Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ilk ameliyatı kime olmuştunuz acaba?

Az once muhammet beyin kliniginden geldim ben boyle tatlı durust iyi niyetli bir doktor gormedim. Babamla gitmistim adama hayran kaldik. 2.ayimdayim onceki doktorum burnuma hicbisey yapmamis sadece kwmeri almis birakmis. 6.ayda revizyon diye tutturdum ama 1 yil bekleyelim gel beni dinle dedi bekleyeceğim artık:) ama olsun deger:)

gerçi sanmıyorum bütün doktorlar olayı ticarete dökmüşler
Bence Muhammet bey bu konuda hassas davranir. Revizyon olmak isteyen birkac faydadan cok zarari olur diyerek yapmadigini biliyorum. Benim revizyonumu da 6.ayda olsun diye tutturdugum halde 1.yilda yapalim diye beni ikna etti. Hastalarinin evine ilac goturup birakan her ne sorununuz olursa size aninda donus yapan bir doktor. Gorusmeye giderseniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Muhammet bey gercekten ticaret adami degil burda kendisine ameliyat olmus ya da bekleyen arkadaslar bosuna hayran degil kendisine. Babam bile hayran kaldi vallahi:)
Kendisiyle bir gorusun zaten whatsapp mesaj arama ne isterseniz aninda donuyor. Bu sorunuzun cevabini en iyi kendisi verir. Umarim hassas davranir bu konuda.

iyide hata varsa sorunlu burunsa revizyon da yapması gerekir arkasında durması da yani zararı olur diyip geçiştiricek bir doktor işinin ehli olamaz yani gidip görüşücem tabiki de korkuyorum işte kötü olursa burnum ve düzeltmesse diye çünkü buradan seçil diye bir arkadaşımızın sanırım burnunda çökme gibi bir sorunu olmuştu ve doktor bey düzeltmemiş çok mutsuz ve üzgündü kimse pişman olmak üzülmek istemez

Soylemek istedigimi yanlis anladiniz. Burada bir arkadas 2. Ya da 3. Revizyon hatirlamiyorum tam onun icin muhammet beye gitmisti onceki ameliyatlarini baskasi yapmis. Zamanla burun derisi kalinlasmis ve yapismis. Su asamada sana operasyon yapmak faydana olmaz diye beklemeye aldi arkadasi. Kendi hastasinin revizyonu olursa arkasinda duracagina eminim neden eminim cunku gorustum konustum tanidim.
siz de once bir gorusun konusun isinin ehli olup olmadigi ile ilgili o zaman yorum yaparsiniz.

Öncelikle seçil denilen hastanin hiç bir problemi yoktu, burda atip tutuyordu çöküntü var diye, resim bile eklememisti. Sonra insanlar israr edince resim koymustu ve hic birimiz burnunda bir problem goremedik diye yazmistik resimlerinin altina ve ondan sonrada resimlerini silip bir dahada girmedi foruma =)

Ve anlamadigim, siz neden bukadar negatifsiniz, heryerde negatif ve ameliyat sonrasi burnumda sorun olursa gibisinden yorumlarinizi goruyorum her zaman. Pozitif dusunun iyi olsun. Allah muhafaza bir problem cikarsada, Muhammet bey her zaman yaptigi isin arkasinda duran bir doktor, merak etmeyin

Alruj,sen burnunu begenmedini söylemistin,yada cok kalkik oldunu. Simdi burun nasil?bende aynaya bakinca burun yüzüme yakismadini düsünüyorum. Öyle düsünmek istemiyorum ama elimde degil. Cünkü henüz her sey cok sis

Kalkikligi gidiyo gibi kalkik olduğunu düşünmüyorum artık ama evet yüzüme suan için hala yakıştırmıyorum. Daha oncede demiştim olumsuz bisey duymadım burnumla ilgili şimdiye kadar fakat "aaaa çok güzel çok yakışmış" diyenide görmedim henüz :) doktor beyin ve herkesin dediği gibi 3 ay sonrasını bekliyorum merakla ve sabırla. Suan şiş belli ama çok buyuk bi değişim olucaginida düşünemiyorum, inşallah olur ama gözüm alışmaya başladı pek yadirgamiyorum artik
3 hafta oldu sanırım. Senin nekadar oldu ?

Arkadaşlar, bu gün Muhammet beyin kliniğindeydim kendini kötü referans gösteren seçil arkadaşımızında fotoğraflarına baktım .Seçil' e önerim acilen bir psikiyatıra görünmesi çünkü arkadaşın sorunu bence burnunda değil beyninde!!! Bana kalırsa Dr Bey ona annesinin ve babasının yapamayacağı şeyi yapmış!! o çirkin biçimsiz burnuyla güzel, hoş ve alımlı bir kadın yaratmış!!! Özetle böylesine psikolojik sorunları olan kişilerin ameliyat olmamalarını öneriyorum kendiniz için yapabileceğiniz en güzel şey budur..Ameliyat için İzmir'den geldim ve yarın kendimi Muhammet beyin o sihirli ellerine teslim edeceğim..Doktoruma sonsuz güveniyorum gün ve gün tüm gelişmeleri ameliyat olacak arkadaşlarla paylaşacağım...Canım sana ve tüm arkadaşlara önerim bunca çok iyi referansları olan bir dr la gidip bire bir görüşmeniz,kendiniz için en iyisi budur...Muhammet bey olumlu ,olumsuz her durumda hastasının yanında durabilecek bir kişilik sanatsal ve uzman yönünüde buna eklersek bir hekim için iyi bir seçim...

Ben Anorexia_
nick degistirdim diger hesabi kapattım
ozelden mesaj atanlar vardi onlara bakamadim hesap kapali oldugu icin.
bu hesabima atabilirsiniz eger yazdigimi goruyorsaniz.

Secil isimli arkadasimizin nicki neydi acaba ben de merak ettim burnunu

Canım gittim ben muayeneye. revizyon olucam kendisine haziranda daha burnum 2 aylık çünkü. saolsun doktorum burnumu hiç ellememiş sadece kemeri alıp bırakmıs insan bir dengeler altını üstünü dimi. o yüzden revizyon bile değil bu dedi muhammet bey. baktım muhammet beyin bilgisayarından birçok buruna ama seçil hanımı gerçekten merak ettim. geçmiş yorumları okuyorum umarım denk gelirim:)

üşenmedim şurdaki 1400 sayfanın 900ünü okudum günlerdir okuyorum neler var ya te allammm neyse bişey demicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…