Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende aralik gibi düşünüyorum. Hatta bir arkadasim daha var ayni anda ameliyat olacagiz .ama fiyat konusunda onu ikna edebilir miyim bilmiyorum. O zeki can ya da serdar öztürk u düşünüyor. Eğer muhammet bey olmazsa serdar beyi düşünüyordum bende. Siz arastirdiniz mi ankarada bir doktor. Kesin olarak muhammet beyi mi dusunuyorsunuz

Slm arkadasim ben fiyat sordum 7 diyor ben ankarada hic bir doktor arastirmadim muhamet beyin yapdigi operasyonlar cok basarili

O zaman iletişim halinde olalım. Belki ankara da görme şansımız olabilir. Ben arkadasımla konuşup tekrar dönerim size. Olmasa da mecburen İstanbul yollari gözükecek bana :)

O zaman iletişim halinde olalım. Belki ankara da görme şansımız olabilir. Ben arkadasımla konuşup tekrar dönerim size. Olmasa da mecburen İstanbul yollari gözükecek bana :)
Insallah ankara olur arkadasim sizde isterseniz arayip gorusun burosuyla sen ve ben 2 kisi kesin arkadasinizda isterse 3 kisi belki gelir haberleselim arkadasim

Insallah ankara olur arkadasim sizde isterseniz arayip gorusun burosuyla sen ve ben 2 kisi kesin arkadasinizda isterse 3 kisi belki gelir haberleselim arkadasim
Kızlarr bn de Ankara'da oturuyorum ve muhammet dilbere burun estetiği olmak istiyorum .. Ailem istanbula gitmeme karşı çıkıyor. Ankara'ya gelme şansı varsa biz haberlrşsek sizinle ben kesinlikle yaptıracağım Muhammet beye Ankara'ya gelirse

Arkadaşlar az önce Muhammet Bey ile konuştum, İzmir'e gelme ihtimaliniz var mı? diye.
4-5 kişi olursak gelecegini soyledi !!! :)
Acikcasi ben aylardir sadece şehir sıkıntısı yuzunden oyalaniyordum, İstanbul'da akrabam yoktu, yanımda kalabilecek biri yoktu, annem calisiyor vs..

İzmir'de olup burun estetigi konusunda tereddutu olanlar bence hic dusunmesin (maddi sorununuz da yoksa) İlk kez ameliyat olacaklar ya da revizyon olacaklar, İzmir'de olanlar ya da İzmir'e gelebilecek olanlar birlik olalim!! :)

Muhammet Bey i Ankarada görmek isteyenler biz simdilik 3 kişi olduk. Gelmek isteyenler mathilda_SS,burkim ve bana ulaşabilirler :)

merhaba cnm ben her iki doktoru yakından araştırdığım için biliyorum.emre bey ilk ameliyatını 8 bine yapıyor.senin dediğin revizyon fiyatıdır büyük ihtimal.muhammet bey de 7bin ethica 7.500 acıbadem dedi bana sekreteri :)

Arkadaşım ben Serdar Öztürk'e ameliyat dolum, onunla ilgili sayfaya da yazmıştım...
Yapılan yorumlara en azından son yıllarda aylarda yapılan yorumlara bakarsanız mutlaka birinin bi şikayeti var.
Kötü yorum yapmak tarzım değil ama Serdar Bey'i düşünme. Öncesinde iyi, ufacık bir şikayette kovmaktan beter ediyo insanı..Ben revizyon olucam öyle söyleyim siz karar verin.. Burnumun içinde septum deliği var, her gece ıslığımla uyanıyorum, bunu anneme filan gösterdim yani dışardan bakınca görebiliyosun doktor olmaya gerek yok ve adam burnunda delik yok dedi bana. Hiç uzatmadan tabanları yağlayıp gittim muayenehanesinden. Bir ameliyat beklendiği gibi geçmeyebilir, sonrasında sorun çıkabilir ama bunu yapan doktorun yani SENİN doktorunun, o güvenip de gittiğin doktorunun bunu görmezden gelmesi, yalan söylemesi, arkasında durmaması çok yanlış. Muhammet Dilberi duydum, Emre İlhanla görüştüm, İstanbul mistanbul demeyin, iki bin lira fazla verin başka birini bulun. Ben o zaman 5.500 lira vermiştim. (3 sene önce) 7.000 lira verip daha iyi bir doktor bulmuş olsaydım bugün 12.000 liralık ekstra bir eziyete gerek kalmıycaktı. Herkes hata yapabilir ama kabul etmek erdemdir.

kendi adima soyluyorum muhammet bey gercekten isinin arkasinda duran bir doktor en iyi cerrahlarin bile yaptgi operasynlarda yuzde 5lik hata paylari oluyor onemli olan yaptgi isin arkasinda durmasi

Arkadaşlar, Muhammet Bey'e İzmir'de ameliyat olmak isteyenler bana ya da margin arkadaşımıza ulaşsın lutfen. Sayıyı tamamlamaya çalışıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…