Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

muhammet beyin yaptığı burunlar albumler kısmında var 25 mesajı dolduran görebiliyo arkadaşlar. ben ordan bakıyorum sürekli :) gerçekten müthiş doğal burunlar

agrın oldu mu ?? bi de damar yolu falan acılıomus ya o agrı yapıo mu nasıl oluo o

Sen nasil ikna ettin peki canim?Benim yasim oldu gecen ay 34.Daha da beklemek istemiyorum ama iste anlattigim gibi.Anesteziden yada ameliyattan korkmuyorum cünkü ben cok ameliyat oldum,safra kesesi falan filan...Esimin de korktugunu sanmiyorum.Valla anlamadim.Hayirlisi bakalim.Ama 6. ayin sonunda Türkiye'ye geliyoruz.Ben mutlaka gelip 1-2 doktorla görüsecegim.Ailem de konusur esimle.o zaman belki dedigin gibi yavas yavas yumusar.

bende çok araştırdım dı siteden ilk başta kafama çok yatan doktorların bile olumsuz topiklerini okudum artı çoğu hiç doğal gelmedi bende son anda muhammet dilberi keşfettim burda ama ona karar verdikten sonra hiç bir doktor fikrimi değiştiremedi çünkü olumsuz ne bir yorum nede bir resim gördüm . görüşmeye gidincede tmm emin oldum ve iyikide olmuşum diyorum belki ücret olarak bağzı doktorlara nazaran biraz daha fazla olbilir ama hakkını fazlasıyla veriyor ,buda yetiyor zaten yüzün ortasında en çok göze çarpan bir organ burun bence çok iyi araştırmak ve emin olduğunuz bir doktora amelyat olmak önemli.25 mesajı doldurunca fotoları görürsünüz arkadaş olduklarınızın .

Ben sadece iki sene doktora karar vermeye calistim zaten, bu surede de bi taraftan esim alismis oldu ama benim bi arkafasimin esi cok ciddi yaptirmasina karsiydi, arkadasim gitti doktora muayeneye burnumda et varmis nefes alamiyorum ameliyat olmam lazim diye esini ikna etmisti, biraz zor ve tripli oldu ama sonunda istedigine kavustu... Bi kadinin elinden ne kurtulur ki...:)))

Sen ciddi ciddi memnunmusun canim Muhammet beyin yaptigi ameliyattan?Istedigin gibi bir burun oldu mu?Bende dogal bir burun istiyorum ama dümdüz kalkik olmayan da olmasin yani.O kadar zorlu bir ameliyata giriyoruz bari güzel bisey olsun demi.Bir de sen nasil tarif ettin canim doktora ne istedigini.Ben foto götürmeyi düsün üyorum.

Gecmis olsun benimde yarin randevum var. Foto larini gorebilir miyim

bence eşini de al muhammet beyın yanına gidin, kesinlikle olmandan yana olacaktır eşin. muhammet beyi tanıdıgınızda neden böyle dedigimi de analrsınız:)muhammet beyin psikoloji egitimi aldıgınıda düşünmeye başladım:)insan şifresini çömüş ve çok iyi bi katip eşinle başka bir kulak burun sorunu die muhammet beye gidiyosunuz ve maelıyat gunu alıp cıkıyosunuz, bundan çok emınım:)

arkadşlar muhammet dilbere ameliyat olup sonradan sorun yaşayanlarınız varmıı paylaşımlarınızı bekliyorum

arkadşlar muhammet dilbere ameliyat olup sonradan sorun yaşayanlarınız varmıı paylaşımlarınızı bekliyorum

Walla gayet keyfim yerinde tatlim, zaten artik eski burnumu hic hatirlamiyorum desem yeridir...

Keske canim yaaaa,insallah.Ama burun sorunum var diye kandiramamki adamiiii.Madem sorunun var,niye bedavaya Almanya'da,yasadigin yerde olmuyorsun der.Ama Muhammet beyle görüsmeye beraber gidebiliriz aslinda.Annemlerden cekinir esim.Belki babam beraber bir gidin bakin derse gelir.Ne zor ismis bu ikna isi yaa.hersey tamam,kararimi verdim ettim,kocayi kandiramiyorum offf

bugün randevum vardı. Gittim görüştüm. Karar da verdim. Oooooh be !!! 26/4 de ameliyat oluyorum. valla bi boşluğa düştüm , nötrledim kendimi. karar vermek çok hafifletti :)

bugün randevum vardı. Gittim görüştüm. Karar da verdim. Oooooh be !!! 26/4 de ameliyat oluyorum. valla bi boşluğa düştüm , nötrledim kendimi. karar vermek çok hafifletti :)

hayırlısı olsun arkadaşım inş herşey istediğin gibi olur

bende emre beyin hastalarının memnuniyetinden dolayı emre beyi düşünüyordum ama muhammet beyde güzel burunlar yapıyor fiyat aralıklarını bilen varsa yazabilirmi buarada ssk ücretin bi kısmını karşılıyor mu saglık sorunu tespiti yapılınca?

sorun oldugu tespit edilince fiyatın bi kısmını ssk karşılıyormu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…