Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Başlığı okurken birçok arkadaşın ameliyattan sonra burunda kötü koku oldugunu söylediğini gördüm.
Bu çok normal arkadaşlar içerdeki eriyen dikişler erirken koku yapıyor.
Burnunuzdaki kötü kokunun sebebi o. dikişler eridikten sonra bir müddet daha devam edebiliyor o koku ama tamamiyle gececek sonuç itibariyle.

İşte Muhammet Dilber'e karar vermeme sebep olan burnun sahibi:)
Maşallah diyorum nazar değmesin ömürlük olsun. hala arada açıp burnunuza bakıyorum.
Gökçe hanım ve sizin burnunuzu çok begendim ama ilk göz ağrım sizinki:)

merhaba şu anki fiyatı ne kadar ve siz kaça yaptırmıştınız acil yardım lütfen

Ve tamponsuz yeni bir gün ...
Dün tamponlarım alındı , ödem ve şişlik dışında herşey gayet iyi, nefes alışlarım değişti morluk ve şişlikler 2.günden 3.güne geçişte sadece üst seviyeye çıkıyor ve sadece 1 gün sürüyor o arada mutlaka göz çevresine verilen göz kreminin sürülmesi gerekiyor ihmal etmeyin kızlar...3. günün sonunda ise morluk ve şişlikler giderek düşüyor ....bir hafta sonrada dikişlerim alınacak belli bir süreçten sonrada eminim ki herşey daha güzel olacak :)

Gecmis olsun canim. Evet morluklar maksimum iki gun kaliyor yuzde sobrasinda disari cikabilcek kadar geciyorlar. Alcin alindiginda burnusunu gorceksin umarim diledigin gibi olmustur:)

Gecmis olsun canim. Evet morluklar maksimum iki gun kaliyor yuzde sobrasinda disari cikabilcek kadar geciyorlar. Alcin alindiginda burnusunu gorceksin umarim diledigin gibi olmustur:)

Sağol cnm ...Tamponlarla beraber alçımda çıktı fakat burnumu görmedim çünkü burnum gerçekten problemli ve sıkıntılarım çok fazlaydı , şiş ve çok fazla ödem var biraz inmesini bekleyeceğim... Doktoruma ve tarzına güvenim tam olduğu içinde o konuda hiç bir kaygım yok ...

Cok teşekkür ederim cok mutlu oldummm :)) siz ameliyat oldunuz mu?

Merhaba..
Az önce albüm oluşturdum, merak edenler fotoğraflarıma bakabilirler

Teşekkür ederim. İlk basta açıkcası pek begenmemistim ama sevmeye başlıyorum burnumu :)

Çok muntazam olmuş . O kadar burun gördümkü şu zamsna kadar. Ben muhammet dilber in yaptığı burunları bşr bsşka beyeniyorum :)) sizin burnunuzda çok güzel olmuş. Rahat olun hala şiş burnunuz sanırım. Ne zamam ameliyat olmuştunuz?

Merhaba..
Az önce albüm oluşturdum, merak edenler fotoğraflarıma bakabilirler
Çok güzel olmus canım güle güle kullan.
Muhammet Beyin yaptıgı burunlar hem önden hem yandan süper görünüyor. Önden görüntülerde hiçbir asimetriye rastlamadım ben şuana kadar. belki çok dikkatli bakınca vardır asimetri burun sahipleri bilebilir bunu ama o kadarcık Allahın yarattıgında da oluyor. Her açıdan dogallık ve güzellik yakalamak zor bu konuda doktor bey takdire şayan.

23 Ağustos'ta oldum. 1 ayım dolmak üzere şişligi hafiflemeye başlıyor ama önemli olan 3. Aydan sonrası sanırım :)

Teşekkür ederim. Benim sol tarafım daha şiş olduğu için biraz yamukluk var gibi duruyor burun deliklerimin buyuklukleride farklı ama her gecen gün düzeliyor gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…