İşte Muhammet Dilber'e karar vermeme sebep olan burnun sahibi:)Merhaba kızlar,
Yeni ameliyat olcak arkadaslara belki yardımcı olur diye ameliyat tecrübemi paylaşmak istedim:)
4 Şubat'ta ameliyat oldum, yurt Dışında yaşadığım için Pazartesi muayene salı günü hemen ameliyat oldu. Doktor beyle tanışana kadar cok heyecanlıydım ve korkuyordum ama muayeneden sonra o kadar rahatladım ki hemen güvendim doktoruma ve bi daha hic ya kötü olursa diye düşünmedim :) incirli ethica hastanesinde ameliyat oldum.. Ameliyattan önce doktor bey yanıma geldi tekrar kısa bi konuştuk. Hic heyecanlı da değildim olsun ve bitsin istiyordum sadece. Oldu bitti ve hic bi ağrım olmadı şimdiye kadar. Sadece ilk gece zor geçmişti tamponlar dolduğunda. Burnumu da beğeniyorum çok şükür memnunum yani:) bi kaç resim yükledim bugün bakabilirsiniz.. Tabi zevk meselesi birazda begenip beğenmeme olayı..
Kısacası ameliyattan gercekten korkmanıza gerek yok. İnşallah hepnizin burnu istediğiniz gibi olur
merhaba şu anki fiyatı ne kadar ve siz kaça yaptırmıştınız acil yardım lütfenBas_belas1 arkadaşında burnunu yaptı resimleri var albüm herkese açıkmı bilmiyorum artık uğramıyor buralara ama resimleri görünüyor, doktor beyin gerçekten kendine güveni müthiş çok pozitif biri onlarca doktor gezmiş biri olarak söylüyorum bunu ve yüzyüze görüşmeden karar vermeyin kızlar
merhaba şu anki fiyatı ne kadar ve siz kaça yaptırmıştınız acil yardım lütfen
Gecmis olsun canim. Evet morluklar maksimum iki gun kaliyor yuzde sobrasinda disari cikabilcek kadar geciyorlar. Alcin alindiginda burnusunu gorceksin umarim diledigin gibi olmustur:)Ve tamponsuz yeni bir gün ...
Dün tamponlarım alındı , ödem ve şişlik dışında herşey gayet iyi, nefes alışlarım değişti morluk ve şişlikler 2.günden 3.güne geçişte sadece üst seviyeye çıkıyor ve sadece 1 gün sürüyor o arada mutlaka göz çevresine verilen göz kreminin sürülmesi gerekiyor ihmal etmeyin kızlar...3. günün sonunda ise morluk ve şişlikler giderek düşüyor ....bir hafta sonrada dikişlerim alınacak belli bir süreçten sonrada eminim ki herşey daha güzel olacak :)
Gecmis olsun canim. Evet morluklar maksimum iki gun kaliyor yuzde sobrasinda disari cikabilcek kadar geciyorlar. Alcin alindiginda burnusunu gorceksin umarim diledigin gibi olmustur:)
Cok teşekkür ederim cok mutlu oldummm :)) siz ameliyat oldunuz mu?İşte Muhammet Dilber'e karar vermeme sebep olan burnun sahibi:)
Maşallah diyorum nazar değmesin ömürlük olsun. hala arada açıp burnunuza bakıyorum.
Gökçe hanım ve sizin burnunuzu çok begendim ama ilk göz ağrım sizinki:)
Hayır benim ameliyatım haziranda:) revizyon olacak benimki ilk doktorum burnuma hiçbir şey yapmamış da :)Cok teşekkür ederim cok mutlu oldummm :)) siz ameliyat oldunuz mu?
İnşallah istediğiniz gibi olur bu kez sonuc :)Hayır benim ameliyatım haziranda:) revizyon olacak benimki ilk doktorum burnuma hiçbir şey yapmamış da :)
Teşekkür ederim, inşallah :)İnşallah istediğiniz gibi olur bu kez sonuc :)
Merhaba..
Az önce albüm oluşturdum, merak edenler fotoğraflarıma bakabilirler
Süper olmuş. Çok başarılı geçmiş olsun:)
Teşekkür ederim. İlk basta açıkcası pek begenmemistim ama sevmeye başlıyorum burnumu :)
Çok güzel olmus canım güle güle kullan.Merhaba..
Az önce albüm oluşturdum, merak edenler fotoğraflarıma bakabilirler
23 Ağustos'ta oldum. 1 ayım dolmak üzere şişligi hafiflemeye başlıyor ama önemli olan 3. Aydan sonrası sanırım :)Çok muntazam olmuş . O kadar burun gördümkü şu zamsna kadar. Ben muhammet dilber in yaptığı burunları bşr bsşka beyeniyorum :)) sizin burnunuzda çok güzel olmuş. Rahat olun hala şiş burnunuz sanırım. Ne zamam ameliyat olmuştunuz?
Teşekkür ederim. Benim sol tarafım daha şiş olduğu için biraz yamukluk var gibi duruyor burun deliklerimin buyuklukleride farklı ama her gecen gün düzeliyor gibi :)Çok güzel olmus canım güle güle kullan.
Muhammet Beyin yaptıgı burunlar hem önden hem yandan süper görünüyor. Önden görüntülerde hiçbir asimetriye rastlamadım ben şuana kadar. belki çok dikkatli bakınca vardır asimetri burun sahipleri bilebilir bunu ama o kadarcık Allahın yarattıgında da oluyor. Her açıdan dogallık ve güzellik yakalamak zor bu konuda doktor bey takdire şayan.
Opsss:)) çok yeni daha burnunuz:)) ve ne kadar güzel. Daha da gğzelleşecek. Ne mutlu size.23 Ağustos'ta oldum. 1 ayım dolmak üzere şişligi hafiflemeye başlıyor ama önemli olan 3. Aydan sonrası sanırım :)
daha çok yeni canım zamanla fark en aza inecektirTeşekkür ederim. Benim sol tarafım daha şiş olduğu için biraz yamukluk var gibi duruyor burun deliklerimin buyuklukleride farklı ama her gecen gün düzeliyor gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?