Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhabalar foruma yeni üye oldum ama aylardır burdan sizleri okuyup araştırıyorum :) ben de burun için emre ilhan ve muhammet dilber arasında kaldım.arkadaş eklemeyi de beceremedim muhammet beye ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilirler mi lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim:) muhteşem burunlarınızı görüp fikir almak istiyorum kızlar :)

Merhaba canim,

Ben 13 agustos ameliyat oldum Muhammet dilbere. Resimlerime bakabilirsin albumumde. Bu konuya yazan arkadaslarinda cogunun albumu var, bakabilirsin :) ben cok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim muhammet dilberi

Merhaba canim,

Ben 13 agustos ameliyat oldum Muhammet dilbere. Resimlerime bakabilirsin albumumde. Bu konuya yazan arkadaslarinda cogunun albumu var, bakabilirsin :) ben cok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim muhammet dilberi

teşekkür ederim bu arada maşallah burnunuz çok güzel olmuş ömürlük olur inş :) bu sayfada bi kaç olumsuz yorum okudum burun çökmesiyle ilgili falan kafamı kurcalayan tek sorun o bu işler biraz da şans işi inş herkes istediği sonucu alır :)

Canim o cokuntu var diyen kisinin hicbirseyi yoktu. Resim bile yuklememisti. Biz israr edince resim yuklemisti bi kac tane. Bizler resimlerinin altina hic birseyin yok burnun cok guzel yazinca kaldirmisti butun resimlerini ve o gun bugundur girmedi foruma ama kafan o yuzden karisti ise muhammet beyin ofisinde onceki sonrasi resimleride gorebilirsin. O kisininde resimleri var. Ben gordum. O resimleri gordukten sonra tek diyebilecegim sey; bazi insanlar gercekten cok nankör..

Bu arada burnumu begendigin icinde cok tskler

Cok tesekkurler canim benim verdigin bilgiler icin. Tadını çıkar güzel burnunun:))

arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz. Muhammet Dilber de burun estetiğinin yaklaşık fiyatı ne oluyor. nette çok araştırdım bir bilgiye ulaşamadım.

kızlar bu hafta amelıyatım var..havalar malum soguk sankı soguk algınlıgı olacak gıbı hıssedıyorum bu durum amelıyatla ılgılı sıkıntı yaratırmı

grıp ken yapmıyolar benım bıldıgım ıptal ettıler benım amelyatmı

Gorusme bugun yapldi cok iyi gecti muhammed hocayla konstuk yarn saat 11 de ameliyat oluyormm heyecanlanmaya basladmmm :)))

Merhaba revizyon mu oldunuz yoksa ilk ameliyat mı ben revizyon için doktor arıyorum da

Arkadaşlar merhaba. Muhammet hoca Ankaraya geliyor mu ? Ankaradayım ama Muhammet hocaya ameleyat olmak istiyorum . istanbuldan ameleyatli bir şekilde ankaraya gelmek epey zor olmali

Slm arkadasim bende ankaradayim 4 veya 5 kisi olursa ankaraya hoca geliyo bende ankarada ameliyat olmak istiyorum hasta sayisi az olursa gelmiyomus ben burosuyla gorustum eger sizde olmak istiyosaniz bir kac arkadas ona gore gelir saniyorum ben aralik ayi icin cok istiyorum ankarada ameliyat olmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…