Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Şimdi gelelim bana...
Son dört yılda görüştüğüm iki doktordan biriside Muhammet Dilberdi..Tabiki bir çok doktor araştırdım meziyetlerinide inceledim fakat her doktorun bir tarzı ve teknik çalışması var sonuçları incelediğimde ise Muhammet beyin yaptığı stil burunları daha doğal buldum çünkü kendisi yüze göre çalışma yaptığı için kişinin yüzünde inanılmaz büyük farklar yaratmakta. Simetri olmayan biçimsiz bir burnu doğru teknik ve çalışmasıyla yüzü çok havalı bir ifadeye çevirebiliyor..Kliniğinde incelediğim fotoğrafların çoğuda öyleydi ..Her birine şaşkınlıkla bakakaldım..Burnum 7 olumsuz özellikten beşini taşımaktaydı zor bir burundu .Bu ameliyat için İzmir'den geldim ve olumlu geçen görüşmemizin hemen ardından dün sabah ameliyatımı oldum ve çok başarılı geçtiğini düşünüyorum çünkü şuana kadar hiç bir olumsuz reaksiyon yaşamadım. Hastaneden bu gün çıktım 2. 3. 4.günlerde şişlik ve morluklar artmakta ve sonraki günlerde yavaşça gerilemeye başlayacak sürecide yakından bildiğim için korkarak değil koşarak gittim ameliyatımı olmaya sizde öyle yapın kızlar. Şundan emin olunki en zor olan ameliyattan sonraki süreç ameliyat olmak düşündüğünüzden çok daha kolay bir girişim.Dün ve bu gün olmak üzere burnumdan çok rahat nefes alabiliyorum şişlikler ve morluklar insanı garipleştirsede biliniz ki bunların hepsi geçici, birde işinin ehli ellerde ameliyat oluncada inanın hiç strese girmiyorsunuz bile...Cuma günü burnumdaki sabitleyici alçı ve tamponlar çıkacak cuma günü görüşmek üzere

Slm kizlar araniza yeni katildim aslinda 1 yila yakin bi zaman sizleri takip ediyorum gercekten muhammet bey isinin ustasi simdiye kadar bi olumsuz yazi gormedim.aranizda ankarada muhammet beye ameliyat olmus arkadaslar varmi ben ankarada oldugum icin gecen gun asistaniyla gorustum aralik gibi ankarayi dusunuyoruz dedi allah nasip ederse aralikta gelirse bende ameliyat olmak istiyorum. Sizden ogrenmek istedigim doktor ameliyattan sonra gidip geliyomu kontroler nasil oluyo.eger ankarada ameliyat olan arkadaslar varsa beni bilgilendirlerse sevinirim simdiden tsk ederim

gecmis olsun canim umarim istedigin gibi bir buruna kavusursun .Muhammet beyin tarzi gercekten cok farkli.

Ay hadi geçmiş olsun darısı başımıza:) alçı çıkınca fotolarını görmek isteriz umarım istedigin gibi bir burna kavusursun.

Gecmiş yorumlarda gördüğüm kadarıyla buz olayına çok takılanlar olmus ama arkadaşlar gözünüze ameliyattan sonra istediğiniz kadar soğuk tampon yapın moraracaksanız yine morarıyorsunuz. ilk ameliyatımda gece boyu buz tuttum uyumadım yine de morardım 2 gün. 4.günden sonra geçmişti bile. 1 hafta sürmedi o morluklar.
Gece boyu buz tutmasam eminim yine aynı şekilde moraracak ve iyileşecektim:)

Bu arada secil isimili arkadasimizin oncesi ve sonrasi resimlerini Muhammet beyin ofisinde gordum, gercektende hic bir sorun veya tuhaflik goremedim, aksine eskiye gore cok guzel bir burun olmus yuzune.

Bu arada secil isimili arkadasimizin oncesi ve sonrasi resimlerini Muhammet beyin ofisinde gordum, gercektende hic bir sorun veya tuhaflik goremedim, aksine eskiye gore cok guzel bir burun olmus yuzune.
bu seçil arkadaşımızın nicki ne yahu çatlicam meraktan :)

TAmpon mu kullanyor amelyrlarnda ben de olmati dusunyrm ama sadece burun ucu resimlere bakmis biri olarak fikrin nedir burun ucu konusunda doktor iyi mi teskk gecms olsn bu arada

TAmpon mu kullanyor amelyrlarnda ben de olmati dusunyrm ama sadece burun ucu resimlere bakmis biri olarak fikrin nedir burun ucu konusunda doktor iyi mi teskk gecms olsn bu arada

Teşekürler cnm... Mantıkla yaklaştığımızda 100 tane diş çeken doktorla 1000 tane diş çeken doktorun tecrübesi bir olamaz. Açıkçası muhammet beyin tecrübelerine güvenerek bu ameliyatı çok rahat bir şekilde oldum. Referanslarınada albümlerde bakarsan oldukça başarılı.Sadece burun ucu olarak bir değerlendirme yapmak doğru olmaz yüzdeki her bir nokta bir bütün olarak ele alınıp yapıldığından değerlendirmeyide o anlamda yapmak daha doğru olur.Alçı ve tamponlar çıktıktan sonra elde edilmiş bütünlüğü ancak görebileceğiz .Sana birde şunu söylüyeyim; Ameliyat sonrası kendime geldiğimden itibaren burnumdaki tamponlara rağmen çok rahat nefes almaya başladım ve şuan 2. günümde bile rahatça nefes almaya devam ediyorum dudak yada boğaz kuruluğu gibi bir sıkıntı yaşamadım ...Bu sürecte rahat geçiyor bu yüzden...

Kızlar bi sakin olun böyle kafaya takarak ancak kendi psikolojinizi bozarsınız.3 te değil belki 6 ay beklemeniz gerekecek acele etmeyin. Sonuçta burnunuz yapılırken belli bir matematik kullanılarak yapılıyor...Bu işin bir tekniği var öyle kalkık istiyordum ,kavisli istiyordum olmadı demekte doğru değil..Biz isteriz ama her istediğimiz yüzümüze uygun olmayabilir..Doktorumuz öyle yapmışsa vardır bir bildiği..
Mesela benim en büyük dezavantajım burun ucu ve dudak mesafemin fazla olmasıydı o nedenle kalkık bir burun benim o aradaki mesafeyi dahada geniş gösterecekti yani burnum ayrı, dudaklarım ayrı ,kaşım gözümde ayrı telden çalacaktı.Bu durumda doktorumla mantıklı ,doğru olanı istedik ve oda bunu uyguladı.Çok bi küçültmeye gidilmeden gerekli şekil verilerek en olağanı yüzüme yaptı...Sonucuda ilerleyen zamanlarda hep beraber göreceğiz...

"]Teşekürler cnm... Mantıkla yaklaştığımızda 100 tane diş çeken doktorla 1000 tane diş çeken doktorun tecrübesi bir olamaz. Açıkçası muhammet beyin tecrübelerine güvenerek bu ameliyatı çok rahat bir şekilde oldum. Referanslarınada albümlerde bakarsan oldukça başarılı.Sadece burun ucu olarak bir değerlendirme yapmak doğru olmaz yüzdeki her bir nokta bir bütün olarak ele alınıp yapıldığından değerlendirmeyide o anlamda yapmak daha doğru olur.Alçı ve tamponlar çıktıktan sonra elde edilmiş bütünlüğü ancak görebileceğiz .Sana birde şunu söylüyeyim; Ameliyat sonrası kendime geldiğimden itibaren burnumdaki tamponlara rağmen çok rahat nefes almaya başladım ve şuan 2. günümde bile rahatça nefes almaya devam ediyorum dudak yada boğaz kuruluğu gibi bir sıkıntı yaşamadım ...Bu sürecte rahat geçiyor bu yüzden...[/QUOTE]
Iyi olmana cok sevindim verdigin bilgiler icinde cok tesekkurler.

Iyi olmana cok sevindim verdigin bilgiler icinde cok tesekkurler.[/QUOTE]

Rica ederim canım... Açıkçası bunu yapmam gerektiğini düşünüyorum çünkü bende burdaki arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanarak araştırmalarımı ve tercihimi yaptım ve belki benimde tecrübelerimin başka arkadaşlara faydası ve yardımı dokunur..

merhabalar arkadaslar bende bayadir burdaym :) 1ayi doldurdum bu arada. burunucu sisligm olmasna ragmen ben cok begenyrm.

istanbulda ameliyat olmus arkadaslar
bir yerlerde bulusup tanissak da bi kare fotograf cekilsek nasil olur :)))

Bende revizyon ameliyati olmak

M
Iyi olmana cok sevindim verdigin bilgiler icinde cok tesekkurler.

Rica ederim canım... Açıkçası bunu yapmam gerektiğini düşünüyorum çünkü bende burdaki arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanarak araştırmalarımı ve tercihimi yaptım ve belki benimde tecrübelerimin başka arkadaşlara faydası ve yardımı dokunur..[/QUOTE]
e

Merhaba ,bende kendisyle gorusmeye gitmek istiyorm.burun ucunda sorun var.goruslerinizi ve fiyat bilgisini bizimle paylasabilrmisiniz.smdiden teskkrler

Merhaba ,bende kendisyle gorusmeye gitmek istiyorm.burun ucunda sorun var.goruslerinizi ve fiyat bilgisini bizimle paylasabilrmisiniz.smdiden teskkrler
canım fiyat bilgisini doktora sorsan daha iyi çünkü yapılacak işleme göre burnun durumuna göre değişiyor. internette cep numarasını bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…