyorum görüşmeye gideceğim de merak ettim şimdi.selamlar.. yapılan burunda aksaklıklar oluşursa sonradan yada beğenmezsek düzeltme ameliyatı yapıyor mu Muhammet bey. Bu ameliyat için ücret talep ediyor mu? ediyorsa kendi ameliyatını düzelttiği için indirimli fiyat mı söylüyor. Yani kısaca garanti veriyor mu ameliyatlarına. Doktor beyle bunları konuşan yada düzeltme talep eden oldu mu acaba?
Noldu? Ne gibi bir sorun oluştu burnunuzda? Ben de kendisine revizyon olmak istiyorum görüşmeye gideceğim de merak ettim şimdi.
ben daha ameliyat olmadım canm. ama baska bir doktora ameliyat olan bir arkadasımın doktoru begenmeme durumunda yada bir sorun olması durumunda ikinci ameliyat benden demişti.. ve ikinci ameliyatı da olması gerekti gerçelten de.. bu nedenle merak ettim. ben henüz doktor seçme aşamasındayım. doktorun bu garantiyi vermesi önemli benim için.Noldu? Ne gibi bir sorun oluştu burnunuzda? Ben de kendisine revizyon olmak istiyorum görüşmeye gideceğim de merak ettim şimdi.
Canım ya kalın derili misin ?[/QU
Hayır kalın derili olmadığım söylendi
Alruj,sen burnunu begenmedini söylemistin,yada cok kalkik oldunu. Simdi burun nasil?bende aynaya bakinca burun yüzüme yakismadini düsünüyorum. Öyle düsünmek istemiyorum ama elimde degil. Cünkü henüz her sey cok sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?