Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım tesekkur ederim tavsiyen için. Muhammet beyi düşünüyorum kesin olarak :)

Arkadaslar ben 3 gun once muhammet beye ameliyat oldum suan tamponlarla oturuyorum evimde. Ameliyat sonrasi narkozu atma olayi beni mahfetti. Suan ise sadece grip olmusum gibi doluluk hissi var burnumda tabi rahatsiz edici bisey. Pazartesi tamponlar alinacak bende bir de cok sislik ve morluk ta oldu. Acaba nasil burnum suanda sargili ama yinede guzel oldugunu hissediyorum . Ins tabi

Geçmiş olsun canım, bugünden itibaren şişlik ve morluklarında düşüş olacak. Tamponların çıkınca çok rahatlayacaksın...Burnundaki ödemlerde artış olabilir hiç panik yapma çünkü hiç bir ödem kalıcı değildir.Öyle bir durumda sabahları kahvaltıdan önce maydanoz suyu gün aralarındada ananas ve nar suyu iç ama bunu 10 günlük süreçten sonra yap çünkü c vitamini yüklemesi kanama yapabilir. ben öyle yaptım , bende aşırı ödem oluştu fakat her geçen gün ödem geçiyor..sana düşen sadece sabırla beklemek ...

Muhammet beyin mail adresini bilen var mı. Ama direk kendisinin okuyup cevap vereceği.

merhaba canim, bende ankara'da muhammet beye olmak istiyorum.. yanliz yurtdisinda kaliyorum, aralik ayinda gelmeyi dusunuyorum sorun olmaz umarim?? :
Slm arkadasim muhammet beyin klinigini arayip aralik 25 randevu alabilirsin bizde ankarada o zaman olacagiz ameliyati bende yurt disindayim ona gore ayarladim iznimi

iyi gunler ben de muhammet beyden randevu aldım. Ameliyat fiyatları hakkıda bilgisi olan var mı?

Hadi kizlar muhammet beye ameliyat olmak isteyenler 25aralik ankara randevu alalim bu firsat bir daha ele gecmez

Canım merhaba, az önce muhammet beyin sekreteriyle görüştüm 25 aralikta kesin Ankarada olacakmış yani hasta sayısı tamammis galiba. Egerki bir problem çıkmazsa bende o gün orada olacağım. Inşallah herşey yolunda gider.

Evet biliyorum 25 aralik ankarada dokyor bey

ben 2 ay önce Muhammet beyle görüşmüştüm ve ameliyat ücreti için herşey dahil 7000 tl demişti. Az önce görüştüğümde ise Ankarada 7500 tl alacaklarını öğrendim ve moralim çok bozuldu. Aceba hepimiz birlik olup indirim yapmasıyla ilgili bir konuşsakmı sonuçta Ankaradaki hastane ücretleride İstanbul'a göre çok daha uygun. Ben 7000 i bile daha tamamlayamamışken bu extra 500 tl beni mahvetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…