Dr.Muhammet bey'e ameliyat olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi lütfen :)
ilk ameliyatı kime olmuştunuz acaba?Yarin muhammet beyle randevum var revizyon icin konuşacağım. Burnum 2 aylik henuz ama ucunda anormal giden biseyler var. Farkedebiliyorum. Pollybeak e dogru yol aldim gibi gorunuyor. Muhammet bey gecer gibi duruyor ama gormem lazim dedi. Nefes problemim de duzelmedi. Yarin kendisine gidicem olasi bir revizyonu da ona olmak istiyorum. Muhammet bey kadar ilgili bir doktor gormedim en azindan kendi doktorumdan goremedim!
Mustafa yilmaza olmuştum izmirdeilk ameliyatı kime olmuştunuz acaba?
Bence Muhammet bey bu konuda hassas davranir. Revizyon olmak isteyen birkac faydadan cok zarari olur diyerek yapmadigini biliyorum. Benim revizyonumu da 6.ayda olsun diye tutturdugum halde 1.yilda yapalim diye beni ikna etti. Hastalarinin evine ilac goturup birakan her ne sorununuz olursa size aninda donus yapan bir doktor. Gorusmeye giderseniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Muhammet bey gercekten ticaret adami degil burda kendisine ameliyat olmus ya da bekleyen arkadaslar bosuna hayran degil kendisine. Babam bile hayran kaldi vallahi:)gerçi sanmıyorum bütün doktorlar olayı ticarete dökmüşler
Soylemek istedigimi yanlis anladiniz. Burada bir arkadas 2. Ya da 3. Revizyon hatirlamiyorum tam onun icin muhammet beye gitmisti onceki ameliyatlarini baskasi yapmis. Zamanla burun derisi kalinlasmis ve yapismis. Su asamada sana operasyon yapmak faydana olmaz diye beklemeye aldi arkadasi. Kendi hastasinin revizyonu olursa arkasinda duracagina eminim neden eminim cunku gorustum konustum tanidim.iyide hata varsa sorunlu burunsa revizyon da yapması gerekir arkasında durması da yani zararı olur diyip geçiştiricek bir doktor işinin ehli olamaz yani gidip görüşücem tabiki de korkuyorum işte kötü olursa burnum ve düzeltmesse diye çünkü buradan seçil diye bir arkadaşımızın sanırım burnunda çökme gibi bir sorunu olmuştu ve doktor bey düzeltmemiş çok mutsuz ve üzgündü kimse pişman olmak üzülmek istemez
iyide hata varsa sorunlu burunsa revizyon da yapması gerekir arkasında durması da yani zararı olur diyip geçiştiricek bir doktor işinin ehli olamaz yani gidip görüşücem tabiki de korkuyorum işte kötü olursa burnum ve düzeltmesse diye çünkü buradan seçil diye bir arkadaşımızın sanırım burnunda çökme gibi bir sorunu olmuştu ve doktor bey düzeltmemiş çok mutsuz ve üzgündü kimse pişman olmak üzülmek istemez
Alruj,sen burnunu begenmedini söylemistin,yada cok kalkik oldunu. Simdi burun nasil?bende aynaya bakinca burun yüzüme yakismadini düsünüyorum. Öyle düsünmek istemiyorum ama elimde degil. Cünkü henüz her sey cok sis
iyide hata varsa sorunlu burunsa revizyon da yapması gerekir arkasında durması da yani zararı olur diyip geçiştiricek bir doktor işinin ehli olamaz yani gidip görüşücem tabiki de korkuyorum işte kötü olursa burnum ve düzeltmesse diye çünkü buradan seçil diye bir arkadaşımızın sanırım burnunda çökme gibi bir sorunu olmuştu ve doktor bey düzeltmemiş çok mutsuz ve üzgündü kimse pişman olmak üzülmek istemez
Arkadaşlar, bu gün Muhammet beyin kliniğindeydim ve bu platformda kendisini kötü referans gösteren seçil arkadaşımızında fotoğraflarını dolayısı ile görmek istedim .Seçil' e önerim acilen bir psikiyatıra görünmesi çünkü arkadaşın sorunu bence burnunda değil beyninde!!! Bana kalırsa dr. bey ona annesinin ve babasının yapamayacağı şeyi yapmış!! o çirkin biçimsiz burnundan güzel, hoş ve alımlı bir kadın yaratmış!!! Özetle ; Böylesine psikolojik sorunları olan kişilerin ameliyat olmamalarını öneriyorum kendiniz için yapabileceğiniz en güzel şey budur..Ameliyat için İzmir'den geldim ve yarın kendimi Muhammet beyin o sihirli ellerine teslim edeceğim..Doktoruma sonsuz güveniyorum gün ve gün tüm gelişmeleri ve süreci ameliyat olmak isteyen tüm arkadaşlarla paylaşacağım...Canım sana ve tüm arkadaşlara önerim referanslar sadece bir vesiledir bunca çok iyi referansları olan bir dr la gidip bire bir görüşmeniz ,kendiniz için en iyisi budur...Kanaatimce Muhammet bey olumlu ,olumsuz her durumda hastasının yanında durabilecek bir kişilik, sanatsal ve uzman yönünüde buna eklersek bir hekim için iyi bir seçim...Kendimle ilgili her hangi bir nedenden dolayı oluşabilecek bir revizyon girişimi gerekirse şayet yine Muhammet beyin ameliyat etmesini isterim..Unutmayalım ki hayatımızda risk her zaman vardır ve hayat riske değer
Secil isimli arkadasimizin nicki neydi acaba ben de merak ettim burnunuArkadaşlar, bu gün Muhammet beyin kliniğindeydim kendini kötü referans gösteren seçil arkadaşımızında fotoğraflarına baktım .Seçil' e önerim acilen bir psikiyatıra görünmesi çünkü arkadaşın sorunu bence burnunda değil beyninde!!! Bana kalırsa Dr Bey ona annesinin ve babasının yapamayacağı şeyi yapmış!! o çirkin biçimsiz burnuyla güzel, hoş ve alımlı bir kadın yaratmış!!! Özetle böylesine psikolojik sorunları olan kişilerin ameliyat olmamalarını öneriyorum kendiniz için yapabileceğiniz en güzel şey budur..Ameliyat için İzmir'den geldim ve yarın kendimi Muhammet beyin o sihirli ellerine teslim edeceğim..Doktoruma sonsuz güveniyorum gün ve gün tüm gelişmeleri ameliyat olacak arkadaşlarla paylaşacağım...Canım sana ve tüm arkadaşlara önerim bunca çok iyi referansları olan bir dr la gidip bire bir görüşmeniz,kendiniz için en iyisi budur...Muhammet bey olumlu ,olumsuz her durumda hastasının yanında durabilecek bir kişilik sanatsal ve uzman yönünüde buna eklersek bir hekim için iyi bir seçim...
Secil isimli arkadasimizin nicki neydi acaba ben de merak ettim burnunu[/QUOTE
Canım hatırlamıyorum nikini ama geçmiş yorumlarda rastlayabilirsin yada bilen arkadaşlar var ise söylesin. Fakat sana önerim Muhammet beyin kliniğine giderek öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakıp sonucun ve durumun ne olduğunu kendin anlaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?