- 11 Ekim 2014
- 1
- 0
- 1
- 34
Benide ekleyin kızlar. Aralık gibi ameliyat olup italya ya gideyim planlıyorum.Slm kizlar benide ekleyin bende aralik gibi olacam muhammet beye biraz bilgi sahibi olayim
Arkadaşım ben Serdar Öztürk'e ameliyat dolum, onunla ilgili sayfaya da yazmıştım...
Yapılan yorumlara en azından son yıllarda aylarda yapılan yorumlara bakarsanız mutlaka birinin bi şikayeti var.
Kötü yorum yapmak tarzım değil ama Serdar Bey'i düşünme. Öncesinde iyi, ufacık bir şikayette kovmaktan beter ediyo insanı..Ben revizyon olucam öyle söyleyim siz karar verin.. Burnumun içinde septum deliği var, her gece ıslığımla uyanıyorum, bunu anneme filan gösterdim yani dışardan bakınca görebiliyosun doktor olmaya gerek yok ve adam burnunda delik yok dedi bana. Hiç uzatmadan tabanları yağlayıp gittim muayenehanesinden. Bir ameliyat beklendiği gibi geçmeyebilir, sonrasında sorun çıkabilir ama bunu yapan doktorun yani SENİN doktorunun, o güvenip de gittiğin doktorunun bunu görmezden gelmesi, yalan söylemesi, arkasında durmaması çok yanlış. Muhammet Dilberi duydum, Emre İlhanla görüştüm, İstanbul mistanbul demeyin, iki bin lira fazla verin başka birini bulun. Ben o zaman 5.500 lira vermiştim. (3 sene önce) 7.000 lira verip daha iyi bir doktor bulmuş olsaydım bugün 12.000 liralık ekstra bir eziyete gerek kalmıycaktı. Herkes hata yapabilir ama kabul etmek erdemdir.
merhaba canim, bende ankara'da muhammet beye olmak istiyorum.. yanliz yurtdisinda kaliyorum, aralik ayinda gelmeyi dusunuyorum sorun olmaz umarim?? :
Benide ekleyin kızlar. Aralık gibi ameliyat olup italya ya gideyim planlıyorum.
Arkadaslar ben 3 gun once muhammet beye ameliyat oldum suan tamponlarla oturuyorum evimde. Ameliyat sonrasi narkozu atma olayi beni mahfetti. Suan ise sadece grip olmusum gibi doluluk hissi var burnumda tabi rahatsiz edici bisey. Pazartesi tamponlar alinacak bende bir de cok sislik ve morluk ta oldu. Acaba nasil burnum suanda sargili ama yinede guzel oldugunu hissediyorum . Ins tabi
Slm arkadasim muhammet beyin klinigini arayip aralik 25 randevu alabilirsin bizde ankarada o zaman olacagiz ameliyati bende yurt disindayim ona gore ayarladim iznimimerhaba canim, bende ankara'da muhammet beye olmak istiyorum.. yanliz yurtdisinda kaliyorum, aralik ayinda gelmeyi dusunuyorum sorun olmaz umarim?? :
evet biliyorum, asistaniyla konustum ve bende aralik ayinda olmayi dusunuyordum.. iyi denk geldi bana.. siz ne zaman olacaksiniz? :))Kızlar aralıkta geliyor muhammet hoca 25 aralık gibi.. Tarih bizim istediğimiz zamana göre olamadı malum hoca yoğun
Ben ve benden haric 2 arkadas daha var 25 aralik randevu tarihievet biliyorum, asistaniyla konustum ve bende aralik ayinda olmayi dusunuyordum.. iyi denk geldi bana.. siz ne zaman olacaksiniz? :))
Cok guzel insalla hersey yolunda giderBen ve benden haric 2 arkadas daha var 25 aralik randevu tarihi
evet biliyorum, asistaniyla konustum ve bende aralik ayinda olmayi dusunuyordum.. iyi denk geldi bana.. siz ne zaman olacaksiniz? :))
Slm arkadasim bende ankaradayim 4 veya 5 kisi olursa ankaraya hoca geliyo bende ankarada ameliyat olmak istiyorum hasta sayisi az olursa gelmiyomus ben burosuyla gorustum eger sizde olmak istiyosaniz bir kac arkadas ona gore gelir saniyorum ben aralik ayi icin cok istiyorum ankarada ameliyat olmayi
Evet biliyorum 25 aralik ankarada dokyor beyCanım merhaba, az önce muhammet beyin sekreteriyle görüştüm 25 aralikta kesin Ankarada olacakmış yani hasta sayısı tamammis galiba. Egerki bir problem çıkmazsa bende o gün orada olacağım. Inşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?