canım o albümü bana da yollar mısın egulsahy@gmail.com
Tesekkur ederim :)yolladım gulsah.
Hangi albüm bana da yollasanızyolladım gulsah.
Banada yollayabilirmudiniz lutfen o dosyayi:)
Beatriceblanch@gmail.com
pilenses kiz doktor agirlik konusunda birsey demedi. ilk defa okuyorum. agirlik kaldirinca burunmu dusuyormus? Eeeee ben magazada calisiyorum. Yani paketler felan bayagi agir oluyo. Diyememki burnum dusuyo kusura bakmayin bu isi yapamam
yolladım.
arkadaslar ben artık siteye cok girmiyorum.ama forumda ameliyat oldugum ilk gunden beri deneyimlerimi uzun uzun anlattım.11 ay oldu. burnumdan hem saglık olarak hem şekil olarak gayet memnunum.
sizler ameliyatı yaklasan karar asamasında olan arkadaslar bu siteye daha cok giriyorsunuz. benden ziyade , fotografları yolladıgım arkadaslardan isterseniz daha hızlı geri donusum alırsınız.
Dedigim gibi eskisi kadar girmiorum ve muhammet beyin hastalarının fotograflarını burdaki albumlerden toparlayıp kaydetmistim zamanında. kimi hala aktif kimiyse degil. fakat bunları daha fazla bilgisayarım da da tutmayacagım.
onun dısında sorusu olanlar ozelime yanıt yazarsa yanıtlarım
ama su sorular dısında
1-drunuzu onerir misiniz: kesinlikle evet
2-memnun musunuz: kesinlikle evet
3-muhammet bey yaptıgı işin arkasında mı: kesinlikle evet
4-ameliyattan sonra neler oluyor: 23 ekim 2013 den sonraki ilk yazaılarımda neler yaşayacagınızı uzun uzun anlattım
5-ilk bir ay burnum yamuk yumuk gorunurse bu normal mi: kesinlikle normal. odemlerden oturu.
6-ameliyatta kalacagım yer hastaneye ya da muayhaneye yakın mı olmalı: yakın olmasına gerek yok.
7-nezaman iyilesirim: ilk 4-5 gunu yatıp dinleniceksiniz cok haliniz olmayacak. 2.3. gun cok şiş ve mor olacaksınız. 4. gunden itibaren hızla iyilesmeye baslıyacaksınız.
8-5.10. gun dısarda yuruyusler yapabileceksiniz ama yuznuz yorgun morluklar sararmıs halde yada hic kalmamıs olabilir.
ust dudagınız 1 ay sonra tam olarak hareket eder duruma gelecek. burnunuz 3 ayın sonunda gercek sekli cıkmaya baslıcak. 6 ayda egreti durmayacak 11.12. ayda oturmus mutlu olacaksınız.
9-ilk 3 ay agırlık kaldırmak yasak yoksa burnunuz düşebilir.
hersey gonlunuzce olsun.
Merhaba güzel esmerbomb,
Burnun çok güZel olmuş lütfen koru burnunu:))
İş arkadaşların yardım etsin. rica et beraber kaldırın kutuları:)
Öncelikle cok sagol canim :)
Bir kere sordum iki kere sordum, eee ucuncu neyapicam pekiibide herkes kendi isi gucuyle mesgul, benim burnumun mu derdindeler allah askina. Ama internettede arastirdim, hic bir yerde boyle birsey okumadim..
kızlar herkese merhaba daha dün bu sitede Muhammet bey in hastalarını deli gibi araştırırdım :) ameliyat olalı bugün tam bir yıl oldu sanmayın artık girmiyom hepinizden haberim var ama yazmaya fırsatım olmuyo iş yoğunluğundan ötürü :) genelde hastalar ileriki zamanda onların neler bekleyeceğini merak eder.. ben memnunum başından beri memnundum zaten bu sitede çok kişi tanır beni yeni ameliyat olan kızlarda özelden yada burdan hertürlü kafalarına takılan soruları sorabilirler hiç çekinmeden..herzaman dediğim gibi iyiki Muhammet Dilber' e ameliyat olmuşum kendisine sonsuz teşekkürler
canım çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah eski burnumu gösteririm sana İstanbul dışından çok hastası var canım Muhammet beyin ilk 10 gün istanbulda konaklıyolar bant çıkana kadar sonrasında kontrole gidip gitmemek senin tercihin ben yakın olduğum için ayda bir gittim ancak sonrasında gerek yok gitmeye zaten :) ayrıca Muhammet bey ulaşılmaz bir dr değildir telefonla herzaman haberleşebilirsin o an müsait olamasa bile sonrasında döner fotoğraflarını whatsaptan yada mail adresinden atarsın öyle kontrol edebiliyor şehir dışı hastalarını diye biliyorum cnm bende birinci yılımı doldurdum hem burnumu göstermek için hemde sevgili doktoruma teşekkür etmek için giderim en kısa zamandaMerhaba Dilekege ,
Burnun çok güzel olmuş . Önceki hali nasıldı bilmiyorum ama ben çok beyendim senşn burnunu.
Kaç kere kontrollere gitmek gerekiyor. Ameliyattan sonra ? Sen kaç kere githin? Ben istanbulda yaşamıyorum. Ama her ay gitmek gerekiyorsa giderim. Bilgi verebilirsen çok sevinirim:)
hayırlısı olsun canım doğal ve kusursuz bir burun istediysen doğru yoldasın8 ekimde muhammet beye ameliyat olacagim ben hic bir tasarim yapmadim sadece dogal ve yuzume yakisan bir burun olsun dedimm. Ne cok kalkik ne cok yay gibi gelen. Bilemiyorum nasil olacak cok heyecanliyim
canım ilk 3 ay kritik. seni zorlamayacak agırlık kaldırabilirsin ama zorlandıgımn agırlık burnunuda zorlayacaktır. muhammet beyle de bir konus canım bu konuyu. o guzel olmus burnuna nazar degmesin sonrapilenses kiz doktor agirlik konusunda birsey demedi. ilk defa okuyorum. agirlik kaldirinca burunmu dusuyormus? Eeeee ben magazada calisiyorum. Yani paketler felan bayagi agir oluyo. Diyememki burnum dusuyo kusura bakmayin bu isi yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?