Slm arkadasim ben fiyat sordum 7 diyor ben ankarada hic bir doktor arastirmadim muhamet beyin yapdigi operasyonlar cok basariliBende aralik gibi düşünüyorum. Hatta bir arkadasim daha var ayni anda ameliyat olacagiz .ama fiyat konusunda onu ikna edebilir miyim bilmiyorum. O zeki can ya da serdar öztürk u düşünüyor. Eğer muhammet bey olmazsa serdar beyi düşünüyordum bende. Siz arastirdiniz mi ankarada bir doktor. Kesin olarak muhammet beyi mi dusunuyorsunuz
Insallah ankara olur arkadasim sizde isterseniz arayip gorusun burosuyla sen ve ben 2 kisi kesin arkadasinizda isterse 3 kisi belki gelir haberleselim arkadasimO zaman iletişim halinde olalım. Belki ankara da görme şansımız olabilir. Ben arkadasımla konuşup tekrar dönerim size. Olmasa da mecburen İstanbul yollari gözükecek bana :)
Kızlarr bn de Ankara'da oturuyorum ve muhammet dilbere burun estetiği olmak istiyorum .. Ailem istanbula gitmeme karşı çıkıyor. Ankara'ya gelme şansı varsa biz haberlrşsek sizinle ben kesinlikle yaptıracağım Muhammet beye Ankara'ya gelirseInsallah ankara olur arkadasim sizde isterseniz arayip gorusun burosuyla sen ve ben 2 kisi kesin arkadasinizda isterse 3 kisi belki gelir haberleselim arkadasim
Sayı yavaştan tamamlanıyor :)[/QUOT
Hadi arkadaslar sayiyi yukseltelim lutfenMuhammet Bey i Ankarada görmek isteyenler biz simdilik 3 kişi olduk. Gelmek isteyenler mathilda_SS,burkim ve bana ulaşabilirler :)
izmir için ben de katılabilirim arkadaşlar!
merhaba cnm ben her iki doktoru yakından araştırdığım için biliyorum.emre bey ilk ameliyatını 8 bine yapıyor.senin dediğin revizyon fiyatıdır büyük ihtimal.muhammet bey de 7bin ethica 7.500 acıbadem dedi bana sekreteri :)Muhammed dilber ve emre ilhan bu işi türkiyede yapan iki heykeltraş gibi adamlar. Emre ilhan cok gec tarihe verıyor ve normal amellıyatı 12 bıne yapıyor revızyon allah bilir kac bin. Bence emre ilhan abartıyor. Muhammed dilber cok iyi.
Bende aralik gibi düşünüyorum. Hatta bir arkadasim daha var ayni anda ameliyat olacagiz .ama fiyat konusunda onu ikna edebilir miyim bilmiyorum. O zeki can ya da serdar öztürk u düşünüyor. Eğer muhammet bey olmazsa serdar beyi düşünüyordum bende. Siz arastirdiniz mi ankarada bir doktor. Kesin olarak muhammet beyi mi dusunuyorsunuz
merhaba canim, bende ankara'da muhammet beye olmak istiyorum.. yanliz yurtdisinda kaliyorum, aralik ayinda gelmeyi dusunuyorum sorun olmaz umarim?? :Ankara'da olup Muhammet hocaya ameliyat olmak isteyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?