Arkadaşlar Muhammed Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?
tabi herkesin agrı eşigi farklıdır..bana göre kolaydııki bi tanede kendimi sakınmam geeken 3 yaşaında bir kızımvarr..ben ameliyat günüü tahlillerim yapıldızaten 1 saate cıkıyolar..sonra odada sana kelebek takıyolarr..ameliyat önlügü giyiyosun sedyeye yatırıyolar..asansörde cesaret ignesi yapıyolarr..benim kelebek yolumu hemşire açamamıştı direk ameliyathane indimm anestezi dr bana solar soruyorrr..dediki bu çok kendinde cesaret ignesi boşa yapılmışş sonra direk bayıldımm..olduda bitti oluyosun hemn uyandım sanki uykundan uyanırmışş gibi hemen burnumu elledimm hemşire elleme burnunu falan diyoo..ama nası güzel bi uyku varya anlatamam bıraksalr deli gibi uyursunn..odana getiriyolarr yavaş yavaş kendine geliyosun işde..bende narkoz sonrasında bulantı yaptıı..onun içinde ilaç veriyolar zatenn..bir gece kalıp eve geliyosunnn..
Canimcim benim esim de istemiyodu, hatta ameliyat 10 dk kala bile bak hala vazgecebilirsin ben seni bole sevdim diyodu... En cok korkusu ameliyatin kotu gecmesi ve istedigim burna sahip olamamamdi saniyorum... Bence esin de senin psikolojini dusunuyo olmali, sonucta genel anesteziyle ameliyat oluyosun, insanin aklina neler gelir dusunsene... Bemce cok ustune gitme birak bu fikri zamanla kabullensin... Bunca yil sabretmissin biraz daha sabret tatlim...
Selam kizlar ,
Ben de yeni uye oldum. Dr arastiriyorum kafayi yemek uzereyim. Yaklasik yarim saat once muhammet dilber ismini duydum. Cok da ilgimi cekti. Kbb ci olmasi avantaj sanki.kafam cok karisik. Bi kac dr vardi ama fiyat yuzunden elemk zorunda kaldim. Bastan sona okuyamadim henuz yazilanlari ( okuycam tabiki ) ama soyle bi okudugum kadariyla kotu bi yoruma rastlamadim. Valla dr.u gormeden sempatim artti :) bi de daha kk nun comeziyim kimsenin fotosunu goremiyorum , catliycam :))
Sen nasil ikna ettin peki canim?Benim yasim oldu gecen ay 34.Daha da beklemek istemiyorum ama iste anlattigim gibi.Anesteziden yada ameliyattan korkmuyorum cünkü ben cok ameliyat oldum,safra kesesi falan filan...Esimin de korktugunu sanmiyorum.Valla anlamadim.Hayirlisi bakalim.Ama 6. ayin sonunda Türkiye'ye geliyoruz.Ben mutlaka gelip 1-2 doktorla görüsecegim.Ailem de konusur esimle.o zaman belki dedigin gibi yavas yavas yumusar.
Ben sadece iki sene doktora karar vermeye calistim zaten, bu surede de bi taraftan esim alismis oldu ama benim bi arkafasimin esi cok ciddi yaptirmasina karsiydi, arkadasim gitti doktora muayeneye burnumda et varmis nefes alamiyorum ameliyat olmam lazim diye esini ikna etmisti, biraz zor ve tripli oldu ama sonunda istedigine kavustu... Bi kadinin elinden ne kurtulur ki...:)))
kızlar mrb amelıyat olalı bugun 6. gunum ve agrılarım gectı cok sukur ilk 3 gun zorluk ceklıyor ama sonrası guzel olcak ıns alcım cıkmadı daha yarın alcım degscek inşallah. hepimizin istedgı gbı burunları olur:)
Sen ciddi ciddi memnunmusun canim Muhammet beyin yaptigi ameliyattan?Istedigin gibi bir burun oldu mu?Bende dogal bir burun istiyorum ama dümdüz kalkik olmayan da olmasin yani.O kadar zorlu bir ameliyata giriyoruz bari güzel bisey olsun demi.Bir de sen nasil tarif ettin canim doktora ne istedigini.Ben foto götürmeyi düsün üyorum.
Sen ciddi ciddi memnunmusun canim Muhammet beyin yaptigi ameliyattan?Istedigin gibi bir burun oldu mu?Bende dogal bir burun istiyorum ama dümdüz kalkik olmayan da olmasin yani.O kadar zorlu bir ameliyata giriyoruz bari güzel bisey olsun demi.Bir de sen nasil tarif ettin canim doktora ne istedigini.Ben foto götürmeyi düsün üyorum.
bence eşini de al muhammet beyın yanına gidin, kesinlikle olmandan yana olacaktır eşin. muhammet beyi tanıdıgınızda neden böyle dedigimi de analrsınız:)muhammet beyin psikoloji egitimi aldıgınıda düşünmeye başladım:)insan şifresini çömüş ve çok iyi bi katipeşinle başka bir kulak burun sorunu die muhammet beye gidiyosunuz ve maelıyat gunu alıp cıkıyosunuz, bundan çok emınım:)
bende çok araştırdım dı siteden ilk başta kafama çok yatan doktorların bile olumsuz topiklerini okudum artı çoğu hiç doğal gelmedi bende son anda muhammet dilberi keşfettim burda ama ona karar verdikten sonra hiç bir doktor fikrimi değiştiremedi çünkü olumsuz ne bir yorum nede bir resim gördüm . görüşmeye gidincede tmm emin oldum ve iyikide olmuşum diyorum belki ücret olarak bağzı doktorlara nazaran biraz daha fazla olbilir ama hakkını fazlasıyla veriyor ,buda yetiyor zaten yüzün ortasında en çok göze çarpan bir organ burun bence çok iyi araştırmak ve emin olduğunuz bir doktora amelyat olmak önemli.25 mesajı doldurunca fotoları görürsünüz arkadaş olduklarınızın .
bugün randevum vardı. Gittim görüştüm. Karar da verdim. Oooooh be !!! 26/4 de ameliyat oluyorum. valla bi boşluğa düştüm , nötrledim kendimi. karar vermek çok hafifletti :)
kızlar fotolarımı koydum.15 günlük ve 20 günlük halleri var.
Walla gayet keyfim yerinde tatlim, zaten artik eski burnumu hic hatirlamiyorum desem yeridir...
Ben Emre İlhan ya da Barış Çakır düşünürken karşıma hiç yoktan Muhammet Dilber albümleri çıktı albümler bölümünde ve yaptığı burunlar tek kelimeyle muhteşem... Kararımı neredeyse kesin olarak vermiş bulunuyorum şimdi iş tarih almaya ve para ayarlamaya kaldı benim için hehe
Keske canim yaaaa,insallah.Ama burun sorunum var diye kandiramamki adamiiii.Madem sorunun var,niye bedavaya Almanya'da,yasadigin yerde olmuyorsun der.Ama Muhammet beyle görüsmeye beraber gidebiliriz aslinda.Annemlerden cekinir esim.Belki babam beraber bir gidin bakin derse gelir.Ne zor ismis bu ikna isi yaa.hersey tamam,kararimi verdim ettim,kocayi kandiramiyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?