- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
merhabalar foruma yeni üye oldum ama aylardır burdan sizleri okuyup araştırıyorum :) ben de burun için emre ilhan ve muhammet dilber arasında kaldım.arkadaş eklemeyi de beceremedimmuhammet beye ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilirler mi lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim:) muhteşem burunlarınızı görüp fikir almak istiyorum kızlar :)[/QUOTE
Merhaba canim,
Ben 13 agustos ameliyat oldum Muhammet dilbere. Resimlerime bakabilirsin albumumde. Bu konuya yazan arkadaslarinda cogunun albumu var, bakabilirsin :) ben cok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim muhammet dilberi
teşekkür ederim bu arada maşallah burnunuz çok güzel olmuş ömürlük olur inş :) bu sayfada bi kaç olumsuz yorum okudum burun çökmesiyle ilgili falan kafamı kurcalayan tek sorun obu işler biraz da şans işi inş herkes istediği sonucu alır :)
canım çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah eski burnumu gösteririm sana İstanbul dışından çok hastası var canım Muhammet beyin ilk 10 gün istanbulda konaklıyolar bant çıkana kadar sonrasında kontrole gidip gitmemek senin tercihin ben yakın olduğum için ayda bir gittim ancak sonrasında gerek yok gitmeye zaten :) ayrıca Muhammet bey ulaşılmaz bir dr değildir telefonla herzaman haberleşebilirsin o an müsait olamasa bile sonrasında döner fotoğraflarını whatsaptan yada mail adresinden atarsın öyle kontrol edebiliyor şehir dışı hastalarını diye biliyorum cnm bende birinci yılımı doldurdum hem burnumu göstermek için hemde sevgili doktoruma teşekkür etmek için giderim en kısa zamanda[/QUOTE
Cok tesekkurler canim benim verdigin bilgiler icin. Tadını çıkar güzel burnunun:))canım çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah eski burnumu gösteririm sana İstanbul dışından çok hastası var canım Muhammet beyin ilk 10 gün istanbulda konaklıyolar bant çıkana kadar sonrasında kontrole gidip gitmemek senin tercihin ben yakın olduğum için ayda bir gittim ancak sonrasında gerek yok gitmeye zaten :) ayrıca Muhammet bey ulaşılmaz bir dr değildir telefonla herzaman haberleşebilirsin o an müsait olamasa bile sonrasında döner fotoğraflarını whatsaptan yada mail adresinden atarsın öyle kontrol edebiliyor şehir dışı hastalarını diye biliyorum cnm bende birinci yılımı doldurdum hem burnumu göstermek için hemde sevgili doktoruma teşekkür etmek için giderim en kısa zamanda
beni de ekler misin cnm lütfen ben yeniyim beceremedim :) forumda herkes burnunuzu cok begenmiş maşallah diyelim ben de görmek isterim :)albümüm özelde oyüzden şimdi ekledim seni görebilirsin:)
Gerçekten çok başarılı bir burun çok beğendim...Kızlar 7 aylık burnumun resmini yükledim :)
Gorusme bugun yapldi cok iyi gecti muhammed hocayla konstuk yarn saat 11 de ameliyat oluyormm heyecanlanmaya basladmmm :)))
Merhaba revizyon mu oldunuz yoksa ilk ameliyat mı ben revizyon için doktor arıyorum dakızlarrr dun amelıyatımı oldum evdeyım ama cok sısımm pek morluk yok ama gozlerım sısten kapanmak uzere.cok sukur atlattık betulle.ayrıca muhammet hocayı cok sevdım cok ıcten ve bekledıgımden daha ilgili.sorularınız olursa yardımcı olurmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?